bland det sjuuuuukaste

kvällen igår var helt störd. men så otroligt rolig.

vi gick in på bongo för att se kleerup. alla står typ framför scenen och så, men vi ställde och vid scenkanten för där stog de ju typ ingen. sen när vi kollar oss omkring ser vi att det står en vakt där och låter inte vem som helst gå förbi typ. och jag stod jämte kleerups bror! och alla andra som stod vid oss kände kleerup. hur kul som helst! och kleerup dansade mot oss och blinkade och sånt och sen gav han oss öl. och sen var titio där med och uppträdde och sen dansade hon med oss. vi var typ vip eller nåt.
och sen kom de fram några killar och frågade oss om det inte var vi som hängde med kleerup och hade stått och dansat vid scenkanten. haha. vi var typ kända där inne sen.
sen träffade vi nån från idol me, nån som typ sökt många gånger och har stora läppar.

sen hände det sjukaste. när vi skulle hem så hoppade vi på en buss. och vi missade lite där vi skulle hoppa av så när vi väl gjorde det och frågade nån typ om vägen så var vi visst väldigt väldigt fel. men vi började vår vandring mot det vi trodde var rätt håll. efter någon timme hade vi kommit ut på landet! då klättrade vi upp för ett litet berg så vi kom upp på en stor väg som visade sig vara E4an. jaja. vi börejade gå mot jönköping, eftersom vi lyckats komma utanför. och vi fgick och gick och alla bilister tyckte vi var dumma i huvudet.
tillslut hittade vi en viloplats vid en stängd pizzeria och då kunde vi ringa en taxi. och sen kom taxin.
jag: hej. vi ska typ till det där mcdonalset vid haga.
taxichaffisen: haha. men det är ju på andra sidan vägen.

haha. vi kom iaf hem efter att ha varit ute och strävat i två timmar i stilettklack. ni kan nog ana att jag har ont i fötterna.
men kul satan var de!



                                            redo för en hård kväll


                                                 jennie och jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0