Hantverkare

Hur kommer det sig att det alltid ska vara hantverkare hos oss?
Det första jag mötte när jag vaknade och gick ut halvblind och iklädd endast morgonrock, från mitt rum var en hantverkare med två praoelever!
Ingen som kunde förvana mig eller? Och nu måste jag gå ut i min morgonrock igen för att klä på mig. Bara för det sitter dom väl i köket nu och fikar så får jag vänta en timme till.
Ska iaf åka och träna snart och göra ett snabbt besök i stan.

Hittade världens sötaste bild. Man blir typ helt lycklig när man kollar på den.

Sommar

Vilket undebart väder det är! Vid nio tänkte jag ut och springa men det var alldeles för varmt. Klockan nio! Helt sjukt. Lade mig och solade istället och det är vad jag har gjort tills nu.
Ska duscha nu och sen hämta ut ett paket med skor och en klänning! Wihoo. Ska bara duscha först. Sen ikväll blir det Cad.
Hoppas vädret håller i sig, för jag älskar den här värmen!

Big Brother 2010?

Wille har varit hos mig ikväll men nyss åkte han hem. Jag hade bakat chokladbollar till honom som tack för att han helt enkelt är den han är. Otroligt omtänksam och underbar! Skulle kunna skriva ett inlägg på 20 sidor om hur bra han är, men det är väl inte så intressant för er kanske. 

Om en halvtimme börjar Big Brother, bästa kvällsunderhållningen man kan få. Det ryktas även om att det kanske ska göras en ny säsong... Jennie?!
Och ni har väl hört att det kanske ska göras en realityshow om Ullared, typ som med Färjan. Haha, Ida där lär ju du medverka i hälften av alla avsnitt!



Det här får bli den enda bilden jag delar med mig av från helgen. Dansken hade min kamera under hela kvällen och tagit så många bilder att jag inte ens orkar välja vilka jag ska lägga upp.


Jag blir galen!

Vad är det för fel på vägverket?
För det första så är det tydligen vägarbete på 27:an. Sen förra veckan måste man köra i 70 men har något vägarbete synts till. Nej! De har satt upp korner på kanten av ena vägbanan. Måste man då köra i 70 på den andra? Idag såg jag en grävmaskin i skogen. Är det det som kallas vägarbete? Måste man köra i 70 för att det är en grävmaskin i skogen flera meter bort? Så sjukt löjligt. Alla har ändå slutat köra i 70 där nu, och det är ju inte så konstigt.
Vad mer då? Jo när jag ska svänga in på Fänestadvägen står där två skyltar: Begränsad framkomst, välj en annan väg!
Men hallå?! Jag bor på den vägen!!!!!

(Ursäkta min PMS)


Det är inte alltid lätt att vara kvinna

Min stackars stackars mage! Jag hatar mens. Har knappt kunnat röra mig på hela morgonen pga av mensvärk. Pappa är hemma också, han förstår sig inte på mig. Önskar att män någon gång får känna på denna smärta. Ni kanske vill att det ska komma blod ur snoppen också?
Usch, blir trött på detta. Men jag vet ju att många kvinnor har det värre än mig. Jag har det ju trots allt bara var sjunde vecka, funderar på att utöka det till vart tionde. Men en sak är ju bra med mens, man vet ju att man inte är gravid.
Hoppas inte Johan Borg läser det här för då lär han väl spy, det är väl han som typ svimmar när man pratar om mens?

Ska försöka må bättre så jag orkar plugga. Måste plugga tyska!
Ska träna också om min mage tillåter det. Vill väldigt gärna utöka mina muskler lite, känns som alla försvann nu i helgen.

Jag vill ha en kattunge

Jag är klar med matteboken! Nu ska jag bara plugga extra på det jag inte kan och göra en del i den andra matteboken, i den jag har gjort nu är det hur slarvigt som helst i facit. Blandat ihop massa uppgifter med varandra och sånt.

Min bror ska få kattungar. Haha nu lät det ju nästan som att det är han som ska föda dom! Tro det eller ej, det är inte han. Det är hans katt. Hon har gått och letat efter ställen nu där hon ska föda kattungarna. Hon grävt en grop i Alfons' (min brorson) garderob. Haha. Jag skrattar ihjäl mig om hon föder dom där. Fatta vad äckligt!
Iaf, jag hoppas jag får en av kattungarna! Har tjatat på mamma och pappa nu varje dag att jag ska få en. Men eftersom jag ska flytta till hösten tycker dom inte det är någpn idé. Men jag kan ju ta med mig den!
Ska fortsätta tjata tills dom ger med sig. Hehe.

Dagis

Har jobbat på dagis idag. Jag älskar verkligen barnen på det dagiset. Dom är så härliga! Vi var och kollade på djuren som ska vara på cirkus ikväll. Alltså kameler är nog det fulaste djuret som finns.
Vi fick ju även veta hur det är att leva som cirkusmänniska, glad att jag inte är det. Bo i en liten husvagn och hela tiden åka från plats till plats.

Nu har jag sån fruktansvärd mensvärk att jag tror jag dör när som helst. Det enda som hjälper är att äta onyttigt (har intalat mig det iaf) så nu äter jag massa glass. Ska snart sätta igång och plugga också, men ska bara må lite bättre först.
Lägger upp bilder från i lördags, ikväll.

Jag lever, men aldrig mer blir det vin!

Jag är en olycksfågel. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Alla som har kännt mig genom åren vet ju att jag är en expert på att råka ut för saker.
Många har säkert hört att jag fick ett astmaanfall igår.
Allt började så roligt. Det var verkligen en trevlig förfest och så.
Men sen utanför hotellet så fick jag astmaanfall. Tydligen är det farligt att dricka vin då man har astma. Jag fick en allergisk chock.
Det var längesen jag fick ett anfall. Jag vet ju inte nu exakt vad som hände, minns knappt nåt av det. Mer än att det var massa folk omkring mig. Och jag skämms så fruktansvärt mycket nu efteråt. Jag vill bara vara vanlig och inte dras med den här förbaskade sjukdomen. Jag hatar när det kommer massa folk och ska stå och stirra på mig. Skulle du själv vilja det då du inte kan andas? Men sen är jag ju tacksam för de som hjälpte mig. Speciellt Wille då som aldrig har varit med om det här tidigare och det är ju ganska läskigt att se. Jag förstörde iaf hans kväll då vi fick spendera den på sjukhuset.
Jag önskar verkligen jag kunde spola tillbaka tiden och aldrig druckit vin.

På min mammas begäran kommer nu lite info om hur man ska betee sig när jag får astmaanfall. 
- Känner du inte mig, gå därifrån!
- Prata lugnt med mig, jag vet exakt hur jag ska göra men om du är hispig blir jag också det.
- Låt en person prata med mig, ni andra kan stå en bit längre bort eller sitta jämte mig, men det är viktigt att jag har en person att fokusera på.
- Det viktigaste är inte att jag får min medicin, jag kan klara mig utan.
- Var helt enkelt bara lugn, även om det kan vara svårt.

Så nu blir hon väl nöjd. Förlåt till alla er jag skrämde och för att jag var till besvär.
Tack till världens underbaraste pojkvän som alltid finns där för mig. Och tack till Ida och Jennie, ni har ju varit med om det här förut så det är alltid tryggt har er med.


Hoppas dagen går snabbt

Igår blev det att sitta i Åbroparken. Det var mys. Sen drog vi till Harrys, men jag åkte hem tidigt för jag ville sova, och det gjorde jag. Slocknade direkt och vaknade pigg som en lärka.
Har tränat och varit hos Wille och tvättat håret. Kan inte tvätta det hemma, det blir grönt då.
Nu ska jag snart ut i solen igen. Har solat framsidan 1,5 timme nu så kanske dags för baksidan så det blir lite jämt.
Fann en nyckelpiga i mitt hår nu! Tror den har kissat i mitt hår. Jag kan inte ens förklara med ord vilket avsky jag ha mot insekter! Jag kastade den iaf stenhårt mot golvet, ska hämta min katt så han kan äta upp den. Den förtjänar ingen värdig död.

Längtar till ikväll. Det ska bli så roooooligt! Jag måste bara hitta nåt att ha på mig. Suck.

Bilder från igår.








Skynda!

Shit vad jag känner mig stressad! Kom nyss hem från träningen och slänger nu i mig mat, sen måste jag duscha för sen ska jag leka i åbroparken. Blir ändå en lugn kväll för min del, ska nog åka hem ganska tidigt så jag kan vakna tidigt imorn.
Dessutom går jag i slowmotion just nu, mina ben är helt ömma. Kommer ju garanterat ha träningsvärk imorn.

Aja, nu hinner jag ju inte sitta här. Nu vet ni ju vad jag sysslar med iaf.

Sånt som gör mig glad

Jag har världens bästa pojkvän. Kolla vad han köpt till mig!


Mitt favoritgodis!

Han köpte det på båten till Danmark i onsdags. Det är ju det värsta med det här godiset, finns bara på båtar och på flygplatser om man har tur.
Och jag kan nog nästan mumsa i mig hela burken på en dag. Tur att det är fredag!

Nu ska jag till stan och köpa fina saker, sen blir det träning.

Potatis och ris

Jag ska försöka sluta äta pasta på vardagar, det är mkt godare med potatis och ris, men pasta går ju så fort att göra och jag är en latmask. Men det är onödigt många kolhydrater i pasta. Så i måndags började jag mitt nya liv. Och tro det eller ej, jag har klarat mig än så länge. Imorgon är det fredag så då får jag äta pasta om jag vill.
Gjorde till och med egen klyftpotatis igår, det är ett stort steg från mackaroner med falukorv. Hehe.

Idag ska jag jobba på dagis. Ska ut och sola lite innan det är dags att ge sig iväg.

Köp min blogg!

Jag sökte på mitt namn på Google. Först kom min gamla blogg upp, sen sökte jag på emmylundberg istället och då fick jag veta att min blogg är värd 2597 kr. Där ser man. Vill någon köpa den?
Vem är det som har räknat ut det egentligen?

Jag vill ha!

Åh vad jag har hittat fina saker! Men måste nog välja bort ett par skor.



Just nu lutar det åt att skita i dom röda. Men vet ni vad allt kostar tillsammans inkl frakt? 1485,50! Fattar ni hur billigt det är?! Det finns så många kläder och skor jag vill ha, men det sura är att det mesta finns bara i större storlekar.
Även om jag kanske inte kan gå i de här skorna, blir jag lycklig av att bara titta på dom och lukta på dom. Dom ska få sova i min säng!

Möte med Ida

Ikväll har jag varit med Ida på hennes Unitemöte. Vi fick lära oss om trender och smink och lite sånt. Det var mysigt och roligt.
Bland dom trendkläderna som fanns där fanns det ett par underbara skor, men på den hemsidan hon sagt att dom fanns på, fanns dom inte! Buhuu.
Men har iaf hittat världens bästa shoppingsajt, så gissa vad jag ska göra imorn. Hehe.
Men nu ska jag försöka hitta ett par liknande skor innan jag går och lägger mig.

Om ni vill veta..

Imorse när jag vaknade var jag fruktansvärt kissenödig. Jag sprang in i huset och upptäckte att det stod en okänd bil på gården. Skit i det, jag måste kissa! Men jag hann inte springa in på toaletten innan det knackade på dörren. Jag var tvungen att öppna då mannen antagligen redan sett mig.
Jag: Hej?
Mannen: Öh hej?
(jag stog väldigt lättklädd, endast en tunn morgonrock och håret stod åt alla håll, man kan ju gissa vad han trodde att jag just gjort)
Mannen: Hehe. Jo, det är jag som ska fixa erat vatten, har stängt av det nu men det kommer igång om en timme, så du vet.
Jag: Okej!
Och jag höll ju på att spricka av kissinödighet, skulle jag kunna hålla mig en timme till? Inte en chans.
Jag försökte verkligen men det gick inte. Så jag kissade men spolade inte. Så det fick ligga där och flyta i en timme. Hähä.

Kul att veta va? Har ju inget bättre att skriva så..
Något positivt med detta är ju att mitt hår kan bli fint nu igen då. Det gröna försvinner och toverna blir inte lika hårda.

Nu ska jag göra lite hemmaaerobics, orkar inte ta mig till gymmet idag. Det är för kallt för att springa också. (Jag får lätt astmaanfall vid kalla vindar). That's it.

Min cam

Jag älskar min cam! Nu låter jag som fjorton. Jag menar ju självklart inte att jag äskar bara för att jag kan visa upp mig för snuskgubbar på msn och se dom runka och jag flasha brösten, för det gör jag faktiskt inte. Hähä.
Jag älskar den för att man kan ta så fula bilder som man skrattar ihjäl sig åt. Och nu när jag har lite tråkigt blev det ett perfekt tillfälle att kolla på dom.
Måste visa er några.


Haha jag ser ut som någon som är med i Made, programmet på MTV.


Haha, är du lite fisförnäm?


Så het!


Favorit i repris.





Vad unnar du dig?

Jag läste en intervju med Scarlett Johansson innan. Typ en intervju om hur man får hennes kropp och så.
Hon berättade att det var viktigt att unna sig ibland, vilket hon gör. Hon älskar verkligen ostmackor och det unnar hon sig ibland. Ostmackor? Inte chips eller godis då? Nej ostmackor!
Är det något att unna sig? Är inte det något man får äta varje dag om man vill.


Du är sjukt snygg, men ät mer ostmackor!


Huskurer

Vilar lite från mitt pluggande nu och har en tonfiskgratäng i ugnen. Det är typ världens godaste maträtt, dessutom är den nyttig!
Just nu har jag dessutom en hemmagjord ansiktsmask. Den består av bakpulver och olivolja. Nej, det är inget jag själv har hittat på. Hehe. Det fungerar faktiskt mot porer. Bättre än dyra krämer, dock känns det ganska obehagligt att ha på sig. Typ sticker i ansiktet och sen när man tvättar bort den börjar det bubbla i ansiktet. Men det fungerar!
Efter jag har tvättat bort den ska jag krossa gurka och ha i ansiktet, även det bra mot porer.
Tycker att min hud har blivit sämre på sista tiden, men jag som är fattig har inte råd med dyra krämer så jag får ta till gamla hederliga huskurer istället.


Ja äLzKa dEj BebBe***

Nu har jag varit med min bebbe (haha ett ord jag antagligen aldrig skulle få för mig att använda). Skulle dock vara kul att säga det till honom nån gång.
Tänk er på gymmet. Många stora starka karlar, Wille och hans kompisar står och typ tävlar om vem som tar mest i bänk. Och sen kommer jag skuttandes och ropar glatt till Wille: Heeeeej bebbeeeeee!
Hahah. Wille skulle antagligen tappa stången och dö och sen blivit mobbad av sina vänner resten av sitt liv. Men kul hade det varit!
Oroa dig inte Wille, jag ska inte.

Imorgon är det måndag, den här veckan har jag iaf nåt att se fram emot. Random Sound på lördag. Kommer kanske kännas lättare att plugga då.
Nu ska jag sätta på en film och dö (somna) till den.

Pakito

Igår åkte jag och Jennie till Gisleparken, synd att du inte ville följa med Ida. Det var sjukt kul! Pakito var ju där och jösses vilken energi. Fast man blev ganska trött på "Are you ready?" vilket han sa typ en miljon gånger.
Det var gött att få dansa till bra musik också. Men när man är nykter inser man ju hur dumma i huvudet vissa är. Och man undrar ju vad vissa tänker när de väljer kläder. Någon såg ut att pyjamasbyxor på sig och en annan verkade ha slängt på sig det minsta av allt hon kunde hitta i garderoben, alltså en trång kort väst och en kort kjol, inget under västen för att tillägga.
Aja, alla gör ju hur dom vill.
Stackars Jennie blev utsatt för ett sjukt skämt av en tjock gammal man. Hade det varit jag hade jag nog gett honom en örfil.

Mannen: Får jag ställa en dum fråga?
Jennie: Ja det får du väl.
Mannen: Var sitter din mus?
Jennie: Öhh? I ögat!
Mannen: Men var sitter din fitta då?

Detta ansåg mannen vara ett skämt, han var ju fullständigt dum i huvudet. Inte bara det att han säger något sånt här, utan att han även försöker ragga på någon som är 20 år yngre, som att han hade någon chans. Äckel..

Killista

Ni minns väl när man var liten och hade en killista? Jag skrev en ny ungefär en gång i veckan. Och det kunde även hända att man jämförde sin lista med sina kompisar. Jag och Jessica gjorde iaf alltid det, det var ju även hon som fick mig att börja skriva sånna här listor. Och något som var roligt var ju att snoka i sin storasysters "hemliga låda". Där hittade jag alltid teckningar med namn på och stora hjärtan runt. Sen hade man ett ämne att mobba sin syrra för. Själv gömde jag ju mina kärleksförklaringar på ett väldigt svårt gömställe.
Sen minns jag att man även fick paxa killar. Haha. Då det gick ungefär 8 killar i vår klass och 20 tjejer blev det ju ganska orättvist. Och faktum var ju att det bara var två killar alla ville ha, och när man ser dom idag blir man ju föga imponerad. Söta barn blir inte alltid söta vuxna.
Och tänk när man fick sitt första kärleksbrev. Jag blev så arg så jag höll på att dö. Det var ju från fel kille! Dessutom hann Julia läsa det före mig så jag slängde det direkt i papperskorgen. Sen kunde jag aldrig leka med honom längre.

Aja, mening med det här inlägget var ju att jag skulle presentera min killlista. Det spårade bara ut lite nu.
Men som ni vet har jag ju McLovin överst på listan.
Och som nummer två har jag Thomas Lennon. Slår vad om att alla typ googlar honom nu. Det var han som var med på filmen igår. Så sjukt rolig. Humor går ju så lätt före snygghet. Det är ju bara ren tur att Wille är snygg också liksom. 

1.

2.

Jag behöver fylla på min lista lite. Jag återkommer...
 

Uppdatering

Igår var jag med Wille, vi pluggade, solade och tränade. Och jag tvingade Wille att köra mig till Kvantum för att köpa B&J-glass. Han är så snäll så, när man har tjatat lite.
Sen så kan ju säga det att det inte bara är Annie som snor alla mina strumpor, jag har numera ca 3 par. Wille visade stolt upp sin fot i torsdagskväll och vad stod det där under tros? Jo 34-36! Wille har betydligt större fötter än så där. Det var mina strumpor! Herregud, jag får nog börja köpa skitfula strumpor så ingen snor dom.

Och sen på kvällen åkte jag, Ida och Jennie på bio i Växjö. Vi såg 17 again. Den var betydligt bättre än vad jag tänkt mig. Men det var kanske mest tack vare den sjukt roliga mannen med alvöron. Haha, så sjukt rolig var han! Men det var verkligen en film värd att se. Man skrattade typ hela tiden.

Svennebanan



Den här låten utsåg dom på The Voice imorse till årets sommarplåga. Tror dom har rätt faktiskt. Kan verkligen se framför mig hur man svänger på arslet till den här låten med en öl i handen en ljum sommarkväll.
Egentligen är ju låten skitdålig men det är ju typ alla sommarplågor, men det är ju en sån här man kan sjunga med i.

Jag är ett stud

På ca 3,5 timme har jag lyckats göra klart ett helt kapitel i matteboken! Jag är så stolt över mig själv, dock gör jag jag mestadels bara b och c-uppgifter, annars hade det tagit betydligt längre tid. Men nu har jag iaf tagit mig genom halva matteboken, känns bra.

Ritade lite hur jag vill att min klänning ska se ut med. Jag är ju inte direkt duktig på att rita så den är väl inte så propotionerlig. Men tänk er den i svart sidentyg. Vanligt och enkelt, snyggt.



(Ser typ som en av Blondinbellas alla klänningar, men då jag inte ha råd att köpa någon sån får jag sy själv)

Sunshine

Jag lever!

Provet gick bra igår, tror jag, Man fick ett häfte med olika ritningar i som var värda olika poäng. Jag gjorde dom som var värda mest och klarade alla, men kan ju vara nåt småfel här och där. Men det blir minst ett VG, annars har han nåt emot mig.

Vilket fint väder det är idag! Gick upp glad som en lärka vid åtta, dock är det för tidigt att sola. Ska plugga lite nu och sen sätta mig i solen och plugga glosor. Sen vill jag börja sy på en ny klänning med, en svart sidenklänning. Men det får bli ett senare projekt.

Ha en bra dag och drick inte sur mjölk!

OMG

Det kan hända att detta blir det sista inlägget jag någonsin kommer skriva. Jag kanske dör snart.
Nyss åt jag flingor och mjölk. Jag tyckte inte att det smakade som det brukade, nästan godare faktiskt. När jag ätit upp det mesta kollade jag ner i tallriken. Vad är det för vita pluttar?
Det är som ett lager över hela mjölken. Hur gammal är den? Kommer jag dö? Kommer jag få jätteont i magen? Kommer jag bli akut bajsenödig när jag ska göra prov? Antagligen!

Varför? Varför just jag?! Pallar inte alla Guds straff jag blir utsatt för. Vad har jag gjort dig?!


Allt är tråkigt

Plugg, plugg, plugg! Det enda jag gör om dagarna. Det är trist. Matte är kul när det går bra, tyska är tråkigt för det går aldrig bra.
Jag vill ha något att se framemot...
Något som livar upp min vardag.

Ikväll har jag prov i Cad, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. JAG VILL INTE!!!!


Ikväll blir det soffan

Idag har jag pluggat och tränat, och läst en bok jag lånat av Ida. Haha, vad den handlar om stannar mellan mig, Ida och Jennie tycker jag.
Ikväll blir det en fantastisk tv-kväll! Först Ugly Betty, sen dubbelavsnitt av Desperate Housewives och sen Big Brother, jag är lycklig! Eftersom mitt egna liv är så tråkigt är det sånt här som livar upp mitt liv. Får leva någon annans liv för en stund.

Nu ska jag försöka få bort den gröna färgen i mitt hår. Vi får väl se om jag lyckas. Kanske blir oranget.


Nigahiga



Haha! Jag älskar den här killen. Han har gjort fler roliga videos som ni måste kolla in.

Skrattar ihjäl mig åt Twilight-covern han har gjort med.
"What am I? Say it out loud!"
"A mermaid"

Haha!

Påskafton

Det är väl på tiden att jag berättar om vad som hände på påskafton.
Allt började så fint så fint så i lägenheten. Jag och Jennie hade det riktigt trevligt. Men när det var dags att ge sig av mot stan spårade allt ur.
Vi kom in på Bongo, vilket var väldigt roligt till en början. Vi var populära på det lilla dansgolvet, vi kunde säkert få betalt för att dansa om vi ville. Då folk kom fram till oss varje gång vi slutade dansa och bad fortsätta, även dom som jobbade i baren. Haha.
En äcklig, långhårig, skabbig, ful, avskyvärd, djävulsk, tragisk, skum, spyfärdig, hemsk kille fann mig på dansgolvet och ville dansa bugg. Jag tyckte synd om honom eftersom han var så äcklig och gick med på det. Och den otacksamma jäveln petade mig i ögat!!  Min lins ploppade ut och jag slängde mig över baren och det kändes som mitt öga blödde, och jag såg ingenting! Men full och glad som man var petade jag in linsen i ögat igen och fortsatte dansa, blind på ena ögat. Men sen blev det värre. Jag tog ut linsen och satte in den på andra hållet, i tron på att jag stoppat in den på fel håll. Sen försvann den. Om den var kvar i ögat eller inte, har jag ingen aning om. Kändes iaf som den typ smält fast i min ögonvita. Då var kvällen förstörd. Kunde typ öppna en millimeter av mitt öga, så svullet var det.
Jag och Jennie tog bussen hem, men vi hoppade självklart av fel och började vandra åt vad vi trodde var rätt håll. Tillslut gav vi upp och ringde taxi. Det blev dyrt, hade varit billigare att åka direkt från stan.
När vi väl kom fram till lägenheten kunde vi inte hitta nyckeln! Den var borta! Jag måste ha tappat den eller någon snott den. Vi letade en evighet. Sen bankade vi portdörren och hoppades att någon skulle öppna. En kille i prasselbyxor och en öl i handen öppnade. Det var snällt.
Sen satt vi trappuppgången och försökte lösa vårt problem. Killen i prasselbyxor försökte lösa vårt problem. Han erbjöd oss öl och sovplats i soffan (=i utbyte mot sex).
Men som tur var hade vi Wille och hans vänner i jkpg så vi fick sova hos Etjens kompis, på ett iskallt golv. Jag sov inte en blund. Delade kudde med Dansken, som låg på mitt hår och snarkade mig i örat. Jag kunde alltså inte vrida på mig och frös så jag trodde jag skulle spy.
Men var ändå glad att vi hade någonstans att sova.

Dagen efter kom mina snälla föräldrar och hämtade oss och fixade extranyckel och räddade oss från eländet. Dom var inte ens arga över slarviga mig, men sen har jag aldrig förr slarvat bort något innan heller. Men nån gång måste vara den första.


Den goda maten vi lagade!


Jennie laddade.


Där satt jag och var glad innan jag blev fullständigt olycklig.


Mitt öga dagen efter, och då hade det blivit bättre.

Glad Påsk!

Nu har jag bakat en tårta tills ikväll.
Har även letat upp mitt påskägg som mamma alltid gömmer, kommer aldrig växa ifrån det där. Finns ju knappt något mysigare än när man har vaknat och springer och letar efter sitt påskägg innan frukosten.

Nu ska jag prova kläder och se om jag hittar nåt passande tills ikväll.


Jag har fått två påskägg! Ett från min pojkvän (det stora) och ett från mamma.


Kycklingar jag har gjort till tårtan idag. Erkänn söta?!


Idag var det sommar

Jag är en kräfta! Hade ju passat fint att se ut som en kyckling nu annars.
Jag och Wille har legat och pressat i solen idag, och jag vann om att bli rödast. Det ser typ ut som det brinner på mitt bröst och min högra arm. Fult.
Hoppas det ser bättre ut imorn.

Har varit med Wille hela dagen tills för en stund sen. Men nu så ska jag sova, har mycket att fixa imorn innan vi åker.

Nattinatti.

Whey-80


En sån här dricker jag varje morgon och efter varje träning.

Det ser typ ut som en jättenappflaska. Haha. Tänk när jag såg Wille dricka ur en sån första gången. Jag fnissade ihjäl mig inombords och kunde inte förstå varför han hade en så ful flaska. Men ja, den är smidig att blanda i. Det är liksom bara att skaka.
Så nu kommer jag att bli biff! Nää, men förhoppningsvis får jag lite mer tydliga muskler.

Nu ska jag iväg och träna så jag hinner hem tidigt och kan sola.

Jag är trött!

Tur för mig att jag gick upp tidigt och pluggade ordentligt. Sen när jag åkte in till stan för att träna skulle jag först bara köpa ett par strumpbyxor lite snabbt, men då ringde dom från City Gross och jag fick jobba istället. 15-20.
Första gången på länge jag kunde jobba när dom ringt. Dock var jag ju skitäcklig eftersom jag tänkt träna, så otvättat hår med tre dagar gammalt spray och luktade svett.
Direkt när jag kom hem kände jag mig förstås tvungen att springa en runda. Så nu är jag ännu äcklare. Ska plugga nu, måste ta igen mig känner jag. Och oroa dig inte, jag ska duscha också.


I'm a tamagotchi

Vi fick sluta en timme tidigare från caden idag. Nästa vecka har vi prov. Det ska nog gå bra, jag har bara lite problem med vinklarna, men läraren kunde inte heller när jag frågade om hjälp så jag är väl antagligen inte så dålig. Ska iaf ha MVG. Provet är visst inte så viktigt, mest för att se var vi ligger. Vi ska göra ett prov sen i slutet som avgör vilket betyg vi får.

Min dag har mest bestått av plugg. Jag måste erkänna att jag tycker matte är roligt! Jag längtar till och med efter att få räkna. Tyska är dock pest. Det är så sjukt tråkig. Ska snart lägga mig i sängen och plugga glosor, lär ju somna inom två minuter.
Sen har jag fått ta hand om mina tamagotchisar lite extra idag. Glömde den hemma igår och det var inte planerat att sova hos Wille, och när jag kom hem var dom helt svarta. Och det var bajs överallt! Haha, stackarna. Men dom levde iaf. Sen gifte jag bort den ena och dom fick tre svarta barn som senare blev vita.
Intressant va?

Ett stort fint paket

Spenderat min natt hos Wille. Vi har käkat nötter och kollat på film, eller Wille kollade och jag sov.

Igår hämtade jag ut ett paket. Precis som andra stora bloggare som Blondinbella och Kenza så får jag också paket med vackra klänningar.
Det var ett skämt.
I paketet fanns proteinpulver som jag ska dricka 1-2 gånger varje dag. Eftersom jag tränar väldigt mycket så får jag inte i mig all protein jag behöver så nu får jag lite hjälp.
Kanske blir stor som en man nu?! Eller inte, ska iaf bli kul att se om det sker någon förändring.

Om ni undrar så börjar dom visa Big Brother nästa tisdag igen, dom var bara tvugna att visa Star Trek i en vecka!

Solen och Big Brother är borta

Jag som gick upp extra tidigt idag så jag hann träna innan jag planerat att sola, men vart är solen?
Jag fick iaf glädjen av att se världens sötaste gubbe träna med ett par ladugårdshandskar!

Ikväll kommer inte Big Brother gå heller. Jag blir förbannad! Dom kan ju inte helt plötsligt sluta visa avsnitten. Och lika förbannad är Jennie då jag fick ett sms av henne igårkväll. Jag var inte ensam om att somna vansinnig.
Går det inte i morgon skickar jag ett ilsket mail.

Mc

Igår åkte jag till donkan med ett gäng. Och där satt vi ett antal timmar. Sen åkte vi hem till Malin och kollade på Nyckeln till frihet, eller vad den hette. Men vi kunde dock inte se slutet för skivan cpade sig. Så surt, när det blev som mest spännande så blev det helt svart. Men Malin och Daniel hade redan sett den så vi fick veta slutet iaf.

Nu ska jag ut och sola lite innan jag ska åka in till stan och möta Jennie på biblioteket. Vi ska låna matteböcker.


Bilderna

Som sagt så var jag och Jennie på modevisning igår. Kollade på Annies klass. Vissa hade ju verkligen sytt helt groteska kläder. Annies var ju helt klart finast. Vissa kanske ni känner igen på bilderna, eftersom jag har haft en del av det på mig. Som min studentklänning t ex.
Något som var sjukt störande var att dom ändrat tiden så jag och Jennie missade början. Så vi stannade och kollade på den andra också som var några timmar senare.


Bilder på Annie.



Bilder på andra.



Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder...

Hur desperat kan man bli?

Det blev en del köpt på Lager. En jacka, ett linne och två skjortor.
Sen åkte jag till Falk där det var lite förfest innan det bar av till Harrys. Var ju inte särskilt kul där, men sen när det blev slagsmål hoppade man från stolen av nyfikenhet. Det var iaf ganska kul att titta på.
Sen åkte jag hem och sussade i Willes trygga famn. Och vi spenderade ännu en dag tillsammans innan jag åkte iväg på modevisning med Jennie.
Måste ju bara berätta om några idioter på E4an. Det var några killar i en sån minibuss som körde om oss. Sen började dom köra assakta så då körde ju jag om. Sen körde dom om oss igen, och filmade! Sen saktade dom ner igen, till extremt sakta så även om man inte ville köra om så var man typ tvungen om man inte ville köra 70 hela vägen. Ja, och så höll det på ett tag, tills killarna körde av vid en avfart och vinkade in oss där. Alltså vad tror dom? Att jag och Jennie är så desperata att vi åker efter. Nää, vi fortsatte ju så klart. Men tror ni inte att dom kommer ifatt oss lite senare? Jo och då håller dom ett telefonnummer mot rutan! Hur desperat kan man bli? Helt seriöst, har det där raggningssättet någonsin funkat? Ofta vi skulle ta deras nummer och ringa.

Bilder från modevisningen kommer senare...

Utflykt

Godmorgon!

Idag ska jag och Wille till Lager 157. Vi har inte varit på utflykt nu på ett tag så det ska bli mysigt!
Hoppas jag hittar fina skor, helst likadana som jag hittade i Ullared.
Men annars måste jag köpa linnen och t-shirtar. Vill ha ett par ljusa slitna jeans också, typ dom som finns på Gina.
Kommer väl inte hitta någonting bara för det.
Men nu ska jag hoppa in i duschen.

Ha en bra dag!

Let's Get Married

Jag blir så stolt över min lillasyster! Fattar ni hur duktig hon är!
Modevisningen var bra, fast jobbigt när en man skulle prata på engelska hela tiden för att förklara designen.
Iaf, det började med ett slags sagotema som var roligt, de hade blivit indelade i grupper och hade en dag på sig att göra klänningarna.
Sen var det då bröllopstema. Bara två från Annies skola hade blivit utvalda för att få vara med på den här modevinsningen, och Annie var ju då en av dom. Resten var från Frankrike och Norge.
Bröllopsklänningarna var tvungna att vara inspirerade från vissa länder. Annies från Grekland.


Sagotema som sagt!


Bröllop


Annies klänning!



It's a beautiful day

Jag drabbades av en chock tidigare idag. Gick ut för att hämta posten och där fanns min deklaration. Jag drog en djup suck innan jag öppnade upp plastförpackningen, undrade hur mycket jag skulle få betala.
Mitt hjärta stannade. Såg jag rätt? Kollade på pappret flera gånger, pappa kom hem en runda och jag frågade honom om det verkligen var den siffran. Och ja, det var det.
Jag ska inte betala, jag ska få. Vill ni veta hur mycket? Okej då. 8292 kr!!!!!
Jag kunde ha köpt dom där skorna igår! Det gör mig en aning förbannad, men mest är jag ändå glad. Skatteverket måste älska mig, förra året fick jag 5500 nåt.
Var inte avundsjuka på mig nu, jag kan ju inte rå för att jag har betalat massa skatt. Hähä. 

Jag har suttit ute i solen och pluggat nu. I bikiniiöverdel och mjukisbyxor. Haha. Det är aldrig för tidigt att börja med brännan, även om det blåser kallt. Vill man vara fin får man lida pin.

Nu ska jag duscha, i eftermiddag ska jag till jkpg och kolla på en modevisning som Annie och hennes skola har. Hon har sytt en brudklänning! Ska bli jättekul att se!

Ullared

Det blev en del köpt i Ullared. Köpte bland annat en tamagotchi! Haha. Det var inte riktigt så roligt som jag minns det, men nu får jag ju se till att hand om mina nya barn, det blev nämnligen tre djur och inte ett.
Sen blev det mest skitgrejer men en fin body och en snygg kavaj som jag är väldigt nöjd med.
Hittade ett par väldigt vackra skor, men det sved alldeles för mycket i plånboken så med ett brustet hjärta lämnade jag affären utan skor i famnen.
Vi åt den första glassen i solskenet också! Det var mysigt. Satt på en bänk vid en sjö och åt glass, nu är det vår!

Snart ska jag på CAD, orkar verkligen inte. Missade ju förra gånngen med så lär ju inte hänga med ett dugg. Men jag måste ju! Suck.

1:a april

Jaha, så sitter man här med gips runt hela benet.
När jag skulle gå och lägga mig igår snubblade jag i trappan och vek hela benet på något konstigt sätt och landade på det. Fick fyra sprickor på olika ställen. Min vanliga otur. Nu när det är vackert väder och snart sommar så ska jag få gå med gips och hoppa på kryckor i minst 6 veckor!

April April din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!
Mohahah! Det var inte sant alltså, om någon nu inte fattade det.

Snart ska jag till Ullared med Ida och Jennie. Stackarna kommer få leva med ondemmy en hel dag. (Jag kallar min dåliga sida för ondemmy). Jag klarar ca en kvart inne på GeKås sen vill jag döda någon. Jag hatar Ullared, men ändå kan jag inte låta bli att åka dit. De har ju liksom billigt godis.
Detta är dock Idas favoritställe så hon kan ju visa nu då vad som är så himla bra med det.

RSS 2.0