Sunday bloody sunday

Jag vill inte att det ska vara måndag igen! Jag vill sova, sova, sova! Men istället ska jag jobba, jobba, jobba! Jag vill inte gå upp 05.45. Jag hatar söndagkvällar för då vet man att man har fem arbetsdagar framför sig. Varför ska helgen gå så fort?

Den här helgen har varit väldigt trevlig och slapp. I går var jag på bio, Arn. Den var faktiskt bra. Och jag grät, jag var antagligen en av tre som grät och Wille skrattade åt mig. Men det var faktiskt hemskt! Får inte avslöja vad jag grät för om det är nån som ska se filmen, men man blir gråtfärdig flera gånger. Fast jag grät inte bara, jag fnittrade också när dom sa "Dansken". Jag tänkte ju så klart på Willes kompis Dansken som jag hade skrattat ihjäl mig åt om han var med i Arn.
Jag har även köpt mig en vinterjacka, så tidigt ute har jag nog aldrig varit. Och en väska köpte jag med, lär ju gå sönder efter en vecka som alla mina väskor gör. Köpte också ett par nya hörlurar.
Sen funderar jag på att bojkotta donkan. Vi tänkte ju äta på McDonald's eftersom det går snabbt, men nää vi stod i kö i en halvtimme. Det var två inkompitenta varelser som stod i kassan. Och kön blev flera mil lång. Och hur skabbigt som helst var det. Var två stycken killar som skulle städa men de hängde bara vid ett bord och snackade i tio minuter. Usch!
Och sen helt plötsligt var ju då alla affärer stängda, så han ju inte köpa allt det jag hade tänkt. En tripp till Växjö då nästa helg?

Ensamhet

Ikväll är det nollning, ikväll är Annie med Tobbe, ikväll är Jennie i Grekland, ikväll är jag? Jaha, och vad ska jag göra? aAla lämnar mig i sticket, tack för den. Men jag ska inte vara ensam. Jag ska plåga min pojkvän, även om inte han vill vara med mig ikväll så måste han. Jag skiter i om han ska ha "killkväll" och äta pizza. Och att jag då föstör stämningen för hans kompisar vågar inte prata lika öppet då. Dom kanske inte minns att dom redan har berättat det mesta och troligen värsta för mig på fyllan. Så ni behöver inte skämmas. Men jag har ändå erbjudit mig att sitta i ett annat rum. Visst är jag snäll?

Och imorgon då bär det av till Jönköping, får inte glömma att ta med mig min Ipod och kvitto, ska försöka byta hörlurarna. Det ska även shoppas för min feta lön jag fick. 13 000 efter skatt. Wihoo. Har aldrig haft så mkt pengar. Eller inte på en gång iaf. Sen på kvällen blir det bio, Arn 2. Såg första igår. den va ju bättre än vad jag trodde. Har ju hört att tvåan ska vara bra med. Så det får vi hoppas.

Nu ska jag leka med ett 4-årigt barn en stund. Min enda trogna vän för tillfället.

Musiklista

Dags för en ny musiklista. Den här gången blir det filmmusik.

1.Titanic- My heart will go on
Kommer alltid fälla en tår när jag hör den låten.

2. Sandor/Ida- Wonderchild
Mycket mycket bra låt.

3. Pearl Harbor- There you'll be
Den låten har man lyssnat sönder sig på en miljon gånger i sin ungdom.

4. 8-mile-Lose yourself
Är väldigt förtjust i Eminem, svårt att tro va?

5. Notting Hill- When you say nothing at all.
Brukade drömma om att kyssas till den här låten när jag var yngre. Hehe.

6. Shrek- All Star
Var typ världens hätigaste låt, tyckte ju jag då.

7. Dirty Dancing- Time of my life
Klassiker.

8. Flashdance- What a Feeling
Också en klassiker.

9. The Beach- Pure Shores
Gillar fortfarnade den låten.

10- A Walk to Remember- Only Hope.
Lipar ju sönder sig när man hör den låten.

Så ännu en lista avklarad. Så om ni inte vill kolla på film ikväll kan ni ju alltid lyssna på filmmusik då.

Stenmackor

Nu har jag kommit hem från träningen. Blev inte någon lång träning, men tränade iaf ben och armar för den som ville veta. Kommer ha träningsverk imorn.

Nu är jag hungrig och jag vill äta. Men det enda mackorna vi har ser ut som stenar. Usch. Går ju inte ens att tugga.
Ska jag kanske belöna mig själv med en muffins. Det är frestande!

I morgon är det en speciell dag, Annie fyller år!! O h

Bilder värnamodagarna

Här kommer lite bilder från i fredags då jag var hoss Löpp och lördags då jag var hos Wille.


Vi blev utpekade.


Haha, han ser ju helt galen ut!


Någon tror han är häftig.


Pojkar


Hos Wille.


Dansken är glad!


Har du feber.


Wörm och en dansk brud. Undra hur han fick tag på henne.

Nu orkar jag inte lägga in fler. Blev bara ett smakprov typ. Finns betydligt fler bilder på bilddagboken...snart.

Onsdag

Jag är helt slut! Jag vill sova, men hinner inte. Dagarna är för korta. Ska ju träna idag och jag kommer ångra mig om jag skiter i det. Men har annat att göra med. Måste få klart studentkorten och bilderna från helgen ska läggas in. Sen måste jag även fixa en ny ljudbok och kämpa med att få in den rätt på Ipoden.

Jag måste bara säga att jag är kär, i Gregory!! Han är ju så söt, kan ju inte prata och har utväxt över halva håret. Och stackars blir ju kär för jämnan och tror han "äger" tjejerna. Aww, han vill jag träffa! Hehe.

Jag är nöjd över mig själv

Jag är nöjd över mig själv! Tränade ett av mina gamla vanliga pass, först kondition sen styrka mage och rygg och tillsist lite kondition igen. Trodde inte jag skulle orka, men visst var det segt. Men känner att nu är jag på gång! Snart försvinner kulan som satt sig på min mage. Och det bästa är att jag faktiskt tycker det är kul att träna!

Nu ska jag koka gröt.

Tyska kvinnan

Det är ju helt sjuk att den tyska kvinnan kanske får gå fri! Än så länge får hon iaf sitta i häktet.

Det är så skönt at OS äntligen är över! Tråkigt att vi inte tog så många medaljer, eller jag bryr faktiskt inte så särskilt mycket.

Så fort mamma kommer hem med bilen sticker jag och tränar. Ska bli kul!


Puh

Det är inte lätt att hitta adresser till alla som uppvaktade mig på studenten.

Tråkigt är det också.

Nu blir det gym igen

Nu har jag bestämt mig. Jag ska börja på gym igen, har faktiskt saknat det. Jag var riktigt duktig innan och tränade minst tre gånger i veckan. Nu vill jag komma igång igen för det är faktiskt skönt när man känner sig fit och dessutom känner man sig friskare. Det får bli sporthallen igen, vill gärna träna på Nordic Club, men jag vill inte lägga ut pengarna. Kostar bara 500 :- på Sporthallen och då behöver man inte ha dåligt samvete om man inte utnyttjar det fullt ut.
Har ju träningsmaskinen Orbitrac, den är verkligen bra, men jag vill göra lite styrketräning också. Men perfekt när man inte orkar ta sig in till stan eller känner att man inte hinner, då finns den alltid till hands.

I morgon börjar jag!

Ola

Mycket lyckad helg måste jag säga. I går kollade vi på Ola och Du&jag, väldigt väldigt bra. Ola över förväntan och söt var han ju med. Stod längst fram och skrek, och ja. Jag låtsades att det oranga paraplyet var min mikrofon. Jag var lycklig, en riktigt bra kväll.

Men bilderna kommer inte på ett tag, glömt min kamera ännu en gång.

Helg

Askul igår! Först väldigt oplanerat och jag och Jennie typ dog för vi visste inte vart vi skulle ta vägen och allt var typ jobbigt, men det fixade sig till slut. Vi stack till Löpp och det var väldigt väldigt trevligt.
Sen begav vi oss till Harrys, har aldrig sett dansgolvet så packat med folk. Fick ju knappt plats. Var knappt inne överhuvudtaget. Men det varf ju ändå trevligare utanför. Tills jag frös ihjäl.

Nu sitter jag hos Wille och snart kommer det lite folk hit. Blir chill innan vi drar till stan för att kolla på Idol-Ola och resten. Blir väl mysigt säkert.

Kommer bilder imorn tror jag. Håll ut!

Musiklista

Japp, det blir en ny musiklista idag. Det blir 10 bra festlåtar, låtar man kan dansa till. Passar bra denna helg då många ska partaja. Är inte så förtjust i alla bara så ni vet.

1. Just Dance- Lady Gaga
Var ju med på förra musiklistan. Såklart den ska vara med på festlistan!

2.Run the Show-Kat Deluna
Inget kul att säga om den, men jaa danslåt som sagt.

3. Outta my Head- Ashlee Simpson
Med på förra listan.

4. Give it 2 me- Madonna
Nu kan man plocka fram den låten utan att skämmas för det.

5. Chin-A-Ling- Missy Elliot
Nu ska man bara lära sig dansa som dom i videon.

6. Candy Shop- 50 cent
Finns en bra anledning till varför jag, Jennie och Johan gillar den. Men det är hemligt!

7. 4 minutes- Madonna & Justin Timberlake
Fortfarande en dansbar låt, ska bara finnas en kille på förfesten som kan dansa som Justin, se ut som Justin och helst vara Justin.

8. Whine up- Kat DeLuna
Orkar inte komma på nån annan låt bara.

9. He Said, She Said- Ashlee Tisdale
Bara för att hon har varit med i High School Musical.

10. When I Grow Up- Pussycat Dolls
Riktigt fruktansvärt dåligt låt, men den går ju dansa till.

Så nu får ni se till att fixa festskivan. Johan du får uppdraget att fixa våran!

Pöss


Jag vill inte bli sjuk(are)!

Det blir värnamo iaf. Ska snart åka till Annie och sen blir det Gästgivargården. Men först ska jag till eko och köpa lite skit. Kanske borde ta en runda till apoteket me, eftersom en tant snöt sig över min mat idag typ 5 gånger vid lunchen. Och jag som alltid blir smittad! Jag är ju typ redan lite sjuk, det måste jag vara för jag är så seg hela tiden och typ fryser eller svettas hela tiden. Nu lär jag ju då bli dödsjuk, lagom till helgen och allt. Åhh.

Tråkigt

Okej, var ju inget kul som hände. Då vet jag ju faktiskt inte om jag pallar. Ska laga mat nu. Sen får jag se. Kanske ska träffa kompisar eller nåt, eller sova. Vilket är väldigt frestande. Ser i alla fall fram emot helgen! Dessutom är det ju bara halvdag imorn på jobbet, underbart!

Värnamo

Såg lite av modevisningen igår, eller rättare sagt knappt nåt. Men ska till Värnamo ikväll med. Ska kolla upp nu vad som händer.

Imorgon kommer en ny musiklista. Har inte bestämt mig om det ska bli 90-talets bästa eller 10 bästa festlåtarna. Hmm. Vi får väl se.

Ack mamma

Mamma köpte hundmat idag, antingen så kollade hon inte så noga på vad hon köpte, eller så har hon inte märkt att det är två katter vi har.

Ska till Wilz0r. Ska försöka övertala honom att följa med på modevisning, fast bara om det inte regnar.


Avskedsmiddag

Annars idag så har jag varit på avskedsmiddag. Julia åker tillbaka till Frankrike i natt och Annie börjar skolan uppe i Jönköping imonrgon igen. Så nu är det bara jag kvar hemma. Skönt att slippa dom lite. Annie kommer ju ändå hem till helgen. Vi åt iaf middagen i Jkpg, det var gott. Och jag är trött och sliten. Har varit hos tandläkaren idag med. Nej, jag tänker inte använda tandtråd varje dag för det är tråkigt! Och så blörjar det alltid blöda.

Sen måste jag säga ett försenat grattis till Ida som tog körkort igår, och Wille som fick jobb på Bufab. Tack för besöket Ida, Jennie, Daniel och Johan. Kanske kom lite olämpligt och det blev lite skygg stämning. Haha, men ni skrämde verkligen ihäl mig när ni höll på att knacka så där med en pinne. På torsdag ska det iaf bli en raggarrunda med Ida!

Fotomodell?

Jaha, idag har jag varit fotomodell. Helt knasigt var det. Och bli inte för impade nu, för det är inte så coolt som det låter.
Började som en vanlig dag på Delex. Plötsligt kommer en tjock gubbe och sätter upp en kamera typ en meter från mig, jag sitter vid en svetsmaskin och låtsas om att jag inte märker något. Blev ju så nervös så typ hjärtat bytte plats med hjärnan. Och sen gick han iväg och pratade i telefon och jag satt fortfarande där helt frågvis. Sen kom han tillbaka och frågade om han fick ta lite kort på mig när jag satt där och jobbade. Och det fick han. Så "lite" kort tog han och jag fnissade typ sönder mig inombords. Höll typ kameran i knät på mig. Och det var ju en stor kamera med en lins på typ fyra meter. Sen tackade han och gick iväg.
Efter en halvtimme kom han tillbaka med en slags assistent och frågade om inte jag kunde ställa upp på fler bilder. Ehh, joo. Vågade ju inte säga nej. Så då fick jag sätta mig vid en annan maskin och assistenten sa till mig hur jag skulle göra. Tex: Låtsas som du tycker det är roligt! Ja, leeee! Hmm. Jag brukar faktiskt inte le när jag jobbar. Och jag höll typ på att kissa på mig av skratt, fast jag skrattade liksom bara inombords så fick ont i magen.
Och jag var liksom tvungen att fråga vad dom skulle ha bilderna till. Svar: En hemsida.
Vilken hemsida? Wille tror det är freesex.com. Haha jaa det vore ju intressant.
En jobbarkompis blev iaf bitter och sa; klart dom ta den yngsta och snyggaste. Haha, jag tar det som en komplimang.

Ljudböcker

Jag behöver tips på bra böcker, ska helst finnas i formatet ljud. Har laddat hem Snabba cash, men den la sig så konstigt i Ipoden så alla filerna heter likadant, så svårt då att lyssna i rätt ordning och om man inte lsäer i rätt ordning så fattar man ju ingenting.

Pappa sa att det ringde i min telefon så nu ska jag kolla vem det var. Spännande!

Vad är fel?

Jag mår jättekonstigt. Känner mig typ bakfull. Men det kan jag ju omöjligt vara. Vad är det för fel på mig?

Bäst jag går och lägger mig nu så jag mår bättre i morgon. Ännu en arbetsvecka nu då, varför ska helgen gå så fort?

Barn

I morse kollade familjen Cook på filmer när de var små. Sötare ungar får man ju leta efter. Men iaf, då blev jag typ lite sådär sugen på att skaffa barn. Hemska tanke! Men just då tror jag att kände ett slags tickande från den där klockan alla kvinnor har inom sig. Och jag insåg att jag vill inte bara ha två barn, jag vill ha många barn! I alla fall tre eller fyra. För det är ju roligt när barnen har många att leka med, och tänk att få se sig själv i sina barn. Aww, nu måste jag skärpa mig. Inga barn på närmaste, hmm 8-10 åren.

Gårdagen

Igår fikade jag och Annie i trädgården och sen gick vi en runda för att bli av med lite kalorier. Annie blev nästan biten i patten av en häst.

Sen åkte jag och Daniel till Hånger och lekte med Johan och Ida. Vi åkte båt ut till en ö där vi gjorde upp en brasa som brann i max 2 sek. Så myste vi lite d'är och sen åkte vi tillbaka hem till Johans hus där vi drack te och spelade kort. en väldigt mysig kväll.


Är det jobbigt, Daniel?


johankalvarsson.blogg.se


Ida satt i fören och njöt.


Det var gott med tee.


Slutade med att Johan spillde stearin överallt.

Annöö

Nu kommer Annie hit. Det kan ju bli hon som dör nu då.

Men hon ska ta med sig fika, och man kan ju inte döda folk med fika!

Sjuk

Om jag bli sjuk igen måste jag döda någon.

Och det ser inte ljust ut om jag vaknar täppt imorgon igen.

Så akta er för mig säger jag bara.

P-piller

Jag läste just i Johannas blogg att när man äter p-piller så kan man bli attraherad av fel man för att något med lukten inte är som den ska, och sen när man slutar äta p-piller är man inte attraherad av den mannen längre. Läste artiklen hon länkade till också. http://www.metro.se/se/article/2008/08/15/07/0815-22/index.xml
Jag fick panik!
Men sen insåg jag att dom veckorna som man inte äter p-piller, då man har mens, gillar jag fortfarande Willes lukt och innan jag åt p-piller över huvudtaget hade jag ingen man, så nu ska jag nog skita i att oroa mig.

Orolig

Jag är så irriterad just nu. Kommer träningen bli viktigare?

Musiklista

Ja nu är det så att jag har gjort en liten lista över mina favoritlåtar just nu, kanske kan vara intressant för någon, vad vet jag.

1. Party with my pain- Johnossi
Bandet som ligger mig närmast om hjärtat. Ni är underbara och ni gör underbara låtar!

2. Naive- Looptroop Rockers & Timbuktu
Timbuktu sjunger ju grymt bra, och kul att höra han sjunga engelska.

3. Outta my head- Ashlee Simpson
Vem kunde tro att hon faktiskt lyckats göra en bra låt.

4. Just dance- Lady Gaga
Jag blir så fruktansvärt dans- och festsugen av den här låten!

5. That's not my name- The Ting Tings
Tjejen är grym och låten är grym.

6. Nothing nobody right & wrong- Tingsek
Jag skulle kunna gifta mig men människan. Och den här låten tröttnar jag aldrig på.

7. Viva la vida- Coldplay
Självklart. Finns det nån som inte gillar den låten?

8. I sold my soul on eBay- Bring me the Funckin riot...man
Haha, såg dom påpHultsfred förra året. Roliga grabbar och rolig musik. Börjat lyssna på dom igen.

9. Closer- Neyo
Jag gillar refrängen på den här låten ganska så mycket.

10. Give it 2 me- Madonna
Måste ju medge att låten är ganska bra, men jag gillar verkligen inte Madonna. En äcklig tant som aldrig hört talats om byxor.


Kanska ska fortsätta göra sån här lista varje vecka. Men vad vet jag.

Bilder

Här kommer lite bilder från kräftskivan förra fredagen. Finns snart fler bilder på bilddagboken.


Ett par som passar bättre tillsammans kan ju knappt finnas.


Där satt vi i en rad framför tvn. Dags för Buzz.


Jag och Oskar förlorade, men det var faktiskt inte mitt fel. För jag är ju allmänbildad.


Det sämsta laget.


Tack för en väldigt trevlig förfest!

Och för mina vänner som är intresserade så nästa helg har tydligen Wille och hans vänner planerat att vi ska förfesta ihop, dom tyckte det skulle vara trevligt att fetsa med lite kvinnoliv. Så säg till mig då om ni har lust, Wille har ju trots allt mest singelvänner så. Hähä.

Äppelsaft och arbetskläder

Fick arbetskläder idag. Känner mig som en manlig hantverkare. Men nu passar jag i alla fall in så slipper alla klaga på mina andra vackra tröjor, som gamla fotbollströjor och kamratstödjartröjor. Måste bara sy upp byxorna en halvmeter typ. Och sen är det ju lite pinsamt att dom var tvugna att specialbeställa skorna för att jag behövde så små.

Och jag är vädigt trött på att den äldra mannen, utlänningen som knappt kan nån svenska, går runt och skvätter massa äppelsaft när han tuggar äpple. Det är äckligt och grattis du har faktiskt lyckats träffa alla dina arbetskamrater med äppelsaften! Sen kan du ju också se till att arbeta lite, du behöver hju itne gå runt och flytta på saker och ställa om maskiner. Varför jobba rdu ens där?

Så var bara tvungen att få ut det.
Ikväll ska jag till Chaplin och träffa Daniel. Nu har han kommit hem den lyckliga saten!

Pengar

Gröten var god. Jag ska gå och lägga mig nu. Kan hända att jag städar lite först. Hatar att mitt rum ska bli stökigt så snabbt.

Wille är och hätmar min kamera, så hoppas han tar med sig den till mig imån. Då ska jag lägga in bilder från kräftskivan.

Vill bara säga att jag även ser fram emot min lön. Ska bli spännande att se hur det kommer kännas med så mkt pengar på kontot.

NattiNatti.

jobba, jobba, jobba

Så har jag nu jobbat mer 13 timmar. Kom precis hem. Fick cykla i regnet och självklart var det en bil som var tvungen att skvätta på mig så är väldigt blöt på vänster sida. Sen är jag svinhungrig också. Har knappt ätit sen halv ett. Var väldigt stressigt på hemtjänsten så enda gången jag hann äta var samtidigt som jag fyllde i en blankett och det var en liten ynklig macka. Men har träffat världens goaste tanter idag, och en go gubbe, och en monstergubbe som tvingade mig att springa i regnet två gånger! En av tanterna sa så här till sitt barnbarn som var där, precis innan jag gick; Hon är väl för söt den där flickan. Då blev jag så glad så det sprätte lite i kroppen. Sånt som gör att jag orkade jobba hela den här dagen.
Och hoppas att jag slipper jobba på torsdag, för annars ska jag jag jobba 15 timmar.

Men nu ska jag koka mig lite gröt. Mannagrynsgröt. Mums.

Besviken

Jag blir så besviken. Har gått och varit sugen på wook hel dagen men vi hade ingen kyckling hemma, så jag fick ta en sån där färdiglagad fryst lasagn, den var inte god och jag är hungrig igen. Det är så tråkigt att vara hungrig. Stakars alla svältande barn som alltid är hungriga.

Nu ska jag lägga in en ljudbok på min Ipod, går ju inga bra program på radion efter halv tio. Och imorgon ska jag jobba från 6.30-19.45. Det blir verkligen surt. Men ger ju pengar vilket behövs.

Australien

Nu ska jag kolla på flygbiljetter till Australien. Har fortfarande inte släppt det där med att jag vill åka utomlands över nyår. Men annars ska vi dra typ till Stockholm, eller till nån annan stor stad. Men jag vill verkligen åka till Australien även om det kostar 587604737 kronor!

Dumma bil

Det här inlägget kommer handla om min bil, den som kostade 4500 och nu fattar jag varför.
Igår när jag åkte till Wille märkte jag att det luktade väldigt konstigt i rondellen vid kvantum. Och efter några sekunder insåg jag att den där lukten förföljde mig. Och när jag plötsligt får syn på Lennart "blubb", vad han nu heter i efternamn, gamla geografiläraren vandra förbi skämdes jag. Först trodde jag att han hört min falksång, men insåg snart varför han kollade så underligt. När jag parkerat bilen sprang jag ut och får se hur en massa rök kommer från motorhuven och hela Värnamo förgiftas av stanken. Jag rusar in i huset, hämtar Wille som inte är så speciellt duktig på bilar. Vi lyckas inte ens få upp locket på motorhuven. Men Willes granne är bilspecialist, dessutom har han suttit i samma panel som Ken Ring när han var här och pratat om droger, så det var lite spännande att se honom i action.
Problemet var att bilen läckte vatten så det var alldeles tomt och bilen var överhettad. Och självklart började det spöregna när vi stog där ute och skulle fixa det, allt för att göra saken bättre. Men vi fyllde på med vatten. Men när det var dags för mig att åka hem, var vattnet borta. Har nån snott det? I så fall kan ni ju kontakta mig. Nää skojar bara, men vågar inte köra den bilen längre så den får stå kvar på Gästgivaregatan ett tag. Så om ni vill kolla på den är det ju bara att köra förbi. Jag säljer den billigt.

Och nu när jag ändå är inne på bilar kan jag ju säga det att jag nästan dog i söndags på grund av en idiot. Var nästan i Forsheda på 27an och en bil beslutar sig för att köra om en bil när det ändå är massa bilar framför den och det gör han när han ser mig. Så han skyndar sig över på min körbana och gasar för fullt. Jag bromsar! Dom andra bilarna tutar och jag kan se hur föraren ser ut innan han beslutar sig för att köra över till sitt egna körfält igen. Fatta hur nära mig han var! Jag fick typ värsta chocken och började gråta och skaka. Det var läskigt.

Så nu vet ni det. Nu ska jag duscha och sen laga mat.

Helgen

I fredags var det kräftskiva/parmiddag hos Löpp. Det var verkligen jättetrevligt! Kul att träffa nytt folk. Dock tål ju inte jag skaldjur men jag åt en jättegod tacopaj som Mia gjort. Och alla var fulla och glada när vi begav oss till Harrys som faktiskt också var kul, för en gång skull. Fast det var inte mycket folk där, men träffade några av dom jag verkligen saknat över sommarlovet. Bland annat Ante som sa väldigt fina saker som gjorde mig glad.

I går, lördag, så åkte jag och Jennie ner till Hille på hennes avslutningsfest. Ja det var väl trevligt, kul att i alla fall två personer ville prata med oss. Annars kände vi oss ganska mobbade, och nån snodde min sista smirnof och Oleo var ju inte heller överdriver roligt. Och jag var lika trött och seg som en harkrank.

Idag har jag sovit en bra stund, för fick sova väldigt väldigt väldigt trångt inatt så har knappt sovit en blund. Fick liksom sova med benen över varandra för dom inte fick plats och min kropp var helt vriden så har ont i hela kroppen nu. Men nu är jag lite piggare så ska snart åkta till Willeponken och kolla på film eller nåt mysigt.

Det är jag med handduken

Det finns en kvinna på mitt jobb som äter banan minst två gånger om dagen, jag ser henne göra det två gånger men vet ju inte om hon gör det hemma också. Hon måste ha en himla massa bananer hemma hos sig för hon äter ju minst 10 i veckan. Så gott är det inte! Samma kvinna bor granne med mig. När jag var liten och knackade på hennes hus för jag skulle sälja nåt, hembakade muffins eller majblommor. Då öppnade hon i alla fall med uppknäppta byxor. Tänkte att det kunde vara kul för allmänheten att veta.

En dag sprang jag ut genom ytterdörren i endast en liten handduk alldeles nyduschad, då gick det tre killar/män förbi. Dom blev lika generade som mig tror jag. Jag höll i alla fall på att skämmas ihjäl. Och tror ni inte att jag idag får se en av de killarna på mitt jobb! Skulle ha presenterat mig: Hej, ja det är jag med handduken. Fick i alla fall panik och sprang och gömde mig. Jaja, jag var ju i alla fall inte naken.

Ska snart åka in till stan och se om jag kan hitta nåt att ha på mig ikväll. Annars har jag två andra alternativ. Och sen blir det optikern och tillsist kräftskiva och Harrys.

Ha en bra kväll! Äntligen helg.

Filippa Bark

Har kollat på massa klipp på Filippa Bark nu. Hon är ju helt underbar! Älskar det klippet när hon är med i Robins och har gjort en vodoodocka. Haha. Sticker dockan i armen och frågar Robin: Känns det något?

Bjuder på en bild med mina vackra armar.

 
Så här ser man ut efter en veckas arbete på Delex. Och ändå syns inte allt.
Och här ser man också T:et jag har bränt in. Men har läkt lite nu.
Ser ut som en misslyckad emo.

Kjolen

Idag har jag sytt färdigt min kjol. Men vet inte om jag någonsin kommer använda den för lär ju inte bli fint väder på århundrande nu.


Så här blev den.

Håll dig fräsch!

Katrin Schulman sa en bra sak som jag verkligen håller med om. Att det är väldigt störande med tjejer som efter de har skaffat pojkvän slutar att bry sig om deras utseende. Till exempel vissa personer som går i mjukiskläder varje dag i kanske skolan, de begöver ju inte klä upp sig längre för deras pojkvän är ju ändå inte där och man behöver ju inte vara fin för nån annan. Skitsnack! Man behöver vara fin för sig själv, man mår mycket bättre när man känner sig uppklädd och andra i din omgivning blir gladare av att kolla på dig en att se en liten slaffs som precis stigit upp ur sängen. Det är så lamt så jag typ vill halshugga dom som gör så. Nu menar ju inte jag att man aldrig får gå i mjukiskläder för det får man, men man behöver inte göra det ofta.

Jag älskar Katrin Schulman

Katrin Schulman i mitt hjärta! Jag hoppas det var fler än jag som lyssnade på Kat & Raz i morse på radion. Höll på att dö av skratt när det var dags för härmapan. När Raz ringer upp någon och Katrin ska härma den personen. Denna gången ringde dom till nån tant som verkligen trodde det hade blivit fel på telefonen och att det ekade, och sen tyckte det var så lustigt att hon kunde höra det på radion också. Stackars kvinna, hon var helt förvirrad och fattade ingenting. Jag höll på att kissa på mig av skratt och mina arbetskamrater tror numera att jag är dum i huvudet. Bara för att inte dom lyssnade på samma kanal.

Och så har jag bränt mig igen, bara för att en viss människa måste peta mig på ryggen just när jag står och svetsar. Tack, verkligen tack!! Nu ska jag söka mig ett jobb där man inte kan bränna sig. Ge mig gärna erbjudanden med hög lön.

Så nu var allt det sagt så då kan jag ju säga med att jag just har tränat lite på maskinen vi har här hemma, det kändes i benen och nu har jag en anisktsmask. Har ätit en banan också. Japp, det var allt.


Haha, aaaaaaaaaaaaaaavgudar!

Stiltips?

Jag börjar få panik. Jag måste hitta något att ha på mig i helgen, speciellt på fredag. Känns som man vill vara snyggt klädd och typ imponera, inte direkt imponera men hittar inte rätt ord, på det folket jag inte träffat. hinner gå lite på stan på fredag. Men om jag inte hittar nåt att ha på mig, vad gör jag då? Hjälp mig komma på nåt jag kan ha på mig!

Nu ska jag kolla på Projekt Runway och sen sova. God natt.

Bojkotta OS

Jag tror jag är den enda i hela världen som inte ser fram emot OS. Tycker det ska bli så tråkigt. Bryr mig inte det minsta och det stör mig att det enda som kommer visas på tvn är sport och det enda det kommer tjafsas om på radion är sport.
Däremot är det ju roligt att lyssna på alla tokigheter kineserna hittar på just nu. Som alla de nya regler som har instiftats. Kineserna får t ex inte peta i näsan bland folk! Haha.


Nu får du passa dig för att peta i näsan.

Jag är en emo

Jag ser ut som en emo! Som en försiktig emo. Jag har skavsår längst hela handlederna men dom är inte så djupa så det ser typ ut som jag har försökt att skära mig men inte vågat trycka tillräckligt hårt. Åh, jag som tycker om att se fin och typ kvinnlig ut. Jag känner mig typ grov. Snart är jag man.

Måste leta efter mitt p-piller som jag har tappat i soffan. Allt blir så jobbigt om jag inte lyckas hitta det.

Den där Joel

Jag såg ett litet klipp från lilla melodifestivalen igår och då kom jag att tänka på att när jag typ gick i sexan och var 12-13 år så var det en kille med som hette Joel, han sjöng "När blev du och jag vi?" och spelade på ett vitt piano och hade en vit skjorta på sig, och jag var sååååå kär i honom! Eller jag och typ 10 tjejer till i min klass, men jag var nog mest kär. Jag hade spelat in melodifestivalen så jag kunde kolla på honom varje dag flera gånger. Jag skrev till och med till honom på Lunarstorm. Dock svarade han aldrig. Man kan ju undra varför.

Men iaf jag hittade hans låt på youtube. http://www.youtube.com/watch?v=VtsHpe0zeCQ 
Men man får inte se när han uppträder tyvärr, bara höra låten.

Otrohet

Kom att tänka på en sak. Skulle Wille anse att jag var otrogen om jag kysste en tjej? Nu är det ju inte så att jag hade tänkt gå och kyssa en tjej, men bara tänker lite nu. Hade jag varit bisexuell så hade ju det räknats som otrohet, eller? Fast nu är jag ju inte det så behöver inte tänka så mycket på det. Men om jag hade kysst en tjej så hade ju inte det spelat någon roll för jag har ju inga känslor för henne. Men då kan jag ju likväl kyssa en kille för jag har inga känslor för honom heller. Då helt plötsligt är jag ju faktiskt lika otrogen då om jag kysser en tjej. Hmm. Är säker på att alla killar skulle bli fruktansvärt arga om deras flickvänner skulle kyssa en kille men bara tycka det vore kul om de kysste en annan tjej. Krångligt detta, och det är sånt här jag kan börja tänka på när jag sitter och tvättar bort olja från skruvar på mitt jobb. Ni fattar säkert inte ens hälften av vad jag menar, och det gör knappt jag heller. 

För övrigt har jag och William varit ihop i 7 månader idag. Det ska jag fira genom att äta ett kex.



Städa?

Jaha, jag som skulle städa. Men nu kommer Wille hit. Då tycker jag allt att han kan städa istället. Men gissar väl på att han ligger i sängen och glor på typ Next medan jag får slita. Fast det är ju jag som har stökat ner så det är väl kanske inte mer än rätt. Eller så blir det ingen städning alls.

Jag har i alla fall vattnat blomman.

Sot

När jag kom hem idag var jag svart överallt där inte kläderna har täckt, alltså armarna och ansiktet. Hur länge har jag gått runt på Delex med sot i ansiktet?! Jaha, och ingen kan ju säga nåt så nu har jag väl skämt ut mig också.

Ikväll ska jag bara vara hemma. Måste städa mitt rum och det lockar inte det minsta.
Sen kan jag ju nämna det där med att börja bli nyttig igen, det höll inte. Annie hade ju bakat igår!


Pengar

Nu är jag hemkommen. Kollade på en asrolig film, kommer inte ihåg vad den hette men den var i alla fall väldigt bra. Johan kom förbi en liten snabb sväng, typ en kvart innan vi åkte hem.

Imorn är det jobb igen. När man jobbar och tjänar pengar kommer man på massa roliga saker man vill göra. Jag har i alla fall bestämt mig för att först bleka tänderna, hos en tandläkare så det bli bra gjort. Då får det gärna kosta lite extra. Och sen ska jag köpa mig en bärbar dator. Sen ska jag försöka spara så mycket som möjligt. Kommer ju behöva pengar i framtiden.

Men nu ska jag sussa. God natt!

Uppdatering

Lite uppdatering här nu då.

I lördagskväll åkte jag, Jennie, Ida och Johan till Jönköping för att festa lite på Centrum. Men stackars Johan kom inte in så han och Ida fick festa på Style istället. där det var hårdrockskväll. Hade skitkul förutom alla äckelkillar då som var överallt och helt enkelt bara äcklade sig.
Min snälla pojkvän stannade uppe och väntade på att jag skulle komma hem så jag kunde sova hos honom. Det var ju gölligt då va. Och sen var jag hos honom hela dagen igår.
Vi skulle hade lite mysigt och bada i badkaret, men det blev väldigt varmt. Vi satt där och njöt ett tag och helt plötsligt så blev vi helt dåsiga. Nära på att svimma båda två. Haha. Så det blev ju inget långt bad. Fick lägga oss i Willes säng med en fläkt i fejan.

Och idag då har jag jobbat, låååång dag med tråkigt arbete och en chef med "roliga" skämt. Och snart ska jag in till staden och träffa Annie och Hille. Blir chill, lite film och så. Men inget godis, för nu måste jag ta tag i det där igen. Inget onyttigt på vardagarna om ingen bjuder. Ska bli duktig igen.

Jönköping

Ska jag till Jönköping ikväll? Haha, vore ju roligt. Så det händer nåt i mitt lilla meningslösa liv.

Ska ringa cnatten nu och fråga vad hon menar riktigt. Vill ju gärna veta hur dom har planerat kvällen.

Lördag

Den lilla kattungen är fortfarande rädd. Hur gör man så en katt blir tam?

Någon som vet vad som händer ikväll? Jag är i alla fall sugen på att hitta på något.

Katten

När jag kom hem i morse stod det en liten kattunge utanför min dörr och frös. Jag gick fram till den och skulle klappa den, men då sprang den iväg. Och sen har den sprungit runt ett tag på vår trädgård men nu har den bosatt sig i vår potatiskälla, vi ger den lite mat och har lagt ett lakan i en låda som han kan sova i. Men så fort man kommer nära honom springer han iväg. Undra vems katt det är. Jag tror att det är katten Noddys, den katten som alltid är här som vi har döpt själva nu. För dom har samma färg i alla fall, och det verkar ju som aldrig den här kattungen har sett någon människa förr så det är ju antagligen en vildkatt då, säger mamma. Hehe.

Jättesöt är den i alla fall. Måste hitta på nåt namn till den, fast vet inte om det är en kille eller tjej. Men har tänkt lite på namn som Dansken, Börje Svensson och Ivar, alla från härliga människor med en liten udd. Om någon har något förslag på namn får ni gärna säga till.

Tråkmåns

Jag åker snart till Wille. Blir inget Harrys för mig idag. Så hoppas ni förlåter mig ni som hade hoppats på att träffa mig, om det nu var någon. Men är säker på att ni inte hade orkat umgås med mig länge ändå. Är typ tråkig idag, väldigt hängig och ont i huvudet och då orkar man bara inte med Harrys. Så det blir att toffla istället, inte så värst ansträngande så det klarar jag nog av.

Kommer ju bli en del nästa helg. Har råkat blivit dubbelbokat. Fest hos Löpp på fredag och hela helgen hos Hille. Ska försöka lösa detta. Kan ju göra så att jag bara åker ner till Hille på lördag och då är hos Löpp på fredag.
Det löser sig nog.

Ni som ska ut ikväll, ha så roligt!
MVH tråkmånsen

1 augusti

Idag är det den 1 augusti, jag känner att det då är dags för lite ändringar. Jag ska börja skriva med stor bokstav där det ska vara stor bokstav framöver, sen hade jag tänkt dela med mig av lite fler bilder i bloggen, blir ju faktiskt lite roligare då.

 Ska bli spännande och se hur lång tid jag orkar med detta.

Jag har gjort om min almanacka lite. Tror ni inte att jag är så dum att jag skriver 07/08 på den. Var helt bombsäker på att det var 2007 nu. Men insåg sen vilken idiot jag är ibland och gick och lade mig. Sen gjorde jag om den när jag vaknat igen och nu ser den ut så här!


 Visst är den fin.

wilmy

har fortfarande ont i huvudet. tog nyss en alvedon så blir ju inte att dricka ikväll iaf. kanske ska toffla då istället. inte träffat wille på ett tag nu.

om jag och william skulle vara kändisar skulle vi nog heta wilmy.
"wilmy sågs utanför mcdonald's sent igår kväll"
haha

fredag

mitt huvud är så tungt. jag är tröttare idag än igår. så det belv ju en jobbig dag på jobbet idag, men men det gick ju ändå.

vad ska man hitta på ikväll då? om jag känner mig piggare så blir det harrys, annars skiter jag i det. för då kommer jag ändå bara vara på dåligt humör och hata harrys ännu mer än vad jag gör annars. men i så fall behövs förfest. om du ska ha förfest så säg gärna till.

ciao.

RSS 2.0