Kick Off

Tänkte att ni kanske ville veta vad som hände under min kick off-vecka, om ni inte vill veta så kan ni ju skita i att läsa det här inlägget.

Tisdag: Från 9-16 hade vi introduktionsmöte. Efter det gick vi ut på en äng där vi blev uppdelade i olika lag, jag hamnade i disco4an. Så lekte vi massa lekar och lärde känna varandra lite. Sen satt vi på en gräsplätt och förfestade lite innan vi begav oss till en av studentpubarna, Stallarna.

Onsdag: (den bästa dagen!) Vi hade ett introduktionsmöte och sen var det lekar på ängen igen. Mitt lag vann alla tävlingar utom en, girl power säger jag bara! (okej, Linus och Axel hjälpte väl också till lite). Sen var det allsång. Alla lag hade övat in varsin låt att sjunga, vi sjöng Kung i baren. Sen drog vi hem till en av våra ledare och förfestade. Vi hade askul och sjöng och dansade tills vi typ dog. Sen drog vi till en annan studentpub, Stenarna.

Torsdag: Började med morgongympa klockan 8! Det gör jag aldrig om! Senare på dagen var det såpabandyturnering och vinbrännboll. Sen var det utgång på en studentpub i stan, men dit var det inte många som orkade så jag och Emelie satt hemma hos henne och åt godis och spelade tv-spel.

Fredag: Det var skattjakt och sedan förfest hos en annan ledare, vi slogs ihop med lag 7, vi döpte om oss till samlag 47. Sen gick vi ut på Sivans.

Lördag: Det var båtrace, alla lag hade fått bygga sina egna båtar där en nolla skulle sitta. Jag missade dock detta, då min säng kändes mer lockande än regnet utanför. Sen var det iaf samling på ängen och man skulle sjunga sånger som man i laget skrivit, det var tvunget att innehålla vissa ord. Vi vann den tävlingen!
Sen förfestade vi hos ännu en ledare, konstigt hur mkt folk det får plats i en lite etta egentligen! Sen var det utgång på Sivans igen. Sista natten, och ingen har ännu återhämtat sig.

Skulle väldigt gärna vilja dela med mig av mina bilder, men min helveteskamera har gått sönder! Den får liksom ingen kontakt med datorn hur jag än gör. Enligt datorn finns det inga bilder på kameran eller så är den inte ansluten, enligt kameran är den ansluten till datorn, men den blir svart hela tiden. Och nej, batteriet är inte slut.
Men här är några bilder jag snodde från Elin.




Köttbullar

För första gången i mitt liv har jag gjort mig egna köttbullar!
Men varför smakar dom inte som mammas? Jag fick ju receptet och till och med den hemliga ingrediensen, eller håller hon ännu en ingrediens hemlig?
Dom blev inte heller runda, dom blev trekantiga!
Men det var ju trots allt första gången, nästa gång kanske dom blir bättre.
Nu ska jag bara försöka få plats med dom i frysen, som är ungefär lika stor som en skokartong.


Köttbullar någon?

Nu ska jag baka bullar, herregud vad har hänt? Jag har förvandlats till en husmor. Jag tycker ju till och med att det är roligt att diska!


Skola

Första riktiga dagen i skolan idag. Har varit på en introduktion idag och ska snart på en föreläsning.
Har fått vårat schema med, många softa dagar i skolan, fast man måste ju verkligen plugga hemma nu! Men torsdagar kommer bli ett helvete. Vi har föreläsning på fyra timmar! Och efter det, ännu en på två timmar.


Förlåt

Jag ska skriva... imorn!

Det blir inte mkt uppdatering den här veckan!

Jag älskar älskar älskar älskar älskar att bo här!
Gårdagen var typ en av dom roligaste dagarna i mitt liv. Festade som jag vore på Kos igen.
Nu under nollningen har vi blivit indelade i olika grupper och med dom grupperna lekar man typ lekar och tävlar mot dom andra grupperna. Och sen festar man då tillsammans varje kväll. Vår grupp har hur roligt som helst tillsammans! Jag har träffat underbara människor som är helt störtsköna!
Idag tog vi det dock ganska lugnt, vi orkade inte åka in till stan där vi skulle gå ut egentligen men imorn då blir det nya tag!

Här iaf lite bilder från gårdagen.



Emelie, jag och Lina

Min grupp samlag 47!



Nollning

Första dagen i skolan är nu avklarad! Vi är 350 stycken i min klass sammanlagt! Haha. Fast vi var indelade i två grupper och vi ska delas upp i mindre grupper senare. Tack och lov.
Kul var det iaf igår! Vi blev nollade, lekte lekar och sen var det fest från klockan tre. Så här ska det nu vara i fyra dagar till!Vet inte hur jag ska överleva.
Nu ska jag snart till skolan för lite information och sen börjar förfestandet.
Ska inte glömma kameran idag!

Värnamo

I fredags var jag ute på Värnamo-dagarna.
Vi var ett gäng som förfestade hos Wörm. Det var jättetrevligt. Jag kunde ha suttit kvar där mycket längre än vad vi gjorde.
Jag gillar Värnamo-dagarna. Man undrar liksom vart allt detta folk är annars. Kul är det iaf. Men nu är det lika dött som vanligt i Vmo, tvärtemot vad det är här i Växjö. Det är som att vara utomlands. Fest på varje balkong typ.
Imorn börjar jag skolan! Ni anar inte hur nervös jag är. Men det ska väl gå bra... hoppas jag!

Bilder från i fredags:


Hahahahahaha, bästa bilden någonsin!!!!!

En dag i Växjö

Nu sitter jag i Willes lägenhet. Vi håller på att laga tacos.
Pappa var nyss här och hängde upp en spegel och fixade sladden till lampan och lite sånt.
Innan dess var vi och handlade lite. Åkte till en blomsteraffär och köpte lite blommor, så nu är lägenhet lite mer hemtrevlig. Virade in mina rör med klängväxter, inte riktiga då alltså. Det blev riktigt snyggt!

Efter maten ska jag och Wille ut och gå en runda, sen ska jag nog hälsa på Sanna lite.

Klipporna

I torsdag följde jag och Jennie med Wille och några av hans vänner till ett par klippor. Dom låg mitt i ingenstans. Killarna hoppade, men jag och Jennie vågade inte. Vi satte oss på en brygga för att sola, bara det att det var skugga där hela tiden!
Sen låtsades jag och Jennie att vi blivit kidnappade. Synd bara att de inte gick på det.


Emmy <3 Coldplay

Igår var ju jag på Coldplay. Det finns inte ens ord som beskriver hur bra dom var! Var du inte där kommer du helt enkelt aldrig förstå vilken känsla det var. Minne för livet. Jag ryser bara av tanken att jag var några få meter från Chris Martin.
En upplevelse utan dess like.

Jag önskar jag kunde visa er filmerna från konserten, men det går inte. Men bilder ska ni iaf få se.


Gula ballonger släpptes ut när Yellow spelades.




Tjena

Ursäkta för dålig uppdatering!
Har inte haft tid, har varit upptagen precis hela tiden.
Nu sitter jag hemma i Fänestad och ska snart till Växjö igen. Då ska jag lägga in massa bilder från helgen, hoppas min kamera fungerar bara.

Var ju på Coldplay igår, helt underbart! Mer om det sen.


God morgon!

Jag har påsar under ögonen. Tror helt seriöst aldrig jag har haft det förr. Hur får man bort det snabbt? Testade med gurka.
Det är inte bra med lite sömn. Har kanske sovit runt en timma inatt och då gick jag och la mig vid halv elva. Mitt kylskåp har dånat som jag vet inte vad. Det gjorde mig hungrig, men var för lat för att äta något. Så jag låg och tänkte på hur hungrig jag var tills kylskåpet slutade dåna, då somnade jag. Sen vaknade jag av att det började dåna igen och samma onda cirkel fortsatte genom hela natten.

Duschade nyss och vad upptäckte jag?
Igår drog jag till med att drastiskt spraya på mig brun utan sol. Har gett upp alla försök med att bli solbränd så det kändes som mitt enda val.
Jämt resultat stod det på flaskan. Har aldrig använt spray förut.
Står i duschen, kollar på mina bröst. WTF? Det är ett brett brunt sträck mellan dom. Det ser ut som jag just utfört en hjärtoperation.
Suck.

Nu ska jag snart åka hem. Eller vad är hem nu egentligen? Ska till Värnamo iaf.

Mjoo

Yes, jag har fått mitt första ragg här nere. Han körde motorcykel.
Jag har varit och handlat också. Skulle lära mig vägen till affären men måste ha gått fel på båda hållen för det var sjukt hur lång tid det tog. Jag är ju inte direkt känd för mitt lokalsinne så.
Köpte mig en mörkchokladkaka och loka. Det ska jag smaska i mig nu och kolla på en sorglig film och lipa sönder mig. Det är det enda jag känner för att göra just nu.

Packa upp-problem

Nu har jag packat upp alla mina saker! Jo, jag kom hit i lördags. Är inte särskilt snabb av mig.
Har bara ett problem, vart ska jag göra av alla påsar och kartonger, sånt är ju bra att ha. Min mamma hade börjat gråta om jag slängde något sådant. Får väl försöka slänga in allt under sängen.
Jag har inte packat upp alla kläder än. Det tar lång tid och jag ångrar mig hela tiden över var jag har lagt dom. Till exempel ligger tröjorna just nu högst upp i garderoben. Jag når inte ens dit! Dom kan inte ligga där. Jag får kanske ta och köpa mig en pall. Då vore problemet löst.
Nu ska jag dammsuga. Ska faktiskt bli kul. Har inte gjort det nån gång än.
Funderar på att åka hem idag, det beror på. Om vi ska åka till liseberg eller inte. Annars stannar jag nog till Fredag. Vi får se hur jag känner. Jag önskar mig iaf lite sällskap. Det börjar bli ensamt här nu.

Rockstar

Nu startar snart Idol igen. Det blir kul.
Men är det någon som minns Rockstar Supernova som gick på sexan för några år sen? Världens bästa tv-program! Det var lite som idol men tusen gånger bättre.
Kolla bara på de här klippen och jämför med dom som är med i Idol. Skulle vilja se en idoldeltagare göra en låt så här bra.




Om det kommer någon och sjunger  och uppträder som Ryan Star i årets idol tänker jag rösta en miljon gånger.


Den här kvinnan är också helt sjukt grym!

Kan dom inte göra en ny version av det här programmet. Det var ju så bra!
Tror jag har visat dom här klippen tidigare i nån gammal blogg, men det skadar ju inte att kolla på dom igen.
Jag kan iaf kolla på dom tusen gånger om.


Bilderna

Varsågod, här har ni en del bilder från helgens festligheter.

Fredag, Idas födelsedagskalas.


Lördag, min inflyttningsfest.


En runda runt sjön

Tänkte på det att ni har ju inte fått se hur min lägenhet ser ut utifrån. Så här ser den ut iaf:


Höhö

Har varit ute och gått nu. Gick runt en sjö som ligger i närheten, tog nästan en timme att gå så det är ju ganska lagom.
Jättefin runda med! Verkligen njöt av naturen, nej jag skojar inte. Kändes nästan som hemma.




I någon av de lägenheterna där borta vill jag bo i!

De lägenheterna är skitfina och moderna. Vågade inte ta kort när jag gick förbi, de satt nämligen folk på balkongen.
De är säkert jättedyra, ska kolla upp det till nästa år.

Nu ska jag steka kyckling.

Frukost hur jag vill


Jag gillar att äta frukost i min lägenhet.

Kul att se va? Nää, men kul att äta. För mig är det häftigt att för en gångs skull få äta det man vill till frukost. Det jag vill ha finns liksom här hemma, eftersom jag själv har köpt det.
Hemma, nu syftar jag på Fänestad, finns det ibland bara en macka kvar eller ingen mjölk när man är sugen på det. Och absolut ingen juice! Så fort mamma köper hem juice är den uppdricken på 10 sek.
Nu kan jag också dricka mina favoritsmaker på tet. Inget mer Afrikansk te.
Dessutom kan jag sitta naken och äta frukost! Fast det är för kallt, men jag kan göra det om jag vill. Vilken underbar frihet!
Jaja, ni fattar väl vart jag vill komma.

Fin hammare där i bakgrunden med. Fick den av min pappa.

Alone or lonely

Nu sitter jag här helt ensam i min lilla lägenhet och äter banan. Känslorna varierar från att känna sig ensam och känna sig skönt ensam. Om ni fattar vad jag menar.
Det värsta med att bo här är att jag inte har tv400. Hur ska jag överleva hösten? Jag får helt enkelt skaffa mig en vän med den kanalen.
Nu ska jag spela the Sims. Änltigen har jag tid för att spela det. Och det är i princip omöjligt att sluta. Har typ spelat det i 4 timmar nu och jag får inte nog!


Bilderna kommer imorn, jag lovar nästan!

Måndag

Heeeeeeeeeeeeeej!

I lördags hade jag lite inflyttningsfest och det var väldigt lyckat! Mitt bål var hur gott som helst! Skulle kunna dricka det till frukost, tänker inte avslöja min hemlighet om hur jag gjorde den. Mohaha.
Vi hade iaf väldigt skoj tills vi begav oss till Oléo. Som vanligt var det astråkigt där. Det var absolut sista gången jag begav mig dit! Men snart öppnar ju studentklubbarna och det blir bra!
Försöker lägga in bilderna på datorn men det funkar inte, det blir hela tiden ett import fel. Ska försöka ikväll igen eller nåt.

Nu ska jag och Wille till stan. Växjö stad då alltså, jag bor ju här numera.


Movin´ out

Igår var man hos Roman och firade lilla Ida. Det var hur trevligt som helst. Bilder får ni ser senare nån gång.

Nu är jag hos Wille och hjälper honom att packa. Idag beger vi oss till Växjö. Ikväll blir det ferre! (igen)
Jag ska göra ett bål, för första gången i mitt liv. Tanken är att det ska smaka piggelin, vi får väl se hur det blir med den saken.
Trevligt ska det bli iaf! Wille ska också ha vänner hos sig, så det blir killarna hos honom och tjejerna hos mig. Det blir bra!

Barndomsminnen på lilla K

Snart ska jag till Lilla Krogen och äta med två barndomsvänner. Emmy och Malin.
Emmy och jag fann varandra på stora & små, tror jag. Något sånt var det iaf. Vi hade ju liksom samma namn så det var ju självklart att vi skulle bli bästisar. Då var vi kanske runt 5 bast och höll ihop enda till högstadiet.
Malin kom och gjorde oss sällskap under mellanstadiet då hon började på vår skola. Vi slängde oss på henne så ingen annan fick ta henne. Hehe. Sen var även vi vänner till högstadiet.
Vi var ett gäng på fem tjejer och vi hade hur roligt som helst! Jag älskade verkligen den tiden vi hade tillsammans. Vi var alla egentligen hur olika som helst men endå passade vi så bra ihop.
Synd att inte Johanna och Carolina kan vara med ikväll. Ni får väl vara med oss i tankarna eller nåt. Höhö.
Nu ska det iaf snackas massa minnen och det lär väl bli en del skratt.

Hej då!

Välkommen till min enkla boning

Idag var sista dagen på jobbet. Fattar ni hur skönt det känns! Nu ska jag ha semester i en vecka och sen börjar skolan.
Igår var jag i min lägenhet och lämnade nästan alla mina saker. Hängde upp mina gardiner och insåg att mamma mätt fel, dom är för långa! Jaja, bättre det än för korta.
Sen började mamma packa upp mina saker och bestämde vad det skulle stå. Det gjorde hon sist med. Så fruktansvärt störande! Jag vill bestämma själv så hon fick lite skäll. Hon ställde till exempel en skål och en sko i fönstret. (???)

Tog lite kort så ni får se hur det ser ut. Men ursäkta röran!








När allt är klart kommer det bli väldigt mysigt! Hoppas jag.

Idag är det ju även Ida Romans födelsedag! Ett fettstort grattis till henne!


Tidig morgon

Jag har fått en del ärenden utfört den här morgonen. Först var jag hos tandläkaren. Den tandläkaren man går till när man har tandställning. Jag skulle bara göra en kontroll och dom var nöjda med mina tänder och tog kort på dom, sen blev dom väldigt imponerade över det jacket jag har i min tunga och var helt enkelt tvugna att ta kort på det också.
Sen åkte jag och tränade och träffade på Matilda.
Därefter åkte jag till Blomsterlandet, jag var där när dörrarna öppnades. Hur gammal känner man sig inte då?

Finns det fler Emmy Lundbergare?

Jag har nageltrång, har precis insett att dom gånger jag förr trott mig ha det, har det inte varit så. För nu vet jag hur det känns!
Jag kan knappt gå. Min stortå har samma storlek som resten av foten, typ. Mamma tryckte nyss på den och då pluppade det ut massa var. Trevligt va? Vi har tryckt massa på den och om det inte går över snart så måste jag besöka doktorn. Det suger!!!

Loggade in på facebook. Hade 3 vännerförfrågningar. Wohoo!
Men blev snart besviken.
Nikola Javneski
Daniel Fernandez C.
Firat Cöloglu

Öhh? Hur hittar ni mig?! Jag har iaf ingen aning om vilka ni är. Så sorry, men ignore. Verkade ju inte som att nån av dom ens bodde i Sverige. Och det här har börjat inträffa ofta, till och med utländska flickor addar mig. Börjar misstänka att det kanske finns nån porrskådis med samma namn. Eller? Nåt måste det ju vara iaf.


Solglasögon

Tränade innan idag. Jag blev erbjuden rabatt eftersom jag tränat där ett tag och väldigt flitigt. Det var ju på tiden! Passar ju verkligen bra att komma med det erbjudandet samma vecka som jag ska flytta. (Dom visste säkert!)

Håller fortfarande på att packa. Jag har ett stort rum med många saker. Nu har jag gått igenom alla mina accessoarer.
Hittade världens fulaste solglasögon. Det är pinsamt att jag någonsin haft dom här på mig.




Haha, hoppas jag var under 10 när jag använde dom.
Imorn ska jag jobba. 9-19. Jag vet inte om jag kommer överleva.

Klar!

Pust. Nu var alla kläder nerpackade. Ett problem bara, alla kläder är nerpackade. Nu har jag tre val. Gå klädd i de mjukiskläder jag har på mig nu hela veckan, gå naken, eller helt enkelt packa upp några klädesplagg.


Helt tomt.


Det här ska till Erikshjälpen, eller till Afrika. Mamma får bestämma.

Lite jeans där ja


Nån som vill ha ett par?

Det visade sig att jag har 17 par jeans.
Det är spännande det här ju. Hittar massa kläder jag glömt bort. Nu är det tröjornas tur.


Rensning

Jag är så otroligt duktig!
Håller på att rensa bland mina underkläder nu. Jag ska slänga 5 bikini! Det svider i mitt hjärta, men jag måste inse fakta. Jag har inte använt nån av dem på flera år. Och jag sparar trots allt fyra stycken. Så jag hade alltså nio stycken, är det normalt?
Sen ska jag slänga nästan alla fula "mammatrosor", och det är inte Wille som tvingar mig till det, det är mamma!

Har även rensat bland mina skor. Jag var stenhård mot mig själv. Men tror inte att jag slängde några. Jag la dom i en annan låda som jag ska lägga på vinden. Hehe. Men hallå, man kanske blir sugen på att använda nån av dom igen!


Hur lyckades jag få ner alla mina 27 par till enbart dessa?

Helgen

I lördags var det klassfest. Det var jättekul! Synd att alla inte kunde komma. Man kan väl kanske inte heller kalla det för en klassåterträff för de som var på festen träffar man trots allt ganska ofta.
Men tycker att vi nu borde se till att ha en klassfest varje sommar. Det vore väldigt trevligt!
Jag försöker lägga in bilder men min kamera har blivit helt dum i huvudet. När jag ska importera bilderna står det att det inte kan hittas några bilder.
Ska försöka fixa det där.

Igår var jag och Wille på Ikea. Nu har vi alla möbler klara, förutom dom vi ska ta med oss hemifrån. Direkt efter Ikea åkte vi till Växjö för att lämna möblerna. Jag älskar min lägenhet! Den är så fin och mysig. Kommer nog trivas där. Vill sitta i min nya soffa och dricka te och kolla på lampan i mitt fönster. Haha.

Nu ska jag packa. Borde nog ha en sån där bloppis, kommer vara tvungen att skänka hälften av alla mina kläder.

090807

Imorse var jag uppe tidigt för att träna. Sen blev det att sola i nån timmme.
Sen bar det av till en liten stuga för att fika med min farmor och hennes syskon och respektive. Jag och Annie var dom enda ungdommarna, annars var medianåldern 80! Tror ni jag hade kul? Inte det minsta.
Det enda roliga var väl när farmors syster spillde ut farmors kaffe och farmor utbrister: Det var du som gjorde det!
Aww, farmor är söt.
Nu ska jag till Växjö. Det är rix fm där.

Så, där har ni min dag.

Spooky


Hahahahahaha

Funderingar kring CG

Varför har jag alltid rast när städarna har rast? Eller är det så att dom ofta har rast?
Och varför sitter kinesstäderskorna i städskrubben och fikar?
Varför storhandlar folk fem i nio och kommer till kassan långt efter vi stängt, även då det ropas vänligt ut i högtalarn att alla ska gå till kassan.
Varför placerar folk massa varor på en hög då det är helt logiskt att det i toppen kommer välta, och att det dessutom blir tre miljoner gånger jobbigare för kassörskan.

Nu har till och med kunderna börjat reagera på att jag alltid jobbar kvällstid. Två stycken frågade mig idag om jag alltid jobbar kväll, då de alltid ser mig.

Nu vill jag till Gästis, alla är ju där! Buhu, jag får väl underhålla mig själv på något vis.

Gode Gud, kan du göra så det blir sol imorn med?

Det är sol idag och jag hinner inte sola! Eller hann typ en timme. Nu ska skjutsa in Julia till stan sen ska jag jobba. Till nio, som vanligt. Kollade upp hur många gånger jag jobbat till nio av de gånger jag jobbat. Det visade sig vara mer än hälften. Jaja, jag har inget emot det när det är på vardagar om man är ledig dagen efter, annars är det tråkigt.
Jag har bara tre arbetsdagar kvar. Det är skönt! Behöver inte jobba på Delex heller, Julia fick mina tider.

Har skickat ut inbjudan till min inflyttningsfest nu. Kan hända att jag glömt någon, så om du känner att du borde få komma så kontakta mig.


Gardin

Den lilla stund som det inte var moln på himlen passade jag på att sola. Blev väl typ en timme eller nåt. Lär väl inte ha gjort något skillnad på mitt bleka skinn.
Har börjat sy på mina gardiner med. Första gången jag syr gardiner.
Här får ni ett litet smakprov. Ni får försöka tänka er att det är ett fönster där bakom och en likadan panel på andra sidan, fast spegelvänd. Då blir det fint va?


Ja, tyget ligger lite snett, det är därför det ser ojämnt ut.

Usch

Känsliga läsare varnas. Killar borde inte läsa det överhuvudtaget, eftersom ni är så rädda för mens.

Jag har mens. Jag har aldrig någonsin haft sådan mensvärk som jag lider av just nu.
Idag har jag jobbat. 11.30-21. Med den värsta mensvärken någonsin. Jag har alltså suttit ner i över nio timmar med tajta byxor som klämmer på livmodern. Det är ett under att jag lever.
Det har varit proppfullt med folk, jag har haft tre chanser på mig att gå på toaletten. Detta har varit en av de värre dagarna i mitt liv!

Och det finns ingen choklad hemma.

Tyck synd om mig då!!!!!!!!!


Mitt lilla krypin

Gissa vad jag glömde ta med mig till Växjö. Mina nycklar!!!!! Hur dum får man vara?
Men Wille fick ju sina nycklar så jag fick ställa mina grejer hos honom sålänge.
Tog lite bilder på hans lägenhet, min ser likadan ut så det spelar ju ingen roll.


Så här ser det ut när man står vid dörren.


"Köket"


Toan. Så fina tapeter och golv. Haha!


Sweet home

Snart ska jag och Wille till våra lägenheter. Ska lämna massa grejer och Wille ska få sin nyckel.
Ska försöka att inte glömma kameran så ni får se hur mitt nya hem ser ut.

Nu ska jag packa ner lite mer saker! Det är svårare än vad man tror. Man vet liksom inte riktigt vilket man ska ha med och vilket man kan lämna här hemma. Sen är det ju massa man inte kan packa ner förrän den dagen man flyttar dit.


Hej!

Det här är ett litet meddelande till mitt gamla gäng från mellanstadiet/högstadiet.

Vi borde träffas snart! Snart är det ju höst och då kommer vi inte hinna så vi måste göra det snart. Det kan vara en vardagskväll eller nåt. Vad sägs om nån dag nästa vecka?
Skulle vara så roligt! Vi har ju massa att prata om!

Försökte hitta en bild på gänget, men det hade jag inte. Har nog bara kort som inte är tagna med någon digitalkamera. Men här är en bild på mig när jag slutade nian. Haha, tandställning och allt.


Wihoo

Så var den här helgen över. (Äntligen!)
Innan jobbet idag så var jag, Wille och Julia på Ikea. Det var inte mkt som fanns där idag. Så den enda möblen som blev köpt var ett soffbord för min del. Allt annat jag skulle ha var slut. Men vet ju iaf vilka möbler jag ska ha nu, men lite osäker på soffan ännu.
Snart flyttar jag ju!!
Mina vänner, den 15:onde!

Jobba jobba jobba

Igår var det lite fest hos Johan. Det var mysigt. Sen drog vi till Gästis. Det var också mysigt. Gillar verkligen stämningen där. Dom skulle haft ett dansgolv också, då hade jag aldrig lämnat det stället.
Nu är det dags för jobb igen. Sen ska jag umgås med min pojkvän, ni vet den där kända raparen som alla tjejer är kära i! Höhö. Och imorn ska vi hinna med en runda till Ikea innan det är dags för mig att ytterligare en gång jobba.
Tack och lov är det här sista helgen jag jobbar nu!

RSS 2.0