T:et

ida behöver visst lite förklaring. på jobbet idag svetsade jag, det heter så tror jag. alltså man bränner fast metallbitar på varandra i en maskin. och sen på de ställen där metallbitarna har bränts fast i varandra är glödheta och jag råkade få fast min arm på ett av de ställerna. och nu har jag ett rött T med blåsor i på armen. det ser alltså ut som bokstaven T. nu tror jag väl att till och med ida fattar.                                   
                                                         
kollade nyss på step up 2. sjukt bra den filmen. önskar jag kunde dansa så. ryser ju i hela kroppen när dom dansar i regnet. ohh känsla!

nu ska jag äta upp mitt äpple och sen går jag och lägger mig. orkar knappt hålla ögonen öppna. natti natti.

kvällen

haha just nu äter jag en banan, men den smakar inte banan. den smakar glass!

för övrigt så ska jag bara ta de lugnt ikväll. kolla på en film och sen blir det läggdags tidigt. ska upp 05.45 imon med och behöver sömn. men slutar halv ett i mon och det är underbart!

och sen ska ni bara veta vilket vackert T jag har lyckats bränna in på min stackars arm. det gör ont!

spinrock

hemma från jobbet nu. väldigt lång dag, och ganska trött eftersom jag bara sovit 3,5 timme i natt.

det va riktigt kul på liseberg igår! men man blir ju lite galen på att dom inte kan se till så att man sitter fast ordentligt. både jag, jennie och moa fick vara med om det i spinrocken. bygeln satt inte tillräckligt tajt så kändes som man skulle flyga ut. verkligen läskigt. skulle typ få plats två emmysar där jag satt. usch!
och sen i slutet skulle vi spela lite på hjulen, och självklart vann jennie och moa, men inte jag. spelade bort hur mycket pengar som helst. tillslut köpte jag mitt egna godis.
sen tog det en evighet innan vi kom, körde mot stockholm och det var fel, även om moas pojkvän insisterade på att det var rätt. så fick ju vända. och en trevlig kille hjälpte oss att tanka med, tack!

nu ska jag ta tag i det där med studenttackkort. usch. jobbigt ju.

liseberg

nu väntar jag bara på att jennie ska komma. kooooooooooom!

bäst jag förbereder mig på ett riktigt äventyr nu då, för de lyckas ju alltid hända nåt när jag och jennie är tillsammans. och gör det det idag med, då är jag säker. det är en förbannelse över oss.

nu kom hon! hej då!

god morgon

gick upp för typ en halvtimme sen så har kvicknat till nu ordentligt efter min lilla frukost och allt. ska göra ordning mig och så snart och sen kommer jennie och sen åker vi till liseberg!
om moa ska mad har jag ingen aning om längre, du får höra av dig nu då.

och igår var vi några på osudden och grillade och vissa badade, träffade även hilles "pojkvän" för första gången. sen åkte vi hem till annie och kollade massa folk på bilddagboken. men det var en trevlig kväll.

nu ska jag hoppa in i duschen.

glass

nu sitter jag här hos wille. snart ska vi nog köpa glass, jag ska göra det iaf.

och ikväll blir det grillning på osudden. det blir najs.

satmaran

nu har jag varit hemma en stund men har inte haft tillgång till nån dator förrän nu, vilket jag är väldigt sur på. mest sur är jag på annie som är en riktig satmara, du kommer aldrig bli gift om du fortsätter så här!

sååå ja. snart ska jag till wille. får väl se vad som hittas på ikväll. finns ju inte så mkt att göra.

det gick bra på jobbet idag iaf. det var väldigt varmt och ganska segt eftersom jag gjorde samma sak hela dan, eller okej två olika saker på hela dan. men men ger ju pengar. och mitt sommarlov är ju typ slut nu då. fast är ledig imån och på onsdag. för då ska jag ju till liseberg!

nytt jobb

nu ska jag strax till optikern. kommer nog aldrig hitta ett par linser som är perfekta för mina ögon.
ska även göra några snabba ärenden på stan.

och sen måste jag skynda mig hem för idag börjar jag på delex! ringde i morse och sa att jag kunde komma när jag är tillbaka från stan. är lite nervös alltså. men det kommer väl förhoppningsvis gå bra.

och pengarna ska börja rulla in nu då.

farmors hatt

nu har släkten dragit hem till göteborg. jag har varit en stund på anneberg med, men jag badadde inte. låg bara i skuggan för jag har ont i huvudet och är helt matt i kroppen. blir väl sjuk igen nu då säkert.

det hände en ganska kul sak. tänk er min farmor, en vit hårig 85-årig tant som knappt kan stå på bennen, och hon hade en svettdroppe som hängde för näsan. min gammelfaster frågar var hennes hatt är och farmor börjar sjunga: min hatt den har tre kanter. helt allvarligt så man vågade ju inte riktigt skratta högt åt henne, men man satt ju där och fnissade. så söt är hon!

nu är det också bestämt att det blir liseberg på onsdag.

släktkalas

nu har jag kommit hem från min bror. nu kommer snart alla hit för att fika. eller rättare sagt jag tror dom kom nu. hörde en bildörr. inte det roligaste man kan göra på en söndag direkt. får ju inte sola idag heller. men jag tar väl igen det imån. kan vara bra för huden att vila lite.  

sen ikväll får det nog bli ett kvällsdopp i nån sjö. håller på att smälta bort i denna värmen.

he's the girl

igår var jag med jennie. vi köpte lite godis på hemköp och åkte sen till näsudden. satt och hade lite mysigt på bryggan, bara det att det var massa snorungar som skulle hoppa och göra bomben! och sen var det tre killar med en båt som skulle impa på oss, ni misslyckades.
sen hyrde vi film, en sjukt förutsägbar film. vi bara kollade på fodralet och då såg den ju rolig ut, men icke. var som alla andra filmer. he's the girl. hette den. vi trodde de var en kille som skulle klä ut sig till en tjej. men nej det var ju en tjej och en kille som bytte roller av en förbannelse och självklart blev dom kära i varandra. suck. se inte den om du inte blir tvingad.

men nu så ska jag till min bror. hos honom är det lite kär släkt från gbg som vi ska umgås med hela dagen typ. dom kommer hit sen ikväll tror jag. tur att det är den trevliga delen av släkten iaf. fast sen är dom ju bara 3 stycken med.

sthlm

jag har varit sugen att åka till sthlm nu ett tag, bara över en helg. så frågade jag wille om inte vi kunde åka dit och svaret jag fick var med en skeptisk ton: och vad ska vi göra där?
nähä, det var visst inte så poppis. nån annan som vill åka kanske?

nu har jag duschat så jag är fräsch. ska snart åka till tinas lägenhet och träffa jennöö. får se vad vi kan hitta på ikväll. känner iaf att jag inte tänker sminka mig och sånt. det är ju bland det bästa på sommaren, man känner sig snygg och fräsch utan smink. iaf då man har blivit brun.

ha så kul ikväll! hörs imån eller i natt. vi får väl se.

skärvhult

jag tror jag är ihop en av dom flummigaste här i världen. man kan inte tro det första gången man ser honom, men när man har lärt känna honom är han typ flummigare än både mig och jennie cnattingius tillsammans.

här är en bild från igår när vi skulle bada och han härmar nån slags trana eller nåt.




tänka sig att jag lyckades fånga en tok, en snygg tok till och med.


30 saker som män önskar att du visste

haha jag läste juli-numret av comspolitan innan. hittade en jättekul artikel. 30 saker män önskar att du visste. tänkte dela med mig av några av dom.

1. "Ja, faktum är att pungen är väldigt mycket känsligare än någon kroppsdel som ni tjejer besitter."
Förlåt?

2. "Klipp inte håret...såvida det inte är till en Luciafrisyr"
Haha. ja det har man hört.

3. "Varje kille har åtminstone en tjejlåt på sin Ipod"
Ja, fast dom vågar inte erkänna det och har absolut ingen aning om hur den kom dit.

4. "Ställ aldrig frågor om ditt eget utseende. Som killar kan vi tyvärr bara svara fel"
haha ja det är sant!

och sen fanns det massa mer kul men orkade inte skriva ner fler nu. ni får helt enkelt läsa själva, fast numret finns väl inte att köpa längre. jag lovar att dom flesta som har pojkvän känner igen i sig i detta. vid typ varje påstående kommer man på sig själv att nicka. haha.

inomhus

nu är jag inne igen. ska äta lite innan jag går ut igen. har legat i poolen länge nu. asgött!

undra om det finns en gräns till hur brun man kan bli. hoppas jag inte har uppnått den än bara.

och sen kan jag ju säga det, så att det inte sker några missförstånd, men det är ingen riktig pool vi har. det är en uppblåsbar plastpool. haha. men lika gött för det, lite mindre rörlighet bara.

the pool

och nu ska jag fylla poolen med vatten och sen ska jag plaska i den hela dagen.

uppdatering

nu har jag kommit hem från wille. han åkte just till gbg och ska kolla på iron maiden. får väl hoppas de små liven får det kul.

vad har jag gjort då? ja i torsdagskväll började det ju me lite bråk, om samma sak som alltid. men ja vi blev ju kompisar tillslut iaf. kollade på film och åt oss feta på chips.
igår solade vi mest ute på trädgården. höll på att avlida i värmen, men john var så snäll och köpte glass till oss. tack john! och sen åkte vi till familjen cooks stuga och åt middag. och sen tillbaka till värnamo för att äta pizza?! jo vissa blir ju aldrig mätta.

ja det var väl en kort summering av allt det intressanta jag har gjort.

fruktsallad

nu har jag varit ute och gått, så varmt att jag höll på att avlida. men det gjorde ju nytta iaf.

sen har jag även gjort en god fruktsallad. min moster och hennes pojkvän kom hit och även min bror och hans familj så har fikat lite med dom och så. spelade lite fotboll med eddie och alfons men det slutade med att inte jag fick vara med. jag var nog helt enkelt för dålig.

nu ska jag duscha och sen framåt kvällen åker jag till wille. ska ta bilen pappa har köpt. haha. jag satt i den i fem minuter och kunde inte få i backen. kommer ju gå bra detta. den ser ut att kunna falla ihop stillastående.

vandring

ja, janie. solen är kärlek!

men just nu ska jag ta en liten paus. vid tre ska jag ut och gå en timme. och då ska jag gå i en bikiniöverdel och en kort kjol så jag blir solbränd. behöver få lite bränna på sidorna av min kropp och det får jag inte av att ligga still.

behöver inte skämmas för det kommer vara max tre pers som ser mig, plus några idiotiska polacker då som aldrig ger sig. både jag och mamma är trötta på er nu.

sola sola sola

så var det snart dags igen. lägga sig i solen och steka.

ska nog inte sola så mkt idag iofs. blev ju lite väl mkt på vissa kroppsdelar igår och ska ju sola imån me.

jag hoppas att jennie kommer hem från växjö tidigt så vi kan dra till näsudden.

gos och sex and the city

nu ska jag snart gå och lägga mig, inte riktigt sova. men jag ska krypa ner i sängen och kolla på två avsnitt av sex and the city. sen byter jag över till nån anna kanal och låter tvn vara på tills jag somnar.

ibland kan jag verkligen längta efter att få krypa ner i sängen och bara gosa ihop sig. ikväll gör jag det.

"jag bränner mig aldrig på bakbenen"

jag som säger att jag aldrig får nån färg på bakbenen. men joo. är lika röd som en kräfta och stackars rompan gör väldigt ont just nu.

funderar på om jag ska följa me till klipporna imån eller inte. låter farligt och jag tänker inte hoppa. det är nåt slags litet paradis några har hittat, typ jätteblått vatten som man inte ska svälja och vattenfall och sånt. dock kan jag inte tro det förräns jag ser det.

nyår

haha ja. det käns väl som det är lite väl tidigt att planera nyår. men näpp. det är dags. till och med nästan lite sent.

är hon inte klok? tänker kanske du. jo jag är klok. det är så att jag och mina vänner planerar att åka utomlands över nyår. så nu ska jag kolla på lite ställen som det är varmt på vintern. finns ju alltid thailand, men dit åker ju alla. vill åka till nåt mer udda ställe.

ska se om jag kan hitta nåt intressant. afrika?

familjespel

så nu var det färdiggrillat. jättegott!

och nu ska jag visst vara med och spela familjespel. haha. det var längesen. förbered er på att förlora!

ässet

nu har jag varit med julia och evelina på ässet och handlat lite. mamma sa åt mig och köpa frukt. jag vet knappt nån som älskar frukt lika mkt som mig- så köpte ju en hel del om man säger så. två meloner bland annat som ska bli så gott att äta så det vattnas i munnen på mig.

nu ska jag hjälpa till att grilla. grillmästare som jag är. nää men jag är ganska duktig på att kolla på. hähä

sommar



jag älskar sommaren!

ville bara säga det, och lägga ut en liten somrig bild.

alternativ

vad ska jag göra ikväll?

ska jag vara hemma och grilla med familj och nån vän till julia? ja så får det bli. för har julia har "bokat" bilen hela kvällen så kan ju inte ta mig nånstans. och går inga bussar hem på kvällen.

känner mig väldigt osocial, men det är inte lätt när man bor långt borta från alla sina vänner.

en liten paus

har solat ute i över två timmar nu. varför vill inte mina bakben få färg?

kände att jag ville gå in och ta en liten paus framför tvn och datorn nu, men snart ska jag ut igen. blir solning fram till fyra för då börjar top model. det är första säsongen som går i repris nu. vet inte varför jag älskar det programet, jag bara gör det.

nu ska jag snart äta mat med. pastasallad. mums.

hello sunshine

yes idag är det strålande solsken och knappt ett moln på himlen! det betyder att jag ska smörja in mina armar och ben i babyolja som jag har hittat och försöka bli riktigt brun. ska steka hela dagen. vi har ju även en liten pool som nu ska fyllas med vatten så jag har nåt att plaska i.

sen har den nya h&m katalogen kommit med, så ska kika i den. hoppas det blir en bra dag!

babyolja

nu har wilz0r åkt hem. blev lite tjafs och tjurigheter. jag beslutade mig för att köpa en bok om hur man förstår sig på kvinnor till honom. skulle verkligen behövas ibland alltså. men vi blev sams igen och det visade sig att mitt påslakan färgar av sig. skumt.

nu ska jag iaf äta lite chips jag hittade på soffbordet och kolla på sex and the city. sen ska jag sussa.

frääääscht

nu är jag ren och så. snart kommer wille hit och det blir väl najs. men jaja. nu måste jag torka mitt hår.

förresten har pappa köpt en bil för 4500. haha. undra hur länge den kommer funka

vart tog dammsugaren vägen?

den lilla dammsugaren hade följt med husvagnen som min bror har lånat, så då fanns bara den stora klumpiga kvar och den orkar jag inte bära ut till mitt rum. får vara lite dammigt. dammsög iaf förra veckan så det är inte så farligt än.

ska väl snart duscha. eller nej jag ångrade mig. ska nog ut och sola en timme i min nya bikini, sen kolla på top model och efter de ska jag duscha. så ja. då var det bestämt.

att vaxa benen

har plockat upp saker på mitt rum, ska bara dammsuga men gör det lite senare.

har börjar vaxa benen lite. hittade vax hemma så tänkte att det var ju längesen. dax att testa igen!
men ack så dumt. det gör ont och funkar inte. finns fortfarande kvar hårstrån och jag har dragit vax på samma fläck typ 30 gånger nu. men ska nog fortsätta ändå för har ju inget annat att göra.

värnamo

har äntligen kommit hem från optikern. fick vänta en timme i stan innan min tid och en timme efteråt innan tåget gick. och jag testade om inte mitt kort fungerade igen, gnuggade på magnetremsan lite som mamma sagt åt mig att jag skulle göra och walla, det funkade! och vad händer då när man blir så lycklig att man har pengar igen. jo man går och köper upp dom! köpte lite "nödvändigheter". ansåg det just när jag köpte grejerna iaf.
en ny bikini- ja det ska ju bli varmt nu igen.
nytt smink- alltid bra att ha ju.
ny piercing- köper ju aldrig nån ny så det var ju dags.

pust. så var man fattig igen.

om ni undrar hur det gick hos optikern så gick det bra. fast han sa att jag hade hårspray på linserna så jag fick nya. haha. måste blunda i fortsättningen när jag fixar håret. lär ju ändå inte göra nån skillnad på mitt rufs.

nu ska jag städa mitt rum. brukar göra det på söndagar annars, men då var jag inte hemma så får bli idag istället. om jag nu inte hittar nåt annat roligare att göra på vägen.

fundering

jag har börjat fundera på att klippa lugg. hade det för typ två år sen. det är snyggt. men kommer tröttna på det snabbt och det tar ju tid innan det växer ut igen. har velat ha lång lugg länge och nu när jag äntligen har det funderar jag på att klippa av den. hmm.

hittade en gammal cambild när jag hade lugg. haha. kära gamla cambilder



hur ska jag göra?

buss(igt)

jag hatar att bussar aldrig kan gå den tid man vill. som imån så ska jag till optikern klockan 11 och bussen går 9.50. det betyder att jag måste vara i stan 1 timme. hade ju inte varit så farligt om mitt kreditkort fungerat så jag kunde shoppat lite. men nää de var ju tvunget att gå sönder i halmstad. så vad ska man göra i stan utan pengar?

btw säger wille att inte jag skär gurka rätt. jag sågar visst mig genom gurkan. haha va?

åh nej

åh nej. pappa har hittat min blogg...

kvällsmat

jag har planerat sen klockan 4 idag vad jag ska äta till kvällsmat. och nu ska jag snart börja tillaga den. wohoo

jag tror jag lever för mat.

rättegång

nu är det bestämt. det blir rättegång.

jag är verkligen glad att det finns människor som är betydligt mer uppmärksam än jag. det finns väldigt många vittnen. han kommer bli straffad.

ibland behöver man klippa lite

nu efter att jag duschat fick jag för mig att klippa mig lite. så toppade håret lite.

ni som sett mitt hår oborstat vet att det är värre än ronja rövardotters frilla. jag vet inte vad jag ska göra med det. jag gör inpackning en gång i veckan. brukar toppa håret själv ibland eftersom jag aldrig blir nöjd när jag klipper mig hos frisör. har frågat frisör me varför mitt hår är så tovigt. och enda förklaring jag får är att det tillhör när man har självlockigt hår. men hallå?! finns många med lockigt hår som inte har tovar.

eller så är jag väl ett troll helt enkelt.

puzzla

jag blev plötsligt väldigt sugen på att puzzla.

älska hit och älska dit

jag blir helt galen på folk ibland. något jag typ jämt har stört mig på och som jag nyss också blev förbannad på ännu en gång för att jag läste det i en blogg nyss, är när någon påstår sig älska sin pojkvän/flickvän efter en månad eller tre, fyra. ni fattar vad jag menar. hur kan man älska nån så tidigt? för att verkligen älska någon måste man ha sett alla personens sidor och verkligen känna personen. det gör man inte efter nån månad.
har man känt varandra sen tidigare och varit kompisar länge och sedan inlett ett förhållande är det ju en annan sak.

men ja. älska är ett starkt ord och borde inte missbrukas. ska det sägas, ska man verkligen mena det. annars mister det ju sin betydelse.

sådär ja

nu har jag målat en del. råkade spilla ut en del färg på källargolvet, men pappa blev inte arg som tur va.

blev biten av massa smådjur så till er vill jag bara säga så här: HOPPAS DET KOMMER ETT STÖRRE DJUR OCH ÄTER UPP ER!

så nu var det sagt. ska snart ut och sola lite. får springa in så fort molnen kommer fram.

måla

jaa nu gav mamma mig nåt att göra. jag ska hjälpa henne att måla huset.

kommer väl tröttna efter en kvart säkert ändå.

pust

det är inte så pass varmt ute att det går att sola utan att plågas. vad ska jag göra nu då? nån som är ledig idag och vill hitta på nåt?

som det kan gå

det hände väldigt mkt i halmstad, men om jag ska berätta allt så lär detta bli ett av världens längsta inlägg typ. det var iaf för det mesta väldigt roligt, men hände en del mindre roliga saker också. saker som jag har drömt mardrömmar om nu varje natt.

kom hem i lördags men åkte direkt hem till wille för att umgås lite me pajken. så blev inget festande för mig och hade aldrig orkat med det heller, så sliten som jag var. blev att kolla på film och lägga sig tidigt istället.
och sen dess har jag typ varit me wille. vi var på bio igår me, jag och willes vänner. kollade på hancock. filmen var hur rolig som helst! fast man hade ju velat få reda på lite mer saker.

nu ska jag ta hand om min näsa, den gör väldigt ont av en viss anledning. och sen ska jag ut och sola om bara alla molnen skulle kunna svischa förbi. det var ju faktiskt molnfritt i morse.


Halmstad here I come

nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv fyra så vi kan åka till halmstad.
allt är väldigt oplanerat, men det är ju då det oftast blir som roligast.

känns som jag har glömt packa ner massa. bara jag inte glömmer kameran för då blir jag väldigt ledsen.

kommer hem på lördag, troligtvis. om det inte skulle hända nåt...

aja.


                                                    hej då.

sweet dreams

nu ska jag ta mig härifrån. ska kolla om de finns nån bra film att hyra, kan göra det från tvn om nån undrar. det finns liksom inga affärer här i fänestad.

imån blir det halmstad.

nattinatti.

wohoo

min kväll har plötsligt gått från dyster till mer än okej. pappa frågade mig nyss om han tyckte vi ska skulle köpa ett hemmagym. klart jag sa JA! hade blivit så lycklig om vi kunde ha ett litet gym i källaren och jag slipper betala och behöver inte ta mig så långt för att träna. vore helt underbart!!

nyss var jag sugen på att kolla på en dyster drama film med hemskt slut, men nu är jag faktiskt sugen på en romantisk komedi.

tänk vad fort humöret kan vända.

ska man hyra film?

eller ska man kanske hyra film och sitta uppe länge ikväll? men vilken film ska man då hyra?

hähä

fick just veta att annöö också var hemma nu, så nu mår jag lite bättre. och dom andra har visst åkte till donkan? hmm. vi åt ju nyss pizza. aja. känns inte som jag missar nåt nu iaf.

morgondagen känns ju osäker. men det löser väl sig, det brukar ju göra det.

trist

var tvungen att åka hem tidigt ikväll eftersom jag skulle hämta på annie på jobbet. så nu sitter jag här och har inget att göra. och mina kompisar har säkert jättekul just nu bara för de!!

jag håller dessutom på att dö av värmeslag. funderar nästan på att gå och lägga mig snart. eller vore de kanske skamligt?

good bye

vi fick vänta i en timme om inte mer på vår pizza. väldigt dålig service var de! snålade ju till och med på vattnet.

aja. hej då daniel! hoppas du får det underbart i det stora landet!


pizza

snart åker daniel till USA och då får man inte träffa honom på länge.

så ikväll blir det pizza på chaplin för att säga hej då.

är avundsjuk. vill också åka till USA!!

packa

vad ska man ta med sig då?

tandborste, underkläder, sovsäck, lite kläder. ehh..? nu kommer jag inte på mer.

vill inte packa, orkar inte packa!!

home

har sovit hos willöö i natt. kollade på filmen morgan pålsson igår. skrattade typ sönder mig! ska nog köpa den filmen. bra att ha om man mår dåligt nån dag.

och sen vill jag säga en sak till dig stefan från sävsjö: jag känner inte dig!!!! såå nu vill jag inte ha fler sms från dig.

halmstad imån! blir fest. men jag är väldigt trött på att det alltid är jag som måste ta tag i allt och fixa allt. så denna gången är det så klart jag som har fixat tält, men nu gör jag inget mer. allt hänger inte på mig.

träning

jag, annie och ellen har precis varit ute och gått i 1 timme och 12 minuter för att vara exakt. det var mkt duktigt av oss. gick genom skog och fält så nu är vi helt möra i bena.

hur kommer det sig att man tränar mindre på sommaren? det är ju då man borde träna mer eftersom man unnar sig massa gott hela tiden.
jag tränade en massa innan nu max 2 gånger i veckan då jag springer eller är ute och går. men tränar aldrig styrka längre eftersom mitt gymkort har gått ut. vet inte om jag ska skaffa ett nytt eller skita i det eftersom när jag börjar på delex så finns det gym där. eller ska man kanske börja på nc istället?

mamma mia vs hancock

alla vill gå och se mamma mia. men inte jag nää. jag vill hellre se hancock!

har sett musikalen mamma mia och den va asbra och hört att filmen också ska vara de och jag lär väl se den förr eller senare. men den lockar inte särskilt mkt nu.

däremot hancock. verkar ju skitrolig och jag älskar will smith.

smoothie

för första gången i mitt liv dricker/äter jag smoothie. det är annie och ellen som har varit så gölliga och gjort det. dock tycker jag inte det var särskilt gott.

nu har ellen satt på en film när vi var på gran canaria för 5 år sen. kul att se hur mkt man har förändrats. jag var typ inne i en period då jag ville se ut som en kille typ. hade "kort" brunt hår, hängiga jeans och ville se väldigt häftig ut. var också under den tiden jag spelade elgitarr och höll på med mysko saker. hähä. och nu har jag blivit helt tvärtom. vad har hänt om ytterligare fem år? då kanske jag har blivit satanist.

vem vet.

syr

nu sitter jag är och klipper lite i ett tyg. en kjol ska det bli.

förhoppningsvis blir den fin och förhoppningsvis blir den klar inom ett par dagar.

två hövdad orm

shit! läste precis på aftonbladet att en orm har fötts med två huvuden. den va ascool!

haha. men hur är det möjligt? trodde det bara fanns djur med flera huvuden i sagor. men där hade jag visst fel.

rastlös

jag klarar inte av att bara ta de lugnt. jag måste göra nåt! men det finns ju inget att göra.

kan inte ta mig nånstans heller.

och ingen orkar ta sig till mig. jag vill flytta!!

färdig

nu är jag färdig med städningen. nu ska jag typ ta de lugnt resten av dagen. fick mensverk alldeles nyss och då kan ingen kräva att man måste göra nåt.

städa

var tvungen att ta en paus. har bara dammsugningen kvar men den är ju också jobbigast.
och sen kom det upp en finsk radiopratare nu och jag klarar tyvärr inte av att höra någon bryta på finska.

13 timmar

hur lyckades jag sova i tretton timmar?

och nu är det dags för att städa. har verkligen ingen lust. men jag måste.

tråkigt

har absolut inget att göra så nu går jag och lägger mig.

ska sova länge och ordentligt för känner mig väldigt sliten sen igår.

god natt.

vacker blogg

hur gör man så man får sådär vacker design som många har på sina bloggar?

hurra!

min syster jobbar på café. det är bra!

hittade färdiga goda frallor i köket så nu är det bara att mumsa i sig dom.

svält

jag är så förbannat hungrig.

men vad ska man äta till kvällsmat?

bland det sjuuuuukaste

kvällen igår var helt störd. men så otroligt rolig.

vi gick in på bongo för att se kleerup. alla står typ framför scenen och så, men vi ställde och vid scenkanten för där stog de ju typ ingen. sen när vi kollar oss omkring ser vi att det står en vakt där och låter inte vem som helst gå förbi typ. och jag stod jämte kleerups bror! och alla andra som stod vid oss kände kleerup. hur kul som helst! och kleerup dansade mot oss och blinkade och sånt och sen gav han oss öl. och sen var titio där med och uppträdde och sen dansade hon med oss. vi var typ vip eller nåt.
och sen kom de fram några killar och frågade oss om det inte var vi som hängde med kleerup och hade stått och dansat vid scenkanten. haha. vi var typ kända där inne sen.
sen träffade vi nån från idol me, nån som typ sökt många gånger och har stora läppar.

sen hände det sjukaste. när vi skulle hem så hoppade vi på en buss. och vi missade lite där vi skulle hoppa av så när vi väl gjorde det och frågade nån typ om vägen så var vi visst väldigt väldigt fel. men vi började vår vandring mot det vi trodde var rätt håll. efter någon timme hade vi kommit ut på landet! då klättrade vi upp för ett litet berg så vi kom upp på en stor väg som visade sig vara E4an. jaja. vi börejade gå mot jönköping, eftersom vi lyckats komma utanför. och vi fgick och gick och alla bilister tyckte vi var dumma i huvudet.
tillslut hittade vi en viloplats vid en stängd pizzeria och då kunde vi ringa en taxi. och sen kom taxin.
jag: hej. vi ska typ till det där mcdonalset vid haga.
taxichaffisen: haha. men det är ju på andra sidan vägen.

haha. vi kom iaf hem efter att ha varit ute och strävat i två timmar i stilettklack. ni kan nog ana att jag har ont i fötterna.
men kul satan var de!



                                            redo för en hård kväll


                                                 jennie och jag

a monkey needs to dance

nu sticker jag iväg på min cykel. nu ska jag festa hela natten

hoppas alla andra också får en trevlig kväll.

och dansa röven av er lika mkt som jag kommer göra ikväll! :D

minnen

nu satan ska det väckas minnen till liv!



       förra året i jönköping var galet!

va?

mina mjukisbyxor har försvunnit.

jag hade ju på mig dom innan jag duschade och nu verkar det som nån har snott dom. men jag är ju ensam hemma?

skumt.

jkpg

nu har det fixat sig. får låna willes bil och om jag har tur får jag låna honom också för jag vill festa lite me honom.

är lite nervös. tänk om jag råkar förstöra hans bil. gör han slut då? saker och ting brukar ju råka gå sönder när jag är i närheten.

sen har jag ett till problem. vad ska jag ha på mig? vi ska till bongo, har aldrig varit där. klär dom sig typ punkigt där för i så fall känns de som jag kommer bli utskrattad.

livet är inte lätt.

i'm like a bird

äntligen!

nu åker mina päron på semester och julia och kevin har redan åkt.
så nu är jag och annie ensamma hemma iaf till på tisdag!

känner mig fri som en fågel!

hoppas bara att wille vill vara en snäll pojkvän och komma och hämta mig i fänestad nu typ varje dag

ge mig en bil

allt gick bra i familjen cooks stuga. en väldigt mysig stuga och så finns det massa pojksaker man kan göra. skjuta luftgevär och sånt ;) och snart är det jag som vinner på 21.

iaf så kom det två amerikanare också.88.tjejer.blekta tänder, men dom var faktiskt inte tjocka. men dom fattade inte heller ironi. och jag vågade knappt prata med dom.

sen har jag ju fått stå ut med den där william i några dagar. men igår fick jag umgås med jennööthefuckingfrog och det var mysigt. såg typ världens roligaste film.

och idag blir det FEEEEEST!

kanske. men måste ha en bil! ge mig en biiiiiiiiiiiiiiiiiiiil!

ett litet byte

nu har jag bytt bloggsida. blev trött på den andra för den var så konstig så nu kommer jag skriva här istället.

har ni inget bättre för er kan ni ju läsa min gamla blogg då.

emmylundberg.bloggsida.se


RSS 2.0