En liten aggression

Kollade på Den rätte för Rosing innan. Måste ju säga att man blir typ äcklad av henne. I final har hon en 22åring och en 19åring. Hon väljer självfallet den yngsta. Är man förvånad över att det inte höll? Nej!
Så säger hon typ att hon har förändrats och nu ska hon verkligen hitta mannen i sitt liv och bla bla. Sen när det väl kommer till kritan så väljer hon en nittonåring som uppenbarligen inte kan vara en fadergestalt för hennes barn. Hennes dotter är femton! Hur tänker hon? Han är inte ens en man.
Dessutom är han fruktansvärt löjlig och störande, har lust att sticka nålar i hans ögon.
Ta dig i kragen kvinna! Blir inte klok på henne.


Skäms Linda, skäms!

Sy dig ett plagg

Har man inget att göra om dagarna och inga pengar till att köpa kläder, kan man samla ihop tygrester som har blivit över när man sytt något och knåpa ihop en klänning.
Det har jag gjort idag.



(Klänningen har jag bara nålat fast på dockan om du tycker det ser slarvigt ut)

I have a dream

Man säger ju att alla flickor drömmer om ett stort sagobröllop. Inatt drömde jag om mitt, bara det att det inte var något sagobröllop.
Jag och Wille befann oss vid altaret i en kyrka och en skola hade just haft skolavslutning. Så prästen säger; Nu kan alla gå som vill. Nästan alla går, kvar är mina föräldrar.
Jag ser ner på Willes fötter och upptäcker att han har gympaskor på sig! Jag blir tjurig men Wille förklarar att det inte hade varit han annars utan gympaskor. Okej? Sen kollar jag ner på mina ben och upptäcker vad jag har på mig. Min brudklänning sträcker sig strax under knäna och där under har jag ett par utsvängda jeans!
Sen tar mamma fram någon slags overhead och visar klipp från youtube.
Jag får panik och inser att jag inte alls vill gifta mig. Jag vill inte börja universitet som gift! Men Wille ser så lycklig ut och jag vill inte göra honom ledsen.
Mitt i all panik vaknar jag iaf och fnissade lite och kände mig lättad att det inte var sant.

By the way

Jag har förbaskat ont i fötterna. Men ska snart ta en promenad, då kanske det försvinner.
Det är helt sjukt hur sugen jag är på att shoppa! Mest sugen är jag på att köpa skor och underkläder. Jag har inte köpt kläder på hur länge som helst! Men jag måste försöka hålla mig, måste spara mina pengar. Dom kommer behövas till att köpa möbler och sånt i höst.

Igår firade jag John och Julia som är hela 18 år nu. Grattis till dom! 18 är ju ändå roligt att fylla, sen går det bara utför. Känns konstigt att alla börjar bli så gamla dock.

Släck lampan!

Hela förmiddagen låg jag bara i soffan och trodde aldrig jag skulle lyfta på röven för att göra något nyttigt.
Men se där, jag hade fel. Jag tvingade mig ut på en powerwalk, och det må jag säga var en powerwalk, min höft gick nästan ur led. Sen kände jag mig friskare, dock väldigt svettig och då tänkte jag att jag likväl kunde passa på att städa. Så det gjorde jag. Har även pluggat idag. Duktigt.
Idag har många gjort högskoleprovet, önskar att jag vore en av dom. Men var ju så dum och inte anmälde mig för ville ha pengarna till något annat.

Ikväll ska jag till Wille.
Glöm inte stänga av elektriciteten 20.30! Ska bli kul att se hur det samtidigt blir mörkt i alla hus. Tur att jag inte är i Fänestad ikväll, då hade jag inte sett någon skillnad.

Free Jimmy

Igår var jag med Jennie, Johan Falk och Henry. Vi åkte och hyrde världens sjukaste film, Free Jimmy, men den var ganska rolig. Handlade om en hög elefant som dom hade på en circus som dom hade operat in knark i röven på, han rymde typ och sen letade dom efter honom i fjällen. Helt cp var den.


Filmen


Plötsligt blev jag allt för vuxen

Hur gammal är jag egentligen? Runt 60 verkar vissa tro.
Jag har fått hem ett sånt där stort rött kuvert med pensionsfond. Tydligen har jag omedvetet sparat ihop 4000:-. Vem har sagt att jag vill börja pensionsspara? Skulle mycket hellre vilja ha dom där pengarna till något annat.
Sen har jag ju rabatt på apoteket, och dessutom fått en slags kod så jag kan ringa kundtjänst när jag vill och identifiera mig. Ofta jag ringer till apotekets kundtjänst.
Nu saknas det väl bara att jag får hem ett rabattkort på rullator.


Shopaholic

Igår var jag, Ida och Jennie på bio i Jönköping. Kollade på En shopaholics bekännelser. Vi hade dom perfekta platserna och det var nästan tomt i biosalongen så vi kunde strö runt våra grejer, lyx!
Filmen var rolig, fast hade förväntat mig att den skulle vara ännu roligare. Men helt okej feelgood-film och en riktigt tjejfilm.

Jag funderar på att beställa hem produkter från youthful essence, som dom gör reklam för på tv. Tänkte att dom pengarna som skulle gått till medicin kan gå till det istället. Kostar 399:-. Skulle vara gött att ha ett litet hemmaspa, ska ju vara bra mot porer också. Hmm, ska fundera lite till.

Idag har det iaf hänt något

Efter att ha hämtat Jennie på körskolan idag åkte vi och skaffade personbevis. Tänk att det finns en databas där alla svenska medborgare är registrerade. Och vem som helst kan typ hämta mitt personbevis för man behövde inte ens visa leg.
Det gick iaf snabbt, Jennie åkte iväg med sin mamma i deras lilla röda skruttiga bil. Haha, tydligen kan man höra den tvärs över hela stan.
Jag åkte dystert till apoteket. Men jag fick en glad överraskning. Jag skulle egentligen få betala något på 2000 men eftersom jag redan hade köpt mediciner för 1400 nåt tidigare i år så behövde jag bara betala nåt på 300 eftersom det finns en gräns på 1800, sen är det gratis i ett år! Kan inte ens förklara vilken lättnad, 1700 tillgodo för något annat. Gissar att det blir kläder.
Sen åkte jag och gymmade med Wille, när vi blivit starka for vi hem till honom och där stannade jag tills typ nu.
Förhoppningsvis blir det bio ikväll. Älskar när det är lite mer händelserika dagar i mitt liv!

Växjö

Det var verkligen ett givande besök i Växjö igår. Lärarlinjen verkar jättebra!
Verkar himlakul att bo där på campus också.

Om en stund ska jag möta Jennie i stan. Vi ska fixa lite grejer så vi kan läsa upp matte A. Personbevis och sånt. Och nu måste jag betala 500 spänn, sura pengar. Så nu får jag se till att plugga ordentligt så det blir ett MVG.

Universitetbesök

Ikväll ska jag till Växjö universitet. Tänk om jag kommer gå på den skolan om ett halvår, eller kanske någon annan skola. Jag hoppas iaf att jag kommer gå på någon skola.
Jag längtar faktiskt till hösten. Då kommer det ske lite förändringar i mitt liv. Jag kommer flytta, även om jag inte kommer in på någon skola så tänker jag flytta och jobba i en annan stad.  Orkar inte vara kvar här längre! 
Ska bara komma på vad jag vill bli också. Finns så mycket jag kan tänka mig. Och något som är väldigt tråkigt är att flera utbildningar jag kan tänka mig finns på skolor på konstiga ställen. Som i Dalarna, vad ska jag göra där själv? Eller Gävle. 
Ikväll får jag iaf se om jag kan tänka mig Växjö.                                                                                                                

....

Jag hade skrivit ett cplångt inlägg som raderades! Detta fick mig nästan att lägga ner min blogg. Gah!

Måste samla ihop krafter för att skriva ett nytt...


Våffel

Jag har laddat hem nya msn nu. Vackert! Men tog ett tag innan jag fattade hur man ändrade bakgrund och sånt. Men jag är ganska trög.
Sen insåg jag att jag har 54 pers som står under kategorin folk?. Och typ hälften av dom är blockade. Ja, dom är väl från den gamla goda tiden.

Har tjuvstartat med våffelätandet. Egentligen är inte våfflor jättegott, man mår typ illa efter två.

Dilemma

Jag har ett dilemma.
Imorgon är det typ informationsmöte för lärarlinjen i Växjö, har funderat lite på att bli lärare för grundskolans tidigare år, och jag vill verkligen åka dit. Känns väldigt bra att göra det för att se om det är något för mig.
Men imorgon har jag CAD samma tid.
Gör det mycket om man hoppar över en gång? Och det värsta är att jag måste ringa till min lärare, och jag hatar att ringa folk jag inte känner så väl. Och tänk om han tycker att jag är helt dum i huvudet för att jag tänker missa en lektion för att åka på mötet och sänker mitt betyg!
Och man missar ganska mycket när man hoppar över en lektion, jag menar den håller ju på i 3 timmar så man hinner ju lära sig ganska mycket.
Usch, nu är jag nästan lika nervös som när jag skulle träffa Wille första gången, bara för ett ynkligt telefonsamtal.
Måste bajsa.

Kan det bestämma sig någon gång?

När jag åkte till gymmet åkte jag utan jacka. Det var nästan sommar tyckte jag. På gymmet kollade jag ut genom fönstret. Det snöade! När jag satte mig i bilen för att åka hem, regnade det.
Snälla ta mig bort från detta land!

I Fänestad behöver man inte låsa

Jag har varit utelåst! Kollade in genom fönstret och alla nycklar låg på byrån, och dessutom var källadörren låst som annars brukar vara upplåst. Till och med extranyckeln låg i huset.
Jag ringde pappa och började nästan lipa av frustration. En halvtimme senare kom han, låste upp och stack igen. Han var också sur, för han hade fått hämta nyckel hos mamma då han också glömt ta med sig någon.
Nu ska jag iaf snart iväg igen och träna, ska dock ta med mig nyckel!

Igår var jag på middag hos Cook. Julias franska utbytesstudenter har kommit för att stanna till lördag. Jag fattade ingenting! Alla i familjen Cook kan prata franska. Jag satt ungefär som ett levande frågetecken under hela middagen. Jag fattade att dom pratade om grönsaker ett tag, och det var allt. Men jag är ganska van vid det där franskbabblandet så har lärt mig koppla bort det och drömmer mig bort istället.

Så är det

Igår blev det Harrys. Det var tråkigt till en början men sen blev det kul. En del konstigt folk man aldrig sett.
Sen kan man ju fråga sig vad som krävs för att vissa ska förstå att man har pojkvän! Fruktansvärt irriterande.

Ikväll ska jag vara moraliskt stöd för Jennie. Eller livvakt kanske man nästan kan kalla det. Hehe.

Mitt frikort

I många förhållanden har man ett så kallat frikort. Alltså om man skulle träffa på en typ världskändis så får man ha sex med den personen för man får liksom inte gå miste om den chansen.
Många tjejer har t ex Justin Timberlake. Men jag, jag har Christopher Mintz Plasse.



Det hade säkerligen inte varit något bra sex, men herregud vad jag hade skrattat.
Ni ser väl likheten med Wille? Inte?
Haha. Okej, han är inte särskilt snygg, men roligast i hela världen. Och det slår all snygghet.

Från grön till gult

Så var det dags igen.
Det är fel på vårt vatten!

Ni minns väl säkert när jag fick grönt hår? Det är nästan ett år sen nu faktiskt. Jag var förtvivlad.
Och nu, nu är det gult! Jag blir så ledsen. Snart rakar jag av mig håret. Det är inte bara det att det är gult, det är livlöst också. Det går inte göra något med det. Det är torrt, ruffsigt och bara hänger. Och GULT!
Det passar ju bra nu när det snart är påsk, va?!
Men färga det då, tänker säkert du. Grejen är ju den att jag vill inte färga håret för att det sliter så fruktansvärt mkt. Jag kan färga det brunt men då kommer det bli grådassigt av vårt vatten och jag vill ha min naturliga hårfärg.
Kan någon hjälpa mig? Typ ge mig en bostad i stan med vanligt vatten.

En glädjande nyhet är iaf att bror min har erbjudit mig ståplatsbiljetter till U2. Någon som vill se världens största band med mig? Men jag har ont om pengar, så får se hur jag ska göra. Men jag vill ju så gärna se U2 innan jag dör.

När vänder det?

När jag ska vara med mina föräldrar på offentliga platser blir jag som en trotsig tonåring. Jag skäms över allt dom säger och gör.
Som idag, jag skulle till stan och luncha med mamma och pappa. Jag gick ca 10 meter bakom då jag inte ville att någon skulle koppla ihop mig med dom. Barnsligt, jag vet.
Sen satte vi oss på Olympia, jag satte mig så jag kollade rakt in i väggen så ingen annan där inne skulle se mig. Och sen börjar mammas och pappas ständiga pinsamma tjat. Det börjar ungefär så här: Känner inte du igen henne?
Sen tjatar dom högt och tydligt vart den här person kan jobba och varför dom känner igen den. Och när dom har rätt ut det, börjar det med nästa person.
Jag sitter och kollar ut genom fönstret, låtsas att jag är på ett helt annat ställe. Jag känner mig som fjorton och hatar mina föräldrar.
Kommer man någonsin över detta beetende? Det har ju typ vänt, att det är jag som är pinsam istället för mina föräldrar. Känner mig också taskig mot dom.

Snart ska jag träna. Det var nästan en vecka sen nu så det ska bli så skönt! Har lagt in filmer på iPod:en med så jag har något att kolla på medan jag cyklar. Det är ju så dödstråkigt annars.

Alla barnen var på rock de la uggla, utom Emmy. Hon var på cad

Kan ju tänka mig att alla haft en trevlig stund ikväll på rock de la uggla. Själv har jag haft en trevlig stund i lektionssalen. Känner mig verkligen motiverad nu när man lyckats få bra betyg i ett ämne. Har ritat ett hus idag, behövde inte fråga efter hjälp en enda gång och läraren var imponerad. I framtiden kanske jag ritar mitt egna drömhus, okej nu ska jag inte hoppas på för mycket.

Skulle iaf köpa en snickers på vägen hem för att fira mitt MVG, men glömde det. Så nu sitter jag här utan snickers. Får väl äta en flinga, det är ungefär vad som krävs för att göra mig mätt.

Lyckobesked

Jag fick MVG i naturkunskapen! Fattar ni hur glad jag är?! Helt underbart!

Jag är typ frisk nu med. Klarar av att gå upp för trappan utan att känna mig svimfärdig och spy. Har till och med ätit riktig mat, kan inte äta så mycket dock. Min matsäck har typ krympt. Men till helgen kan jag nog vräka i mig godis ändå, oroa er inte.

Det var illa

Jag är mager. Som ett skivat bacon, ett blekt skivat bacon.
Jag är sjuk, inte så lite heller. Nu orkar jag iaf sitta vid datorn, något som har varit alldeles för ansträngande för min kropp dom senaste dagarna.
Jag har någon bakterie i magen. Allt som kommer ner i magen kommer också ut. Mitt liv har spenderats i soffan och på toaletten den senaste tiden. Det är först idag som jag känner att jag orkar röra på mig.
Jag vill aldrig vara så här sjuk igen! Ibland känns det som blindtarmen har vuxit tillbaka och måste tas bort igen.
Det har varit synd om mig, tycker jag. Speciellt igår när jag var tvungen att sitta på Ungdomsmottagningen i en halvtimme för att få mitt recept. Som jag såg ut, trodde väl de andra i väntrummet att jag drabbats av hiv.
Aja, nu vet ni iaf vad jag har haft för mig. Och att jag lever, typ.

Sjuk

Usch. Jag mår inte bra.
Jag är törstig hela tiden. Men när jag dricker mår jag illa. Dessutom svettas jag hela tiden. Och har fruktansvärd huvudvärk. Vad kan den här sjukdomen heta? Bakfylla hade jag gissat på om jag hade druckit igår. Kan man få bakfylla ca 2 veckor senare?
Och det blir ju inte bättre av att mina två brorsöner kommer hit sen. Mitt huvud kommer sprängas.
Usch. Deprimerande.

Misslyckat försök

Gårkvällen som skulle bli jätterolig, blev inte alls särskild rolig. Jag och Jennie åkte till Linnéa och det var ju trevligt där och så. Men båda nyktra. Sen beslutade vi oss för att åka till Harrys innan 22 så vi kom in gratis. Vi var på Harrys fem över tio, tror ni vi fick komma in gratis? Nej! Förbannad blev man ju så klart. Riktigt fittigt gjort. Vi hade verkligen kämpat för att hinna dit innan 22 och de kan inte släppa in två frysna stackare fem minuter försent?!
Vi vägrade ju så klart att betala och gick därifrån. Eftersom vi inte hade någonstans att ta vägen åkte vi till donkan. Först satt vi bara på parkeringen och glodde. Jag försökte skicka sms men det gick inte, provade att ringa men då visade sig att mina pengar på mobilen tagit slut. Brukar man inte få en förvarning om det?
Så då gick vi iaf till OK Q8 och köpte ett refillkort, sen satte vi oss på donkan. Åt inget, bara satt där. Tragiskt.
Sen åkte vi hem till Jennie och kollade på Big Brother och sen åkte jag hem.
Roligt va?

Detta är första dagen på 6 veckor som jag inte ska plugga. Vad ska man då hitta på? Får väl spela dataspel eller städa mitt rum.

Fredag den trettonde

Det är verkligen fredag den 13 idag.
Gjorde nk-prov i morse. Det gick bra, tror jag. Men bara svåra och konstiga frågor.
Sen fick jag veta hur det gick i tyskan. Det gick inte bra. Uppsatsen innehöll inte tillräckligt med svåra ord, och så böjde jag inte verben riktigt rätt. Men hon sa att det hade varit g om det var steg 3, men nu är det ju steg 4. Så jag ska göra om det igen i maj nån gång, det sura är att jag måste göra alla dom proven igen som jag klarat. Men ja, det är det väl kanske värt. Men nu har jag iaf längre tid på mig att öva. Det är inte lätt att lära sig ett språk på egen hand utan hjälpmedel.
Sen åkte jag iaf hem till Wille och blev tröstad.
Vi tränade också. Men på gymmet mådde jag så fruktansvärt illa, men jag bet ihop som en riktigt kvinna och kämpade mig igenom 6 övningar. Sen hade jag tränat ben färdigt och klarade inte mer. Så nu måste jag dit imorn igen för att träna. Eller så tränar jag tre muskelgrupper på söndag. Får se.
Nu mår jag iaf bättre.

Men va?

Vad har dom gjort med facebook? Jag som tyckte det var krångligt innan fattar ju ingenting nu. Och man kan ju verkligen se vad alla skriver till varandra ännu mer nu. Passar väl mig då kanske som gillar att snoka. Hähä.
Jag fick ett mail om att jag fått en friend request, det tog typ en kvart för mig att hitta den där friend requesten. Jag gillar inte förändringar, eller jo, positiva förändringar. Det här var en negativ förändring.

Har pluggat hela dagen, är inte klar än. Somnade och ramlade av stolen. Så roligt är det att läsa om koldioxid. Suck. Nu måste jag fortsätta. Ska försöka plugga till nio, sen är jag klar.

Än är det inte över

Jag kunde inte sova inatt. Kan vara för att jag störde mig så sjukt mkt på Christian i Big Brother, det har jag gjort sen första stund jag såg honom. Skulle nästan kunna säga att jag hatar honom.
Men mest var det kanske för att jag var så nervös. I morse gjorde ju jag prov. Shit vad svårt det var. Skulle skriva en uppsats som skulle innehålla vissa saker. Jag trodde man skulle få använda ett lexikon, för det minns jag att vi fick ha i tvåan när vi gjorde det här nationella provet. Men nej! Så hälften av mina ord i provet är typ påhittade. Herregud.
Imorn får jag veta hur det gick, då ska jag även ha en muntlig del och göra naturkunskaps prov.
Snälla Jesus, ge mig G i tyska och MVG i naturkunskap! Jag förtjänar det.

Bäst att sätta igång och plugga igen då, undra vad jag ska sysselsätta mig med nästa vecka då jag inte har något att plugga på. Hoppas jag får jobba mer då.

Sista chansen

Imorgon klockan 8 har jag tyska prov. Ska skriva en uppsats.
Önska mig lycka till!

Ursäkta min känslighet

Jag skulle antagligen aldrig klara av att ha ett distansförhållande. Jag beundrar verkligen folk som klarar av det, som Annie och Tobbe! Duktiga är ni.
Jag håller nämnligen på att längta ihjäl mig efter Wille. Och ändå träffade jag honom i söndags. Jag vill se hans lilla tryne! Vill ligga i hans famn och bli pussad på i pannan. Okej, det händer faktiskt inte allt för ofta att vi gör det. Vi är nog det knäppaste paret jag vet. Vi brukar t ex peta i näsan på den andra och försöka trycka in det vi får ut i munnen på den. Det där är bara en sak, vi brukar göra hundra andra liknande saker. Tänk om det skulle ta slut mellan mig och Wille. Jag skulle troligen aldrig hitta någon jag kan vara lika knäpp med. Vem skulle liksom gå med på att ha mitt finger i näsan?
Och du tror säkert att det är jag som är det största weirdot i vårt förhållandet, men där har du fel. Wille är tusen gånger knäppare, och tusen gånger underbarare!

Nu får jag avsluta det här inlägget innan jag blir allt för sentimental. Men jag har faktiskt mens, då är man sån. Ska iaf försöka hinna träffa den här gossen innan jag ska på CAD. Sen vill jag träffa mina vänner snart också, längtar efter er med!


I en svacka

Jag behöver verkligen pengar. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra. Jag har massa grejer jag måste betala och det är bara tråkiga saker. Kolla bara:

Medicin 1900:-
En annan medicin 500:-
Virusskydd 500:-
Två ämnen att läsa upp 1000:-

Och har nyligen betalt en bok för 590:-
Allvarligt talat har jag funderat på att skita i att köpa medicin. Jag får väl dö då! Jag vill inte betala så här mycket. Varför ska jag vara sjuk? Finns det någon organisation som kan hjälpa en?
Jag är helt otroligt deprimerad. Jag kommer inte kunna resa någonstans och jag får avstå från festande och roligheter på ett halvår, annars har jag inte råd.

Kan ni inte göra mig glad

Om ni undrar hur det kommer sig att ni har så många sidvisningar på era bloggar kan jag erkänna att jag säkert är skyldig till 10 av dem. Varför kan inte alla uppdatera lite oftare? Så slipper jag bli så besviken hela tiden. Jag kanske inte heller uppdaterar så ofta. Men jag gör bara två saker om dagarna. Tränar och pluggar. Äter också, ganska ofta. Bajsar ibland och kissar en del med. Så där ja, nu behöver inte jag uppdatera min blogg på en vecka. Nu vet ni vad jag gör.

Ikväll är det iaf en bra tvkväll. Kanal 5 och sen tv400. Har typ blivit beroende av Big Brother (åh nej!) Och ikväll får man se Linda in action.

Mitt egna träningspass

Det var astmaundersökning jag skulle på. Har ju bytt avdelning från barn- och ungdomsmedicinskamottagningen till den vanliga där alla går (där ingen kan något om astma). Men jag blev faktiskt glatt överraskad. Jag hade en bra kvinnlig läkare som visste vad astma var för något! Tro mig, det har hänt ofta att jag har fått berätta för läkare vad astma går ut på.
Och det var ungefär kanske tredje gången jag slapp höra att jag kan dö om jag inte sköter medicinen ordentligt. Jag gillade henne helt enkelt. Hon fattade att jag vet bäst hur min astma fungerar. Tyvärr måste jag hämta ut mer medicin nu som kostar 1900!!! Där rök en utlandsresa. Dessutom ska jag hämta ut en medicin till, och jag hoppas verkligen inte den är lika dyr. Fatta inte hur en medicin till en så vanlig sjukdom kan vara så dyr!

Jag orkade inte gå på Body Step, men sen kände jag mig så lat att jag var tvungen att hitta på något. Så jag beslöt mig för att dansa. Så i högklackat och i trosor och linne svängde jag på rumpan i mitt rum. Försökte likna någon i en musikvideo, men det blev till någon slags fylledans istället. Men roligt var det! Men jag gav upp när jag inte kunde komma på fler danssteg och satte på en aerobic/dansvideo jag har och tränade till den.
Så nu har jag svettats idag iaf, och behöver inte känna dåligt samvete.

Måndag morgon

Det blev en tidig morgon med mycket plugg. Eller jag hade tänkt att det skulle bli mycket plugg, men jag råkade somna till hela tiden, slå i huvudet i bordet och så.
Klockan ett ska jag till sjukhuset. Jag vet inte varför. Fick ett brev hem om att jag ska dit så det är väl bäst att jag gör det då.
Sen ska jag jobba på dagis tills stängning. Det känns väldigt ansvarsfullt att ha nyckeln dit. Skulle inte förvåna mig om jag tappar bort den nu bara för det.
Har inte bestämt mig om jag ska på Body Step än, jag får se hur jag mår efter jobbet. Har trots allt mens nu och då är det inte alltid så roligt att studsa runt.

Nu ska jag laga mat, falukorv och mackaroner, vilket jag äter typ 4 gånger i veckan.

Äntligen

Det är ju kvinnodagen idag. Som kvinna har jag ännu inte planerat hur jag ska fira.
Till Wille:
Det är en sån här dag du ska köpa present till mig!

Finns det någon mensdag? Ja, sju stycken i månaden för vissa. Hehe. Nää jag menar en dag för männen att fira. Annars är det ju lite orättvist. Men samhället är ju orättvist.

Jag har fått bilder från när vi var i Jkpg och festade i somras, tror det var i somras. Jag dog. Längesen jag såg så många roliga bilder. Det är Calle som har tagit dom och nu äntligen har han låtit oss andra ta del av dom.

Tänkte dela med mig av 3 stycken. Skulle kunna lägga ut typ 100, men vem orkar det.


Haha, äckligt?


Haha, har något snott din dricka Dansken?


Vad hade vi där att göra?

Home sweet home

Igår åkte jag, Annie och Rebecka till stan och köpte glass på kvantum och mat på Max. Sen satte vi oss i soffan och jäste. Sen kom Sandra Lundh och hennes pojkvän.
Det var faktiskt skönt att inte hitta på något särskilt. Det var längesen jag bara var hemma en lördagkväll.

Inatt drömde jag något sjukt äckligt, jag var tvungen att blunda och drömma om allt så det slutade på ett bättre sätt. Det gör jag alltid när jag drömmer om något hemskt. Jag låtsas att jag drömmer om drömmen från början och jag bestämmer hur allt ska bli. Det funkar. Man känner sig inte lika illa till mods efteråt.

Nää nu ska jag fortsätta med mitt pluggande och sen ska det tränas.

Vad ska man göra?

Från igår tills för en stund sen har jag umgåtts med Wille, ordentligt för första gången den här veckan.
Vi slogs mest. Och nu är Wille död och jag har dumpat honom i ån.

Vad ska man göra ikväll då? Jennie ska till Gisleparken men jag vill spara mina pengar och dessutom kunna gå upp tidigt imorn och vara pigg för att plugga. Ska jag bara vara hemma och umgås med Annie? Det lutar åt det hållet. Annars får jag väl åka in till stan för att umgås med Wille och hans kompisar.
Kom gärna med ett förslag!

 


Vageln

Jag vaknade flera gånger i natt och kliade mig i ögat. Jag antog att det var min lins som rullat sig eller nåt. Sen när det var dags att gå upp kunde jag knappt se med mitt vänstra öga.
Jag gick in till köket och skrek på mamma. Hon sa att jag fått en vagel. Vagel? Det var nåt nytt. Jag vet inte ens vad det är. Hon sa att jag skulle åka till apoteket och köpa ögonsalva. Suck.
Jag åkte och tränade. Jag skar mig på en grej som gjorde så satans ont men kunde inte visa någon smärta då folk tittade på. Såret var nog några centimeter djupt och det blödde. Suck.
Jag kom sen på att jag glömt ta med mig en banan. Men jag kunde ju köpa mig något där, men nej. Jag hade bara 13 kronor. Så hela träningen kändes förgäves bara för att jag inte fick i mig några kolhydrater direkt efter träningen. Suck.
Sen åkte jag till apoteket. Fann en smörja, men den var dyr. Jag köpte inte den utan beslutade mig för att det där med vagel går nog lösa på annat vis.
Sen skulle jag backa från parkeringen som är en liten backe, och jag hade farfars bil och det finns inget dragläge på den. Och jag fick gasa och det hördes antagligen till Chaplin och gubben bredvid skrattade. Suck.
Så när jag kom hem undersökte jag mitt öga noga och såg en vit fläck, jag tryckte på den och ungefär en liter var flög ut. Hähä. Nu gör det inte lika ont längre iaf och ögat är mindre svullet.
Men min dag har varit fruktansvärd, och klockan är bara 12. Ser verkligen framemot vad som mer kommer hända mig. Lär väl välta en hylla på City Gross.

Slutkörd

Jag är helt slut!
Har pluggat hela dagen och tränat.
Orkar knappt hålla mina ögon öppna. Men det har blivit mkt gjort och jag har lärt mig en hel del, så jag kan vara nöjd.

Imorn ska jag jobba 15-20. Innan dess ska jag hinna träna och plugga. Ska gå upp halv 7 imorn. Så ska nog snart gå och lägga mig.

Jag är effektiv

Nu har jag och pappa varit och provkört en bil. Den var inte så bra. Kändes som att övningsköra, fast det var pappa som fick motorstopp, inte jag. Men kopplingen var ganska lustig och dessutom fastnade man med foten i något där. Så det blir nog inte den bilen. Synd, jag som hade förväntningar om att komma hem med en ny bil.

Nu har jag fått tag i mina lärare iaf. Prov nästa vecka då. Och tyskaläraren sa att jag var tvungen att skriva en bra uppsats nu för att få g eftersom jag har varit på gränsen på dom andra proven. Jag har ont i magen över detta. Kan man verkligen lära sig ett språk på 6 veckor? Det får jag veta på torsdag.

Jag borde ändå vara lite stolt över mig själv, jag pluggar verkligen mycket och jobbar lite då och då och har dessutom en kvällskurs en gång i veckan och försöker ha ett socialt liv, Wille hinner jag inte träffa så mkt längre vilket är jobbigt. Men det är inte konstigt att jag är helt slut på kvällarna. Längtar tills nästa vecka är över! Då blir det lite lugnare.

Ska det bli en ny bil?

Jag har panik! Jag får inte tag i mina lärare. Jag måste boka tid för mitt naturkunskapsprov som jag vill ha nästa fredag och jag måste veta hur det har gått i tyskan. Jag har nämligen bara till nästa fredag på mig att klara det. Suck.
Dessutom är dom andra lärarna som svarar på Mats telefon väldigt otrevliga. De vägrar kolla upp när Mats kommer tillbaka. Så jag bara ringer och ringer och hela tiden är han nån annanstans.

Nu ska jag plugga lite till, sen duscha och tvätta håret. Få inte en chock nu men jag har inte tvättat det sen i lördags. Ja. äckligt. Men de enda som har sett det är dom på gymmet och på dagis, men jag använder torrschampoo (världens bästa uppfinning) så det ser ganska fräscht ut ändå.
Sen ska jag och pappa åka och kolla på en bil. Jag blev glad när han sa det. Ska jag slippa köra farfars bil nu? Det vore nämligen skönt att slippa:
- En koppling som tar längst upp
- En växelspak som det i princip är omöjligt att få i backen
- En iskall bil som börjar bli ljummen när man kommer till kärda
- En iskall bil med en sjukt varm rumpvarme som inte går att ändra
- En bil som käkar bensin lika snabbt som jag käkar lakrits
- En bil utan radio

Skulle kunna komma på hundra hemska grejer till med den här bilen, men orkar inte.


Bobby

Just nu kollar jag på Den rätte för Rosing. Vilka äckliga och konstiga killar hon dejtar alltså. Fast det kan ju bero på att hennes bästis har ett riktigt läskigt utseende.
Kolla bara!



Förstorade han och Linda läpparna ihop eller? Han är typ skrämmande. Och han pratar ju konstigt också, men det kanske är svårt att öppna munnen med en överläpp som nästan sitter ihop med näsan.
Okej, han har ju snygg kropp men han vill ju visa upp den hela tiden och det är avtändande.

Jag och 65+

Jo Simon Norrsveden sjöng i Nyhetsmorgon, men det var när eftertexten rullade. Hehe.

Jag är lite som en pensionär. Dom ska ju alltid handla vid 4-5 tiden då alla har slutat jobba fast dom kan handla vilken annan tid på dagen som helst. Detta för att kolla på lite folk. Själv tycker man ju att detta är jättestörande för att de tar plats.
Men jag är visst lika dan, fast på gymmet. Dom dagarna jag bara är hemma skulle jag kunna träna på förmiddagen, men istället väljer jag att träna på eftermiddagen för att få kolla på lite folk. Jag är visst en hemsk människa och jag lär ju inte ändra på det heller. Jag kommer fortsätta att oftast träna på eftermiddagen bara för att få mig nåt att titta på, och sitta vid en maskin som säkert tre andra människor väntar på att få använda.

Men det är säkert fler som gör lika dant. för när jag tränar på förmiddagarna är det knappt nån där, och Värnamo kryllar ju liksom av arbetslösa människor.

Simon Norrsveden i nyhetsmorgon?

God morgon!
Sov till nio idag, var så sjukt trött. Brukar gå upp runt åtta annars. Hatar att sova bort dagen. Men nio är ju inte heller så himla sent så jag tror jag kommer hinna göra en del idag ändå.
Ska plugga och städa mitt rum. Och sen har jag en del samtal att ringa, jag hatar att ringa samtal till viktiga personer.

Förresten varför citerade just han i Nyhetsmorgon Simon Norrsveden? Säg inte att han ska vara med där idag. I så fall stänger jag av tvn. Orkar inte lyssna på hans barnsliga röst och barnsliga texter.

Här kommer lite bilder från Jkpg i helgen.


Uppdatering

Kom hem för en stund sen. Har varit i skolan idag och gjort tyska läsförståelse. Men när jag var klar och skulle ge provet till läraren för att få det rättat så var hon inte där! Hon hade gått och fikat så jag fick bara lägga det där på hennes skrivbord och åka hem.
Hur ska jag nu veta om jag klarat det? Och hur ska jag veta vad jag ska plugga på tills nästa gång vi ska ses?

Aja. Helgen har varit väldigt bra iaf.
Jönköping i fedags då som var väldigt roligt, förutom Centrum då som jag inte tänker besöka fler gånger.
I lördags var jag på parmiddag. Vi åt god thai-mat och drack vin. Jag drack vin! Inte driekt gott men det var faktiskt inte allt för äckligt heller. Men vuxenpoäng säger jag bara.
Sen kollade vi på melodifestivalen och sen på skräckfilm. Usch, jag lipade ju typ innan filmen ens börjat.
Det var iaf väldigt trevligt.
Och sen har jag bara varit med Wille och pussats hela dagen.

Så nu vet ni. Snart ska jag iväg och jobba på dagis och sen träna.

RSS 2.0