Äntligen

Det känns ju konstigt att säga att det är skönt att helgen är över, men jag tycker det. Efter allt jobb och slit är den över men vad stålar jag har tjänat. Hehe.

Imorgon är jag ledig. Fast har massor av saker planerat. Måste till tandläkaren vilket suger balle! Men kanske ska bli av med den där tandställningen man får efter man har haft räls, den bakom tänderna. Den brukar ju dom flesta ha kvar hela livet. Men jag har väl lite tur helt enkelt.

Hardworking women

Usch, nu ska jag iväg och jobba igen. Jobbade nyss 6 timmar och nu ska jag jobba 5 till. Jippi! Sen åker jag till Wille och sover där så blir det närmare till jobbet imorn.
Men nästa helg är jag ledig, jobbar dock till åtta på fredagkväll så vet inte hur det blir riktigt med Johans fest. Men det är ju ett tag kvar så det hinner man tänka på.

Ha en trevlig lördagskväll, jag kommer inte ha det.

Har du någon tampong?

Måste berätta om typ världens pinsamaste sak jag gjorde. Jag blev knallröd i ansiktet och ville typ föra in mig själv i kassaapparaten.
Jag ska säga kupong och säger tampong!!

Fattar ni hur pinsamt detta är?! Typ värsta ögonblicket i mitt liv, men kunden skrattade bara som tur var. Men jag dog då.

Hardwork

Om någon hade tänkt umgås med mig i helgen, kan du skippa dom planerna redan nu. Ska jobba röven av mig, inte bara på City Gross utan även Hemtjänsten. Ska alltså jobba 13 timmar på lördag! Och till åtta imorn och hela söndagen. Men pengar blir det och det behövs nu. Även om jag har varit väldigt duktig och snålat en hel del så kontot är ju långt ifrån tomt. Men ska det resas måste först jobbas och sedan sparas.

Tyckte jag såg Morgan Pålsson idag, snälla säg att jag har rätt!

Den nya tjejen

Jag jobbar numera på City Gross. Började igår och det var liksom bara att sätta igång med en gång. Sitta i kassan och försöka klura ut vad det var för nummer till allt. Man känner sig ju inte lite dum eller så när man måste bläddra i den där boken hela tiden. Jobba 10-20 var ju lite mkt för en första dag också. Men det är ändå ganska roligt och tiden går ganska fort ändå. Jag har ju liksom jobbat på typ Sveriges tråkigaste industri så allt annat är roligt i jämförelse.
Var ju inte ensam om att vara ny heller. Vi var tre stycken som började igår så det kändes ju skönt.
Men jag och Matilda, som också började igår, kände oss redan typ dömda för vårt useende. Typ små och blonda när alla andra var typ tjocka och mörka. Kändes typ som dom hade bestämt sig för att vi var dumma i huvudet och vi blev typ behandlade där efter.

Aja. Det blir nog bra det här. Idag blir det jobb mellan 15-21. Gött att pengarna börjar rulla in igen.

Är jag en typ kändis nu?

Jag fann min själv på en blogg. Jag har visst dyster Gina Tricot-stil och Wille använder chinos.
Fnissade typ på mig. Väldigt roligt läsning, speciellt för er som var på Random Sounds inflyttningsfest.

http://ididafatrailofpixel.blogg.se/

Julkonsert

Jag kan tänka mig att jag just nu mår som kaffedrickande människor gör när de inte druckit kaffe på länge. Jag har en lustig huvudverk och är sjukt sugen på något, men vet inte vad. Jag har känt efter om det kan vara massa olika slags maträtter men det är det inte. Det är kanske bajs.

Mamma blev just sur på mig också bara för att inte jag har tid att gå på en julkonsert då hon och Offe ska sjunga. Men palla lyssna på deras stämma när jag hör den hela tiden.


Haha, mamma, Offe och Julia för väldigt längesen. Kolla kläderna!


3 veckor

3 veckor får jag vänta max, annars blir jag inte tillkallad till ännu en intervju på H&M. Jag hoppas verkligen jag blir det! Skulle vara så roligt att jobba där. Får väl vända trosorna ut och in nu då, det ska ju ge tur.
Träffade Jasse idag med, den härliga pricken! Längesen man pratade med henne, förutom förra veckan då jag också träffade henne. Hehe. Men den kvinnan tycker jag är klok och jag saknar gamla stunder.
Sen träffade jag Wille och "lunchade" med honom, snarare jag satt och kollade på när han åt och fick senare pyssla om min snart arbetslösa man. Jag tycker synd om er allihopa som får sluta på Bufab, jag vet hur det känns!


Dealen

Jag och Annie har gjort en deal. Ingen skräpmat eller godis och liknande fram till julafton, dock får vi tre undantag. Hur ska detta gå? Vi har ett genetiskt sug efter sötsaker i min familj. Jag har ju lärt mig att inte äta onyttigt på vardagarna men på helgerna slänger jag ju i mig allt jag kan komma åt.
Men idag är det ju faktiskt bara en månad kvar fram till julafton!

Wihoo, jag hoppas på många fina klappar i år. Fast mina föräldrar hela tiden påpekar att min önskelista är lite väl dyr. Förutom strumpor då som jag faktiskt önskar mig då någon hela tiden verkar sno mina.

Nu ska jag se om senaste avsnitten från Gossip Girl har dykt upp än, annars får det vänta till imorn.


Klyven

Det känns som man är en för lite när man ska passa två barn. Man slits åt olika håll och båda blir lika tjuriga om dom inte får som dom vill. Som Alfons var ledsen när Offe och Camilla kom hem bara för att Eddie hade haft mig för sig själv länge. Då kände jag mig usel. Men det gick snabbt över efter ett samtal jag fick. Jag kommer antagligen inte vara arbetslös så länge till!

Jag är jättenervös. Imorn ska jag på en intervju och jag vill verkligen ha det jobbet, men får jag inte det så verkar det som jag har fått jobb på City Gross.

Ännu en helg

Nu har vi haft typ familjemiddag med närmsta släkten. Stackars Wille! Så sjukt tråkigt är det. Man måste ha upplevt en middag med min släkt för att förstå för jag vet att de flesta påstår att sin släkt är hemsk, men min den är grotesk!

Gårdagen spenderade jag mest med Wille, kollade på när han bytte till vinterdäck t ex. Jättespännande! Men nu vet jag ju hur det går till iaf, och det kan ju vara bra. Sen åkte jag till Tinas lägenhet och umgicks med Jennie, sen kom Johan och Daniel. Blev mest skitsnack, men det är ju alltid kul. Dessutom kollade vi på Hipp Hipp Hora. Världens minst genomtänkta film typ. Tjejen är tolv år och super, dessutom så ska hon runka av en kille på en fest, vid tolv års ålder. Hmm ja. Jag visste ju knappt vad sex var vid den åldern. Och ingen hade supafester heller. Men jaja.

Fridaynight

Ikväll ska jag vårda mitt förhållande, det blir alltså mys med Wille och massa käk.

Fick en rolig nyhet idag, men tänker inte berätta vad det är. Hihi. Kan hända att jag talar om det på tisdag.

Värnamo kukhus

Jag har fått mig ännu en anledning til att inte lite på Värnamo sjukhus, det var sista gången jag gick dit frivilligt kan jag säga. Läkaren jag hade var helt dum i huvudet och totalt okunnig. Ungefär så här var det:

(Jag har fått några utslag, det var dem jag ville undersöka, dessutom har jag varit sjuk jättelänge vilket kan vara farligt då man är astmatiker.)
Läkaren: Du kan visa mig utslagen.
Jag visar utslagen och läkaren funderar en bra stund.
Jag: Jag har varit förkyld jättemycket den senaste tiden, nästan fem månader av sex.
Läkaren: Okej, du har fått utslag för att du är förkyld.
Jag: Okej?
Har aldrig hört talas om att man kan få utslag för att man är förkyld. Men jaha, okej.
Jag: Jag är ju astmatiker också, de är ju inte så bra att vara sjuk länge då. Dessutom har jag haft problem med hjärtat.
Läkaren: Okej. Vad tycker du jag ska göra?
Ehhhh?! Vem är det som är läkare?
Jag: Ehh. Ja, du kan väl typ lyssna på lungorna eller vadå? Jag vet inte.
Läkren: Jag ska lyssna på dina lungor.
Läkaren lyssnar på mina lungor.
Läkaren: Jag hör att det låter hårt.
Jag: Okej.
Läkaren: Jag kan inte göra något, du får gå hem.

Så jag åkte hem, fortfarande lika ovis. Det är ju helt stört! Nästan så jag hoppas det är något allvarligt fel så jag kan stämma henne!




Hemska dag!

Jag har haft en urusel dag! Det började med att jag drömde en väldigt hemsk må-dåligt-dröm i natt. Jag gick upp tidigt och jag gav mig dän på att drömmen inte skulle få förstöra min dag.
Jag åkte till sjukhuset, letade parkering i typ en halvtimme. Väntar länge i receptionen för att hon talar i telfon. När det äntligen blir min tur att tala säger hon att det inte är förrän imorgon jag ska dit! Men min kära läkare sa nämligen igår att det var imorgon jag skulle komma. Jag blir inte klok! Så nu måste jag besöka det där hemska stället imorgon igen. Med gråten i halsen, ja jag är en lipsill, begav jag mig till bilen igen och åkte till gymmet.
Väl på gymmet så sätter jag på min iPod, men den dog. Batteriet var slut. Så jag fick träna till lugna favoriter som spelades på radion! Blev ledsen ännu en gång. En gubbe talade även om för mig att jag kunde skada mig om jag böjde min rygg för djup ner på en maskin, ursäkta för att jag råkar vara vig! Okej, det var ju faktiskt ganska snällt egentligen, men ville inte höra det idag.
Jag kommer hem och är fruktansvärt sugen på tonfiskgratäng. Men ingen potatis hade vi, vilken familj har inte potatis hemma?! Jag bor ju även på landet där det frodas potatisar i varenda land.
Pust, nu ska jag till Wille. Och han gör väl slut nu bara för det.

Alice

Har fått ta hand om en liten söt tjej ikväll. Hon tjatar typ sönder sig.
Blivit väldigt mkt barn idag, imorn ska jag gå till doktorn istället. Det är inte roligt, och min läkare talar ett främmande språk. Så jag lär ju ut få ut något av mitt läkarbesök, kommer komma hem lika ovis.


Haha, visst är hon söt?

Dagisbarnet

Det finns en unge på dagis som alla hatar. Hon är ful och gråter hela tiden. Hon tycker all mat är äcklig och alla lekar är tråkiga. Hon kommer få det svårt här i livet!

Kalla mig ond om ni vill, men ni har inte träffat henne.

En vidrig inflyttningsfest

Alla värnamobor fick en chock i lördagsnatt. Det var Random Sounds inflyttningsfest, antagligen den vildaste fest jag någonsin varit på.
För det första fick man ju veta att en mördare bodde några hus bort, och detta kändes ju som värsta skräckfilmen, typ en mördares dröm! Men efter några timmar var ju han ens minsta bekymmer.
Det kom folk från landet ingenstans, eller platsen Gud glömde. För något var fel med folket som kom därifrån. Dom hade en liten annorlunda livsfilosofi, det kan man nog kalla det. Bröst och pungkulor for hit och dit under kvällen eftersom det här packet gillade att klä av sig. Och något som var så fruktansvärt störande var att tjejerna hade så fula trosor på sig! Ska man gå naken med enbart trosor på sig på en fest, då kan man väl åtminstonde ha snygga trosor. Ena tjejens trosor såg ju ut som kalsongerna Wille hade i lumpen.
Och det här packet var vana vid att festa, det må jag säga. Hela natten dansade dom och man fick inte en blund i ögonen pga den höga ljudnivån och dunkadunkandet från musiken. Jag och Wille gjorde ett tappert försök med att låsa in oss på toaletten och sova där. (Snälla hata oss inte för att alla fick gå på den äckliga toan). Men vi förflyttade oss senare till Antons rum där det var ganska mycket så lugnare.
Men nu ska jag berätta lite mer om det här packet. Kåta stackare var det också. Dom hade ju typ sex överallt och en kille med två olika tjejer. Och stackars Tobbe öppnar toalettdörren och får se ett naket par försöka tvätta bort blod från toadörren med öl. Haha. Ja, jag skulle nog kunna skriva världens längsta inlägg om den här festen. Men jag sparar nog det. En sjukt märklig natt var det iaf.

Här kommer lite snabb fakta om dom nakna människorna:
1. Dom duschar max en gång i veckan. En kille hade kommit, alltså sprutat spermier, på en av tjejerna bröst och hon duschade inte förrän 5 dagar senare. Typ det vidrigaste jag har hört. Eller nej, jag fick höra vidrigare saker senare. Men nu vet man ju varför dom luktade som dom gjorde.

2. En av tjejerna och hennes pojkvän blandade groggar med varandras kiss. Det hällde alltså upp kisset i varsitt glas och hällde i sprit i det och drack det som det vore ingenting. Vidrigt!

3. En tjej spydde, sen stekte dom spyan och åt upp den.  En annan gång såg dom någon som spydde upp en kebabpizza på tunnelbanan. Dom gillar kebabkött och åt kebabbitarna från spyan. Vidrigt!

Haha. Bilder kommer på bilddagboken, tyvärr tog jag själv inte så mkt kort framåt slutet då det kunde ha blivit riktigt härliga bilder. Stackars Random Sound, taxeringsvärdet på huset sjönk antagligen med 200 000 den här natten.


Emil trivdes iaf!

Random Sound

Om typ två timmar ska vi åka, och jag måste säga att jag är lite nervös. Känns som jag kommer glömma ta med mig något viktigt. Kanske typ klänningen jag ska ha på mig ikväll, eller varför inte strumpbyxorna! Jag är nog typ sämst på att packa. Och nu måste jag hitta en pyjamas, jag äger typ ingen "anständig" pyjamas för jag sover naken. Men det känns ju lite olämpligt att sova naken bland en massa folk. Hmm. Så nu vill jag att Annie ska vakna för att se om hon har någon pyjamas.

Och nu ska jag berätta något skräckinjagande som inträffade 01.00 i natt. Jag låg i min säng och var äntligen på väg att somna efter att ha inbillat mig massa om någon slags spöklastbil jag tros mig har hört. Plötsligt hör jag att en bil kommer precis utanför och stannar utanför mitt rum! Någon meter utanför mitt fönster. Jag fick hjärtinfarkt. Det smäller i bildörrarna och jag hör att det går ut några. Jag ligger och skakar som en rädd stackars hare. Och sen händer det värsta. Någon rycker i mitt dörrhandtag! Jag trodde allvarligt talat jag skulle dö, jag fick verkligen ont i hjärtat, så rädd var jag. Sen hör jag röster och typ skratt. Så jag hör att det är ungdomar. Jag blir lite lugnare, fast känns ju inte tryggt med fulla ungdomar utanför mitt rum. Så jag ringer Annie för att kolla om det är hennes kompisar. Det visade sig vara min kära granne, som jag just nu skulle vilja ge en smäll på käften, och hennes manliga vänner. Så efter att Annie skällt ut dom och dom knackat lite på min dörr och mitt fönster så stack dom. Vilket elende! Lämna mig ifred om nätterna tack!

Första, andra. tredje

För det första måste jag berätta om min hemska dröm. Det var jag, Jennie och Johan Alvarsson på en slags åker. Mitt på denna åker fanns det en väldigt väldigt djup trappa. Man såg bara dom första trappstegen och sen var det liksom mest som ett djupt hål. Bredvid den här trappan stod det massa folk i kö för att offra sig till Svarta Madam. Det fanns även en färgburk som man skulle pensla över håret, blev det färg på håret var man tvungen att offras. Johan berättade att Ashlee Simpson pänslat på Jessica Simpson's hår men det hade inte blivit något för hon var så god. Jag tänkte att jag var också ganska så god så jag testade och pensla lite på topparna. Det blev färg! Jag blev livrädd och försökte dölja det. Sen stod jag, Jennie och Johan och kollade ner i den här djupa trappan. Plötsligt lyfter en man upp mig och ska kasta mig ner i trappan. Men jag vaknade precis innan fallet.

För det andra inträffade en hyffsat pinsam sak på gymmet. Jag satt ner och kämpade med att få ut en typ skruvmackanick ur en slags sittgrejs för att få upp ryggstödet. Det var omöjligt, den satt verkligen fast! En man kommer fram till mig och börjar prata engelska! Min första tanke var; Varför tror han att jag är engelsk? Sen började jag tänka att han kanske var engelsk. Så skulle jag svara på svenska eller engeslka? Jag stod antagligen knäpptyst i nästan en minut och sedan kom det fram ett; Va? Och han upprepa sig på engelska och det neda jag kunde få fram var yes typ hela tiden medan han babblade på och hjälpte mig med ryggstödet. Jag fick fram thank you också, sen gick jag grävde ner mig och de resterande i gymmet fick sig antagligen ett gott skratt.

För det tredje.varför bli kompis med mig på facebook men inte ens hälsa i verkligheten? Jag tycker det är väldigt knäppt! Jag hatar att vissa typ "tävlar" om att ha så många vänner som möjligt. Men jag måste ju medge att jag har sagt nej många gånger för det finns folk som vill blir vänner med en som man inte ens pratat med, men nu på senaste tid har jag typ varit lite snällare och tänkt skitsamma när det är någon man typ snackat med en gång. Och en sådan person träffade jag idag. Mysko! Ni som håller på så här, jag tycker ni är konstiga!

Poesiinspiration

Jag har klippt mig och jag har fått vita tänder. Självförtroendet har höjts med 28760%.

Inbilla er inte nu att jag har Blondinbella-vita tänder. Nää dom är bara vitare än innan och ser mkt fräschare ut. Och håret har jag klippt själv btw. Men jag har ju klippt mig själv typ hela livet så jag börjar lära mig det där nu.

Längtar tills på lördag. Då är det ju Random Sounds inflyttningfest. Och jag har bestämt att jag ska skriva en dikt om den kvällen så bäst att alla ni som ska dit passa er. Det blir en skvallerdikt. Hehe. Oj, poesiinspirationen har kommit tillbaks.

Bonde söker fru

Varför zoomade dom in och visade en stillbild, ganska så länge, på en ko's pungkulor på Bonde söker fru? Haha.

Skönhetsonsdag

Jag har uppfunnit något som heter "skönhetsonsdag" i mitt liv. Varje onsdag är jag på gymmet och tränar stenhårt, när jag kommer hem gör jag en ansiktsmask och senare tar jag en lång härlig dusch och avslutar med hårinpackning. Efteråt känner man sig väldigt fräsch, men har jag blivit en större skönhet? Skulle inte tro det.

Idag tränade jag på gymmet tills jag svettades blod, bokstavligt talat. Jag slog i benet i nån metallgrej så det började blöda. Gjorde jätteont! Men det kunde jag ju inte visa för någon annan så jag fick kämpa resten av träningspasset med att hålla min.

En ny dikt är på gång. Parkbänken eller något sådant heter den. Håll utkik.

Poesiemmy

Vill bara stolt meddela att en ny dikt redan nu finns på poesiemmy.blogg.se.

Skorea?

Var i Jkpg idag då. Köpte present till Wille och en klänning. Hittade världens finaste skor och det var såååååå svårt att ta sig ut ur affären utan dom i famnen. Men måste ju vara försiktig med att slänga pengar hit och dit. Är det inte skorea snart?

Jaja, Emil det blir snart en uppdateringen av poesibloggen. Kan ju säga att inspirationen flödar ju inte direkt. Men jag kan väl säga att innan imornkväll finns där en ny dikt att njuta av dig.

Så nu ska jag bara sätta igång att skriva den. Smell ya later.

Glass är bra för halsen

Jag städade mitt rum ändå. Och jag har kommit på att glass är bra för halsen! Har jag en ursäkt till att äta det.

Imorgon blir det att åka till Jkpg. Vill hitta något att ha på mig i helgen och dessutom ska jag köpa lite till Willes födelsedag. Mindre än en månad kvar och jag började planera den för typ ett halvårsen. Stackars Wille! Han är typ orolig för jag har nästan försagt mig flera gånger och han verkar tro det är något hemskt han kommer bli utsatt för.


Huvudvärk

Jag har huvudvärk! Jag borde träna och jag borde städa, men jag orkar inte! Och inget av det går ju faktiskt när man har huvudvärk.
Jag är nog bäst i världen på att skjuta upp saker.

Varför ta p-piller när man vet hur bebisar blir till?

Nu ska jag berätta något roligt som min mamma precis berättade.

Camilla, min brors fru, och Alfons, 8 år, var på bokbussen. Alfons hittade en bok som handlade om kärlek som han tittade i. Han hittade en bild där en kvinna och en man hade samlag.
Afons: Mamma! Vad gör dom?!
Ja, den frågan vill man ju aldrig få. Speciellt inte i en bokbuss med en annan okänd man i.
Camilla: Ja, det är så det går till när man får bebisar.
Alfons: Va?! Så du och pappa har gjort det? Två gånger!
Camilla: Mmm.
Alfons: Men han har ju den i henne!
Camilla: Ja.
Alfons: Men mamma, du tar ju såna piller så du inte ska få barn. Men då vet du ju hur man gör så då behöver du ju inte ta några piller!

Haha! Så klockrent!


Skräck!

Jag hatar vägen ut till Hånger! Ni som var ute och åkte igår, särskilt på Hångervägen, märkte nog att det var väldigt dimmigt. Det var en sjukt tjock dimma så man såg knappt en meter framför sig. En läskig låt spelas och plötsligt ur den här tjocka dimman flyger något skitsnabbt rakt på mig. Okej, jag satt  i en bil men jag duckade och skrek iaf. Sen blev det att köra i typ 40 resten av vägen.
Sen var det mys hos Ida, eller det var mys tills nån himla skräckfilm sattes på. Hjälpte inte att jag och Jennie gömde filmen. Och i den där skräckfilmen så kör dom på en flicka som plötsligt står på vägen.
Ni kan ju gissa om jag inbillade mig massa flickor på vägen hem. Så sjukt rädd att jag bara skakade.

Sen kom jag hem till Willes trygga famn och allt kändes bra. Men plötsligt mitt i natten så vaknar jag och skriker för att det slogs till i Willes elgitarr, som är precis jämte sängen. Spöke! Det var det enda jag tänkte och började nästan gråta. Men Wille kramade om mig och tröstade mig och sa att det var han. Det var ju skönt att höra. Men jag ska aldrig mer se skräckfilm!


Garderoben

Nu har jag gjort klart första delen av min nya garderob. Jag måste bara hitta en bra klädhängare. Eller pappa sa att han skulle göra det. Och det är förresten han som har satt upp garderoben också. Jag har alltså mest tittat på.
Jag måste komma på en bra färg på tyget. Något förslag? Det är alltså som ett draperi runt garderoben som väggar typ. Svårt att förklara. Men jaja, just nu lutar det mot svart.

Babyface

Lite har jag skrattat ikväll ändå. Och det tack vare lilldansken!


Min visningsbild på msn

e m m y .  säger:
gillar du min bild?

Will I Am säger:
nää. den är läskig!

Will I Am säger:
vem är det?

e m m y . säger:
JAG!

Haha. Så skulle jag se ut som bebis enligt den här hemsidan. Jättekul är det!


Fröken Otur

Jag kan inte ens beskriva hur tråkigt jag har det! Fick nyss veta att Wille antagligen blir av med jobbet också.
Jag tror jag allvarligt talat bär på otur. Jag förstör mitt egna liv och allas som kommer nära mig. Är det inte dags för något bra snart? För jag tror inte jag orkar med det här så länge till.

Idol-Göran

Såg Göran på stan idag. Göran, min gamla Staden och framtiden lärare. Han som tyckte att jag var en väldigt trevlig och härlig person och gav mig MVG! Han som fick mig att tycka att ett ämne i skolan faktiskt var roligt. Jag saknar honom!

Jag är trött på att vara sjuk! Och det blir ju aldrig bättre. Men jag vill inte bara ligga hemma och tycka synd om mig själv, men om jag är omgiven av massa festande ungdomar lär jag ju bli sjuk för livet. Funderar på att åka på bio eller nåt, men nja. Det är dödstråkigt att åka till Jönköping eller Växjö. Mitt liv suger för tillfället! Eller snarare vid massa tillfällen!

Beslutsångest

Tänkt en del på framtiden den senaste timman. Och jag har kommit fram till att det är så mkt jag vill bli!
Inredningsdesigner, arkitekt, kläddesigner, musikproducent och sen kom jag på massa annat men det glömde jag bort nu bara för det. Sen funderar jag på att öppna ett nattcafé i Värnamo. Det vore ju något.
Så frågan är ju vad man ska utbilda sig till. Och vad vill jag bli mest? Kanske kläddesigner, jag har ju faktiskt gjort klänningen och kjolen jag har på bilderna här längst upp på min blogg.
Det suger att allt ska vara så jobbigt. Att alltid ha beslutsångest.

Jag har beslutsångest om ikväll också. Vore kul att besöka Markkula och träffa folk jag inte sett på länge, men jag kan inte supa och jag orkar inte klä upp mig och jag vill verkligen inte till Harrys. Vi får väl se vart dagen bär.

Nårsklänning

Jag vet exakt vilken klänning jag vill ha på nyår! Problemet är bara, finns den?
Varför ska jag alltid göra så här. Nu måste jag ju leta i varenda affär tills jag har hittat den. Jag skulle säkert kunna sy den, men då måste jag åka till Borås för att köpa tyg och det är ju riktigt jobbigt.
Fast vem vet, har ju inga planer över nyår än så kanske sitter ensam i ett hörn ändå, med mjukiskläder.

Snart kommer Eddie och då ska vi äta plätta.

Obama

Jag är glad att Obama vann igår, men jag är rädd att han kommer bli mördad. Tyvärr.

Har spelat The Sims 2 i typ 2 dygn nu känns det som. Beroendet är tillbaka. Men imorgon blir det inget spelande för då är det jobbadags.

För övrigt vill jag åka utomlands nu!

Andnöd

Jag är sjuk, igen. Varför ska jag alltid vara sjuk?
Så fort jag blir av med täpptheten i den ena näsborren, ja då flyttas det ju över till den andra näsborren! Jag får typ ingen luft. Och pågrund av min astma har jag ökad slemproduktion. Jag bara älskar att vara sjuk!

Om Halloweenfirandet

Halloween firades då hos Johans Falk. Det var hur trevligt som helst! Jennie och Johan skrev ett fylleinlägg i min blogg, se nedan. Och "lilldansken" skrev en underbar kommentar i Blondinbellas blogg! Hehe. Och Ante Hermansson och "lilldansken" startade ju även en egen blogg. Om jag bara kunde komma på vad den heter. Men det är det nog ingen som minns.
Harrys var helt sjukt! Killarna ville ha oss och tjejerna vill vara oss. Mohaha.
Och jag är väl mer är 100 på att det är många som snackar om hur vi klädde oss, men vadå? Vi var ju iaf utklädda och det var ju många tråkiga människor som inte var det! Och är det fel med att vara sexig och visa vad man har? Jag och Jennie är stolta, synd bara att vi är dom enda som typ vågar vara annorlunda här i Värnamo!


Visst är vi läskiga!

Läskig natt

Tänk er en skruttig bil. Tänk er att helljuset inte fungerar, ac:n fungerar bara på 2an, bromsarna är ganska dåliga, radion fungerar inte, och det är sommardäck på bilen.
Det är fruktansvärt dimmigt i Värnamo och jag ska ta mig hem. Skrapar runtorna men det lilla fukt som är kvar fryser jättesnabbt och blir till is. Det är alltså i princip omöjligt att se någonting inom den första kvarten. Väntar med att köra för att jag ska kunna se, så sitter där i bilen och känner mig jättedum oc h sen åker jag, men det går inte köra snabbare än 20km/h för man ser ingenting! Så sjukt läskigt och jag var nära att missa avfarten till 27an och köra i diket.
Har aldrig kört så sakta hem och aldrig inbillat mig att så mkt läskigt kan hända. Usch!

Men jag kom ju hem iaf. Och idag har jag varit på Ikea och köpt lite grejer. Den första satsen till min Walk In Closet är nu köpt! Ska börja byggas på imorn.


RSS 2.0