hos johans houysparty

Har jag en finne i armhålan eller är det ett muggbett?
 emmny bisae beöasten
nwj swr vE Bja i RMHÅLn

från jenniethefroh

Hon är inte så hemsk

Annie tycker att jag får en henne att framstå som en hemsk syster i min blogg. Men hon är inte alltid så hemsk, ibland kan hon vara riktigt trevlig. (Nöjd, nu?)

Snart dags för Halloweenfest. Det tog 3,5 timme att fixa min kostym, inte så välgjord men den är bra. Det säger jag bara, jag är väldigt nöjd. Att ha arbetat med ett lakan och Frans's och hans vänners gamla husvagnstyg så har jag åstadkommit något galant. Ja, ni får helt enkelt se ikväll. Eller imorn på bilder.

Nu hoppas jag bara på att det inte blir en alldeles för läskig Halloween, för jag är väldigt lättskrämd. Och jag kan drömma mardrömmar i evigheter. Så snälla, skräm mig inte!

Payback-time

Haha vet ni vad som händer om man lånar lillasysters dator? Man hittar massa cambilder och bilder på killar i mottagna filer. Så Annie, vem är Pierre?
Och bilden på den väldigt långa och spinkiga killen, honom hoppas jag inte att du ens funderar att dejta. Förlåt, han är säkert jättesnäll!

Och som straff för att du först snor mitt lakan till min utklädnad, och sen datorn så kommer här nu en vacker cambild!

Mohahahahaha!

Fin ram och allt. Passar ju med snö nu när den första snön kom igår.

Halloween

Idag är det Halloween! Och jag har inte börjat med min dräkt än!
Jag har panik. Men det behöver nog inte vara så himla noga. Jag har ju lånat fejkblod av Wille nu också, fråga mig inte varför han har det.

Haha Wille jämförde bleka tänderna med absolut torr. Jag frågade inte ens hur han tänkte, ibland vet man inte vad som försigår i hans söta lilla huvud.


Så här ska jag se ut. Eller typ iaf.

Vita tänder

Första blekningsprocessen av mina tänder var i natt. Gjorde det ont? Ja! Blev det någon skillnad? Nej!
Men det tar visst några gånger innan det syns någon skillnad. Men asså det gjorde ju så sjukt ont, är stolt över mig själv att jag klarade det och att jag lyckades somna. Men jag lipade nästan.
Nu ska jag hålla på så här några nätter, längat tills jag får vackra vita tänder!

På tal om natten drömde jag att jag blev totalt rådumpad av Wille. Det var fruktansvärt och han satte igång att ragga på andra tjejer direkt och jag mådde så sjukt dåligt. Fick inte ens veta varför han gjorde slut. Och i alla drömmar jag drömde sen så var inte vi ihop längre.
Nu vågar inte jag träffa honom ifall drömmen skulle slå in. Mådde ju till och med dåligt på morgonen för det hade känts så verkligt. Förutom då att i drömmen så hade jag käkat leverpastej, och det skulle aldrig hända!

När branden står sig kommer jan!

http://www.youtube.com/watch?v=73KIdq0iP8g&feature=related

Haha! Detta var roligast på länge! När branden står sig kommer Jan!

The Sims 3

Jag har blivit kär! Världens bästa spel kommer nu i en tredje upplaga. Gott folk, jag pratar om The Sims!
Jag blir så glad att det spritter i hela kroppen. Många vet nog att jag har varit beroende av detta spel mer än en gång och jag lovar, jag kommer bli det igen!

Jag måste bara vänta i typ minst 4 månader tills det kommer ut. Det suger.

Dagis

Pappa var i Värnamo Nyheter igår! Han fick dagens ros och han var väldigt väldigt stolt må jag säga. Dock hade dom stavat fel på hans namn, men man är ju ganska van vid stavfel när man läser VN.

Fick kolla på världens tråkigaste teater idag med dagis. Det var en dockteater med trädockor och jag var nära på att somna flera gånger.
En unge sa något ganska sött.
Barnet: Min farmor bor i Sävjö. Ligger det i Polen?

Aww. Sötis barn. Det är ju hur roligt som helst att jobba på dagis! Borde kanske satsa p ådet, fast nej. Då kommer jag ju bli så trött på barn att jag inte vill ha några egna.

Skrikande barn

Det finns en unge på dagiset i Bredaryd som har så fruktansvärt gäll och högljud röst att jag fick feber.

Blvit bjuden på fest i Gbg denna helgen med, hmm. Det blir väldigt mkt festande nu framåt så måste tänka över detta lite. Vore ju väldigt kul annars, men ska ändå dit på Random Sound's inflyttningsfest om typ två-tre veckor, så får se hur det blir. Det är ju Halloween i helgen! Börjar få panik över min utklädnad, jag vet inte om jag hinner sy!

Störande

Jag hatar folk som låtsas som att ingenting har hänt...

Fråga

En fråga jag verkligen hatar är; vad händer annars då?

Vad svarar man på det? Och oftast har man redan fått massa andra frågor som svaren passat in på denna fråga, så ska man upprepa dom svaren igen då eller? Mitt svar blir alltid; Inte mycket.

Så snälla, sluta ge mig denna frågan.

En annan fråga som också är svår att besvara är; Wazzup?! Jag blir galen på det! Alla menar olika och jag fattar aldrig vad någon menar så mitt lama svar blir även på den frågan; Inte mycket. Men ibland menar ju folk; Läget? och ibland; Vad gör du? O s v.

Jag blir galen. Så säg inte så till mig heller. Tack!

Kvälssrock

Nu är jag svettig och härlig. Sprang en halvtimme på Orbitrecen, det är typ världens bästa träningsmaskin! Speciellt när man inte har så nära till gymmet.

Ikväll blir det kvällsrock. Ingen aning om vilka band som ska spela mer än Solitude. Men det bli nog najs.

Model lab

Jag har verkligen världens sämsta lokalsinne! Och Jennies är inte så mycket bättre.
Det gick ju bra att åka till Göteborg och på något vis hamnade vi i ett parkeringshus mitt i stan. Men när vi skulle hem var det värre. Vi virrade runt i Göteborg i en nästan en timme och när vi äntligen lyckades ta oss därifrån och hittat rätt väg blev vi hur glada som helst. Sen åkte vi till Borås då man antagligen skulle ha svängt någonstans. Hmm hwelt plötsligt var vi iaf väldigt nära Jönköping. Sen såg vi en skylt mot Ulricehamn och Tranås, och jag visste ju att lager 157 låg ju typ där opch det hållet kunde man ju ta hem. Så ja, det hållet tog vi hem. Det tog lite mer än 3 timmar innan vi var hemma. Hehe. Sen kollade vi på Idol och gjorde iordning oss och sen drog till Harrys.

På model lab gick  det bra, det var så roligt också! All personal var så trevlig och det är typp mitt drömjobb nu att få jobba där. Fatta soft jobb dom hade.

Aja, här är lite bilder på mig.








Finns fler på bilddagboken.

Göteborg idag

Idag åker jag och Jennie till Gbg! Wohoo. Ska bli fettnajs!

Jag tror jag har bestämt vad jag ska ha på mig, men får se vad Jennie säger om saken. Sjukt nervös är jag iaf.

...

People always leave...

Vita tänder

På fredag ska jag börja bleka tänderna, och ännu bättre sak är att jag får det gratis!
Ibland är det bra med kontakter.

Kläder

Hoppas alla kollar på Bonde söker fru nu. Det är en med som kommer från typ Värnamo. Hon har brunt kort hår har jag hört.

Kom nyss hem från träningen och ännu en gång blivit fundersam över vad folk har på sig när dom tränar. En hade mössa, jo det kan nämligen bli lite kallt där inne. En annan hade flanellskjorta? Hmm, nya modet kanske?
Men något av det äckligaste idag, var en sliskig kille med vitt slitet urringat linne som näst intill var genomskinlig, man såg bröstvårtorna! Och dom var styva må jag säga.

På tal om kläder, måste hitta tre plagg att ha på mig till på fredag!

fotomodell?

På fredag ska eventuellt jag leka modell så var tvungen att öva lite innan.









Nej jag är inte naken! Antar att vissa ställer sig den frågan.
Och synd nog är jag inte så duktig på att bli bra på bilder så vet inte hur detta kommer gå.


Kerstin

Aww Brazil har hoppat upp i mitt knä och gosas och knuffas. Han har nog saknat mig idag.

Som vanligt blev jag lika tjurig som alltid när jag är i Ullared. Men lite skit köpte jag allt. Men inte det jag hade tänkt riktigt. Aja, 400 spänn fattigare. Tur att det snart är löning.
Såg typ världens roligaste sak också. Detta utspelade sig i kassan bredvid där vi stod. Det var en gubbe och en tant. Tanten hade vänt dig om och börjat gå en bit. Gubben skulle precis lyfta upp kassen men då ropade kassörskan att han glömde en sak.
Gubben: KEEEEEEERSTIN!!!!!!
Han skrek typ lika högt som Ida Roman när hon är full. Så den här tanten, den så kallade Kerstin fick gå tillbaka till kassan där gubben stod och plocka i foliepappret i kassen för det kunde tydligen inte gubben göra själv.
Kerstin: Och det där kunde du inte göra själv?
Sen stack tanten snabbt och gubben lunkade 3 meter bakom hela tiden, iaf så länge jag kunde se dom.

Trötter

Nu har jag ätit och tränat och det är dags för ett One Tree Hill-avsnitt.

Kan ju tillägga att jag är sjukt trött men har hört att det är skamligt att lägga sig innan 22.00.


Mina regler

Efter att ha sovit i 4 timmar, tog lång tid att somna igår, vaknade jag av en liten vibrator från telefonen 06.38. Det var jobb, och jag blev glad. Så idag var jag dagisfröken igen. Jag vet inte om jag är en väldigt dålig förlorare, för jag fuskade mot barnen på ett spel. Men vadå, dom hade ju typ hittat på reglerna själva så då kunde väl jag också ha mina egna regler.

Skrämmande

Jag är riktigt rädd just nu! Hur långt får det går innan man kan ringa polisen?

Detta är så sjukt obehagligt och jag har en stor klump i magen.

Innan var det lite smickrande men nu är det bara läskigt!

Halloween

Det är snart Halloween och jag har börjat planera vad jag ska klä ut mig till. Bestämt mig för att något av det här får det bli; matros, flygvärdinna, pirat, eller hembiträde. Lika läskiga allihopa!
Sexig sjuksköterska vore ju också något, men det har Jennie redan bokat.

Ska verkligen gå in för Halloween i år. Och det kommer bli kul!


Walk in closet

Något glädjande inträffade nyss. Jag har länge, eller snarare alltid viljat ha en garderob som man kan gå in i. Dom senaste dagarna har jag planerat på hur detta ska kunna gå till och lyckats få en lysande idé.
För en stund sen presenterade jag den här idén för mina föräldrar och jag var berädd på att höra att jag var galen och att det aldrig skulle funka.
Men nej, dom tyckte faktiskt att det var en rolig idé och inte alls omöjlig.

Ullared på tisdag och någon som vill följa med till Ikea nästa helg?

Jag ska äntligen få min egna Walkincloset!

Ge mig choklad!

Först vill jag bara säga att jag hatar mensverk, det enda positiva med hela grejen är väl att det är som ett gratis graviditetstest.

Så nu kan jag berätta hur min helg varit.
I fredags var jag och fikade med Ponti. Det var väldigt trevligt att träffa pajka igen.
På kvällen fick jag ta hand om Wille. Stackarn hade tandvärk och stackars mig som fick höra på allt gnäll tills vi gick och la oss vid ungefär 22.00. Jag var inte trött och trummade på väggen och räknade får tills jag somnade. Sen vaknade Wille flera gånger och jag med och sen slutade hela med att jag fick ligga och klia honom på ryggen hela natten. Bästa fredagen ever****!!!!

Lördagen var bättre. Besökte City Gross som verkligen var gross. Väldigt fräscht och det kändes ju nästan som man besökte en storstad. Synd att det var värre köer än i Ullared så man orkade ju inte köpa något.
Kvällen blev det pizza på Chaplin, som vanligt, med lite vänner. Sen åkte vi till Jakobs lägenhet och kollade på film och sånt. Najs.

Idag vill jag typ bara dö. Äta massa choklad tills jag spyr. Ska försöka tvinga någon i mitt hushåll att baka kornflexkakor, eftersom nån åt upp mina senast jag bakade!

Fredag

Idag blir det eventuellt fika med Erik. Men det är bara om han orkar vara kvar i stan tills jag kan ta mig in. Och sen ska jag träna.Vad som händer till kvällen vet jag inte.

Tyst

Jag har inget att skriva.

Dikten är kommen

Gjort om bilderna längst upp till bilder på mig själv, ja ni får kalla mig ego! Det blev väldigt suddigt, men jag orkar inte göra om det. Det får vara så en tid.

En glädjande nyhet är att jag nu har lagt ut dikten. Och det kommer fler gott folk, det kommer fler!

Nu ja

Jag har skrivit en dikt, den publiceras någon gång i afton. Håll till godo.
Jag har även spelat lite gitarr. Det var längesen nu och jag fick jätteont i fingrarna! Men det är ju så kul, fast mindre kul när det känns som det blöder om fingertopparna.
Jag har även tränat på Orbitrecen. Och dessutom fått en sväng feber.

Nu ska jag vara så duktig och lägga in bilder på bilddagboken.


Panikångest!

Nu har jag sökt ännu ett jobb. Kan ju gissa på att 5875963 andra arbetslösa här i Värnamo också sökt det.
Jag är nog inte ensam om att ångra att jag tog ett sabbatsår för att jobba! Jag har verkligen panik, jag har varit arbetslös i 2 veckor och jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag har ju faktiskt jobbat lite så jag ska ju vara glad med tanke på att många har varit arbetslösa mycket längre och inte jobbat alls. Men ändå, jag bor i Fänestad! Det roligaste jag gör om dagarna är att hämta posten, och aldrig är det jag som får brev.

Nu har jag bestämt mig

Mitt smink är upphittat! Det var inte hos Wille, det var visst på mitt rum. Ops, sånt händer.

Är lycklig att den lilla djävulen i Desperate housewives åkte fast. Wihoo.

Har bestämt vad jag ska göra imorgon. Jag ska skriva poesi! Bloggen ska uppdateras och kanske är detta yrket jag borde satsa på.


Mitt smink

Jag har glömt mitt smink hos Wille! Detta innebär att jag måste låna mammas smink och jag hatar hennes smink. Det passar hennes ansikte, men inte mitt. Dessutom är hennes maskaror värdelösa.
Ilandsproblem, jag vet. Men jobbigt det är det.

Tonfiskgratäng

Jag har just gjort mig själv imponerad. Jag tillagade tonfiskgratäng utan recept och det blev jättegott!
Kanske inte det här är den mest komplicerade rätten att göra, men jag är inte jätteduktig på att laga mat och då anser jag att detta var ganska så skillat av mig. Tog dock ganska lång tid i ugnen.

Nu ska jag springa så jag blir av med fettet jag just la på mig. Nää, tonfiskgratäng är faktiskt nyttigt med rätt ingridienser.

Virus

Ännu en tråkig dag. Fått virus på datorn också, men det går tydligen inte få bort för det byter namn hela tiden så datorn har problem att hitta det. Troja-något heter det. Är det farlig? Måste man lämna in datorn då?
Den funkar ju faktiskt just nu.


Irritation

Ansträngde mig nog för mkt på träningen idag. Har huvudvärk, dessutom är jag riktigt irriterad på allt just nu.
Och vad händer när man är irriterad? Jo, det här kan hända; Man är lycklig att man hittar en liten god pizza i frysen, värmer den i ugnen tills den blir härligt knaprig. När den äntligen är färdig är man riktigt hungrig och sugen, man plockar ut den och vips ligger den på golvet med innehållssidan neråt. Plockar upp pizzan och all ost och skinka och mumsigt ligger kvar på golvet. Irritationen är fullkomlig.

 Ska nog snart gå och lägga mig, innan något annat irriterande händer. Som typ att mamma börjar prata med mig.


Fotobok

Jag håller på att göra en fotobok. Jag tog mig tid att uppdatera den där fotosaken iaf.
Det är jättekul! Fast tar väldigt lång tid. Det kan ju bero på att jag har många bilder också. Gör ett album från Ayia Napa.

Måste bli bättre på att skriva ut bilder. Tänk om något skulle hända med datorn och alla försvann. Då skulle jag spy av ledsamhet.

Suck

Detta är en fruktansvärt tråkig dag! Jag har absolut ingenting att göra. Och när jag kommer på något att göra så funkar det inte. Tänkte göra ett fint album på datorn, men då var jag tvungen att uppdatera massa skit. Vill kolla på One Tree Hill, men det går inte för det tar nämligen 3 dagar innan det har laddat klart!!!!!

Älgjakt

Idag börjar älgjakten. Man gör alltså bäst i att inte vara i skogen den närmaste veckan. Och visst ser jag framemot att se döda älgar hänga bara några meter från imitt hus och se hur gubbar skär upp och plockar ut inälvor och sånt. Sen sitter mamma och pappa i köket och skär kött, sorterar vilket som är ätbart, oätligt, filér och så vidare.

Detta är typ den värsta tiden på året!

Så var det slut

Så var även den här helgen snart slut.
I fedags var det trevlig födelsedagsförfest hos Moa. Sen begav vi oss till Harrys och där var det ju precis som vanligt och sen fick jag umgås med en väldigt full kille resten av natten. Han fick för sig att det var inbrott hos sina grannar, vilket det inte var och detta var oehört irriterande då jag inte fick gå och lägga mig.
Hela lördagen sovs bort. Bakfyllan var på besök och vägrade ge sig av. På kvällen var iaf jag och Wille på dejt på Chaplin. Det var väldigt mysigt fast vi fick en tråkig plats och kunde kanppt höra varandra pga allt oljud runt omkring.
Idag var det fika hos farmor och farfar. Stackars Wille! Den som någon sin träffat min släkt vet hur tråkig den är, iaf på pappas sida. Men Wille påstår att han hade trevligt. Hmm. Han syfter säkert på den stunden då han diskuterade porslin med min faster, eller kanske när min fasters 24 år äldre man frågade honom hur det kommer sig att han var kär i mig och hela släkten lyssnar.
Nu har jag dåligt samvete. Nästa gång det är släktträff slipper han följa med!

Stressad

Jag känner mig en aning stressad. Har en hel del saker jag måste göra innan jag ska möta Jennie i stan. Ska sy klart klänningen, stryka den för att kanske se om jag ska ha den ikväll, packa väskan för en hel helg, klä på mig och äta.
Men nu först måste jag be mamma nåla upp klänningen så den blir lika långa bak som fram. Svårt att göra det på sig själv.

Sen ikväll blir det födelsdagsfest hos Moa. Ska bli skoj och sen blir det Harrys!

Mer jobb tack!

Jag har ett nytt jobb på G. Ska antagligen få vikariera på dagiset i Bredaryd också. Det känns bra. Har jag två vik nu och på måndag ska jag ringa dagiset i Forsheda och se om jag kan få vikariera där lite med. I så fall har jag jobb så det räcker. Då lär jag få jobba 4 dagar i veckan minst och det får jag väl nöja mig med så länge.

Nu ska jag nog sy färdigt en klänning jag påbörjat. Den bara ligger där och är ofärdig. Men jag lär väl ge upp för tyget är typ omöjligt att sy i och det vägrar bli lika dant på båda brösten. Så nu måste jag sprätta upp bröstbiten och göra om den vilken kommer resultera i att tyget går sönder. Känner redan hur mitt tålamod börjar svikta. Kanske skiter i det ändå nu.
Nej, tänk positiv Emmy!

Tidigt

Klockan är 10.20 och jag har redan sett ett avsnitt av One Tree Hill, ätit frukost och bakat kornflexkakor! Det är underbart att vakna tidigt känna sig pigg. Och när klockan fortfarande är tidigt känner man att man faktiskt redan har utrett en del saker.

Kollade på debatten igår som Blondinbella var med på. Är Janne Josefsson dum i huvudet? Jag hade ju typ börjat lipa av alla hans påhopp. Kul att det inte var någon annan heller som verkade tycka att det var något större fel på Blondinbellas drickande.

Jobbat lite till

Yes! Jag fick jobba idag också. Jobbat 3 av 4 dagar är ganska bra för att vara arbetslös, eller arbetssökande. Låter mycket bättre att säga arbetssökande, för säger man arbetslös låter det som man ligger i soffan hela dagen och inte gör ett skit och skiter fullständigt i om man får något jobb eller inte.

Har hunnit träna också. Jag har fått större armmuskler! Känns gött. Sexbomben är på väg.

På tal om sexbomb kommer snart Willie. Men innan det hinner jag nog med ett avsnitt av One Tree Hill.

Idag var jag en bra faster

Det var verkligen hur mysigt som helst att umgås bara jag och Alfons. Vi har bestämt att det ska göras fler gånger och nästa gång blir det nog bio. Man vill ju visa att man finns där för sin brorson. Kommer bli så roligt när han blir tonåring!

Nu är allt som jag skulle göra idag gjort. Måste komma på nåt jag kan göra resten av kvällen. Gissar väl på att jag fortsätter kolla på One Tree Hill.


Dom kommande timmarna

Nu har jag beställt hem underkläder för över 500 spänn.
Mår jag bättre? Inte direkt.

Om en stund ska jag hämta Eddie på dagis och Alfons på fritids. Sen vet jag inte om jag skulle hämta Offe med. Vi får väl se. Sen ska i alla fall jag och Alfons åka till McDonalds. Det blir gött!

Lika dåligt som mellankrigstiden

Nu har jag sprungit 20 min. Fortfarande lika orolig, svaret får dom imorgon.

Ska duscha nu och sen typ beställa hem massa kläder, det brukar muntra upp. Men sen när kläderna kommer får jag väl skicka tillbaka dom igen pga dålig ekonomi.

Förresten sägs det att det kan bli lika dålig ekonomi som 1921, alltså mellankrigstiden. Genst känns det som allt kommer bli svart-vitt och alla har gråa kläder.
Ska ta och läsa lite om det här. Det är ju liksom typ fruktansvärt.

Allt blir bara värre

Jag kan knappt förklara hur orolig jag är just nu, inte över mig själv utan för min bror och hans familj.

Offe ringde nyss. Han frågade om jag kan hämta upp honom på jobbet idag, men det var inte bara det han ville säga. Han lät helt konstig och förvirrad. Han berättade att dom hade haft krismöte på Delex idag. 8 stycken av knappt 30 måste sluta. Och det är inte säkert att det spelar någon roll hur länge man har jobbat där, för de kanske väljer att stänga avdelningar. Offe har en egen avdelning och det spelar ingen roll hur utbildad han är, då är det han som ryker. Han 2 barn och en fru som jobbar 75% på ett dagis, de har nyss tagit ett lån och köpt ett nyss hus och de har ännu inte lyckats sälja det de bor i just nu. Hur ska dom klara sig på en lön på 75%? Och det finns ju inte gott om jobb nu heller.
Usch! Det är så hemskt! Sen han ringde har jag inte kunnat tänka på nåt annat.
Jag hoppas verkligen han får vara kvar!
Men jag lider ju självklart med dom andra som måste sluta, jag vet ju hur det känns som sagt var.

Kan inte bara den här lågkonjukturen försvinna!!!

Det är inte alltid lätt att kissa

Så där ja. Nu var kalaset över och jag har hunnit träna på Orbitrecen och duschat.

Eddie, 4 år: (ropar från toaletten) Jag kan inte kissa! Min snopp har stängt.
Camilla: Ojdå.
Eddie: Ja, så kisset kan inte simma ut.
En liten stund senare.
Eddie: Nu har snoppen öppet!

Haha, så sött!

Nu kommer babyn

Igår var det 9 månader sen jag och Wille blev ihop. Det är alltså nu som bebisen ska ploppa ut.
Skulle ju kunna säga att det är dom bästa månaderna i mitt liv, men det kan jag inte, för jag minns inte alla. Är säker på att det var ganska slappt och gött att vara bebis.






(Jag är inte gravid, bara så det inte uppstår några missförstånd)

Jag ser så gammal ut

Jobbade idag också. Vilka härliga barn det är! Men en av dom har verkligen dålig åldersuppfattning, om inte jag nu då ser väldigt gammal ut.
Flickan: Du måste ju vara äldre än mina föräldrar!
Jag: Hmm. Hur gamla är dom då?
Flickan: Ehh. Min mamma är 32 och min pappa är..hmm..22. Eller i alla fall 20.

Haha. Hoppas inte jag ser ut som en 30-åring och att hennes pappa inte är så ung.

Ska på kalas ikväll. Alfons fyller 8 år. Ska bjuda honom på McDonalds imorn så ska göra typ en biljett eller kort eller vad man ska säga.

Intensiv dag

Om en timme ska jag jobba på dagis. Jag är lite nervös. Jag kan inte byta blöja. Sen vet jag inte om jag ska ta med mig egen mat eller om man äter med barnen. Jag tar med mig ett par mackor ifall att.
Sen ska jag skynda mig till stan. Måste hitta en present till Alfons. Kanske köper en snygg t-shirt till honom.
Sen ska jag träna, får bli intensivt och snabbt idag. Sen ska jag besöka Wille.

Puh. Fartfylld dag.

Vad ska jag köpa?

Ska fira min brorson på tisdag. Vad köper man till en åttaåring?
Funderar på att bjuda honom på bio. Det jobbiga är ju att då måste vi åka till Jönköping för det går inga barnfilmer i Värnamo på länge.


Min helg

I fredags var det mys hos Johan. Han hade gjort tacos och härlig efterrätt. Det var jättegott! Kollade på Idol med, vilket var astråkigt för dom sjöng samma låtar igen. Sen blev jag och Johan väldigt festsugna och började supa till det. Vi åkte in till stan, men på vägen dit blev vi väldigt ofestsugna. Så då drog vi till donkan istället där vi bara satt, ingen köpte något. Sen drog vi till ett ännu bättre ställe, Åhlens parkering. Där bara satt vi också. Tills vi åkte hem. Haha, vi skulle ha varit kvar i Hånger. Blev ju typ som en repris från påskafton.

Igår var jag och Wille i arken. Haha, ja du läste rätt. Min bror skulle vara bakgrundssångare så man var ju tvungen att ställa upp som publik. Dessutom var det ju Tonie Bergkwist från Fänestad som sjöng, och han är ju typ känd. Vann en MixMegapol tävling och sjungit med Peter Jöback och så. Riktigt duktig är han med. Och det var faktiskt riktigt bra! Sen lyssnade vi lite på det andra bandet med, men sen stack vi innan det blev för allvarligt, typ predikan och så. Vi köpte pizza istället och kollade på Arkiv X. Jag mådde som vanligt psykiskt dåligt som jag alltid gör när det ska kollas på skräckfilmer. Och det blev ju inte mindre läskigt när Wille somnade och jag satt där själv och bara väntade på att bli slaktad.

Ja, det var min helg det. Nu sitter jag i Cooks hus. Väntar på att Wille ska komma hem från träningen och sen vill jag att Julia ska komma hem så jag får höra hur hennes dumpning gick till. Blir besviken om hon inte vågade göra det, för det är verkligen på tiden nu. Hennes pojkvän är skum.

Jag har en stalker

Gud vad tiden går sakta nu då.

Kan ju berätta en sak då så länge. Det finns en kille jag är rädd för. Han har tagit reda på massa saker om mig, men jag vågar inte skriva så mkt mer för han läser ju säkert det här. En fråga bara; hur blir man av med stalkers?

Stackars pappa

Jag tycker synd om pappa. Mamma är i Barcelona, Annie är kvar i Jönköping och festar eller vad hon nu sysslar med, och jag ska till Johan. Han blir helt ensam här en fredagskväll. Och vad gör han? Jo, han städar. Usch, jag får dåligt samvete. Nästan så jag tar med honom till Johan. Fast det skulle nog förstöra stämningen lite dock.

Haha och nu hör jag att nåt har fastnat i dammsugaren. Stackars pappa!

Min nya design

Oj, jag tror jag har utfört ett mirakel. Titta vad jag har lyckats med! Jag har gjort en fin design på min blogg. Åh vad glad jag blev att jag kunde. Tror jag ska ändra lite på bilderna där längst upp, men skulle bara testa med dom här och det funkade. Dom får vara kvar ett tag så kommer det snart nya. Åh vad spännande. Hehe.

Ikväll ska jag till Johan. Han ska visst laga mat. Sen hoppas jag väl att vi kollar på Idol med. Skulle alla kunna vara så snälla och inte rösta på Jesper ikväll?

Dagisfröken

Haha nu ger jag upp. Jag ska fösöka ändra mer sen, men min blogg får se ut som den gör så länge.

en glädjande nyhet är ju att jag ska jobba på måndag! På dagis. Jag ska bli dagisfröken, eller för en dag iaf.

Regn

Nu har jag varit ute och gått i 1 timme. Benen är helt möra. Det var vackert väder när jag började gå och jag nästan njöt av naturen. Men vad hände när jag hade gått halvvägs? Det börjar självklart ösregna! Och det gjorde det tills jag var hemma. Hade inga regnkläder, bara mjukiskläder som typ suger åt sig vatten. Jag blir ju bara så lycklig!!!

Funderar på att ändra min blogg, göra sån där fin design som alla andra har. Det lär ju ta resten av dagen för mig och det är ju bra. Då har jag något att göra.

Idiot åska

Gissa hur kul det var att köra bil helt ensam igår kväll samtidigt som det blixtrade och åskade? Inte kul alls! Jag blev livrädd varje gång det blixtrade, och det gjorde det typ 87 gånger.
Och sen kunde jag inte sätta mig vid datorn för det kunde inte pappa tillåta för att det åskade. Och sen imorse, ja då funkade ju inte Internet. Suck. *Mitt liv suger.

Det börjar gå framåt på jobbfronten. Kanske ska få vikariera på dagiset i Kärda. Ja, tack!

Nu ska jag snart ut och gå en timme. Det är ju härligt väder nu. Men vad som händer sen, ja det vet inte jag. Det roligaste som finns att göra i Fänestad är att titta ut genom fönstret en kvart och räkna traktorer.

Värsta paret

Hörde en så sjukt kul sak på radion idag. Eller kul och kul, men jag skrattade typ ihjäl mig. Äsch ska förklara.

På relationsrådet i P3 idag började dom diskutera vilket som var det värsta paret. Dom var ju väldigt överens om att det är när ett par avslutar varandras meningar, säger jämt "vi tycker", "vi gör", att dom inte längre är någon individ utan flytit ihop till en och samma person. Paret ska alltid prata om hur bra dom har det och bla bla bla. Men egentligen har dom någon står konflikt mellan sig men det enda dom gör är att prata bebisspråk(!) för att det inte ska verka så farligt. Och värst när dom pratar bebisspråk offentligt. Och avslutningsvis jag citerar: Ett sånt par måste ju ha ett allvarligt problem!

Haha, vet ni varför det är så kul? För jag vet ett par som är exakt så här! Tänker inte nämna några namn. Men tror det är fler som känner igen det här. Hehe. Inget illa menat.

Dagen

Idag har jag bakat, tränat och kollat på One Tree Hill.
Kämpar fortfarande med mitt cv. Wille får hjälpa mig med det ikväll. Mitt mål är att ha skickat det imorn till dom ställerna jag hade tänkt.

Vad händer i helgen då? Hittills inget planerat. Jag vill göra nåt kul! Fest, gärna!

Vilket år är det?

Det är väl 2008 nu va? Eller? Va? Har jag missat ett år?
Blondinbella säger att det är 2009.

Utrota Peter Jihde

Peter Jihde är ju knäpp, han är verkligen knäpp. Finns det någon som skrattar med honom? Nej, alla skrattar åt honom. Så här dålig har du aldrig varit lilla gosse. Skärpning , annars förstör du Idol ännu mer.
Något annat störande med Idol är ju alla nya stilister och musiker och sånt. Ni suger!! Musikerna är helt osynkade. Stilisten låter alla se tråkiga ut och ett måste är att bära svart. Förra gången hade alla svart utom en, Loulou. Idag hade alla svart, utom kanske två. Och vad är det med dessa tråkiga låtar? Idag var det ju bättre, men man blir ju tje. Herregud, har ni inte lyssnat på musik de senaste 20 åren? Besvikelsen är stor.

Gynning och Berg, kom tillbaks!

Fortfarande arbetslös

Kom nyss hem från träning. Tränade ben och armar, orkar knappt röra mig.
Ringt till Kvantum, dom har fullbemannat. Synd. Jag måste försöka knåpa ihop mitt cv. Men det är ju så svårt. Dessutom har jag laddat hem säsong 1 av One Tree Hill så måste ju kolla på det med. Känns som jag inte hinner med något, fast jag egentligen inte gör något. Skumt.

Hur gör man?

Jag behöver hjälp. Hur skriver man ett cv? Än så länge har jag kommit till rubriken; CV. Och nu är det stopp. Kollat på massa olika hemsidor men det står ju olika. Ska man skicka med ett personligt brev också?
Om någon är duktig på att söka jobb så får du gärna hjälpa mig.

Ska ta en liten paus nu och kolla på senaste avsnittet av Gossip Girl.

RSS 2.0