Det är bättre nu

Nu åkte Wille hem. Och det känns mycket bättre nu. Fick choklad (hjärtchoklad) och vackra ord! Tänk, han har lärt sig vad jag vill ha när jag är nedstämd. Verkligen gulligt och jag blev så glad så glad.
Något annat som värmde var mina kommentarer från Ellen och Daniel, Tack!

Nu ska jag snart må bra igen, känner att snart så är jag på topp. Tills dess ska jag njuta av min choklad. Får strunta i min lilla diet ett tag. Det är nog ändå långt kvar tills jag måste visa mig i bikini igen.

Så var det över.

Nu är jag arbetslös. Jag är nu väldigt öppen för arbetsmarknaden. Skulle kunna tänka mig att jobba med vad som helst. Nja, bajstömmare på ett bajemaje-företag går ju bort.

Det var iaf lite sorgligt idag. Många skulle kramas och prata så kom ju aldrig hem. Kommer sakna alla snälla människor som jobbar där, med andra ord alla utom en. Men han firar typ Bajram idag så slapp ju honom min sista dag. Och alla kommer sakna mig där, fast det kanske bara är något dom säger. En kille ville ju till och med ha min msn. Där ser man. Och tänk, mitt självförtroende steg lite. Alla fina och vackra ord i dag gjorde mig gott. Tack för det!

Snart kommer Wille, då tänker jag tvinga honom att säga "Jag tycker om dig, Emmy" en miljon gånger så att jag imorgon när jag vaknar har störe självförtroende än Blondinbella. Ja, det låter bra!

Så är det

Det vore ett underverk om inte jag har träningsverk imorn. Första gången jag tränade på två veckor, och det blev nog lite för hårt.

Imorn är det sista dagen på jobbet. Ska man bjuda på kakor? Kanske inte, jag slutar ju faktiskt inte frivilligt. Sen börjar mitt liv som arbetslös. Ska försöka se det positiva och göra saker jag aldrig hinner med annars. Typ ansiktsbehandling är lockande och passa på att baka massa så man har något att bjuda på när det kommer gäster.

Nu ska jag göra plättar som det ska smaskas på under Idol. Det är nu jag gillar det mest, får man se vad dom går för dom där idolerna.

I won't cry for yesterday

Det känns bättre idag. Det är inte bra, men bättre.
Ibland behöver man bara gråta. Iaf är det så för mig och Jennie.
Jag tänker för mycket. Jag hittar massa fel, på mig och på andra. Och ni kan ju gissa vem som blir mest utsatt. Wille, som egentligen är världens underbaraste människa.
Men jag känner mig ful, äcklig och tjock. Även fast jag vet att jag är smal och faktiskt ganska så fräsch. Jag vill bara höra att folk tycker om mig ibland. För ibland känner jag mig bara så ensam. Och just nu är det så mkt som går dåligt i mitt liv. Men jag vet att det snart kommer vända. Det kommer bli bättre.

...

Det enda jag vill är att gråta.

Back in town

Hemma från Jönköping. Det var skitkul igår. Iaf det jag minns. Hehe. Mådde väldigt väldigt dåligt ett tag. Och det var synd för jag ville ju dansa mer på Centrum. Bilder kommer...

Ikväll blir det kanske mat på Lilla Krogen. Annars umgås jag med Wille. Ska iaf duscha nu och försöka bli fräsch. Även om det känns typ omöjligt när man är bakfull.

Dystert

Det var dyster stämning på jobbet idag. Det var möte och chefen beträttade att jag skulles sluta och så där. Sen började alla applådera och skulle säga hur duktig jag varit. Jag måste ha varit rödare än en tomat, för jag var verkligen generad. Hur jobbigt som helst när ett helt företag tittar på en. Och sen sades det ju även att det går dåligt för företaget och att dom håller på att diskutera hur dom ska lösa det. Vilket typ betyder att fler kommer avskedas. Så alla var väldigt nedstämda på jobbet.

Något uppigande var väl mitt telefonsamtal från en viss Lukas igår. Eller Wille var det som ringde men han pratade jag ju knappt med. Bufab var på hockey och dom var fulla som svin. Speciellt Lukas. Han fick för sig att jag sydde en balklänning och att den 25 oktober skulle han bära mig på sin axel. Hmm. Dessutom talade han väl om Harrys, och det gör man bara om man är riktigt riktigt full. Han var besviken över att jag inte ska till Harrys ikväll. Mrn jag ska göra något mkt roligare! Jag, Jennie, Annie och Ida ska till Jkpg och festa. wille och några av hans vänner följer också med. Kommer bli kalas! Behöver att något roligt ska hända i mitt liv nu. Allt är typ ganska ganska så dystert annars.

Världens gulligaste flickvän

På onsdag är jag arbetslös! Skulle någon kunna vara så snäll och ge mig ett jobb?
Detta bekymrar mig väldigt mycket. Men är jag förvånad? Svar nej. Som allt annat i mitt liv så faller det samman. I alla fall det mesta just nu. Som igår då jag skulle vara världens gulligaste flickvän. Skynda mig hem från jobbet och duschade och fixade mig snabbt så jag kunde åka in till stan för att köpa en kudde till Wille. Han har tjatat jättelänge om att han har så ont i ryggen och att det är hans kuddes fel. Åh, vad snäll jag kände mig när jag gick in på Jysk. Jag bad till och med om hjälp så jag säkert skulle få med mig den allra bästa hem till honom. Han skulle bli så glad, jag såg det framför mig.
Men nää. Det var ju inte en ny kudde han skulle ha, sa tanten. Be honom att satsa på en ny madrass istället. '
Jaha. Jag blev nästan lite tårögd. Nu var jag inte världens gulligaste flcikvän längre. För en madrass kunde jag ju inte köpa. Åh.
Men jag var tvungen att berätta för Wille att jag hade tänkt vara världens gulligaste flickvän, och han blev typ lika glad ändå. Fast han har kvar samma platta gamla kudde.


Gustav Bodestad

Jag såg Gustav Bodestad idag. Han kom in på Delex med postkläder. Antar att även han jobbar på poståkeriet. Det var iaf längesen jag såg honom. Och det var tråkigt att jag inte kunde gå fram och prata med honom eftersom jag var tvungen att vara vid maskinen. Jag tror inte ens han såg mig. Han såg lite förvirrad ut och det var roligt att iakta honom. Hehe.

Det gör ont att få parfym på brännmärken. Snart kommer Wille. Sen är det Idol!

Mitt namn är Tove

Jag tycker synd om Maria. Idag på jobbet skulle äckelgubben visa att han hade ont i sin tå. Så han tog av sig skor och strumpor och visade. Haha. Maria såg lagom nöjd ut.

Nu sitter jag här och försöker tova ut mitt hår, men det är omöjligt. Och Wille har rätt; Jag borde heta Tove.
Jag behöver nån som kan rädda mig. Någon som kan få mitt hår att bli normalt. Nej, det hjälper inte att klippa sig och alla frisörer säger samma sak; Det är för att det är självlockigt. Men jag känner mig faktiskt ensam om att ha så här tovigt hår, och jag är inte ensam om att ha lockigt! Det går inte ihop sig. Iofs har Lina Stigsson också ganska tovigt hår. Hehe. Vart håller hon hus förresten? Lina, jag saknar dig!

Vart tar tiden vägen?

Det här var första dagen på väldigt länge som jag inte har gjort något särskilt. Alltså jag har bara varit hemma. Gjort massa strunt och det har varit riktigt skönt faktiskt.
Annars är jag aldrig bara hemma. Jobbar heltid, tränar, eller är med pojkvän, eller vänner. Det är svårt att hinna med allt, och oftast känns det som mina vänner är dom som offras. Men vi syns ju iaf på helgerna. Det är svårt att priotera, och just nu känns det som träningen är väldigt viktig. Kanske är det mitt självförtroende som inte är på topp just nu, men jag vill ha fin kropp! Men några lustiga dieter hälller jag ju iaf inte på med, eller jo. Har ju hittat på min egna. Inget onyttigt på veckodagarna och på helgerna nu framöver så får det bara vara skräpmat en dag och om jag vill ha godis får jag bara äta Maloco Truly och 70%ig choklad. Till jul ska jag vara snygg!

Denna vecka tränar jag dock inte, eller jo lite. Fast lugn träning. Är fortfarande sjuk. Så denna veckan kan ju dom som vill umgås med mig passa på.

Kan något fungera?

Jag blir så less.

Jag har städat mitt rum så det näst intill blev kliniskt rent, det var dags att dammsuga, men det blev ingen dammsugning för batteriet hade tagit slut. (Det är en bärbardammsugare.) Jag suckade och gick in igen för att påbörja arbetet med min klänning. Jag ritade lite och uppfann en fin design jag ville ha. Började klippa i tyget, nålade och höll på. Och när det var dags att sy i symaskinen, ja då fanns det ju självklart ingen nål!

Och nu när jag ska steka köttbullar är jag säker på att även stekpannan är borta.

Nu kommer dom!

Jag är jättesugen på att sy en klänning. Så det ska jag göra idag. Måste bara städa mitt rum först, och det är verkligen stökigt. Stökigare än någonsin typ. Åh.

Mitt internet har krånglat, och det krånglar fortfarande ibland. Men nu så ska jag lägga upp bilderna.


Alkoholisten blir nöjd nu.

Dumt

Det var dumt av mig att gå till jobbet idag. Jag mådde verkligen så dåligt och jag var så varm, så sjukt varm. Jag var nära på att ge upp flera gånger och gå hem. Men jag höll mig i skinnet och genomled hela dagen med nöd och näppe. Lite kul när jag kom på morgonen och chefen lägger sin hand mot min panna: Men du är ju inte klok, du har ju fortfarande feber!
Men jag känner att jag måste bevisa att jag vill jobba, när det är så nära gränsen att jag inte får.

Ikväll blir det mys med Jennie. Vi får väl typ tröstäta eftersom vi inte såg Coldplay igår, dessutom är Jennie också sjuk. Stackars oss!

Ska försöka att orka lägga upp bilderna idag så Johan blir glad på mig igen.

I'm alive

Jag lever än, bara så ni vet.

Är hemma idag med, eller hemma är jag ju faktiskt inte. Sitter i Willes hus, han har ett roligt dataspel som jag tänkt spela hela dagen. Spore, det är jättegulligt! Fast lite äckligt när man äter upp andra djur.
Men imorn då ska jag till jobbet! Det har jag bestämt mig för, jag lär ju inte må sämre och idag mår jag lite bättre. I alla fall med några tusen alvedon i kroppen.

Kan man dö av gammal Bafucin?

Jag svettas! Har knappt rört mig en millimeter och ändå bara rinner det från min kropp. Det betyder väl att febern går ner.
Jag upptäckte just att vår Bafucin gick ut 04/2007! Kommer jag att dö? Har ju knapprat dom där i typ två dygn nu.

Kollade febern nu. Jag harr 37,6! Det är på bättringsvägen. Dags för två alvedon nu. Kanske borde äta något. Två knäckebröd är nog inte tillräckligt att leva på under en hel dag. Men jag har ingen matlust.

Men Wille ska laga mat till mig ikväll. Han ska få ta hand om mig ordentligt, för det är väl det pojkvänner är till för?

Sjukskriven

Är sjukskriven idag. Feber och dåsig. Kanska jag mår bättre imorn. Hoppas det.

Men underbart att ligga i soffan och kolla på Mysteriet på Greveholm, världens bästa julkalender.

Inga bilder

Johan, ledsen att bryta mitt löfte. Men jag lägger inte in några bilder från helgen idag. Jag orkar bara inte. Dom kommer när dom kommer.

Snälla, inte igen.

Jag trodde inte det skulle hända igen. Jag trodde verkligen att det var över förgott. Och nu har jag hamnat i en djup deprission av pga detta.

Det var jättestressigt idag på jobbet, jag hade redan ont i halsen och ont i huvudet när jag kom dit. Trodde jag skulle svimma flera gånger under dagen, men jag tänkte minsan inte gå hem. Vill inte visa att jag är någon klenis. Så när jag äntligen kom hem hade jag mer än 38 graders feber med en alvedon i kroppen, ont i typ hela kroppen och jag kunde inte lugna ner mig. Kände mig fortfarande riktigt stressad. Och när mamma säger att hon har skickat mitt sista tackkort, som hon trodde var till Sara Hansson fast det var till Sara H-S brast det.
Jag kände hur det slöt sig mellan lungorna. Åh nej! Det fick inte hända! Men jo, det hände. Astmaanfall! Jag har inte haft ett anfall på 3 år. Jag var säker på att det var över. Läkare har talat om för mig att jag var på väg att växa från det och att det var helt okej att minska på medicinen.
Jag trodde jag skulle dö. Jag hade glömt bort den hemska känslan. Först domnade benen bort, jag kröp i hop på golvet som i en fosterställning. Fortfarande ingen luft. Det bränns i halsen och jag är säker på att jag hostar blod. Hjärtat slår så det gör ont och det tjuter från mig. Det känns som någon försöker strypa mig. Sen domnar resten av kroppen bort pga all syrebrist. Jag blir yr och är nära att svimma om och om igen. Det är fyra år sedan jag blev medvetslös. Jag tvingade min kropp att det inte fick hända. Och efter en hel del lugnande och mediciner blev det bättre.

Men mitt psyke har fått stryk. Jag orkar inte med detta. Den jobbigaste perioden i mitt liv var när jag ständigt fick astmaanfall. Snälla, låt det inte bli så igen!

William Cook

Denna man är underbar och jag hoppas att alla någon gång får ha någon som han i sitt liv.


Rolig är han också!
Oj, jag har visst hamnat i kärleksträsket.

Helgen

I fredags var jag hos Annie på förfest, chokladbollarna var min överraskning om någon undrar. Det var väldigt trevligt. harrys var väl inte så kul direkt. Hade inte druckit tillräckligt. Usch, vad hemskt det låter. Men Harrys är ju inte kul när man är nykter, så är det bara.
I lördags var jag coh Jennie i Växjö. Köpte mycket, tror knappt aldrig jag har hittat allt det jag varit ute efter. Köpte ett par jeans, 2 tröjor, ett par skor, parfym och massa fina trosor.
Ígår var väl en typisk söndag. Bara slapp typ.

Fåglarna

Va? Fåglarna är borta. Vem har tagit dom? Eller har mer än bara själen flygit upp till himlen. Lustigt.

Ska snart hämta syster Aniie på stationen i Värnamo. Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på mig ikväll. Jag hatar min garderob. Imorgon ska det shoppas ordentligt bara för det!

Harrys?

Nu är jag klar med överraskningen. Hehe. Annie kommer gilla det!

Ska duscha nu och förhoppningsvis blir jag väl fräsch. Har inte bestämt om jag ska till Harrys eller inte ikväll. Ska inte dricka iaf för ska köra till Växjö imorn med farfars bil som knappt går att köra, så vill ju vara på den säkra sidan. Vill ju inte vara med om nån bilolycka inte.

Snusk bok!

Hur lyckas jag få tag i bara snuskiga ljudböcker? Det är ju lite pinsamt på jobbet när man får ett samlag beskrivet i öronen och en arbetskamrat sitter i närheten. Och idag fick jag det verkligen beskrivit för mig, i minsta detalj. Så om jag inte hade vetat hur det gick till innan, så vet jag det nu. Det va slick och sug och olika ställningar beskrivna. Jag dog nästan, visste inte vad jag skulle göra av mig själv. Matilde heter boken om någon vill läsa eller höra ett detaljerat samlag, eller vilt sex är mer det rätta ordet.
Ska ju inte säga att jag ogillar detta, det är ju faktiskt väldigt kul och spännande! Hehe.

Nu ska jag göra en överraskning för mina kompisar ikväll. Och jag har idag även funderat ut en överraskning till Wille imorn. Han kommer bli så glad så jag får 10 slemmiga pussar på mun.


Mördaren

Jag gråter. Jag har gjort något fruktansvärt! Jag har haft ihjäl någon. Ja, jag är en mördare!
Men det var inte meningen. Även om jag vet att det antagligen kommer glädja Johanna Berggren nu, så gråter jag. För det är hemskt.

Jag var hemskt glad att jobbet var slut, och det är ju äntligen helg! Så jag låste upp ytterdörren till mit hem som vanligt och kanske, men bara kanske, så slog jag igen dörren lite extra hårt. Och då hörde jag ett konstigt ljud och jag tittade ut genom fönstret. Och vad får jag se?! En fågel ligger död på min trappa och en annan ligger lite längre bort och försöker få luft, han har avlidit nu, 10 minuter senare. Jag har dödat dom! Dom ramlade ner från typ takrännan eller nåt när jag smällde igen dörren.

Och nu till mitt största problem; Hur ska jag få bort dom? Jag tänker ju inte skyffla bort dom med en spade. Kenske att min katt äter upp dom. Om någon är duktig på att plocka bort döda fåglar får ni gärna komma hem till mig så snart som möjligt.


R.I.P.


En lyckades hålla sig kvar, men han har inte rört på sig än.
Man ser den döde där under.

Flickorna på tv 2

Jag är så besviken. Trodde ju att Top Model skulle gå klockan 21.00. Men nej, det var ju tvunget att gå samtidigt som Idol. Min kväll blev förstörd.
Men kul att det är Idol ikväll igen. Jag tycker faktiskt mer om den här juryn än den förra. Den manliga Bagge är ju hur härlig som helst!

Vad sker denna helg? Blir nog shopping i Växjö på lördag för min del. Annars är jag ensam hemma och mina föräldrar tvingar mig att ta hand om min lillasyster. Men hon är liksom 17 år så tror hon klarar sig själv.

Bula

Nu är jag tillbaka från träningen. Har duschat och känner mig fräsch. Ska göra lite plätta innan Idol börjar, sen är det ju även Top Model. Men hallååå, jag vill veta vem det är som är transvestit!

En bula har börjat utvecklas i min panna. Jag råkade nämligen slå i det i klädskåpet när jag skulle lägga in min väska. Pinsamt? Ja! Speciellt när det står en naken tjej bredvid och jag säger nervös: Hehe, oj då. Tjejen kollar inte ens på mig och frågar hur det gick, och det gjorde så ont att jag nästan började lipa. Jag ville ha tröst! Men sen såg jag att det låg en rakhyvel på bänken bland hennes saker. Rakar man sig i sporthallen är man inte normal. Så det va okej att hon inte tröstade mig.

Jag tror dessutom att jag är allergisk mot en kines på gymmet. När han kommer i närheten nyser jag.

Karamelkungen

Vi dog inte. Big Bang-experimentet fungerade. Eller Big Ben som det först stod på Aftonbladets hemsida. Hehe.

Ska snart träna, jag har blivit riktigt duktig på att hålla hälsan i bra skick. Tränar 4 gånger i veckan och äter bara onyttigt på helgen. Var bara tvungen att skryta lite.
Jag blir fundersam när jag ser en viss tjock tjej på gymmet bära en t-shirt med texten Karamelkungen på. Är det så att hon vill ha det som en förklaring för alla oss varför hon är så tjock så vi slipper fråga? Om nu inte detta är den enda t-shirten hon äger borde hon börja använda någon annan. En sådan tröja passar inte in på gymmet, det känns liksom pinsamt bara att titta på henne. Och man fnittrar lite när man ser henne jämte någon med en gammal träningströja från någon fotbollscup, och då tänker jag att hon har också varit på cup. En godiscup, och hon vann minsann. Sen skulle jag vilja säga till denna människa att det är jätteduktigt av dig att gå till gymmet(!) men det lär inte hända något om du bara står där och pratar med din vän samtidigt som du lyfter en 1-kilos hantel.

Oj, förlåt. Jag känner mig dum. Jag har inget emot tjocka människor!

Arbetslös?

Jag har ont i huvudet. Och jag mår dåligt för Delex kanske måste dra ner på personal om inte bilindustrin ökar igen. Och vem kommer vara först att ryka, jo jag. Så ska jag behöva leta efter nytt jobb eller inte. Och det verkar ju faktiskt inte finnas några jobb överhuvudtaget. Jag hatar att inte veta. Jag vill ha ett klart svar. Men det enda jag kan göra är att hoppas.

Nu ska jag sova en stund innan jag ska träna, kanske ska lipa lite också. Detta är en sådan dag då man vill gråta. Och jag är en sån människa som måste göra det ibland och efter jag har gjort det så mår jag så mkt bättre.

Borta med vinden

Så var ännu en helg borta med vinden. Första gången jag är hemma nu sen i fredags. Bor typ hos familjen Cook på helgerna, men jag trivs verkligen där. Är typ mitt andra hem lite.

Ska väl dra lite kortfattat vad som gjorts i helgen om nån är intresserad.
I fredags var jag hos Annie med lite annat folk. Vi hyrde en skitdålig film, kollade på hälften sen struntade vi i det och gick ut och gick istället.

I lördags var man helt slutkörd och sov till halv fyra. Bara blev så, var ju inte meningen. En hel dag typ borta, då blir man arg på sig själv. Sen på kvällen åkte jag iaf till Idas spökhus där det åts god mat och bananer med choklad, sjöngs även lite sing star. Daniel bröt nästan min handled när han blev rädd för Idas bil och jag grät hela vägen hem för att vissa var tvungna att berätta spökhistorier. Jag klarar ju verligen inte av det. Usch!

Idag följde jag och Wille med Tobbe till Jönköping. Blev ju inte mkt köpt men det var trevligt.
Nu har jag ont i huvudet så ska nog snart gå och lägga mig.

Tack och hej!

Friday night

Nu sticker jag till Annie. Ska bli mys, lite film och så. Sen hoppas jag ju att Jennie dyker upp, hon är hemma från Grekland nu och är brunare än bajs. Om man nu då inte bajsar grönt, vilket jag vet att en person har gjort. Hehe.

Trevlig kväll gott folk!

Julklapp?

Det är den 5 september och jag har hittat en julklapp i vårt hus. Den bara ligger där, den är stor. Det står inget på den, men det är julpapper runt. Vem ska få den? Är det jag?
Men vem köper julklappar i september? Vem i min familj är galen. Då har vi mig, mamma och pappa att välja på. Och det är inte jag, pappa köper nästan aldrig julklappar, det gör mamma åt honom. Alltså är det mamma.

Det är ingen hemma nu, ska jag kanske öppna och kolla vad det är i den och sen slå in den igen. Hihi. Jag kan ju inte leva i fyra månader av ovishet.

Ja du

Idag fick gubben på mitt jobb prata med chefen. Haha. Bäst du skärper dig nu då. Din kvinnoförnedrande sate.

Om en stund ska jag åka till min kära Wilz0r.

Imorn är det fredag och sen är det helg! Det är det jag lever för, helgerna och mat.

Det var väl inte bara jag som grät igår när Markus friade till Camilla?

Poesiemmy

Sådär ja. Nu var poesiemmy uppdaterad. En ny dikt, läs med nöje. Ska försöka uppdatera lite oftare. Får ju inte tappa mitt intresse. Vem vet, jag kanske slår igenom nån dag som poet!

poesiemmy.blogg.se

Den nya Idoljuryn var ju inte allt för pjåkig. Men nu är det snart dags för Paradise Hotel, och min kära Greg. *FniZz***
God natt!

Kameltå och muttor

Så nu har jag duschat. Var på gymmet innan. Och jag måste bara påpeka det att tanter som har extremt tajta tajts, eller jazzbyxor, eller långa cykelbyxor, eller vad det nu heter(!) är pinsamma. Säger bara en sak. Kameltå!! Och när ni har korta tröjor på er också blir det ännu värre, det ser ut som ni har gigantiska muttor. Så snälla, köp shorts! Tyvärr tror ju inte jag att nån av dessa tanter läser min blogg.

Nu ska jag göra mig lite toast och sen blir det Idol! Yihaa

Idol

Ikväll börjar Idol, det ska bli kul. Något som är ännu roligare är ju att en radiopratare sa att det vore roligt om en bonde från Värnamo skulle vinna. Haha. Värnamo av alla sveriges städer.

Idag försökte gubben fälla mig. Han sträckte ut benet när jag gick förbi. Haha. Allvarligt, vad håller han på med? Kampen går vidare!

Ikväll blir nog poesibloggen uppdaterad, håll utkik.

Gubbar!

Kom hem från gymmet för en liten stund sen, har gjort plättor. Kan ju passa på att ge ett tips; vaniljsås på plättor är världens godaste. Hallonsylt och vaniljsås, inget socker eller nåt annat. Du kommer tro du är i paradiset!

Jag har blivit utsatt för ännu ett gubbäckel idag. På gymmet när jag skulle springa på den där maskinen, vad den nu heter, som det finns två av. Gubben avr på den andra.
Gubben: Den är upptagen.
Jag får plocka ur hörlurarna och ber honom upprepa.
Jag: Okej.
Jag börjar ju självklart gå därifrån.
Gubben: Jag skojar ju bara! Det ser du väl att det inte är nån på den.
Ja, det ser jag väl!!!! Men det står ju en dam och pratar med dig så tänkte att hon kanske vill ha den, det är väl inte så svårt att missuppfatta. Och om nån säger att nåt är upptaget så brukar det ju vara sant. Lögnäckelgubbe!
Så då ställer jag mig på maskinen och börjar springa.
Gubben: Du måste höja motståndet.
Jag: Ehh. Varför?
Gubben: Ha som mig, 48!
Jag: Nää. Jag vill ha det så här.
För det första är det ingen tävling. Jag har exakt den nivån jag vill ha. Och för det andra, när någon har hörlurar i sina öron så brukar det betyda att man inte vill prata med nån.

!!!!!!!!
Aggresiva inlägg idag. Och det finns en anledning varför, men nästa vecka. Då är jag glad igen.

Blondin vs. utlänning

Jag skulle kunna mörda. I alla fall idag, då jag har pms och vet knappt vart jag själv är. Och den jag skulle kunna mörda är en viss människa på mitt jobb. Tänk er en tjock, 50-årig utlänning och mig en liten blond 19-årig tjej visa så starkt hat mot varandra att dom på andra avdelningen kan känna det i luften.
Vi skulle jobba ihop, vi skulle dela upp jobbet lika sa vår arbetsledare, en skulle inte bara få göra det jobbigaste arbetet. Men det funkade ju i fem minuter, sen blev ju han så trött och fick ont i magen av att göra det jobbiga. Jaha, så då fick tjejen med mensverk(!!!!!) göra det istället. Och sen helt plötsligt går människan iväg, hämtar en truck och börjar flytta på alla pallar, flytta dom så att jag inte kan få tag på dom saker jag ska ha i pallarna. Han ställer dom så tätt så inte ens en vandrande pinne kan ta sig mellan. Jag suckar högt så han fattar att han är dum i huvudet. Jag får flytta tillbaka pallarna och återgå till mitt arbete. Knarkade 785630 ipren för att inte svimma, svettlukten från gubben höll på att ta kål på mig. Han kastade onda blickar på mig hela tiden och jag kastar tillbaka. Jag tänkte inte ge upp den här fajten. Sen blev han tvungen att hjälpa mig med det jobbiga och när han hade hjälpt en stund så sprang jag till det lätta. Mohaha. Det kan du ha! Men han gav sig inte heller den satans gubben. Han kastade ner en grej med massa muttrar i på min sida av bordet och flinade åt mig. Jaha, då fick ju självklart jag plocka upp den för han gjorde ju inte det. Och lägga i nya muttrar fick jag med.
Sen när vi var klarar, utan att ha sagt mer än två ord till varandra på 6 timmar, var det dags att städa.
Gubben: Du får städa, jag orkar inte.
Så gick han.
Men va?!!!! Jag orkar inte heller!! Men jag fick ju göra det eftersom han stack.
Och sen när vi skulle banda våra pallar bad en man gubben att kopiera 10 flaggor. Så då försvann han och jag bandade pallarna och väntade på att han skulle komma tillbaka med dom. Efter 20 minuter fick jag leta reda på honom. Då hade han kopierat 100 stycken av fel sort!!!
Döda mig någon!

Om jag behöver jobba med honom igen, då lägger jag mig i pressen.

RSS 2.0