Sista natten

Nu har W. varit här och gosat lite.
Annars idag så har jag mest solat, har varit hos broder Tuck och hämtat filmer och varit och fikat hos farmor och farfar.
Kollade på Offes kattungar med. Herregud vad söta dom är! Fem långhåriga små kattungar som snubblar fram. Jag måste ha en!

Det är sista natten i min säng nu på en vecka. Den ska jag njuta ordentligt av.
Om lite mer om en vecka hoppas jag på att vara brun på kroppen och vit i håret!

Vet du vad som gömmer sig bakom allt ruffs?

Jag hade en så sjuk dröm i natt!
Jag drömde att jag satt och kollade på Vänner och Chandler skulle kolla om Ross hade löss. Då fick jag för mig att jag också skulle kolla om jag hade löss. Så fram med ett vitt ark och en luskam. Och visst, det föll små vita löss på pappret! (dom brukar väl vara svarta) Usch då tänkte jag, men fortsatte kamma. Då föll det stora och små skalbaggar som började krypa runt på pappret! Tro inte att det var det värsta. Nej, jag fortsatte att kamma och då föll det ner stora feta larver! Så sjukt äckligt! Jag satt typ bara och skrek och kunde inte begrippa hur allt det där kunde finnas i mitt hår, men nu förstod jag ju varför det var så tovigt.
Usch, kunde knappt ta i håret i morse. Jag är lite sugen på att luskamma håret nu för att se om jag kanske har insekter i håret, men nej, jag vågar inte.

Nu ska jag åka in till stan och hämta Annie och Rebecca. Det är så sjukt varmt idag! Legat i solen en timme och i princip smält, verkligen gött att sätta sig i en bil nu, eller inte.
Glöm inte att det är morsdag idag!

Bästa överlevare?

Shit vad förbannad jag är just nu! Hur kunde Ellenor vinna? Hon är ju inte ens till hälften så mycket överlevare som Jarmo.
Jarmo is the shit! Ingen förtjänar att vinna så mkt som han.
Jag hatar att sånt här ska plåga mitt psyke också. Bäst jag tröstäter lite så är jag gladare om några timmar.

Det här med att packa

Min resväska är stor, men den är inte tillräckligt stor! Jag fattar inte hur allt kan ta sån plats. Och jag trodde jag hade packat jättelite kläder, men sen räknade jag hur många klänningar jag packat i, 10 stycken var det. Haha, hur tänkte jag där? Vi är ju bara där i sju dagar. Och det är ju inte direkt bara klänningar jag har med utan kjolar och shorts också som jag har tänkt att ha när vi går ut. Hur mycket plockade jag bort då? Inget! Man vill ju ha lite valmöjlighet.
Vi får väl se om jag kan stänga väskan sen, annars blir jag väl tvungen att plocka bort lite.
Men det är ju ingen hemlighet att jag är dålig på att packa.
För kanske fem år sen skulle jag på nåt slags läger under två nätter och hade med mig två riktigt stora
bags, men lite förbättring har det blivit sen dess.

Jag bjuder på en bild jag tycker är lite cool, den kan ni njuta av under kvällen.


Kalas

Vacker väder idag ja. Har legat i Willes trädgård och solat. Smakade en ny magnum-glass, den var underbar! Kostar dock 23 spänn! Helt sjukt dyrt och den var inte särskilt stor, så kommer antagligen aldrig köpa den igen. Men fruktansvärt god var den iaf.

Igår var jag på födelsedagskalas hos Falk. Vi åt jättegod middag och hade väldigt trevligt!
Jag låter bilderna tala för sig själva.






Nyvaxad

Nu har jag vaxat halva benen, det räckte inte längre så jag får köpa mer vax. Så underdelen av benen är lena, fast några fjun finns det kvar. Får ta dom imorgon när jag ändå tar resten. Använde ett gammalt vax som jag har haft sen förra sommaren, så det tog ju inte så bra.

Nu ska jag träna på Orbitrecen, orkar inte ta mig till gymmet.


Aj!

Msn-möte

Nu har jag och Jennie haft ett möte på msn. Hehe, vi har bestämt vilken mat vi ska ta med oss till Grekland. Kan knappt fatta hur nära det är tills vi åker. Nu är det helg, och det går ju alltid fort och sen åker vi!
Om ni har nåt förslag på nån mat man kan ta med sig så skriv gärna det. Känns som det finns så mkt mer än vad vi har kunnat komma på.

Imorgon blir det jobb igen. Men bara till halv ett. Det blir gött. Egentligen skulle jag fika med City-Sanna imorn, men hon var tvungen att jobba så jag får helt enkelt träna istället. Sen blir det kalas!


Jönköping

Hittade en del i Jönköping, eller det jag skulle ha iaf. Köpte mjukisbyxor, mjukisshorts och en iPodladdare.
Det roligaste på hela dagen var när Jennie skulle ta gratiskondomer vid kassan. Haha, hon skulle se helt oskyldig ut. Istället såg hon helt skyldig ut och mumlade massa så man inte kunde låta bli att kolla på henne. Meningen var väl att ingen skulle kolla på henne, men alla gjorde väl det för att se vad hon mumlade om. Hehe. Söt är hon!

Nu håller jag på att pyssla med lite musik, Ska nog snart gå ut på mitt rum och packa lite. Har varit på biblioteket och lånat böcker med, glömde dock att förtidsrösta, så nu tror jag inte att jag hinner göra det innan vi åker.

Hantverkare

Jag måste äta frukost, men jag vågar inte gå ner för det sitter hantverkare i mitt kök. Hur lång rast har dom?

Idag ska jag till Jönköping med Annie och Jennie. Det ska bli kul. Borde skriva en handlarlista, annars glömmer jag väl det jag skulle åka dit för.

Jaja, jag får väl typ sminka mig eller nåt så länge. Dom kan väl inte ha rast längre än till halv tio? I så fall har dom ju över en halvtimmes frukostrast, det brukar man väl inte. Kanske hantverkare, dom har väl egna regler.

Egentligen!

Jag ska vara ledig imorn! Egentligen borde man kanske inte vara glad över det, men det känns bra för nu hinner jag göra allt jag ska göra med lugn och ro.
Imorgon blir det då att åka till Jönköping med Annie och kanske Jennie. Vi ska strossa runt lite, som Annie så fint sa.

Förresten så stör jag mig fruktansvärt mkt på folk som inte kan stava till egentligen. Kom på det nu för att jag skrev det innan. Förstår inte hur svårt det kan vara. Det stavas inte igenkligen! Haha, så fult! Inte heller igentligen eller egenkligen och alla dess former man kan komma på. Det är ju ett stavfel man ser överallt!
Fast det är ju väldigt roligt att skratta åt stavfel och särskrivningar, och nej jag skriver inte perfekt jag heller. Läser typ aldrig igenom innan jag publicerar inlägg så det blir ofta slarvfel, men jag vet iaf hur egentligen stavas. Hehe.

Nu ska jag iväg och göra cad-prov! Håll tummarna för mig är du gullig!!


1 vecka

Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till Grekland. Och jag har en del som måste göras, vet inte hur jag ska hinna. Ska antagligen jobba torsdag och fredag också, och då blir det väldigt tajt med tid.

Det som ska göras är:
- Vaxa benen
- Färga ögonfransarna
- Packa!
- Låna böcker
- Fixa filmer av Christopher till iPoden
- Fixa musik
- Köpa iPodladdare, vilket betyder åka till Jönköping
- dessutom köpa present till Falk innan fredag
- sen är det massa mer som jag glömt just nu

Nu måste jag plugga, imorn har jag prov! Så två dagar går ju bort här. Känner mig stressad, ska ju hinna umgås med vänner och pojkvän så mkt som möjligt med.


Detta slipper jag förhoppningsvis i Grekland!

Stackars mig!

Det blev träning. Och jag lyckades sträcka min ena axel så nu kan jag knappt lyfta min högra arm. När jag typ rör på den så skakar hela armen. Det gör ont!
Något annat som också gör ont är min tå. I morse sprang jag barfota upp för stentrappan i källaren och lyckades slå i min stortå i trappsteget, jag misslyckades nämligen med att landa med foten på trappsteget utan körde in foten i mellan. Och nu är en del av nageln lös, jag vågar inte dra bort den, och jag misstänker att det är blod där under. Har naglack så kan inte se! Fruktansvärt ont gör det iaf.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta mannagrynsgröt, är så sjukt sugen på det! Sen blir det plugg resten av kvällen.

En arbetsdag avklarad

Puh, nu var det färdigjobbat för dagen! Ska jobba 6.30-16 varje dag nu till och med onsdag och sen får vi se om de blir fler dagar. Glad för allt jag får, fast jag måste ju medge att sitta och trä på gummiband på en metallgrej i flera timmar är inte det roligaste som finns.

Funderar på om jag ska åka och träna eller inte. Ska iaf plugga på caden. Måste gå genom allt, kan ju vara nåt gammalt jag glömt.

Poliser

Jag var ju hos Johan Falk igår. Mycket trevligt.
Vi kollade på Step up 2 och har aldrig sett någon så fascinerad som Johan. Haha. Vi bestämde oss för att starta vårat egna danscrew. Johan ska lära sig skakdansen och sen ska han köra sitt moves då armen ser ut att snurra runt. Kommer bli skitbra det här!
Sen blev vi lite busiga och skulle leta efter mopedister och följa efter dem och låtsas att vi var civilpoliser. Det gick inget vidare, hittade inte en enda moped. Så vi åkte ner till Osudden istället, där min lillasyster höll till, och blinkade lite med helljusen.
Men galet vad poliser det var ute igår! Vi såg massvis och det var till och med poliser inne i en lägenhet där det var fest. Hehe, spännande! De var inne på fler ställen också så det var kanske nån slags husrannsakan.
Sen hörde vi att det var streetrace nånstans, så vi försökte hitta bilarna, men det misslyckades också. Men det var spännande så länge det varade!


I kvällis blir det Falkis

Galet vilken seg dag det har varit! Har verkligen inte gjort något vettig, eller jo en timmes promenad med Annie har jag ju faktiskt hunnit med, annars har jag typ legat i soffan och degat. Finns ju inget att göra!

Nu bär det ut på äventyr till Falk. Vad vi ska hitta på återstår väl att se.



Börjar bli bättre på det här med att lägga ut bilder, det är ju faktiskt betydligt roligare att läsa en blogg med bilder.

Ny väska

I morse var jag och mamma i stan och kollade in den där nya affären Karlssons. Dom borde skaffa fler kassor, hade bara tre stycken och kön var flera kilometer.
Iaf så köpte mamma en stooor väska till mig! Krävdes dock en del övertalande. Den går till höften på mig så nu kan jag ta med mig massor! Så nu är det bara att sätta igång att packa.

Nu ska jag försöka övertala Annie att följa med mig ut och gå, annars får jag väl gå själv.

Hemmakväll

Det blir en hemmakväll. Ganska skönt faktiskt. Är så fruktansvärt trött och seg så det skulle nog vara skittråkigt att umgås med mig ikväll ändå.
Ska kolla på film nu och äta choklad.

Bjuder på en bild på mig själv också. Visst har jag fått långt hår! Inget löshår i heller.


Snälla gode Gud, gör så att the Sims 3 kommer tidigare!

Min man vet vad en kvinna vill ha!


Mmmmm

Vad händer ikväll? Jag är öppen för alla förslag, förutom Harrys. Dit vill jag inte idag. Då stannar jag hellre hemma.
Förresten finns nu The Sims 3 att ladda hem på piratebay!! Det har inte ens kommit ut än. Det ska komma den 4 juni och nu har jag lite förhoppningar om att det kanske kommer tidigare då.
Åhh jag vill ladda hem det och provspela det! Men jag vågar inte. Kan knappt vänta tills det kommer ut, dock är jag ju i Grekland då så får vänta en extra vecka. Men sen ska jag spela det hela sommaren!


Delex

Hemma från jobbet. Gud vad segt det var att jobba idag. Vi var bara fem stycken så vi tog lite längre raster än tillåtet. Hehe. Men sen skulle alla hem vid halv ett och jag hade tänkt jobba till fyra. Men att sitta alldeles ensam i en stor fabrik kändes inte lockande. Så jag drog lott om hur jag skulle göra, och det blev att åka hem.

Nu ska jag snart dra in till stan och träna. Förresten hörde jag en ny låt med Idol-Lars idag. Han sjöng tillsammans med Elin Sigvardsson, riktigt bra! Tyvärr finns den ännu inte på youtube.

Sen måste jag ju säga att det är väldigt roligt att gamla vänner läser min blogg! Vi får ta och fixa en återträff nu i sommar.

1,5 vecka kvar nu

Om en stund kommer W. hit. Vi ska äta paj, iaf jag.
Kom på att jag snart måste börja med min packningslista till Grekland. Det är knappt en vecka kvar! Fattar ni! Om 1,5 vecka sitter jag och Jennie i solen och tar oss en drink.

Ska bjuda på en somrig bild bara för det. Vårat egna lilla Grekland i trädgården.


Visst blir man glad av den!

Annies julklapp

Idag har jag gjort en liten vägg med bilder på mig och Wille. Vill ha en större vägg med bilder på mig och vänner, men det får vänta lite för skrivaren slutade fungera.
Sen har mamma hittat roliga lappar som jag gjorde när jag var liten.
Haha. Vi skrattade typ ihjäl åt oss dom.
Vet inte om ni kan läsa vad som står på bilderna.


Jag och Emmy Nordin hade en däckarbyrå när vi var små.


Haha! Jag skrev alltid lappar till Annie. Typ att hon var adopterad och att hennes riktiga mamma skulle komma och hämta henne. Elak var jag.


Detta har jag sysselsatt mig med idag.

Ja du...

Tjäääääääna!

Jag sitter här och är helt svettig. Nyss hemkommen från träningen nämligen. Funderar på vad jag ska göra denna dag. Ska iaf ta en dusch, så långt har jag kommit i planeringen. Ska nog ta mig en promenad också.
Vad konsigt det känns att inte ha något att plugga på. Vet inte vad jag ska göra hela dagen. Vad gör man när man inte ha något man måste göra?
Nu vet jag! Städa mitt rum. Eller njae, tråkigt!
Kanske leta fram något gammalt dataspel. Fångarna på fortet! Ja! Undra om det funkar på min dator. Ska leta efter det nu. Hähä.

Hej då!!

Välkommen tillbaka!

Det gick utmärkt att jobba på Delex idag. Och alla blev så glada när dom såg mig.
Det kändes lite konstigt bara att det var så många som saknades, dom som blivit varslade som jobbade där sist jag var där.
Men kanska kul var det, förutom när jag skulle trä på gummiband på en grej i 4,5 timme. Såg i kors tillslut.
Ska jobba på fredag också. Och då får jag jobba till halv ett, eller till fyra. Det kommer knappt vara nån där så då blir det kanske extra många fikapauser. Hähä.

Nu ska jag föna håret och snart åka till caden. Fullt upp idag!

Smycken

Eftersom jag inte haft något att plugga på idag så har jag fått sysselsätta mig med annat. Så jag har försökt mig på att göra egna smycken. Det var faktist riktigt roligt. Nästa gång jag är i stan ska jag köpa mig lite pärlor så jag kan göra flera.

Så här blev iaf ett av dom


Working Girl

Morgondagen skulle bli min första dag utan plugg. Hade planerat att ta en lång sovmorgon och bara göra roliga saker under dagen.
Men för en stund sen ringde Bo. Bo, det är han som är chef på Delex. Han undrade om inte jag kunde jobba imorn och på måndag. Visst kan jag det!!
Så det bli ingen sovmorgon imorn, det bli att gå upp vid 05.45. Jobba hela dagen 06.30-16.00! Underbart!
Ska sommarjobba där också. Om ni undrar varför jag ska jobba där istället för på City Gross kan jag ju säga det att det tar tre minuter för mig att cykla till Delex, vilket är en väldigt stor fördel! Tar väl 1,5 timme att cykla till City Gross.
Sen vet jag exakt vilka tider och när jag ska jobba, aldrig på helgen. På City Gross är aldrig något planerat och man får ungefär veta en vecka i taget hur man ska jobba, och det är alltid varannan helg. Dock är det roligare arbetskamrater på City Gross, men att kunna planera sin sommar är ändå bäst!


Ännu ett ämne avklarat

Gjorde som sagt tyskaprov imorse. Det började med hörförståelsen. Fattade inte ens frågorna på pappret och kunde kankse urkilja 10 ord av vad dom sa, så det gick ju inte särkilt bra. Läsförståelsen och skrivförståelsen gick lite bättre. Men det måste ske ett under om jag ska få G!

Sen åkte jag och tränade. En kvinna i omklädningsrummet började prata med mig. Hon var oehört intresserad av min proteindryck så jag fick berätta allt jag visste om den för henne. Sen hämtade hon ett glas så hon kunde smaka. Haha, det var väldigt märkligt. Så pass märkligt att jag glömde ta med mig mina skor hem. Haha. Mamma får hämta dom när hon åker hem.

Nu ska jag hitta något att äta.

Ich spreche nicht Deutsch!!

Jag avlider! Jag spyr på tyska. Jag kommer antagligen avrätta den som pratar tyska med mig i framtiden!!
Nu vill jag att ni alla ber en stilla bön för mig innan ni går och lägger er.
Imorgon klockan åtta har jag prov. Jag ska sitta med en okänd klass. Stackars mig säger jag bara.
Håll tummarna!


Så här har min kväll sett ut

Är det malaria?

Något är fel på mig. Jag svettas eller fryser hela tiden, har fruktansvärd huvudvärk, somnar ofta och vaknar varje gång av att jag är jättetörstig, är dessutom törstig hela tiden. Har Annie tagit med sig nån sjukdom från Asien och smittat mig?
Så gissa hur mitt pluggande går?
Jag har faktiskt kämpat hela dagen och ska fortsätta hela kvällen. Men det är inte så lätt när man inte mår bra. Koncentrationen finns nånstans borta i Grekland.

Ska åka till Ica och köpa mig en godispåse så jag får lite krafter till att fortsätta plugga.

Stud

Det här är en hemsk dag! Hela morgonen har jag mått dåligt. Känner mig typ febrig och trött, så började inte plugga förrän runt 12-tiden. Och imorgon har jag prov! Vilket betyder att hela dagen måste ägnas åt tyskan.
Jag kommer dö.
Men imorgon är allt över. Vad ska jag då göra på dagarna? Har iofs caden kvar, men kan typ allt så inte mkt att öva på där.

Nu ska jag hämta posten, och sen återgå till mitt pluggande.


ESC

När man för engångsskull trodde att Sverige hade en låt som kunde vinna, eller iaf vara på vänstersidan av poängtavlan, så hamnar man i bottnen, som vanligt. Har alla andra länder nåt emot Sverige eller? Och tyskland då, dom hamnade ju också skitlångt ner!
Var väl inte helt fel att Norge vann. Var ju ändå en helt okej låt.

Annie träffade vi ju så klart också! Vi sprang mot varandra utanför statoil, som i en film där ett kärlekspar inte träffats på ett halvår. Haha.
Men det var ett väldigt kärt återseende. Och självklart fick hon popcorn av mig och Jennie och turkisk peppar. Haha. Sen umgicks hon lite med oss hos Wille och kollade på ESC. Och idag ska vi träffas lite till. Hon ska ju iväg på måndag igen och vara borta 3,5 månad. Hähä, nä en vecka är det bara.


Annie är hemma!

Shit vad trött jag är! Har legat i soffan och sovit hela dagen. Skulle plugga men häftet låg på magen under tiden som jag blundade. Skitbra pluggtips förresten!
Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag till Wille en stund. Och sen ska jag välkomna Annie hem!
Kan knappt fatta att hon är i Sverige nu. Har inte sett henne på 3,5 månad. Ska faktiskt bli spännande att se om hon har förändrats nåt. Vem vet, hon kanske bara gillar asiater nu. Höhö.



Sen är det ju ESC, ska man kolla på det i ett tält kanske?

Friday

Igår var vi i Löpps lägenhet och myste lite innan vi gick till Harrys. Vi kollade på en film med en kille som såg ut som en hammarhaj, usch synd var det om honom. Han blev kär i en blind tjej och sen dog han, väldigt tragiskt.
På Harrys var det iaf för mkt folk, trodde aldrig jag skulle säga något sånt, men det var för mycket. Man kunde inte röra sig utan att en armbåga punkterade ens bröst (ja, dom är gjorda av ballonger) och inte gå innanför dörren innan svetten började rinna. Till en början var det kul, men ganska snabbt blev man trött. Mitt huvud var helt förvirrat av allt detta folk.


Haha, är du rädd för att inte synas Hannah?


Mia :)


Haha, märks att ni är syskon!


Sanna :)


Jennöö :)


Solitude, som säkert var bra men mina öron protesterade mot att lyssna.

Money money money

Har varit på stan där jag träffade Ponti. Han var med mig och köpte schampoo och gå till banken. Han hade säkert jätteroligt. Hehe.
Sen åkte jag och Wille och tränade. Kommer väl ha träningsvärk imorn. Lyckas ju alltid få det när jag tränar ben hur mkt jag än strechar.

Ikväll blir det iaf till Harrys. Ska festa med Jennie (som vanligt) och Sanna och Mia, vilket inte är lika vanligt. Ska bli jättekul iaf!


Nu är det inte långt kvar!

Aldrig mer!

Man har ju hört att det är skitbra att ta en promenad på morgonen innan frukost. Så jag skulle testa det i morse. Aldrig mer! säger jag bara.
Hade gått ca en halvtimme när jag trodde att jag skulle svälta ihjäl. Och då var det ju bara att vända och gå en halvtimme till! Jag släpade mig ungefär fram, och allt kändes dammigt och tungt. Kan tänka mig att det ungefär kändes som att gå helt utmattad i öknen och ha hallucinationer.
Saken är ju den att ta en promenad innan frukost är helt motsägelsefullt. Man har ju ingen energi att göra sig av med! Jaja, det kanske funkar för vissa. Men jag gör inte om det.

Nu har jag iaf ätit en stadig frukost med två ägg, mackor och proteindryck. Så nu känner jag mig inte döende längre. Bara svettig. Men ska till gymmet senare idag så ingen idé att duscha.

Låt mig presentera Emmy jr och William jr

Har man tråkigt kan man ju alltid kolla hur ens framtida bebisar kommer se ut. Gjorde ofta detta för ett tag sen och nu kom jag på hemsidan igen.
Tror dock inte det stämmer så bra. Jag och Wille kommer nämligen få svarthåriga barn, och vi är ju så svarthåriga?





Haha. Söta blev dom iaf. Om ni undrar varför jag valde en sån bild på Wille är det för jag inte har en enda bild då han kollar rakt fram och ser normal ut. Ska alltid göra massa miner.


Ett finger fattigare

Jag har lyckats hugga mig i fingret idag. Skulle göra fruktsallad och skulle skära genom ett päron, olyckligtvis hade jag mitt lillfinger under päronet. Som tur är har jag ganska bra reaktionsförmåga så jag fick bort fingret innan jag skurit igenom hela.
Okej då. Det blev typ bara ett litet skavsår. Men det svider!!

Imorgon börjar helgen. Vi får väl se vart det bär. Jennie snackade om att det var nåt öltält imorn och band och massa skit. Det lät kul. Men det får inte kosta! Haha.

Måste skärpa mig

Plötsligt fick jag ont i huvudet. En bra anledning till att inte plugga tyska.
Den har nog gått över om några timmar och då är det ju dags för träning, så det blir nog ingen tyska idag. Hehe.
Usch vilken dålig disciplin jag har! Måste plugga ju.
Men hittar ingen motivation. Till och med att städa mitt rum är roligare än att plugga.

Förresten, visste ni att numera heter det inte mödomshinna, det heter slidkrans! Haha. Låter som något man kan beställa på ett café. Onödigt att byta namn kanske, men ordet har ju en bättre beskrivelse av vad det är för nåt iaf. Vem visste vad mödomshinna var första gången man hörde det?

Annie B.

God morgon!

Gissa vad jag ska göra idag? Mmm plugga tyska!

Inatt drömde jag att Annie kom hem. Fattar ni hur lycklig jag blev! Dessutom bodde hon mitt emot mig och jag var överlycklig. Och Wille skulle ha välkommen-hem-fest för Annie i bastun i Fänestad. Haha.
Åhh. Nu är det bara två dagar kvar tills man får se det vackra trynet. Sen ska vi fisa ut lovsånger tillsammans.


Fisen kommer snart hem!

Jag ger upp

Den här tyskan alltså. Jag lär mig ingenting. Känns som att jag likväl kan skita i att plugga och hoppas att jag har tur på tisdag.
Boken ligger mest i knät och jag gör annat under tiden. Men visst känner man sig duktig bara man har boken framme?
Nu ska jag duscha och sen plugga lite cad innan jag ska iväg på kursen. Sen kanske det ska hinnas med en fika med Ponti också. Vi får väl se om han skulle träna eller inte?

Självmordsbenägen?


Haha Brazil försöker strypa sig.

Kollar på ESC nu. Allvarligt talat, hur kunde Malenas klänning vara värd så mycket? Det var typ den fulaste klänning jag har sett. Den som var längre än henne kunde antagligen kolla rätt ner i hennes urringning så långt från kroppen som den satt. Och längst ner på klänningen såg det ut att hänga massa kattsvansar.
Jaja. Heja henne iaf! Och sen hejar jag på Turkiet med. Hon var snygg och låten var bra. Fastnade på hjärnan. Den får gärna vinna om den vill.

Jag är inte snål, jag är bara ekonomisk

Haft en egen diskussion om jag skulle köpa godis eller inte nu efter träningen. Är så sjukt sötsugen, men jag försöker hålla mig borta från sånt där på veckodagarna. Efter mycket vägande kom jag fram till att jag inte ville slösa pengar på det och att jag istället kan baka något för det är ju gratis!

Mamma kom nyss hem och har handlat. Hon har köpt massa frukt så det får helt enkelt bli fruktsallad.

Heja Tyskland!

Ikväll är det ju semifinal i Eurovision song contest. Jag tror jag har sett alla inför ESC-avsnitt som gått på ettan på måndagar. Jag gillar nämligen den här tävlingen.
I år är dom flesta bidrag skitdåliga. Och jag fattar inte hur alla kan tycka att Norges bidrag är så himla bra och antagligen kommer att vinna. Det är inget särkilt med det alls.
Jag minns två låtar av alla jag har hört. Det är en då en en tjej viftar på höften, men kommer inte ihåg vilket land. Sen är det den här som jag vill ska vinna!


Om jag röstar på Tyskland, tror ni jag går godkänt i tyska då?

Eddie


Haha. Vad har du druckit?

Sömntisdag

Vad är det med mig? Jag är hur seg som helst och jag som måste plugga tyska idag. Borde öva lite på caden också. Har prov nästa vecka, fast jag kan typ allt så vet inte vad jag ska öva på.
Tyskan däremot, där kan jag inget. Funderar på att skita i det. Ringa och säga att jag är sjuk eller nåt på tisdag så jag slipper. Aja, det är en vecka kvar tills dess så får väl se hur jag känner då.

Idag är det iaf vackert väder! Hoppas man kan sola. Än så länge är det iaf inte ett moln på himlen.

Äntligen

Yes! Äntligen har min tamagotchi dött. Jag struntade helt enkelt i att ta hand om de små liven för jag orkade inte. Tyckte inte det var så roligt längre. Men vet inte om dom dog eller blev kidnappade av ufon. På skärmen är det nämligen ett tefat.
Så vill du ha en tamagotchi är det bara att höra av sig.

Provet

Shit vad svårt provet var! Men svarade på allt sen vet man ju inte om det är rätt eller inte.
På första delen var jag riktigt osäker på en fråga så den har jag nog fel på och på andra delen kan jag också ha fel på en fråga som jag blev väldigt osäker på. Dom andra kan också vara helt fel men mina svar kändes bra.
Saken var ju den att de här frågorna liknade inte ens några vi har i böckerna. Inte rita diagram eller lösa ekvationer. Konstigt prov och konstig lärare var det också. Kom försent gjorde han med så man blev ju helt nervös att man gått fel.
Usch, nu är det bara att vänta!

Nu ska jag träna lite Body Core, sen kommer W. på besök. Vi ska kramas.

Snart dax

Om ca 2 timmar sitter jag i en lektionssal i teknikhuset på FiGY. Kan ju inte påstå att jag längtar. Men skönt när det är över. Hoppas det är ett lätt matteprov. Usch, tänk om det är skitsvårt med massa frågor som inte har funnits med i matteböckerna vi har lånat.
Tur att jag har Jennie vid min sida. Känns inte lika nervöst och jobbigt då.

Ska väl plugga lite till nu då, sen ska jag och Jennie mötas i stan vid 12 och gå genom lite tillsammans. Håll tummarna för oss!

Imorgon är det prov

Herregud vad många sidvisningar. Är ni nyfikna eller?

Nu ska jag snart ta mig en dusch och sen lägga mig i sängen och plugga lite matte. Imorgon är det dax för det stora provet! Önska mig lycka till! Och önska även Jennie lycka till!
Kom på att jag måste hitta en gradskiva. Annars får jag väl köpa en imorn innan provet. Fylla pennan med stift också och ta med en extra ifall att. Gäller ju att man är förberedd.

God natt!


Tro inte att du kan vinna över mig

Nej, nu är det nog med tårar! Ska inte gå runt här och småglina för mig själv och inte tänker jag gråta mig till sömns ikväll heller. Inte tänker jag låta någon annan människa göra så här mot mig. Jag har inte gjort något fel och förtjänar inte det här.
Ska bara blicka framåt nu och umgås med människor som älskar mig.

Nu ska jag snart iväg och träna, få ut lite aggressioner. Det är bra.

Det svider i mitt hjärta

Igår var jag hos Jennie. Kollade på hennes kattungar. Dom var så små och så söta! Skulle kunna äta upp dom allihopa.
Sen tog vi oss en promenad och sen kollade vi på gamla barnprogram på youtube. Barnprogrammen var bättre förr alltså!
Men mest var vi nog ledsna och besvikna. Skönt att man snart kommer härifrån. Ni kan nog inte ens förstå hur mkt jag längtar till hösten.

Jag är så sjukt ledsen och besviken, lågstadietfasoner!

Mmmm

Igår var jag med Wille och myste framför tvn hela kvällen. Kollade bland annat på Talang och blev förbannade då en liten tjej som sjöng en låt från Dreamgirls inte gick vidare för att hon inte hade hittat sig själv! Haha, seriöst. Flickan var typ 8 år, ofta man vet vem man är då. Vem man är kommer man ju typ på när man närmar sig vuxenlivet.
Enligt dom verkade det ju som hon var en förvirrad tonåring. Men vissa andra, som fyra tanter som sjöng Du är så, yeah yeah, wow wow, hade dom inga problem med att låta gå vidare!
Jaja, nog om det.

Nu har jag varit hos min bror och firat han och hans flickvän. Han fyller år imorn och hon fyllde år igår. Så det blev massa tårta och kakor.
Det roligaste var ändå att kolla på deras katt. Hon är så  tjock att hon nästan få dra sig fram. Haha. Skit med att jag inte tog något kort, för en fetare katt har jag aldrig sett. Hon har säkert 10 kattungar i magen, minst.

TjockJennööö

Synd att man inte vågar skriva vad som helst här i bloggen. Man vet ju aldrig vem som läser den.
Annars hade jag haft något att berätta.
Nu blir ni allt bra nyfikna va? Hähä.

Men nu ska jag vara lite elak och lägga ut en grotesk bild på Jennie. Den här bilden har förgyllt mina dagar den senaste tiden.

Haha förlåt Jennie! Vi alla vet att du är sjukt snygg ändå! <3

Matteprov

Jag har gjort två olika nationella prov nu. Det första var från 2005. Inte konstigt att jag fick g i ettan! Det provet var hur svårt som helst! Alla mina förhoppningar om att få MVG i matte A dog.
Sen gjorde jag ett från 2002. Fick ett fel på första delen och alla rätt på den andra delen. Wohoo!
Hoppas att provet vi ska göra liknar det från 2002, annars kan ju jag fetglömma mitt MVG.

Har kollat i ett gammalt fotoalbum idag också. Jag tycker det är så sjukt roligt att kolla på gamla bilder. Meningen var att jag skulle kolla på hur vår katt såg ut när han var kattunge men det slutade med att jag kollade på bilder från 1992-2002 på mig själv!
Det finns en likhet genom alla år. På varje bild där jag är barbent ser man massor av stora blåmärken, så är det fortfarande! Tror inte det gått en dag i mitt liv då jag inte har haft ett blåmärke.
Det ville ni veta va?

Tonfiskgratäng med skjutmått

Nu gör jag världens godaste maträtt. Eller nja typ är det det. Tonfiskgratäng. Nyttigt är det med!
Enkelt att göra också. Man behöver bara en burk tonfisk, potatis och hollandaisesås. Sen sätter man in det i ugnen, dock tar det nästan en timme i ugnen.
Ska lära Wille att göra det, han äter ju jämt tonfisk.

Jag har verkligen inget att skriva om just nu. Händer liksom inte så mkt i mitt liv.
Kan ju berätta att jag var på Cad igår, jag är typ den duktigaste i klassen och mest seriös enligt en man på kursen. Hehe. Det trodde dom nog inte när jag började. En blond liten tjej. Lika förvånade blev dom nog igår när jag visste hur ett skjutmått fungerade. Jag kan väl anta att jag inte ser ut som en sån som använder det så ofta. Läraren frågade till och med två gånger om alla verkligen visste hur ett sådant fungerade. Haha, jag har ju jobbat på Delex! (Annars hade jag inte vetat)

Suck

Vem är det mest synd om idag? Dig eller mig?



Skor

Galet vad seg jag är idag! Jag gick upp tidigt för jag var så kissinödig, tänkte att det var väldigt skönt att komma upp så pass tidigt men sen slog tröttheten över mig. Åt frukost, kämpade för att hålla mig vaken sen la jag mig i soffan och sov en timme till.
Har feber idag igen. Tror jag har fått svininfluensan. Det växer nog snart ut en knorr där bak.
Är iaf duktig och pluggar matte, har inte så mkt kvar i boken att plugga på. Det är ju bra.

Vill ni se skorna jag beställde från USA?



Mina nya älsklingar!

Som ni ser är inte min tå långst fram på dom rosa skorna. Måste töja ut dom lite, dom är för trånga. Och med tanke på hur smala fötter jag har börjar man ju undra hur smala fötter dom har där borta i USA. Är inte dom feta där?

Visste ni det?

Jag är så sjukt rastlös, så jag snodde de här frågorna av Blondinbella så om ni är lika rastlösa som jag så får ni ju gärna läsa, annars är det ganska ointressant.

Hur många gånger har du varit kär? En riktig gång.

Favoritgodis: Små lakritspluttar som man bara kan köpa på båt.

Coolaste stad du har besökt: Värnamo?

Action eller Skräck? Aldrig i livet skräck! Så det får bli action.

Vill bli när du var liten: Mamma (haha sant, det stod i alla kompisböcker man fick skriva i, dessutom ville jag ha 100 barn, men om dom två jobbiga kom först skulle jag bara ha fyra!)

När fick du din första kyss: 15 på ett disco, vet inte ens vad killen heter. Sorgligt.

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? På mellanstadiet var jag extremt duktig i skolan, på högstadiet gick jag i kyrkan och spelade elgitarr.

Vad är du beroende av? Big Brother?

Dagens roligaste händelse: Hittade fina saker.

Dagens tråkigaste händelse: Regnet

Dagens humör: Förvirrad, glad, uttråkad, förväntasfull

Vilka tv-program följer du? Haha! Big Brother, Gossip Girl, One Tree Hill, Ugly Betty, Desperate Housewives, Project Runway. Suck, orkar inte ens börja med alla komediserier.

Vad gillar du mest med dig själv? Att jag har lärt mig skita i vad andra tycker

Vad gillar du minst? Att jag är så klantig!

Vad är det roligaste du vet? Kolla på tv? Hähä. Nää hitta på roliga saker med vänner.

Har du något motto? Vad gör det om hundra år?

Hemlig hobby? Peta i näsan och klibba fast snorbusen under soffan

Något vi inte vet om dig? Hmm.. Jag har en glipa mellan framtänderna

Vad ångrar du? Att mina föräldrar flyttade till den här hålan och att jag inte kunde prata vid den åldern och skälla ut dom.

Vad önskar du? Att allt alltid ska ordna sig.

Vad klarar du inte dig utan? Tandborste

Vad gör du helst en vardag? Allt utom plugga

Vad gör du helst en lördagskväll? Mysa med Wille eller umgås med vänner, gärna båda samtidigt

Vad har du mest av i din garderob? Kan vara bikinis faktiskt, eller klänningar eller jeans. Kanske skor också! Har mkt kläder, det mesta vill jag inte ens ha!

Drömjobb? PR-konsult, arkitekt eller lågstadielärare.


Nyinhandlat

Blev en heldag på stan. Jag och Jennie gick till biblioteket och lånade om böckerna och sen satte vi oss på Stigs och pluggade och käkade. Något jag är förvånad över är att vi aldrig köpte någon kaka på dom timmarna vi satt där. Nej vi åt frukt och mat. Duktiga flickor!
Sen när vi inte orkade sitta där längre tog vi en sväng på stan. Jag köpte en ny bikini, solglasögon och fina trosor.


Bikini från H&M och glasögon från Åhléns.

Plugg i stan

Usch vad trött och seg jag är. Suttit i morgonrocken en timme nu. Måste fixa mig, men det är så mkt skönare att ligga med en filt i soffan.
Om en stund ska jag in till stan och låna om matteböckerna. Sen ska jag och Jennie sitta på ett fik och plugga. Hur mkt pluggande det blir får vi väl se. Man har ju alltid massa annat roligt att prata om, istället för volymen på cylinder.
Tråkigt väder är det också. Duggregnar och är kallt.

Solfrossa

Hur länge kan man ha solfrossa? Har fortfarande feber och mår illa, och detta sen i lördags. Tränade igår, det kanske inte gjorde saken bättre. Vill träna idag med, men kanske bättre att jag tar en promenad.
Är typ helt lam i kroppen. Jobbigt att plugga. Men måste verkligen. Om en vecka är det matteprov!
Åh, jag vill sova! Men det får jag inte. Usch, vilken jobbig dag det kommer bli.
Får tänka lite på Grekland, då blir jag glad. Ska köpa mig en ny bikini, fast jag redan har typ 10 stycken.

Jag ska till Grekland!!

Jag är så glad, för vet ni vad? Jag ska till Grekland. Jag och Jennie bokade resa nu ikväll. Verkar som en perfekt resa för oss, sol och bad blandat med fester. Längtar hur mycket som helst! Kan inte ens förklara med ord hur lycklig jag är över att en resa ska bli av i sommar. Detta var ju den enda gången både jag och Jennie kunde åka, så det fick helt enkelt bli nu den 2 juni. Inte ens en månad kvar! Billigt var det också.
Vi ska till Kos!

Så här står det om hotellet:
Fint, nyrenoverat hotell som ligger mitt i nöjeslivet direkt på huvudgatan. Pool, poolbar samt gratis solstolar och parasoller. Sällskapsutrymmen med satellit-TV och frukostmatsal. Internet i receptionen mot avgift. Gångavstånd till den härliga Lambistranden. Det centrala läget bland restauranger, barer, diskotek och folkliv kan uppfattas som störande. Stadstrafik. Hotellet tar endast emot gäster över 18 år.

Hur bra låter det inte!


Så ser hotellet ut!

Detta har hänt

I fredags var vi några hos Daniel och förfestade innan vi begav oss till Harrys, som var gratis(!!) Och jag tackar ju aldrig nej till något som är gratis.
Men shit vad tråkigt det var!! De hade inte öppet på övervåning, de kollade inte leg så en 16-åring kunde ju komma in om den så ville, och det fanns ingen garderob! När man bad dem öppna garderoben bad dom en samla in en namnlista på 100 pers. Ofta man orkar gå och göra det då. Så fick gå och konka på en 10 kilo tung väska.
Nu dröjer det tills jag drar dit igen. Funderar på att bojkotta Harrys!
Igår var jag med Wille och sen följde jag med han och hans vänner och åt pizza, sen åkte jag hem tidigt och kollade på film med mamma. Är skittrött idag, vet inte varför.
Sen kan jag ju meddela att jag har bränt min baksida, klarar knappt av att sitta i soffan. Får väl hoppas att det röda förvandlas till brunt snart. På tal om bränna, ska nog kolla efter sista minuten-resor nu. Jag vill åka!!

Valborg

Igår var vi ett gäng som "firade" valborg hos Wille. Vi grillade och myste typ.
Sen åkte jag och Jennie i Calles bil och dog. Men vi fick iaf dö tillsammans.


Här har ni mig.


Ida verkar ha något emot hur Wille grillar.


Hahaha flinet!


Vissa åt kebab istället för vårt rosa kött.


Ge mig!


Jag och Dansken blev nyligen ett par. Är vi inte söta?


Kvällen avslutades på Max.

RSS 2.0