Pretty little liars

Nu är jag så trött att jag måste sova. Blev ju inget lugnt pass på gymmet heller. Men det känns bra nu efteråt.
Imorgon ska jag ta med mig mina brorssöner till Forshedabadet och ha kul! Det ska bli jättemysigt. Men måste vara pigg och utvilad tills dess. De är ju inte direkt några lugna pojkar.

Vill tipsa om en serie som jag har börjat kolla på. Pretty little liars. Den handlar om ett gäng tjejkompisar där den ena mystiskt försvann för ett år sedan. Men de har nu hittat kroppen och begravt henne, men de här tjejerna får lustiga meddelanden från någon undertecknat den döda flickans namn. Än så länge är serien bra. Kul att ha något att kolla på när alla andra serier har uppehåll.



Serien finns att kolla på den bl a den här hemsidan. Nytt avsnitt finns att kolla på varje onsdag.

Trött

Det värsta med att stänga på förskolan är att de alltid är ett eller två barn kvar sist och de är dom minsta, dom som inte kan prata. Den sista timmen idag satt jag och pusslade barnpussel och de två små barnen snodde mina pusselbitar! Kanske inte borde vara något man blir irriterad på, men efter att ha lagt dit samma pusselbit 30 gånger börjar man bli lite trött.

Nu ska jag träna. Är skittrött så blir nog ett lugnt pass idag.

29 juni

Har ätit skitgod smörgåstårta idag! Har inte ätit så många i mitt liv eftersom jag är allergisk mot skaldjur. Den här var utan räkor så det var massa annat gott som skinka, ost, jordgubbar, kiwi och apelsin på. Hoppas det finns kvar en bit till mig när jag kommer hem från jobbet imorn.

Efter att vi firat Annie så åkte jag och Wille in till stan och tränade. Blev ett ryggpass idag. Det är så otroligt skönt att ha kommit igång med träningen igen. Nu blir det hårdträning den här månaden, sen blir det lugnare i augusti.

Imorgon jobbar jag mellan 7.45-17.15 så blir en lång dag. Måste med andra ord sova nu.
Natti!


Annie, 19 år

Efter att jag tränat igår så följde Wille med mig hem och sov här.
Imorse tog vi oss en morgonpromenad till Forsheda och handlade lite glass och dricka och sen har vi bara legat i solen och stekt. Det är ju helt sjukt hur varmt ute det är idag! Nästan så man smälter bort.

Idag fyller min lillasyster Annie 19 år. GRATTIS!
Så snart kommer lite gäster hit och vi ska fira henne.


Härlig dag

Har jobbat hela dagen idag med underbara barn. Vi fick kolla på när två pojkar spelade upp en teater som de kommit på. Den handlade om Pluto som blivit hård i magen. Haha! Så gulligt.

Nu sitter jag på altanen och softar. Är röd sen igår så vågar inte vara i solen.
Ska sitta här och kolla på det senaste avsnittet av True Blood. Samtidigt springer Stina runt på trädgården och jagar insekter.


Min underbart söta katt!


Här kommer jag spendera min eftermiddag.

Resumé

Här kommer en liten snabb resumé över vad som hänt under helgen.

Midsommarafton spenderade jag i Skärvhult med familjen Cook, deras släktingar, vänner och människor från USA. Det var jättetrevligt! Och vilken tur det var med vädret!
Det gick helt okej med min engelska faktiskt, även om jag blev skitnervös när någon pratade med mig, haha.

Midsommardagen spenderades också i Skärvhult. Vi softade mest och åt pizza och sen blev det en snabb runda hem hit till Fänestad och sedan till Värnamo för att mysa resten av kvällen.

Idag har dagen spenderats på Näsudden. Blev mycket sol men inget bad. Doppade fötterna, men det var så kallt att det gjorde ont. Nu är jag röd som en kräfta, men det lägger väl sig snart.
Ikväll har vi även grillat lite. Bra dag!

Nu ska jag gosa med Stina och sova. Imorgon är det jobb som gäller.


Midsommardagen.

Glad midsommar!

Nu ska jag åka till familjen Cook´s catering och stuga i Skärvhult för att fira midsommar. Jag är jättenervös för det kommer vara massa släktingar och vänner från USA där, och jag är skitkass på engelska. Eller jag är väl ganska duktig på engelska när ingen hör på, men när man är omgiven av folk som talar engelska flytande känns det ju som att man likväl kan snacka arabiska.
Men det ska bli mysigt iaf, skulle ju vara roligt om solen kunde kika fram lite också.

Ha en underbar midsommar!


Dagen före midsommar

Nu ger jag upp. Jag går och lägger mig.
Efter att jag har tränat idag kan jag knappt röra mig av olika anledningar. En av dem är för att jag har träningsvärk i mage och ben sen igår, en annan är att jag faktiskt blev röd som en kräfta idag så har ont på hela min baksida, mest ont gör mina skinkor. Tydligen är de så stora att de är mkt närmre solen än resten av kroppen eftersom de liknar två muterade vinbär för tillfället. Med andra ord så gör det ont när jag sitter ner.

Hur ska detta gå imorn? Det är ju midsommar och allt.
Tack och lov att jag tog solskyddsfaktor i ansiktet idag iaf, annars hade jag varit tvungen att byta religion och bära slöja.


Midsommar förra året. Funderar på om jag ska göra en krans imorn eller inte.

Underbart väder

Jag älskar det här vädret!! Har solat i 4 timmar och vågar inte sola mer nu. Vill ju inte bli röd som en kräfta, vilket jag säkert kommer bli iaf bara för det.

Nu ska jag sy på klänningen som jag påbörjade i söndags, om den blir fin kanske jag har den imorn.

Hoppas ni har fått njuta lika mycket av vädret som jag har gjort!





...

Måste sola!


Lastbilsolycka

Nu har jag svarat på mitt första läsarmail någonsin. Känner mig nästan känd, haha.

Det har hänt en olycka på väg 27, den vägen jag åker in till Värnamo. Det är en lastbil som har vält. Kunde inte se mer, men hoppas att ingen har blivit skadat. Får väl läsa mer om det i tidningen imorn. Väldigt läskigt att se ändå, det var ju ingen liten lastbil. Två flak, men det var bara det ena som hade vält.
Fick iaf åka en himla omväg för att komma hem. Nästan otroligt att jag med mitt lokalsinne hittade hem överhuvudtaget

Nu ska jag sova för jag är så här trött:



Bilder

Jag mådde jätteilla hela natten så har knappt sovit en blund. Är skittrött! Mådde antagligen så illa för att jag ätit massa skräpmat. Men nu mår jag bättre!

Har ju glömt att skryta om att jag fick VG på min sista tenta, vilket innebär att jag fick VG i hela kursen. Jag klarade mitt första år på universitetet utan en enda omtenta eller komplettering. Det är jag stolt över. Och det har gått lika bra för Wille så vi är nog ett bra team.

Nu ska jag träna och bli av med allt det där onödiga som jag stoppade i mig igår.

Här är lite bilder från igår:

Haha, två söta och glada barn med en ballong och sina vinster.

Hemma från Liseberg

Vi hade en jätterolig dag på Liseberg! Dock var ju inte vädret alls som det var utlovat. Det skulle vara strålande sol hela dagen, men solen syntes kanske två minuter på hela dagen. Och där gick vi och alla andra i shorts och frös nästan ihjäl.
Jag åkte faktiskt Kanonen! Jag är jättestolt över det faktiskt. Var hypernervös. Är så rädd att karuseller som man åker upp och ner i ska stanna.
Efter allt åkande så var det dags att spela lite på alla hjulen. Kan ju säga som så att jag som vanligt var den enda som åkte hem tomhänt! Wille vann 2000 gram choklad och Dansken vann två daimpåsar. Jennie vann inte på hjulen, men hon lyckades fiska upp ett litet gosedjur med klon i en automat.
Men jag är inte förvånad att jag inte vann. I hela mitt liv har jag vunnit en ynka gång, och då vann jag en duk!! En duk!!

Nu måste jag sova för jag ska jobba imorn. Lägger upp bilder imorn efter jobbet.


Liseberg today!

God morgon!!
Igår åkte jag lite hastigt in till stan för att träna och skriva in mig på ett nytt gym här i Värnamo. Det blev Hälsokällan, det så kallade fängelsegymmet. Haha. Har alltid blivit varnad om att det bara är killar som tränar där och alla typ är med i maffian. Men så farligt var det faktiskt inte. Jag tänker typ alltid gå dit med Wille också så jag kan känna mig trygg.
Nu är det tredje och sista gymmet jag testar här i Värnamo. Det fick bli Hälsokällan för att det var billigast och hade bäst öppettider.


Idag ska jag, Jennie, Wille och Dansken åka till Liseberg! Wihooo.
Det ska bli jätteroligt!

Ha en bra dag!

Katt i koppel

Det blev en del solande faktiskt.
Jag var så smart att jag drog undan glasdörrarna på altanen så kunde jag ligga där inne utan att få så mycket som en vindpust på mig. Det var jätteskönt! Dock kunde jag ju inte göra så mkt åt att solen gick i moln varannan minut.

Min katt Stina fick också vara ute en stund. Hon är i vanliga fall en innekatt men hon vill så gärna vara ute. Vi har varit ute med henne några gånger, men hon är så busig så det är svårt att hålla koll på henne. Hon skuttar runt och jagar småkryp. Vi är jätterädda att hon ska springa över vägen och bli påkörd, det är så många katter som blir det här. Så nu har mamma och pappa köpt ett koppel till henne. Jag tycker egentligen inte att man ska ha katter i koppel, men det är för Stinas bästa. Och hon tycker faktiskt inte det är så hemskt. Men hon är ju väldigt lik en hund till sättet så det är väl därför det har gått så bra att ha henne i koppel.


Jag ska sola

Imorse gick jag en promenad. Då var det strålande väder!
Nu vet jag inte vad som har hänt.
Men jag lovade mig själv att jag skulle sola idag, så jag ska banne mig sola! Om jag så ska frysa ihjäl så ska jag ligga på altanen i bikini.

Fryser jag inte ihjäl så hörs vi senare.

Syr

Spenderar den här söndagen med att sy lite. Tanken är väl att det ska bli klänning. För tillfället ser den ut så här:


Mardröm

Inatt drömde jag verkligen något jättekonstigt. Jag drömde att Anna Book var en vampyr! Extremt skrämmande. Det bodde en vampyrfamilj i mitt hus och en av dom var Anna Book. Jag var den enda som inte var vampyr och skulle rymma för annars skulle jag bli uppäten. Så jag rymde på en skateboard(?!).

Hmm... Nog för att det kan vara läskigt med vampyrer, men Anna Book som vampyr är nog något av det värsta man kan tänka sig.

Hej

I fredags efter jobbet så åkte jag till Cook´s catering. De hade öppet hus och det var massa folk där. Wille och hans bröder hjälpte till med att servera mat och lite sånt. Jag stod mest och tittade på.
Sen åkte jag och Wille hem till Värnamo och kollade på film.

Igår gick jag och Wille en runda på stan, sen gick vi en promenad och sen kollade vi på bröllopet. Det var verkligen fint och jag fällde en tår eller två. Speciellt när Daniel grät. Man kunde verkligen se hur kära dom är i varandra. Men tack gode Gud att jag inte var gäst på det bröllopet, verkade ju faktiskt vara skittråkigt.


18 juni

Snart ska jag åka till jobbet. Ska jobba till stängning idag.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Ska iaf umgås med min pojkvän, kanske att vi åker till stugan.
Har inte bestämt om jag ska träffa honom direkt efter jobbet eller senare, så jag får ta med mig lite packning till dagiset.

Ha en bra dag och trevlig helg!


Så här ser jag ut idag.

17 juni

Idag jobbade jag mellan 7-13. Sen for jag hem och la mig på altanen och solade en timme innan jag åkte till stan för att göra synundersökning.
Mina linser har krånglat jättemycket på senaste tiden. Min optiker var orolig att jag hade fått skada på insidan av mina ögonlock för att jag har haft så ont i ögonen vissa dagar och nätter. Men det var ingen fara, men jag måste byta linser. Så nu ska jag testa ett par i några veckor och se hur det går.
Min syn har dessutom försämrats på mitt vänsteröga, så nu ser jag lika dåligt på båda. Slipper jag blanda ihop linserna nu då. Är förresten nästan blind. Fortsätter min syn försämras kommer jag ju vara blind innan jag fyllt 30.

Nu ska jag käka middag och sen blir det en lång promenad.

Fynd

Jag var ju på Lager 157 igår. Då köpte jag det här:



Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska upp halv sex imorn med. Ska bara jobba förmiddagen igen, så ska försöka skynda mig hem så jag hinner sola en stund innan jag ska iväg igen på synundersökning.

Sooooool

Idag klev jag upp halv sex. Det var jobbigt!
Har jobbat idag fram till ett ungefär. Efter jobbet så tog jag bussen in till stan och träffade Jennie. Vi satte oss med lite fika i Åbroparken. Det var mysigt och solen stekte som aldrig förr. Hur härligt som helst.
Jag har varit ute hela dagen idag nästan. Var ute två timmar när jag jobbade på dagiset och sen fram till fem i stan. Och nu är min hud röd! Men den blir snart brun som tur är. Har fått en jättesnygg shortsbränna, sjukt stolt över den.


Rhodos 18-26/8

Nu har jag och min älskling bokat en resa till Rhodos i augusti. Det ska bli helt underbart!
Vi ska till Faliraki, det lät som en stad som passar oss väldigt bra.
Det blev ett fyrstjärnigt hotell och vi har inte ens betalat 4000:- för resan! Det här kommer bli så perfekt! Kan inte få ett bättre avslut på sommaren.
Nu kommer jag längta ihjäl mig.



Lager 157

Igår hade jag fruktansvärd huvudvärk och orkade knappt göra någonting.
Idag mår jag mycket bättre.
Så idag åker jag och min pojkvän till Lager 157!
Jag ska försöka att inte göra åt så mkt pengar.


Telefon

När vi var i Växjö igår så hämtade jag ut min telefon. Den gick ju sönder för ett bra tag sen och nu har jag fått tillbaka den. Jag var jätteglad över att få ha en fungerande telefon igen och slippa gå runt med min gamla som lever sitt egna lilla liv.
Ett problem bara, telefonen funkande inte! Den märker inte av när man stoppar in ett sim-kort i den. Jag är så sjukt besviken. Har mailat företaget, men inte fått något svar. När jag mailade sist så fick jag svar inom ett par timmar, nu har det gått ett dygn. Dom skiter säkert i mig. Ska ringa dom imorn.


True Blood is back

Det första jag gjorde när jag vaknade var att sätta på datorn och kolla på True Blood. Tredje säsongen är nu här! Jag har väntat så länge på det här avsnittet och det var absolut värt väntan. Tror den här säsongen blir lika bra som de andra. Ni kan kolla på avsnittet här.

Jag har varit ute på en morgonpromenad idag också. Måste röra på mig. Nu när jag inte har något gym att gå till får jag hitta andra lösningar. Ska göra lite egna övningar om en stund.


Prince

Efter att ha firat Annie igår så åkte jag, Wille, min storasyster och hennes kille till Växjö och kollade på bio. Vi kollade på Prince of Persia. Den var bra, men lite överdriven. Men det var en feel good-film.
Sen spenderade jag och Wille natten i vår lägenhet. Det var verkligen skönt att få vara själva lite och bara vara med varandra. Även om det bara var en vecka sen, så känns det som att det var en hel evighet sen.

Nu ska vi grilla och dricka champagne här hemma.


Studenter

Nu har alla barnen i den här familjen tagit studenten.
Det har varit en rolig och trevlig helg med allt studentfirande, men nu är det faktiskt ganska skönt att det är över.

Grattis till alla er som tagit studenten, och ett extra stort grattis till min lillasyster som fick stipendium för sin kläddesign!

Här är lite bilder som tagits under helgen.

Fula barn

Nu är jag hemma! Det har varit en lång dag idag, men rolig!
Först åkte familjen upp till Jönköping och ropade ut Annie. Sen åkte hon runt på världens största flak typ. Efter det så åt vi jättegod mat på piren.
På hemvägen så hoppade jag av hos familjen Cook där det var mkt firande. Hade en jättetrevlig kväll men nu är jag hur trött som helst!
Imorgon fortsätter firandet.

Tidigt imorse så var jag barnvakt åt mina brorsbarn och vi tog lite roliga kort. Tänkte bjuda på dom nu istället för studentbilder eftersom jag inte lagt in några än.


Haha, den här bilden är sjukt läskig!

Tänk att världens sötaste barn kan bli så här fula.

Student

Nu ska jag till Jönköping och fira min lillasyster. Hon tar studenten idag!
Det blir studentmiddag på restaurang senare i Jönköping med familjen och imorgon blir det storfirande här hemma med släkten.

Ikväll kommer jag antagligen ta en sväng förbi Cooks hus också och gratta John om han är kvar hemma.



Suck

Jag är väl inte särskilt förvånad över att jag är sjuk. Pappa har varit jättesjuk i veckan och jag var som sagt blöt hela dagen igår. Så nu har jag feber och huvudvärk. Det är som är mest störande är att min kropp vill göra massa saker, den är liksom pigg, men mitt huvud orkar inte göra någonting, det väger typ 30 kilo.

Två jobberbjudande fick jag idag. Dagis och mitt gamla fabriksjobb, men var ju tvungen att säga nej till båda. Klart att dom ringer när man är sjuk. Suck.

Tanken var att jag skulle hjälpa mamma idag med. Har inte orkat göra mer än en tårta.

Nää, nu måste jag ta en ny alvedon.

Regnig bal

Igår var jag inne i stan och köpte en stundentpresent. Jag vet, ute i sista sekunden. Jag hade faktiskt redan hittat en present i Växjö och skulle köpa den i söndags när vi åkte hem, men då var det stängt pga röd dag så var helt enkelt tvungen att komma på nåt annat.

Jag var tvungen att gå i ösregnet en hel del igår. Först var jag tvungen att ta mig till bussen som ligger två kilometer bort. Vet inte hur många vattenpölar jag klampade i med mina tygskor. Tyckte jättesynd om mig själv när jag satt där på bussen och huttrade! Sen var det bara att fortsätta att gå i regnet när jag kom till stan. Tyckte ännu mer synd om mig själv. Sen åkte jag hem till Wille och vred ur mina strumpor och fick låna ett par av honom. Sen var det inte lika synd om mig längre.

Några som det där emot var väldigt synd om var de som gick balen igår.


John (Willes lillebror) och hans baldejt.

8 juni

Det var kul att jobba idag! Fick träffa massa nya barn som börjat på dagiset. Det här kommer lätt bli mitt bästa sommarjobb hittills.

Nu busar jag lite med Stina. Vår gamla katt vill inte leka med henne, så jag får helt enkelt göra det. Om ni undrar hur det har gått för henne, så kan jag berätta att det gått bra. De första dagarna var hon lite osäker och otrygg och väldigt "mammig". Hon följer efter mig och ger mig mer kärlek än vanligt. Sötnos!
Men nu verkar hon trivas och skuttar omkring och hittar på bus.
Hon och Brazil börjar komma bättre överens. I julas var de bästa vänner så de blir de nog snart igen. Brazil är bara lite avundsjuk. Men man vet ju själv hur det känns när någon yngre, snyggare och roligare kliver in i rummet. Haha.

Ikväll ska jag umgås med Jennie. Vi ska käka nåt. Det är liksom det enda som finns att göra här, äta. Undra vad det kommer bli, spänningen är olidlig.

Ha en bra afton!


Haha, Stina vill inte vara i min famn!

Jobb

God morgon!
Nu ska jag iväg och jobba! Ska jobba på en förskola en del i sommar. Jobbade där för 1,5 år sen, men är lite nervös ändå eftersom det var så längesen.
Jobbar bara mellan 9-13. Soft!
Hoppas det är lika bra väder när jag kommer hem så jag kan pressa i solen lite.

Ha en bra dag!

Fänestad

Jaha, nu sitter jag här hemma i Fänestad, rastlös!
Jag ska nog spela The Sims 3 hela dagen, det har ju kommit ut ännu ett spel till det.
Finns inte så mycket annat att göra, mer än att följa efter katterna då och se vad de håller på med.

Igår missade jag tyvärr Julias bal, men jag hörde att hon var jättefin. Jag var nämligen iväg och firade min brorson som fyllde 6 år. Har missat hans födelsedag två år i rad så kunde inte bara missa en till, för då hade jag ju faktiskt missat hälften av alla hans födelsedagar.

Vi åt en häftig tårta:

Fina flickor

Nu går jag och min pojkvän runt och städar och packar. Idag bär det av hem till våra föräldrar.
Tanken är att vi ändå ska spendera ganska mycket tid här i lägenheten. Kommer ju inte klara av att bo särbo i 3 månader.
Stina följer självklart med mig hem till Fänestad. Hon ska hänga med sin boyfriend Brazil. Haha, stackars Brazil, han är 15 år gammal, trött och döv, hur ska han klara av att leka med en pigg och busig katt som är 1 år?

Tog massa bilder från balen och studenten, men tänkte bara visa några få. Det var några väldigt trevliga dagar iaf!

Annies bal:


Julias student:

Liten update

Nu sitter jag hemma i Fänestad och gör mig i ordning lite.
Idag ska nämligen en student firas! Det är ingen mindre än Julia Cook, Willes lillasyster, som tar studenten i Gislaved! GRATTIS JULIA!!!!

Efter en del firande så åker jag och Wille tillbaka till Växjö ikväll.

Ha en bra dag!

Inför balen

Just nu sitter jag i min lillasyster lägenhet i Jönköping.
Vi har testat lite olika balfrisyrer och sminkning. Ni ska se hennes klänning! Den är så fin och hon har sytt den alldeles själv! Ska ta massa bilder imorn.

Den här brudklänningen sydde hon förra året:


2 juni

Nu ska jag in en stund till stan och kolla på studentpresenter och äta lite. Sen ska jag åka till min lillasyster. Vet inte hur jag ska klara mig i två timmar på ett tåg alldeles ensam. Men har jag tur, så överlever jag.

Nu måste jag skynda mig!

Kos

För exakt ett år sen var jag och Jennie påväg till Kos. Kan inte fatta att det redan gått ett helt år!
Det var iaf en av de bästa veckorna i mitt liv. Vi hade verkligen så roligt, och gemenskapen där borta var helt otrolig. Det var som att alla på ön var en familj. Vill ni åka nånstans i sommar så rekommenderar jag varmt Kos.

Kollade på massa bilder från Kos nu, jag dör!! Jag måste åka utomlands!
Laddar upp några här, men de finns fler längre bak i arkivet och på facebook.


Jag vill ha den där maten igen!

1 juni (eller?)

Tänk idag är det den 1 juni! Vem kan tro det? Vid det här laget bruket man ha kunnat vara ute och solat minst 20 gånger. Jag har legat ute och solat en ynka gång!

Just nu sitter jag och finslipar min hemtenta. Den var i stort sätt klar i morse men det är alltid smågrejer som ska fixas innan man är riktigt nöjd. Egentligen ska den in på fredag så att ha gjort klart den på två dagar känner jag mig riktigt nöjd med. Men jag skulle inte ha någon tid till att skriva på torsdag så var illa tvungen att skynda mig lite med den.

För på torsdag ska nämligen min lillasyster gå på bal! Det lilla livet har vuxit upp så snabbt (snyft)! Jag ska fixa hennes frisyr och sminka henne. Vilken ära va? Så jag åker till henne imorn eller tidigt på torsdag.


RSS 2.0