Valborg

Nu ska jag iväg och grilla med Emma och förskolelärarna. Haha. Det ska bli trevligt iaf.

Wille har åkt till Värnamo för att jobba hela helgen. Jättetråkigt! Men istället kommer hans lillasyster hit och ska sova här i natt så jag får ju en Cook i huset iaf. Hon var nyss här och lämnade lite grejer. Hon gav mig två chokladkakor och te som tack för att hon får sova här. Så gulligt!

Nää, nu måste jag skynda mig. Är redan sen.


Ser sömnig ut, jag vet. Men det är för att jag är det!


Han lyssnar, han minns bara inte

Hörde på radion när jag cyklade hem en väldigt intressant undersökning. Tydligen är det så att när män pratar med kvinnor som de känner sig väldigt attraherade av så minns de sämre. Mhm, så nu vet jag varför Wille aldrig kommer ihåg vad jag säger.

Idag har jag cyklat typ 2 mil i ösregn. Jättekul, verkligen! Vi var nämligen tvugna att cykla med barnen till simhallen och sen tillbaka med några andra barn och sen när vi kom fram till skolan sa min lärare att jag gärna fick cykla hem. Åh, omväg! Jag var ju halvägs hemma vid simhallen. Jaja, nu har jag fått motion och en dusch samtidigt.

Just det, man ska väl önska en trevlig valborg och sånt idag. Det kan jag väl göra genom att visa en bild från förra Valborg, då var det minsan inte regn!


Hej hej!

Har inte orkat blogga idag.
Min dag har varit bra iaf. I skolan höll jag i två lektioner för två olika klasser och visade min begreppskarta. Det gick riktigt bra faktiskt. Det är så roligt att få beröm och feedback av de två lärare som brukar vara med mig mest. Idag sa de till och med att de inte hade tvekat en sekund att anställa mig som kollega redan nu, och då har jag 2½ år kvar att plugga! Vet att det låter som att jag skryter, men jag skriver detta för min egen skull. Tänk om jag någon gång i framtiden hamnar på en skola där jag ska göra min VFU och det går skitdåligt. Då är det skönt att kunna gå tillbaka och läsa detta.

Jag var även med på en konferens efter skolan idag i två timmar! Det var verkligen skittråkigt och jag fick inte ut någonting utav det. Och jag som har svårt att sitta still och lyssna var ju nära på att somna typ hundra gånger.
När jag kom hem så cyklade jag hem till Cilla. Vi var och kollade på en lägenhet till henne. Den var jättefin! Sen pratade vi lite om träning och de slutade med att jag cyklade hem och fick köra lite "Beachbody Insanity". Hehe.
Och nu har jag även pluggat. Hela dagen har med andra ord varit fullspäckad.

Nu ska jag sova! Natti natti.

28 april

Så var ännu en dag avklarad.
Det är några barn från en annan skola som kommer till skolan och snor cyklar! De har snott nio cyklar nu. Måste ju säga att man blir lite orolig, speciellt när det inte är min egna cykel. Sen är det ett annat gäng med barn från högstadiet som kommer till skolan och bråkar med en kille i en av mina klasser. De hade träffats på stan och slagits en gång. Hallå?! De är tolv år gamla! Är det normalt att syssla med sånt här då? Sno cyklar och slåss på allvar. Jag blev förvånad iaf.

Imorgon ska jag hålla i två lektioner, gjorde det bra förra gången så nu är jag rädd för att det inte alls ska gå lika bra. Jaja, jag får väl ta det som det kommer.
Nu ska jag ta det lugnt ett tag innan jag ska träna.

Bebis

Minns ni att jag för en tid sen skrev att jag fått veta något roligt, något jag blev jätteglad för? Att jag skulle få något som jag redan har två av?
Eftersom mina två brorssöner har berättat för nästan alla så är det ingen hemlighet längre. Jag ska få ett brorsbarn till!!! Det ska bli så roligt att få bli faster till en liten människa till. Tänk, jag vara bara elva första gången jag blev faster och andra gången femton. Nu är jag iaf tjugoett och tycker det är mycket roligare med bebisar. Inte så roligt att jag tänkt skaffa en egen.
Jag har tjatat så mycket på min bror och hans fru att de ska skaffa ett barn till och på min mamma, jag menar hon skulle väl ha kunnat tvinga dom? Senast i påskas så tjatade jag om det och då var Camilla redan med barn. Dom måste ha skrattat inombords. Så jag måste ju helt enkelt ta åt mig lite av äran till att det här barnet blivit till, det måste ju liksom ha varit tack vare mitt tjat.

Så här såg mina två sötnosar ut som små barn.

Det känns bra

Idag höll jag min första lektion på riktigt i skolan. Det gick jättebra! Fick bara beröm av min lärare. Hon sa bl a att jag fångade allas elever intresse med en gång och uppträdde som en tydlig ledare. Känns jätteskönt! Var ganska nervös när jag skulle börja i fall inte allt skulle gå som jag tänkt. Det gick inte alls som jag tänkt, men jag löste det ganska smidigt som tur var.

Idag var det en kille från parallellklassen som var med på radion. Han hade spelat in en låt om miljön. Det var ju en rolig låt och han var ju hemskt ordentlig som skrivit en sådan text, men sjunga - det kunde han då inte. Han spelade även senare på dagen upp en egen version av Manboy, tydligen älskar alla barnen den låten. Det var iaf bland det värsta jag hört, men det var bara att le och berömma grabben.

Det är så roligt att märka att man verkligen passar för det yrket man har valt att läsa till. Det är jätteroligt när man träffar på barnens föräldrar och de berättar att deras barn har pratat jättemycket om mig. Sen är det roligt när barnen hela tiden ropar på en och vill ha hjälp av en. Skulle nog kunna tänka mig att bara ha VFU jämt.

26 april

Nu håller jag och Wille på att laga mat. Det blir falukorv i ugn och potatismos. Mums! Willes potatismos är bäst, skulle lunna leva på det.
Nyss var vi på Ica och handlade lite och innan dess var vi på Statoil och pumpade Cillas cykel. Så imorn finns det inga undanflykter, jag måste cykla!

Sen ska jag nog testa en träningsdvd "Beachbody insanity" som Etjen har tipsat om. Ska vara riktigt tuff så jag lär säkert ge upp efter 10 minuter.

Hoppas ni har en bra dag!


Mobilblogg

Nu är jag på väg hem från skolan. Eftersom jag inte cyklade dit i morse så får jag gå nu. Det är varmt och jag har en tung väska och är kissinödig! Jobbigt. Men det är vackert här där jag går iaf. Tar kanske en timme innan jag är hemma.

Ny vecka

God morgon!
Idag får jag skjuts av Hanna till skolan. Känns underbart! Även då det är väldigt vackert väder ute så orkar jag inte cykla. Det är ingen luft i däcken och det gick inte pumpa med vanlig cykelpump så får ta med mig cykeln till Statoil i eftermiddag.

Nu är det dags för vecka 2 av 5 på VFUn.

Ha en bra dag!

25 april

Istället för farfar så följde min lillasyster Annie med familjen hit. Vi fikade och hade det mysigt. Pappa hjälpte oss med en lampa som hängt snett i taket, nu sitter den som den ska. De hade även med sig mitt elpiano. Det blev skitsnyggt att ha mot den ena väggen med den stora växten bredvid. Ska ta kort på det sen, batteriet dog i min kamera. Så nu ska jag spela massa piano, har inte spelat på jättelänge så får väl se om jag minns några ackord och om jag fortfarande kan följa noter.

Strax kommer Tobbe hit för att umgås med Wille. Han får umgås med mig på köpet, stackarn. Nu ska vi hitta på nåt att äta, jag hoppas det blir pizza!

Mamma hade med sig massa frukt och vitsippor till oss =)


Söndag

Söndag. Söndag. Söndag. Varför känner man ångest när man säger söndag? Idag har jag faktiskt ingen anledning till att känna ångest. Jag har gjort allt som ska göras. Jag har städat och gjort klart min begreppskarta. Det var allt som skulle göras idag. Kanske känner man ångest för att man alltid gjorde det förr. Skola på måndagen och man visste att man hade långt ifrån pluggat så mycket som man skulle.

Om nån timme kommer mamma och pappa på besök. Får se om farmor och farfar är med också, jag hoppas det! Men farfar hamnade på sjukhus igår så det är i fall han mår bra idag.

Ska bjuda på glasstårtan som vi fick av Ica.


Grillning

Nu ska jag iväg och grilla!
Ha en bra kväll allihopa! =)


Hej heeeeej!

Vi hade en jättemysig tjejkväll igår. Vi kollade på film och åkte till Max och käkade. Uppskattar verkligen sådana kvällar!

Jag spelade in en liten hälsning också under kvällen.

24 april

Vi har öppnat upp dörrarna till vår franska balkong och kan nu ligga i sovrummet och sola. Det är asgött! Fast solen är verkligen sjukt stark. Nu har den gått i moln så borde passa på att städa.

Annars idag så har jag planerat en lektion till tisdag och börjat göra en begreppskarta. Sen har jag även bakat snickerskakor, min favoritkaka!


Bad morning

Vilken hemsk natt! Jag har en fruktansvärd rethosta som dök upp inatt. Har hostat nästan hela natten och knappt sovit en blund. Gick till och med ut och la mig i soffan för att inte störa Wille hela tiden. Jag är dessutom jättetäppt i näsan. STACKARS MIG! Men jag behövde verkligen sova ut i natt.

Nu dricker jag te och hoppas på att Wille vaknar snart och gör mig sällskap. Sen får det bli en runda till Apoteket för att köpa hostmedicin.

Bullmys


Nu har jag bakat bullar! Fina va? Haha. Det ska ju synas att dom är hembakade. Första plåten blev visst lite bränd. Imorn ska jag fortsätta mitt bakande.

Nu väntar jag på att den andra plåten ska bli klar. Sen ska jag springa över till Emma och ha tjejkväll. Vi ska bara mysa hela kvällen och halva natten och prata ihjäl varandra. För är det nåt vi tre är bra på så är det att prata!


Myskväll med mina tösar ikväll =)

Freeeedag!

Det är redan helg!
Så sjukt skönt! Nu ska jag vila upp mig ordentligt. Jag är förkyld! Skulle allvarligt talat inte bli förvånad om jag skulle snyta ut hjärnan.

Nu ska jag till Ica och handla baksaker. Ja, saker till rumpan då. Fick hem kuponger idag, vi får en gratis tårta! Wihoo! Sen ska jag hem och baka. Det är väl riktigt smart att göra det när man är förkyld så man kan föra vidare bakterierna med förföriska kakor.

Har förresten mina nya glasögon på mig nu när jag förkyld. Så här ser jag ut med dom. Ni får väl ursäkta min skabbighet, men jag är ju faktiskt förkyld för hundrafemtionde gången i det här inlägget.



Hittade lilla Stina bakom mig så var ju självklart tvungen att prata lite med henne.

Snart fint igen!

Jag kollade nyss på en film på mig och Jennie dansar som två tokar. Filmen kanske är två år gammal eller något och vi är helt galna! Den kommer aldrig visas. Jennie, du måste se den nästa gång du är här!

Mamma ringde innan och talade om att hon och pappa, farmor och farfar kommer hit på söndag. Ska bli mysigt! Första gången min farmor och farfar kommer hit. Så imorn ska jag baka bullar och snickerskakor så jag har nåt att bjuda på. Borde kanske städa också så att dom alltid tror att vi har det så fint.



I helgen ska det bli fint väder och det är jag jätteglad för! =)

Reserv

Idag fick jag skjuts hem av Hannas pojkvän från skolan. Det var så skönt att slippa cykla. Hade säkert blåst av cykeln om jag cyklat hem.
Har fortfarande jätteont i halsen och är seg.

Idag frågade några killar i fyran om de kunde få min msn. HAHA! Sa självklart nej, om nu någon inte lyckades lista ut det. Men det känns ju underbart att ha en chans på 10-åringar. Får väl ha dom som reserv om jag skulle vara singel om 15 år. Eller inte.

Nu ska jag försöka trolla fram något till middag.




Ska försöka bli bättre på att ladda upp bilder, för det är faktiskt tråkigt med en blogg utan bilder.

Jag vill ha...



men har inte råd...

Barns rättigheter

Varför skulle jag ha oturen att bli sjuk nu? Har ont i halsen och är seg som en utsliten giraff. Och den här snön som på något märkligt vis har uppenbarat sig här, gör det ju inte bättre. Kändes ju verkligen jättekul att sopa bort snön från cykeln imorse.

Nu är ännu en dag avklarad på VFUn. Idag har vi spelat ett spel om barns rättigheter hela dagen. Utöver det så har jag stoppat ett slagsmål. Det ni. Där stod jag och röt på två killar som var större än mig. Men dom lyssnade verkligen på mig och respekterade mig, det fick mig faktiskt att känna mig som en lärare. En del av killarna i klassen ska hela tiden vara väldigt tuffa och kommer jämt med kommentarer till de andra barnen som anses vara mindra tuffa. Tror att mitt mål innan jag slutar där ska vara att få dom att sluta klanka ner på andra och respektera varandra. Tror inte jag kommer lyckas, men kanske komma en bit på väg.

20 april

Jag är så trött! Det var en lång dag på VFUn idag, men rolig.
Det värsta var nog att cykla. Det blåser skitmycket ute och jag har fruktansvärd träningsvärk sen igår, så det gick väldigt trögt och jag hade så ont! Men jag överlevde.

Kvällen har bara spenderats i soffan och här ska den fortsätttas att spenderas. Jag orkar knappt röra mig. Kom gärna förbi och ge mig massage!

Tighs of steel

Eftersom jag inte blev tillräckligt trött av att cykla idag(?!) så följde jag med Wille och Etjen till gymmet. Numera tar jag 100 kilo i benpress, 2 ggr min vikt alltså. Det är ganska grymt. Var bara tvungen att skryta lite...

Nu har jag varit iväg och lånat Cillas cykel. Så skönt att få cykla på en cykel där bromsarna fungerar. Dom fungerar nämligen inte i nerförsbacke med min cykel heller. Ni undrar säkert varför vi inte tar och köper nya cyklar. Det undrar jag med. Men det finns ju roligare saker att lägga pengar på.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för en nya dag som "nästan-lärare".

First day

Första dagen på VFUn idag.
Om ni minns förra året då jag hade VFU så cyklade jag ju vilse och hann precis komma innan första lektionen startade. Ni tror väl inte att det skulle gå smärtfritt den här gången? Nää, just det.
Jag skulle bara låsa upp min cykel och cykla iväg till skolan, jag var i god tid och såg fram emot en lugn cykeltur. Tror ni låset går upp? Nej, det har fastnat på nåt konstigt vänster. Så Wille fick komma ut och hjälpa mig. Han lyckades inte heller så jag fick ta Willes cykel. Willes fruktansvärda cykel! Jag hade nu en kvart på mig att ta mig till skolan, vilket i normala fall brukar ta ca 20 minuter. Wille hade sänkt sadeln för mycket så jag slog nästan knäna i hakan när jag cyklade, måste ha sett väldigt dumt ut. Sen fungerar ju inte bromsarna heller. När man ska sakta in lite så tvärbromsar cykeln och man flyger nästan av. Tror jag höll på att dö en sisådär 17 gånger. Det var nog den jobbigaste cykelturen i mitt liv.
Men jag hann fram precis i samma stund som min lärare! Snacka om flyt.

Annars så gick resten av dagen bra. Det var jätteroligt att träffa barnen igen och de minns till och med vad jag heter, och jag minns till och med vad dom heter! Trodde inte jag var bra på namn, men det är jag tydligen. Det känns faktiskt riktigt bra att vara ute på VFU igen, även om jag är nervös över att hålla i lektioner. Jag har verkligen valt rätt yrke!

Etjen - the bird!

Nu är det dags för söndagsmyyyys! Min lilla familj ska äta pizza och kolla på Wipe Out. Stina brukar alltid få skinkbitar av mig och Wille när vi äter pizza, hon får ju liksom inte känna sig utanför. ;)

Killarna åt pizza igår och vet ni vad jag åt då? Havregrynsgröt! Det har bara hänt en gång och det lär aldrig hända igen. Men är riktigt stolt över mig själv. Jag stod emot frestelsen.

Ni måste bara se det här videoklippet. Etjen spelar ett fågelspel på Wii och det ser så sjukt roligt ut!

What goes around... comes around

Tänk att det verkligen finns människor som kan tänka sig att göra allt för att göra någon olycklig. Till och med ljuga och försöka vända alla människor mot den stackars individen. Vissa människor lever verkligen utan samvete. Tänk att avundsjuka kan driva människor så långt.

Jag är glad att inte jag funtad på det sättet. Det är väl kanske tack vare mina föräldrar, så tack! Det är en underbar känsla att kunna glädjas över någon annans lycka. Jag önskar att alla människor nån gång ska kunna få uppleva det. Tyvärr är allt för många människor alldeles för avundsjuka och svartsjuka av sig.

Det är så svårt att hitta bra vänner. Men jag har hittat några få och dom släpper jag aldrig! Tillit är så viktigt och det är verkligen hemskt när man känner att man inte kan lite på någon. Eller när man berättar något för någon och sen känner sig orolig över att den personen ska sprida det vidare. För det händer ju trots allt ofta?

Nää nu önskar jag att alla skärper till sig och frågar sig om man är nöjd med hur man lever sitt liv och hur man är som person. Kanske dags att göra något åt det? Men vad vet jag, vissa personer verkar ju trots allt älska att såra andra.


Dessa två flickor är jag glad över att ha träffat här på campus

18 april

Tack för en trevlig kväll hemma hos oss igår! =)



orkar inte ladda upp fler bilder...

Buhu

Jag är så besviken!
För det första fick vi vänta på bussen ett bra tag och sen när vi väl var i stan så skulle det ta en halvtimme innan den andra kom så vi bestämde oss för att gå till Jysk. Vet ni hur kallt det är ute? Vet ni hur långt det är till Jysk? Helt otroligt att vi överlevde. När vi väl var på Jysk så såg det typ ut som en outletaffär. Allt stod huller om buller och det var trångt. Det fanns några soffor, men inte alls någon som fanns på hemsidan som vi hade kollat på. Less!
Så det blev ingen soffa, vi får vänta med det ett litet tag till helt enkelt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen prova alla kläder jag har för att hitta något som passar för kvällen.

God morgon!

Nu ska jag och min kille åka till Jysk och kolla på soffa. De har extrapris nu så vi får väl passa på. Vi vill ha en större soffa än den vi har nu. Dessutom vill vi ha en mondulsoffa =)

Dessa två har vi kollat in på hemsidan. Fast vi ska lägga in en extra del på den första och den andra ska vi ha en längre mondul på den ena sidan. I fall vi nu då bestämmer oss för att köpa.



16 april

Ikväll har jag och Wille städat lägenheten. Vi ska ha folk här imorn så vi tänkte att det kunde ju vara trevligt med ett rent hem.
Annars så har jag och Emma varit ute på en kvällspromenad. Vi gick hem en runda till Elin och hälsade på,  vi  träffade även på massa annat folk där.
Sen har jag spelat lite Battlefield, försöker göra Wille stolt över mig. Men jag bara dör hela tiden.

Har varit skönt med en lugn fredagskväll efter de här jobbiga veckorna.
Nu ska jag rensa Stinas öron igen. Stackarn.

Hoppas ni haft en trevlig kväll!


Äntligen fredag!!

Wohoo dessa två hemska veckor är äntligen över! Redovisningen gick bra idag, förutom att vi pratade lite för länge. Nu väntar två veckor med praktik. Ska bli roligt att få träffa mina små knott igen.

Kom precis hem från gymmet. Är totalt utmattad nu. Råkade sätta på mig ett genomskinligt linne (det var mörkt i rummet när jag satte på mig det, okej!). Men upptäckte det innan jag hann gå ut i gymmet och fick sätta på mig tröja. Ville inte dra för mycket uppmärksamhet till mig. Men det kanske jag gjorde ändå när jag satt där med en tjock tröja och svettades ihjäl. Var dock tvungen att ta av mig den när jag tränade kondition, men jag hade ju trots allt sport-bh på mig så så farligt är det väl inte?
Jaja, det blev ett tjockt och tråkgit stycke om mitt genomskinliga linne.

Nu ska jag äta choklad och pyssla lite.

Jag dör snart

Jag är trött!
Sista dagen med plugg nu då. Imorgon har vi vår sista redovisning och sen ska jag sova! Jag ska sova som jag aldrig gjort förr.
Nu ska jag laga mat och sen blir det mer plugg. Kommer antagligen avlida någon gång runt sju av tristess. Så har ni några sista ord ni vill säga till mig så gör det kvickt.

På tal om avlida. Imorse fick jag fruktansvärt ont i magen. Typ så ont som jag hade när jag opererade blindtarmen. Misstänker att det är min tunntarm som det har varit fel på sen operationen, men har aldrig haft så ont så länge. Det brukar bara vara några hugg som håller i en minut kanske, nu höll det på i flera timmar. Har fortfarande ont, men det känns mer som träningsvärk nu. Hoppas på att det inte blir värre igen så att jag måste åka in till sjukhuset.



Stina är min bästa medicin

Träning

Kom nyss hem från träningen. Har börjat köra halva passet styrketräning och resten kondition. Ska hålla på så till sommaren. Förhoppningsvis försvinner väl lite hull innan bikinin ska på. Det är tuffa pass och man känner sig helt slutkörd efteråt men känslan av att ha klarat av det är underbart!

Nu ska jag stoppa i mig lite gröt och riskakor innan jag tar en dusch och sedan slumrar in i min skönhetssömn som är väldigt efterlängtad.


Lyckorus

Jag är så glad så det spritter i mig! Har sprungit runt i lägenheten och gjort massa glädjetjut. Jag är så otroligt glad! Jag ska få något som jag önskat mig väldigt länge och redan har två av. Haha. Får nog inte säga så mycket mer än så ännu.

Var bara tvungen att skriva av mig lite. Nu ska jag dansa runt lite till i lägenheten. Den här dagen är helt underbar!

Film

Gissa vad jag har gjort idag? Pluggat! Men nu är det bara två dagar kvar sen är det dags för VFU (praktik). Idag hade vi vår redovisning om temadagarna. Vår film blev väldigt uppskattad. Det var ju skönt att man kunde muntra upp stämningen lite. Vi kanske gör en film till vår redovisning på fredag också. Då ska vi prata om läromedel i en halvtimme. Inte så roligt.

Här är filmen:



Majblomma

Idag har det bara varit plugg hela dagen.
Imorgon ska vi ha redovisning. Man ska välja ett tema utifrån en tidningsartikel och sen planera en temaundervisning. Vi valde att göra om majblomman. Slår vad om att vi kommer ha den roligaste redovisningen imorn. Eftersom vi ska hålla på i 20 minuter är det ju skittråkigt att sitta och lyssna på så vi gjorde en liten rolig film. Jag ska lägga upp den senare här.

Här får ni se en bild från dagen iaf:


Såg nu att Sandra var tvungen att stå på ett knä för att hamna i min höjd, hon är så sjukt lång!

Nu ska jag och min pojkvän ta oss till Ica och köpa mat så vi kan göra tacos.

12 april

Idag har det varit sommar!! Tyvärr så fick jag sitta och plugga hela dagen och det kommer jag få göra resten av den här veckan med. Vi har två muntliga redovisningar den här veckan, en på 20 min och en på 30 min. Dessutom ska vi utöver det planera en lektion. Suck! Det som ska vara så fint väder i veckan.

Nu har våra tv-kanaler försvunnit igen. Blir så himla trött på det. Hur ska jag klara mig utan Svenska Hollywoodfruar? Skickade ett klagomail tidigare idag och då ringde dom mig. Kände mig lite dum när det var en liten trevlig farbror som ringde, men efter att kanaler försvinner lite då och då och vi betalar för att det ska fungera blir man faktiskt ganska arg. Tydligen hade dom ingen aning om att detta hänt. Jaja, hoppas det fixar sig tills imorn!

11 april

Mitt öga börjar bli bättre nu, tack och lov! Imorgon kommer jag förhoppningsvis inte ha ont alls. Var orolig att jag skulle behöva gå till en ögonläkare. Har typ fantiserat ihop hur han skulle trycka en spruta genom ögat. Usch!

Hela helgen har jag hållt mig borta från godis så därför var det dags idag att trycka i sig en hel godispåse. Mår lite illa. Och snart blir det pizza! Man måste ha en dag i veckan då man får äta vad man vill om man ska orka träna och äta nyttigt dom andra dagarna.

10 april

Det var en trevlig kväll igår. Början var rolig på Stallarna men sen kom det så mkt folk att man inte kunde röra på sig, man kunde knappt ens andas. Då blev det tråkigt och vi gick hem.

Igår fick jag plötsligt jätteont i ögat. Det hade ingenting med linsen att göra och jag har sköljt det med både linsvätska och vatten, ingenting har hjälpt. Det gör fruktansvärt ont när man blinkar och halva ögat är helt rött. Det känns typ som att det blöder i ögat. Kan det göra det? Smärtan kan ungefär jämföras med en jobbig huvudvärk. Får väl hoppas att det går över snart.

Nu ska jag och min pojkvän på inflyttningsfest. Det blir nog en lugn och tidig kväll för oss.

9 april

Hej alla!
Har haft två väldigt stressiga dagar nu, så hinner inte blogga nu heller.
Vill iaf önska er en trevlig fredag! =)

Så här ser jag ut ikväll:


Åh nej, inte ännu en mimmiklänning!

Brukade era föräldrar också klä dig och dina syskon i likadana kläder? Som tur är för min bror så slapp ju han iaf ha på sig vackra klänningar som jag och mina två systrar. Sött kan man tycka. Stackars Annie som har fått ärva två klänningar till av samma sort, kan man också tycka. Jag menar hon fick typ ha den där mimmi-klänningen halva sin livstid.



Haha, jag älskar den sista bilden! Allas miner är oslagbara. Och Julias tänder!!! HAHA! Här ser ni även anledningen till varför jag färgar mina ögonbryn, helt genomskinliga!

Freddy Amigo

Så var den här skoldagen över. Jag gjorde allt plugg för den här veckan igår så idag ska jag bara slappa.
Ska snart ta mig en runda runt sjön och senare ikväll blir det även träning.

Förresten, såg ni Talang i fredags? Den här mannen är sjuuuuuk! Vi satt typ och skrattade ihjäl oss innan han började sjunga. Mkt söt man det där.


Slut med påsk

Jag har haft en riktigt bra påskhelg!
Det har varit trevligt att ha Jennie och Dansken här på besök.
Det var till och med trevligt på Oléo.

Idag har jag tränat och pluggat. Nu är påsken över och en hel vecka med skolarbete vankas. Inget jag se fram emot.
Nu ska jag ta en dusch och avsluta kvällen med lite melonätande.


Här har ni mig letande efter påskägg

Glad påsk!

Dagen började med att jag och Jennie promenerade in till stan i det otroligt vackra vädret. Trodde aldrig det skulle vara så mkt folk i stan men det var verkligen proppfullt.
Jag köpte mig ett par skor som jag har trånat efter jättelänge! Dom skulle ringa mig i fall dom fick in ett par 35or för flera veckor sen, men dom ringde aldrig. Vi gick iaf dit idag för att se om dom fått in några ändå. Det hade dom inte, men jag provade ett par 34or och dom passade! Jag fattar inte hur små och smala fötter jag har egentligen. Dom här skorna är fortfarande luftiga i anklarna. Om några år kommer jag väl ha 28 i skostorlek.

Nog om det. När vi kom hem så fick vi alla leta efter våra påskägg. Wille hade gömt våra och jag och Jennie gömde Willes. Jennie var snabbast med att hitta sitt, jag och Wille letade i en hel evighet.
Gott med godis var det iaf!

Snart ska vi äta påskmiddag, fläskfilé =)
Och senare ikväll blir det utgång i stan.

Glad påsk på er!

Skorna jag köpte:


Påsk

Jag började morgonen med att ta en promenad, sen blev det en stadig frukost och sen drog jag vidare till gymmet! Känner mig riktigt duktig.

Nu kommer Jennie hit och ska fira påsk med oss!


Kopieras

Idag har jag varit hemma.
Först blev det en fika med Jennie och en liten sväng på stan, träffade även Daniel och Mimmi lite snabb, mycket trevligt att träffa dom små liven.
Sen tillbringade jag resten av dagen med mina föräldrar och åt god mat och fika. Jag fick även ett påskägg av mamma =). Man blir aldrig för stor för påskägg.

Idag har även min lilla brorson på 5 år opererats, eller kopierats som han själv säger. "Jag ska till sjukhuset och kopieras". Haha, så söt! Det var meningen att han skulle få åka hem idag, men han var dålig så han får antagligen stanna kvar över natten. Vi kan ju tänka lite extra på honom ikväll. Inte så lätt att vara liten och vakna upp efter en operation och ha ont.


Jättegammal bild på oss

Påskkärringar som luras

Idag är det skärtorsdag och 1 april. Så man får alltså både klä ut sig och luras! Det är ju typ världens bästa dag!

Idag så ska jag åka hem till Fänestad. Först blir det en fika med Jennie i stan och sen blir det att umgås med päronen. Ska åka hem ikväll så det blir bara en snabb visit, men bättre än inget.

Se till att luras ordentligt idag! Själv är jag så dålig på det, börjar fnissa och kan absolut inte hålla mig. Men jag ska försöka.



RSS 2.0