Hölledeutsche

Jag hatar tyska! Efter 1,5 timme inser jag att jag fortfarande är på första sidan i min bok. Jag har slått upp vartenda ord och får ändå inget sammahang i texten. Är det konstigt att jag började gråta då? Så här kan jag ju inte hålla på i 160 sidor. Det finns ju inte en chans att jag kommer klara det, känns som jag pluggar helt i onödan för det här språket vill omöjligt hålla sig kvar i min hjärna. Ska låna boken på svenska och läsa varje kapitel i båda böckerna samtidigt. Då kanske det går bättre.

Men naturkunskapen är helt okej. Efter att ha torkat bort tårarna tog jag nya tag med den istället. Här ska jag banne mig ha ett MVG. Kul lördag jag verkar ha va? Men sen ikväll ska jag på bio. Det bli roligt. Dejt med Jennie och Ida.

Gammal och trist

Jag är så trött! Ska snart gå och lägga mig. Usch vad gammal och tråkig jag känner mig.

Har varit och fikat hos Annie. Sen drog vi till Navet och kollade på några band som spelade. Var två band som faktiskt var väldigt bra! Sen spelade ju Wheel boys också, och han sångaren är ju så sjukt härlig. Han blir man verkligen glad av!

Nää, ska väl sova nu då så jag kan gå upp tidigt imorn och plugga. God natt.

Annie åker på söndag

Hemma från träningen och äter plättar. Det är ju helt okej att äta kalorier efter träning, det förvandlar kroppen till muskelmassa istället. Fast man ska väl iofs äta rätt sorts kalorier, typ pasta.

I eftermiddag ska jag till Annie och fika. Hon åker ju snart. Lilla tösen. Hon kommer förhoppningsvis få det helt underbart, men jag hade nog aldrig klarat av att göra något sådant. Skulle ju i princip bli äcklad av att se en ryss. Är ju helt imponerad över mig själv att jag klarade av Hultsfred. Men det var med nöd och näppe. Finns ju en rolig bild där allt är helt stökigt och äckligt, förutom mina skor som står vackert packerade bredvid varandra. Haha.

Nu ska jag ducha eller nåt liknande.

Min katt spelar dator

Nu ska jag iväg och träna och sen leka med Wille.
Har spelat Sims nu i några timmar och göta vad fort det går. På den förra datorn laddade programmet iaf 10 minuter när man typ skulle gå ut från en familj till kvarteret. På den här går det på en halv minut! Min dator är bäst och jag älskar den! Förvandlas den till en människa gifter jag mig med den.

Brazil har också varit med och spelat. Han gillar the Sims och han gillar mig också. Typ svårt att tro att han hoppar upp och lägger sig i knät självmant och stannar där. Men han gör det.


Damals war es Friedrich

Idag har jag varit på Figy. Jag smög i princip in, ville inte att någon skulle se mig. Men jag tappade nästan hakan när jag skulle gå genom dörren med en skylt "området är videobevakat" Haha. Stackarna.
Allt gick iaf bra. Träffade ju Mats igen, det var kul. Och tyskaläraren jag ska ha verkar jättebra! Typ känns som hon bryr sig. 
Träffade ingen jag kände, jo Anna. Men ingen annan. Vart höll 3orna hus?
Vägrade gå in i ugglan för att hälsa på folk så jag kutade fort ut innan jag väckt för mkt uppmärksamhet med mitt fettiga hår.

Nu ska jag spela Sims. Hej då.

Made in Sweden

Kollar jag på Made in Sweden, för typ första gången. Har bara sett lite innan. Hon Janet är ju skitbra! Den låten hon spelade in nu i början verkade bra. Den vill jag ha.
Förresten får man ju inte missa Sveriges värsta bilförare, eller vad det heter på torsdag. Det är ju med en tant från Kärda. Bäst man aktar sig varje gång man åker till stan för henne.

Sen jag kom hem från jobbet har jag mått skitdåligt. Har typ blodsbrist säger mamma. Hon föreslog att jag skulle ta en konstig tablett, men den kunde man få blodpropp av så jag hoppar nog över det. Tror lite sömn blir bättre. Så god natt.

Inventering

Wohoo! Vi fick sluta tidigare idag, så slutade vid fem typ. Underbart! Och det var inte alls så farligt att inventera. Ganska kul, men det var nog tack vare Sanna. Hade ju absolut inte varit så roligt och stått där själv bland grisöronen och räkna. 
 
Nu ska jag äta något och sen ska jag typ bara ligga i soffan resten av dagen.

Back to school

Nu ska jag gå och lägga mig. Blir ju att gå upp tidigt imorn. Jobba 15-16 timmar. Herregud, hoppas man slipper stå ensam och räkna. Dessutom kommer jag ha mensverk och det är ju inte så kul. Så folk med humor får gärna komma till City Gross imorgon och muntra upp mig.

För övrigt så ska jag börja plugga på torsdag. Då ska jag till Figy, vet inte ens om jag vågar gå in i den skolan igen, och hämta böcker. Sen ska jag plugga tills jag får MVG i tyska och naturskunskap. Ska iaf bli kul att träffa Mats igen. Den andra läraren har jag ingen aning om vem det är. Sen börjar jag förhoppningsvis med cad v.8.

Nu ska jag kolla färdigt på top model och sen lägger jag mig i sängen och kollar på Paradise Hotel. Varför har inte One Tree Hill och Gossip Girl dykt upp på Piratebay än förresten? Det skulle jag bra gärna vilja veta.

Min älskling

Nu har jag varit och tränat. 1,5 h med mensverk och alldeles ensam. Det var inte en enda kotte där mer än jag dom sista 45 minuterna. Inte särskilt roligt. Men jag tröstade mig själv med ett vaniljhjärta.

Tänkte jag skulle göra reklam för en mascara. Den här gör verkligen under med dina ögonfransar. Iaf med mina som är så ljusa. Dom bli rikitgt kolsvarta, långa och fylliga. Fast jag har redan ganska långa ögonfransar men tror dom som inte har långa får långa med den.
Och det bästa är att den är superlätt att tvätta bort! Med alla andra mascaror tappar jag massor av ögonfransar när jag tvättar bort den bara för jag gnuggar så himla mkt för att bli av med allt. Men med den här mascaran blir man inte av med en enda ögonfrans. Man blöter händerna och håller dom över ögonen i ca 30 sek. Sen klumpar mascaran ihop sig och man kan lätt dra bort den. Allt borta!
Nej, den försvinner inte lika lätt när den regnar, om det inte ösregnar då. Mascaran måste vara blöt konstant i 30 sek annars händer det inget. Man behöver inte använda tvål eller sminkborttagningsmedel. Billigt och bra alternativ.


Utan sims har mitt liv ingen mening

Kom hem från träningen för stund sen. Och nu har jag tråkigt. Någon som vet hur man får The Sims 2 att fungera på Vista?
Är ledig imorn med och behöver något att sysselsätta mig med.
På onsdag jobbar jag 7-22 typ. Haha. Kommer dö. Jag har aldrig inventerat förr, men jag har hört att det ska vara sjukligt tråkigt.


Har ni träffat min pojkvän?

När blev jag så känslig?

Jag kollade på Wild Child och grät.
Det är en film riktad till typ 13 åringar och inte alls sorglig. Jag känner mig löjlig.

Jag är besviken på att jag nu har laddat hem The Sims 2 för att se hur snabb min dator är, men det går inte att installera. Och om jag hade fått tillbaka min originalskiva (Erik!!!!!!) så hade nu problemet varit löst. Suck.


Hur kan man gråta till den här filmen?

Jag bor på landet

Jag är typ sjuk. Har lite feber men det har väl gått över tills imorn. Har inga känslor heller, är inte kissinödig eller hungrig.
Gästerna har åkt hem. Och jag har varit ute och gått. Det var ett läskigt djur i skogen som skrek så jag var tvungen att gå på andra sidan för jag var rädd att den skulle hoppa ut ur skogen och ta mig.

Snart kommer Wille och tar hand om mig. Jag önskar att han tar med sig godis, men den önskningen lär ju inte gå i uppfyllelse.

Uppdatering

I fredags var det förfest hos Löpp innan vi begav oss till Harrys. Det var trevligt och faktiskit roligt på Harrys för en gångs skull.

Igår jobbade jag hela dagen, Det var helt okej. Och ännu roligare blev det när jag såg att jag fått över 15000 i lön! Efter skatt alltså. Det är gött. Då gör det inte så mycket att jag köpte en dyr dator. Fast jag måste spara pengarna nu när det inte blir så mkt mer jobbande. Jag ska ju påbörja mitt pluggande snart, väntar bara på att lärarna ska kontakta mig.

Idag mår jag dåligt. Jag är skittrött fast jag sovit mer än 12 timmar! Och snart kommer det gäster, släkt alltså. Pallar inte. Kommer inte orka träna idag heller. Men får väl gå ut en runda istället Det mår man bra av. Får träna extra hårt imorn istället.


Haha Jennie!

Diner dash

Jag har hittat ett jättekul spel på min dator! Har spelat det sen nio i morse, har inte ens hunnit äta frukost. Men fick typ nackspärr nu så var tvungen att vila lite.
Snart ska jag iväg och träna, hur det nu ska gå till. Har sån träningsverk i vaderna så kan knappt gå.

Ska försöka fixa den andra datorn nu. Jag kommer gråta floder om mina bilder har gått förlorade. Två år av mitt liv typ. Usch, men jag som är så himla teknisk ska fixa den.

Det här med att designa bloggar

Nu har jag bytt header eftersom Wille klagade på den andra. Han tyckte det såg ut som jag hade jättestora bröst som hängde. Så det får väl bli den här så länge. Har ju inga bilder på den här datorn så det får bli samma bild på profilbilden. Ja jag vet, tråkigt.

Imorgon ska jag hjälpa Annie och Jennie med deras bloggar. Jag är så snäll som delar med mig av min dyrbara tid!

Min nya dator

Idag har jag köpt en dator! Den är jättefin! Kostade 8000 men det hoppas jag att den är värd. En så länge är den det iaf. Jag hade iaf tur. På alla andra ställen var den dyrare men på OnOff hade dom extrapris på den! Nu väntar jag bara på att The sims 3 kommer ut, sen är mitt liv fullbordat.
Så jag och Wille har suttit hela dagen och pysslat med den.
Och dessutom hade visst våran vanliga dator gått sönder idag. Och mina bilder är säkert borta. Får fälla en tår över det sen.


Jag passade på att göra en skönhetsoperation i Jkpg också!
Snyggt va?


Det var extrapris så Wille bestämde sig för att förlänga hakan.


Body Step


Min middag!

Jag hatar verkligen rått kött. Det ser så sjukt äckligt ut.

Nu ska jag iväg och träna. Ska gå på Body Step, det kommer bli pinsamt. Egentligen skulle Johanna med egentligen men hon är sjuk så nu får jag skämma ut mig ensam. Usch. Ska ställa mig i det högra hörnet så ingen ser mig.

Makeover

Nu ser min blogg allt lite annorlunda ut. Najs.
Jag fattar dock inte varför bilden blev så suddig. Spelade ingen roll hur jag gjorde. Först var den normal men så fort jag sparade den blev den suddig. Pust. Det får bli bra så iaf.

Sen vill jag säga heja Blondinbella! Lite omoget av Gynning och Katrin att hoppa på en 18-åring sådär. Okej, jag tror inte heller att det finns någon tjej som aldrig har tänkt på vad hon stoppar i sig. Men det ska ju inte behöva vara så. Hon uppmanar ju inte oss till att svälta oss själva som Katrin och Gynning gör, utan att leva sunt och träna. Mmm, jag hejar på henne i den här fajten iaf. Och man förstår ju att inte hon vill vara med i debatt, den där Janne Josefsson är ju verkligen dum i huvudet.

Nu ska jag kolla på Ellen Degeneres (hur man nu stavar hennes efternamn?) och äta mellanmål. Vampyren från Twilight är med idag. Wihoo. Tjao.

Är jag sjuk?

Hur normalt är det att gå upp klockan sju då man har sovmorgon? Något måste vara fel, jag kanske är sjuk. Måste känna efter lite. Eller så är det för att jag är gammal. Ska det vara så här framöver?
Eller så kan jag helt enkelt inte somna om för jag drömde att under decembermånad hade jag bara tjänat ihop 600 kr på alla dom dagar jag jobbat!
Nu blir ju dagen ännu längre och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Funderar på att gå och lägga mig igen ,men då somnar jag väl om vid typ nio. Sicket bekymmer.

Är det löning på fredag?

Jag kom på en sak! Den 25 är på söndag vilket betyder att lönen kommer på fredag! Wihoo. Eller visst är det så? Den kommer väl inte på måndagen istället?

Varit och tränat idag (igen). Cyklade bredvid Värnamos största kvinna. Hon är så sjukt muskulös. Alla män känner sig nog underlägsna mot henne. Undra hur hennes man ser ut. Om hon nu har en man. Hon ser ut att vara en dominant kvinna, fast hon skrattar ofta. Men det är ju kul att se en kvinna där som är stor, dom flesta är ju pinnsmala med silikonbröst.
Jag har förresten köpt nya träningsbyxor. Jag har alltid tränat med schorts. Men på Nordic Club har ingen schorts, så jag var tvungen att köpa såna där tajta brallor, bara för att passa in liksom.

Kvällen kommer spenderas framför tvn. Först är det Paradise Hotel 20.55 och sen är det en dokumentär med Victoria Silvstedt. Nu måste jag bara komma på något att göra innan allt det börjar. Känner mig som en guldfisk i en glasburk.

Mitt liv som katt

Jag älskar tisdagar!

Ett nytt avsnitt av One Tree Hill och Gossip Girl finns att ladda ner då. Och sen på kvällen är det Paradise Hotel.
Men sen hatar jag tisdagar också, för helt plötsligt blir det en hel vecka innan nya avsnitt kommer ut. Okej, jag lever typ för att få se såna här serier. Jag helt enkelt älskar det. Kanske för att mitt liv är väldigt tråkigt och händelselöst. Men man kan ju nästan säga att jag lever som i Gossip Girl. Fänestad=Brocklyn och Värnamo= Upper East side. Jag är då typ Jenny, syr kläder och sånt och Wille får vara Nate, för han är ju sååå sjuuuukt sinnes snygg! Så kan man ju låtsas att dom fortfarande är ihop i serien då för han passar inte ihop med Vanessa och han borde göra slut med henne och bli ihop med Jenny istället.

Okej, Gud vilket patetiskt litet obetydelsefullt liv jag lever.


Hehe min katt har livsfarliga ögon. Jag kan ungefär jämföra mitt liv med hans just nu.
Sover, äter och kliar mig lite.


Snart är det en walk in closet

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Tänkte bara tala om det att min garderob är snart färdig. Har hängt upp allt på ena sidan och det blir snyggt! Känns lite som man är i en klädaffär, synd bara att det är gamla och tråkiga kläder.
Kan inte göra klart den förrän på torsdag då jag ska köpa lådor och sånt, kan ju liksom inte hänga upp trosor och bh på galgar, eller det går ju, men det skulle se ganska dumt ut.
Sen vill jag inte hänga upp träningskläder och myskläder och sånt, det ska också ligga i lådor. Och sen måste jag köpa skohylla också för alla mina skor. Eller dom fina kan ju få stå på den iaf, dom andra får ligga kvar i lådan under sängen.
Fint ska det bli.

God natt.

Mitt händelserika liv

Jag har så tråkigt. Vad ska jag hitta på tills klockan typ är elva och det är okej att gå och lägga sig? Jag orkar inte sitta stilla, jag vill gör nåt! Pappa är ute på mitt rum och fixar min garderob och där verkar ju inte jag får vara.
Jag: Pappa går det bra?
Pappa: Emmy, du behöver inte vara här hela tiden.

Så jag är inte välkommen in på mitt rum, hastigheten på datorn är ungefär samma hastighet som på farfars bil, och mamma kollar på hem till gården, ja hon spelar in det varje dag. Hur man nu kan bli beroende av den serien är ju verkligen svårt att förstå. Så ingen i min familj gör något som jag får vara med på och alla roliga saker som går att göra går inte att göra. Och datorn slänger jag snart. Men jag ska ju köpa en ny! På torsdag tror jag att jag ska åka till Jönköping och inhandla en.


Vad hände för ett år sen?

Nu har jag suttit halva morgonen och skrivit ut bilder från förr. Det är jätteroligt! Har typ glömt bort hälften av alla saker jag har gjort. Måste börja ta ännu mer kort. Lätt att säga för en som alltid glömmer kameran.

Nu ska jag in till stan och umgås med Annie och Jennie. Sen är det träning som gäller.


februari 2008


Jag orkar knappt lyfta mitt vänstra ben

Jag är trött, eller snarare helt slut! Men det har varit en väldigt rolig helg!

I fredags var jag hos Johanna på födelsedagskalas och sen drog jag och Jennie vidare till Harrys. Det kostade 100 spänn! Wtf?! Och det var man ju så illa tvungen att betala, men snål som jag är tryckte jag i jackan i väskan tills den nästan sprack för att det skulle bli billigare garderobsavgift. Eller inte snål, ekonomisk heter det ju!
Sen var det nån dj och en stor tv-skärm med musikvideos. Det var roligt. Och riktigt bra musik för en gångs skull! Och jag skulle bra gärna veta varför dom filmade och vart det hamnar?

Igår så var det personalfest. Sjukt kul! Fast väldigt synd att inte Dan var där. Och Robin är kär i min lillasyster och Ida och Tommy verkade finna varandra. Hehe.
Först var jag på förfest hos Ewelina där vi typ tryckte in 10 pers på 1 kvm. Men det var najs. Sen drog vi vidare.
Vi var på bowlingmagasinet och åt nåt som typ heter fondy (det uttalas så iaf). Det var konstigt och smakade ingenting. Ingen efterätt fick man heller. Men sen kom ju Sanna mycket senare än alla andra eftersom hon fått jobba och då fick hon någon annan god mat som jag åt istället.
Och sen stack vi in bland alla dom som bowlade, och se där fanns ju Jonas Nilsson och hans polare i enbart badbrallor! Då fick man bowla lite och jag gjorde en strike! Sen bröt jag fingret också när jag klämde det mellan två bowlingklot. Ack Ack.
Väldigt trevlig kväll, kan ju mestadels bero på att man ha så bra arbetskamrater. Dock slutade det ju väldigt illa. Färskvaruchefen slog Simon Alvarsson, dom inkräktade lite på vårt område. Det var ju inte så kul. Då blev alla sura och gick hem.

Förresten delades det ut priser med, en digitalkamera, en videodigitalkamera och ett hemmabiosystem! Det ni! Fatta vad snällt. Synd bara att jag inte vann!

En födelsedagspresent till, tack!

Idag är det fredag. Och den här helgen kommer bli roooolig! Imorgon är det personalfest vilket kommer vara höjdpunkten. Tänk att få se Dan full. Ska bli kul att se alla andra fulla också. Det finns ju dom som påstår att dom bara dricker två gånger om året och det är på personalfesterna. Det ska bli extremt kul att se dom, lättpåverkade.

Nu ska jag städa mitt rum och sen är det träning som gäller. Hade jag varit en stor bloggare hade jag antagligen kommit med massa bra träningstips, men just nu känns det väldigt patetiskt. 

Jag funderar på att köpa en dator. Eller jag vill verkligen köpa en dator. Och den måste vara bärbar och det måste gå att spela the Sims 3 på den utan att det går segt och hakar upp sig hela tiden. Frågan är ju om jag verkligen vill lägga ut 8000. Om jag vill det så blir det nog den här datorn. Kanske ännu en försenad födelsedagspresent till mig själv, jag kör med det varenda gång jag köper nåt.
                      


När katten är borta dansar råttorna på bordet

Igår jobbade jag och liksom alla andra som jobbade igår drabbades jag av huvudvärk. Det var väl någon om spritt ut en gas på City Gross, säkert dom där killarna från Telia. Sen var vi nybörjare på ett möte. Det var faktiskt väldigt intressant även om jag nästan somnade, men det har endast med att göra att jag inte kan sitta still och lyssna.
Sen åkte jag till Wilz0r och hade mys. Och där har jag blivit kvar. Och Wille är inte här just nu så jag tänkte att jag skulle ta och smygkika i hans lådor. Mohaha.
Lugn, jag ska inte.

Sen ska jag träna och hur blir det men den där fikan Erik?
Ska ju hinna till systemet med, eller kanske kan gå dit imorn istället. Skulle egentligen behöva bärhjälp då jag ska köpa en hel del. Men det klarar väl jag, jag med mina extremt stora biceps.

Musclewoman

Ledig idag med. Från att ha fått jobba hur mycket som helst på City Gross till knappt någonting känns jobbigt. En dag (imorgon) ska jag jobba den här veckan. Och så här blir det för alla extraarbetare där nu. Men glad att jag iaf får jobba kvar, dessutom kommer jag få jobba lite på dagis nu med. Och sen ska jag ju plugga också så passar bra med lite ledighet.
Dessutom hinner jag ju träna massa nu då. Idag bad en kvinna mig om hjälp. Wohooo. Kände mig så stolt, och det var bara typ fjärde gången jag var där. Tycker det känns coolt om det finns fler som henne som tittar på mig och tänker att jag är vältränad. Fast det är jag ju också, egentligen. Herregud, jag tränar ju typ fem gånger i veckan. Jo, jag kan nog se mig själv som hyfsat vältränad.
Tänk att det kändes ju pinsamt att skriva att jag tyckte att jag är vältränad, det är nog för att jag är svensk. Men jag har bestämt att jag ska vara stolt över min kropp så då tänker jag vara det. Jag är snygg och vältränad!

Pappa och jag har shoppat grejer till min garderob, den blir ju typ aldrig färdig. Men nu har jag lite att pyssla med under kvällen. Nu ska jag duscha. Hejsvejs.

20 år!

Ja nu är jag hela 20 år. Och vet ni, det märktes direkt. Jag vaknade klockan sex imorse och var hur pigg som helst. Det är ju sånt vuxna gör. De går ju upp vid den tiden även när de har sovmorgon.

Förövrigt är det här en väldigt tråkig födelsedag. Men varför fira liksom, fyller år gör ju alla.

Tack för all uppvaktning! Jättekul med alla sms och facebook meddelanden m m.

Nu ska jag bre mackor tills ikväll då det kommer lite familj. Ett (av 3) av mina syskon kommer ju och fira mig iaf.

Mina sista timmar

Det är knappt två timmar kvar av mitt tonårs/barnsliv. Snart är jag vuxen. 20 år gammal. Och inte hinner jag fira. Eller jo lite, imorgon kväll kommer det ju lite släkt och så. Men hela dagen innan det får jag fira i min ensamhet. Eller kanske gråta för att jag känner mig gammal.

Fick iaf presenterna av mamma och pappa nu ikväll. Fick massa smågrejer typ och en provdocka! Fattar ni hur glad jag blev?! Den är perfekt. Nu kan jag sy hur mycket som helst och det kommer bli så mycket lättare.

Nu ska jag fira mina sista timmar som tonåring genom att kolla på One Tree Hill.

Göteborg

Jag och Wille åkte ju till Göteborg i torsdags för att fira att vi varit ihop 1 år och min kommande födelsedag. Vi bodde på ett fint hotell som heter Scandic Crown. Vi tog tåget dit ganska tidigt i torsdags så vi hade tid med att bara slappa på vårt hotellrum. Jag fick helkroppsmassage med massageolja och det var det göttaste på länge må jag säga. Sen höll vi ju oss sysselsatta så att säga fram till kvällen då vi skulle gå på fin restaurang. Så klädde vi upp oss och åkte taxi dit och åt trerättersmiddag. Sååå sjukt gott! Ett ställe som måste besökas igen.
Sen igår då gick vi på stan hela dagen och shoppade. Jag köpte jeansleggins, ett linne och löshår(!!!!!!) Spännande, det kunde ni väl aldrig tro att jag skulle införskaffa mig. ska bli spännande att se hur mitt utseende kommer förändras.
Världens underbaraste "minihelg", eller vad man ska säga, var det iaf!


Jag var lycklig.


Wille är söt.


Min mat!


Vilket fint par vi är.

Dags att höja snittet

Idag har jag varit ledig. Fixade grejer som jag aldrig hinner annars. Var även i stan och snackade med en man från komvux. Nu ska jag läsa upp tyska steg 4 och naturkunskap. Kommer bli svårt för jag måste göra det på egen hand och sen göra ett prov. Men det ska jag klara! Sen ska jag även läsa cad på kvällstid. Kan vara bra att ha då det krävs i vissa utbildningar jag tänkt söka.
Sen åkte jag och tränade med Wille. NC är verkligen så mycket bättre än sporthallen! Någon som har lust att skänka mig lite pengar så jag kan fortsätta där?

Imorgon åker jag och Wille till Göteborg. Ska bli så mysigt. Vi ska gå på restaurang och bo på hotell. Och på fredag blir det shopping. Har ju två presentkort på 1000 kr som är dags att bli av med. Wihoo.

Är det konstigt att man är rädd för spindlar?

Det finns en spindel som kallas för kamelspindeln. Den bedövar sina offer och äter sedan upp dom. Det finns krigare i Irak som vaknat på morgonen och upptäckt ett stort hål i foten. Då är det kamelspindeln som har varit där. Man känner ingenting eftersom den först bedövar och sen käkar. Så sjukt äckligt! Det finns en film på youtube när den här spindeln äter upp en skorpion, alltså är den typ sjukt farlig och läskig. Usch, sök inte på den på youtube för då lär du drömma mardrömmar, eller jag gjorde det. Men sen är jag ganska känslig också.


Min värsta mardröm!

Jag och han den där

Det är 1 år idag.
För ett år sen blev jag och Wille tillsammans. Coolt.
Så om det var någon som slog vad om att det inte skulle hålla, där fick ni så ni teg. Får väl medje att jag var en av dem då jag typ väntade på att Wille skulle dumpa mig när han insåg hur knäpp jag är. Men det visade ju sig att han är ännu knäppar och mer flum.
Känns typ konstigt att man kan hitta rätt person bara sådär. Vi kände ju inte varandra när vi började dejta, vi kunde ha varit helt olika och inte alls passa ihop. Istället känns det som vi är menade för varandra.
När Wille kommer till City Gross med ursäkten att han var tvungen att köpa en cola, då kvantum ligger runt hörnet, då han egentligen bara saknar mig. Och när han igår kom och hälsade på mig då han var så ivrig att berätta hur han planerat vår framtid, då blir man alldeles knäsvag och man sitter på samma fågel som Nils Hålgersson och kelar med dom rosa molnen.
Och när Wille sa första gången att han älskar mig då var det kört. Jag började gråta och alla världens bästa känslor bubblade inom mig. Tänk att man kan känna så här. Jag hoppas alla får var med om det någon gång och att jag och Wille är ihop i 897606830 år till..minst.

Aww, kärlek är så underbart när det är underbart.





6 dagar kvar av tonårslivet

Nu sitter jag här och har tråkigt medan mina kompisar är på Harrys och har roligt. Kanske.
Jaja, jag var ju iaf och hälsade på dom en stund och skjutsade så snällt till Harrys.
 Imorgon blir det jobb igen. Men det är bara gött för jag får ju dubbelt betalt. Och sen är jag ledig ons-fre. Så på onsdag ska jag passa på att göra alla saker som jag aldrig hinner göra annars. Har inte ens hunnit kolla min internetbank sen jag skaffade den bara för att jag aldrig är hemma. Jag har inte hunnit plocka i ordning på mitt rum sen Wille sov här på juldagen. Usch vad tråkigt, det blir alltså att städa och gör vuxensaker, och träna så klart.

Nu ska jag lägga mig så jag orkar gå upp tidigt så jag hinner träna innan jobbet.

Förresten fyller jag 20 nästa måndag. Skulle vara roligt att ha en fest. Men jag hinner inte fixa någon. Ledsen.

Nyårsafton

Nyår firades hos pj i växjö. Det var väldigt trevligt. Först var vi bara åtta stycken och tillslut var vi 16 i en liten liten lägenhet. Det var väldigt trevligt, speciellt trevligt att vi fick lite mer kvinnofolk bland oss. (Moa, Sara, Linnea och Millan.)
Framåt elva åkte vi limousin till ett uteställe vid namn Barza. Det var typ ett mindre roligt ställe. Typ väldigt hårda regler där. Man fick inte ens hångla. Och inte vila rumpan på något bord heller, då kom vakten blixtsnabbt. Dom hade säkert satt sensorer i borden. Det var hångelkalas i en stund som slutade med att Erik spydde. Hehe.
Och när allt var slut fick vi gå i den iskalla natten i höga skor och det sved i fötterna och det var så sjukt jobbigt. Sen hittade vi ett kebabställe vi kunde vila på. Fick en kebabtallrik med tre smala salladsblad på. Snålt.
Som tur var fick vi tag i en svarttaxi till lägenheten. Annars hade inte jag levt nu.

Ja, det var väl en snabb sammanfattning av min nyår. Men den var hemska trevlig men inget speciellt typ. Man märker ju inte direkt av att det är ett nytt år.

Här är iaf klänningen jag sydde och hade på mig.




Willehelg

Em hel helg med Wille har det blivit nu. Fast vi har inte hittat på något vettigt. Fast vi har bokat hotell och restaurang till på torsag då vi ska åka til Göteborg. Vi firar faktiskt 1 år på tisdag. Wihoo.

Nu ska jag försöka få min kamera att fungera. Den här var ju typ sämre än min gamla. Och jag pallar inte åka till Jkpg för att lämna in den igen.

Nordic Club.

Nu är jag hos Wille. Vi har varit och tränat på Nordic Club. Väldigt fint ställe måste jag ju säga, inte lika dammigt som på Sporthallen. Wille skulle visa mig alla maskiner, men han visade typ bara dom som man blir biffig av. Skulle behöve en träningspolare nu den närmaste månaden, för Wille är inget kul.

Igår jobbade jag hela dagen och sen lekte jag med Jennie, Ida och Annie. Det var roligt. Nu ska jag duscha eller nåt. Bilder och sånt från nyår lär ju få vänta ett tag till då jag aldrig är hemma.

Gott nytt år

Jag kom nyss hem från Wille och nu ska jag sova. Jobbar hela dagen imorgon, lär ju vara en väldigt otrevlig kassörska med en bakfylla som gnager i ådrorna.

Berättar om nyår och visar bilder på typ lördag. Håll er till godo.

Gott nytt år iaf!

RSS 2.0