CG



Nu ska jag jobba. Första dagen på den här fruktansvärda helgen.
idag: 12-21
lördag: 11.30-20
söndag:16-21

Dom är verkligen dåliga på att dela upp kvällstiderna! Känns ju lite orättvist att en stackars krake ska få jobba varje kväll under helgen när det finns ungefär 20 andra! Jaja, borde väl inte klaga. Får tänka på pengarna. Dock kommer det bli riktigt jobbigt att jobba dessa timmar då jag har pms. Gå inte till min kassa den här helgen!

Efter jobbet ska jag iaf till Alvarsson. Hinner väl vara där en timme eller två, men det är det värt!

Man vill ju visa vem man tillhör

Har pysslat lite med pärlor jag köpt idag. Gjorde två armband, ett med mitt namn på och ett med Willes.



Wille sa att han ville ha med mitt namn, men han har ju inte sett dom än. Kanske han inte vill ha ett pärlarmband? Fast det vore ju väldigt sött!


Inte så lätt att få en bra bild. Synd att dom inte var så snygga på mina spinkiga handleder.

Mina nya firrar

Så här ser mitt duschdrapperi ut:


Haha, fint va? Köpte det på Lagerhaus.

Det blir ju extra roligt att duscha om man har något fint att kolla på.

Nu har jag gardiner

Nu har jag köpt gardiner! Dom är fina, ska bara sy dom nu också.
Har även skaffat mig ett duschdrapperi, lite barnsligt är det. Hehe, men jag är ju barnslig så det passar. Ni får se det sen.
Nu ska jag äta mat och sen ska jag träna med min pojkvän. Har hämtat mina proteinpulver idag med. Och fiskolja! Nu ska det bli förändring!

Jaja. Hej då!!

Borås



Nu ska jag till Borås och då ska jag ha mina nya skor på mig! Annie (lillasyster) ska köpa tyg så hon kan sy lite grejer, jag skulle med vilja göra det men jag hinner inte börja på något nytt eftersom jag snart ska flytta och inte ha tillgång till symaskin. Men jag ska iaf köpa tyg till gardiner! Haha, jag är så vuxen!

Jag vill kunna vifta på snabeln

Det finns en gammal bok om Fänestad, i den finns jag med på en bild. Dock heter jag inte Emmy Lundberg, jag heter Emil Lundberg. Tack för den!
Men faktiskt så önskar jag just nu att jag vore Emil Lundberg. Jag vill vara en kille. Jag vill ha snygg frilla, och en härligt vältränad kropp jag kan känna på hela tiden och en kuk.
Men främst av allt vill jag ha en killes hjärna och sätt att ta hand om sina vänner.
Det är ju inte direkt någon hemlighet att jag har betydligt enklare att bli vän med killar. Jag skiter i deras kön, jag gillar bara deras sätt. Jag hatar hur tjejer behandlar varandra. Varför kan vi inte vara som killar, allt är chill liksom. Tjejer bildar alltid gäng och snackar mestadels skit och hugger varandra i ryggen. Killar kan umgås med alla och inte är det skitsnack där inte.
Detta inlägget skulle kunna bli långt men jag orkar inte förklara mig mer. Snart blir det nog ett könsbyte. Wille, kan du tänka dig att bli bög?


Det du

Nyss hemkommen från träningen. Kommer ha träningsvärk imorn, som vanligt när jag har tränat rumpan. Satsar just nu på att träna baksidan av kroppen. Ryggen, axlarna och rumpan och även armarna. Då blir man snyggast!
Tycker det är kul att jag har minskat mitt midjemått med 8 cm sen i höstas. Inte för att jag var tjock då, jag har bara fått mer former. Alltså en mer tydlig midja. Dessutom har mina bröst börjat göra ont. Hoppas dom växer! I så fall kommer jag få en killer body! Kan ju drömma iaf.

Nu ska jag nog packa ner lite saker. Kan inte vänta tills jag har flyttat härifrån! Jag längtar ihjäl mig. Mitt liv kommer bli så mycket roligare och så mycket bättre. Och jag kommer lära känna massa härliga människor!

27 par

Blev en massa skit köpt i Ullared. Köpte ett dataspel. Ni minns väl Backpacker? Det spelade iaf jag jämt när jag var liten, så nu köpte jag en ny version av det spelet. Tänkte bli lite allmänbildad. Sjukt svåra frågor på det spelet.
Köpte mig även ett par skor. Verkligen behövligt. Men om man hittar ett par fina skor för hundra spänn är det lag på att man måste köpa dom!

Imorn är det jobb. 7.45-15. Bra tid, men är fruktansvärt opepp på att jobba. Måste tänka på pengarna.


Min syster köpte även ett par skor så vi delade på priset. Två par skor för 200 kr!!

Igen!

God morgon! (eller förmiddag)
Gissa vad jag ska göra idag. Jag ska till Ullared igen! Är ju där oftare än Ida nu.
Den här gången ska jag dit med familjen. Det positiva med det är att man får massa saker gratis, det negativa är att jag alltid tappar tålamodet med dom och blir astjurig.
Ska köpa det jag missade förra gången och en massa torrmat. Typ salt och kakao och sånt.

Jag ska ha sockerbitar i min väska på som jag ska ta upp och gnaga på varje gång jag känner för att döda någon. Det hjälper faktiskt. Ett tips!


Mamma och Annie på GeKås.

Soffor

Nu har jag fixat lån och bidrag. Ännu mer vuxenpoäng tack!
Jag gillar min lägenhet allt mer, och nu vet jag typ exakt hur jag vill ha den. Den kommer bli jättemysig! Planerar att ha allt klart om kanske två veckor, däromkring blir det också inflyttningsfest.
Funderar mycket på vilken soffa jag ska köpa. Någon av de tre nedan funderar jag mest på. Det är inte dyra vilket typ är det viktigaste. Vill helst ha en bäddsoffa men hittar ingen som faller mig i smaken.


2995 kr.

2995 kr

995 kr/del. Man kan alltså sätta ihop den till en soffa.

Ska till mitt nya hem

Räknade mina skor idag. 26 par! Var ska jag göra av alla dom? Och då har jag inte räknat med gympaskor och gummistövlar och sånt. Har även rensat lådorna i mitt nattduksbord. Slängde ungefär 2 tredjedelar. Vissa saker fattar jag inte ens att man sparar.
Snart ska jag åka till lägenheten med min familj och lämna lite saker. Vi ska även mäta och spekulera i hur mycket mer jag måste köpa och hur jag ska placera alla möbler.

Inköp


Här ser ni en del av det jag köpt dom senaste dagarna

Det som finns i påsarna är hemligt! Mohahaha. Nää men om ni vill se bilder på slask upp och osthyvel så kan jag ju visa det. Nää, tänkte väl inte det. Det ligger massa grejer på mitt bord också. Tallrikar och sånt, fina är dom. Men min kamera är hos Wille och jag kan inte sikta med min cam på bordet. Förlust för er.
Imorn ska jag börja packa. Var börjar man? Det är ju skitsvårt. Man borde ju börja med det man sällan använder men jag tycker jag använder det mesta.

Mycket gjort

Jag har varit väldigt upptagen den här helgen så förlåt för dålig uppdatering! Men nu ska ni få veta vart jag har hållit hus.
I fredags var jag i Växjö och fick nycklarna till min lägenhet sen kollade vi även in skolan lite. Sen åkte jag till Kirre, och sen Gästis.
I lördags åkte jag och Wille till Ullared. Vi shoppade loss ordentligt på GeKås. Och jag köpte inget godis, det är en sensation! Vi köpte bara nödvändiga saker som man måste ha när man flyttar hemifrån.
Sen var jag hos Emil en stund, där var det jättekul men stannade inte så länge. Sen drog jag och Jennie till Harrys.
Idag har jag varit på Ikea. Köpte typ porslin och sånt, men inga möbler. Måste studera min lägenhet lite mer så jag vet vilka möbler jag behöver och hur jag ska ha det.
Nu ska jag typ sova för jag är helt slut!
Det här måste ha varit en av de mest effektiva helgerna någonsin.
Och jag och Wille har inte ens bråkat och det är ju ganska häftigt med tanke på vilka ställen vi har befunnit oss på. Wille tyckte bara att jag var lite barnslig när jag tänkte köpa en rockring, men sen gick han själv och lekte med lasersvärd. Sen tjaffsade vi lite om vilken dammsugare vi skulle köpa. Jag ville ha den snygga men Wille sa att den inte gick under soffan. Vad spelar det för roll när den är snygg? Jag fick ge mig och det blev den fula dammsugaren som går att dammsuga med under soffan.


Den dystra sanningen

Tillåt mig: HAHAHAHAHAHAHHA!
Vad är det för rykte om att jag har varit ihop med en rapartist?

Kissade ju nästan ner mig av skratt. Nej, om inte nu Wille har varit det i hemlighet eftersom han är den enda jag varit tillsammans med som räknas.

Jag har inte varit ihop med någon rapartist!


Nu var det mysteriet löst för er.

Nu ska jag iväg till Annie och leka. Sen blir det gästis!


Drar till min nya stad

Nu ska jag iväg till Växjö med Wille och Löpp. Vi ska kolla in våra lägenheter och kolla på skolan. Jag ska leta reda på var salarna ligger som jag ska till första dagen. Alla som känner mig vet ju vilket värdelöst lokalsinne jag har så detta är ett måste för mig. Annars kommer jag virra runt där den 25 aug och komma försent.

Hej då!!!!

Dumma dumma torsdag

Imorse när jag vaknade spirade det ett slags lyckorus genom min kropp; Det är fredag!!
Sen insåg jag att det bara är torsdag och att jag ska jobba idag. Suck.
Idag är även den dag då min familj kommer hem. De som skulle ha varit borta en vecka men åker hem tidigare pga det dåliga vädret. Jag som såg framemot att vara mer ensam hemma. Jag älskar att vara själv. Jag är nog en erimit, precis som han i skrotnisse.
Ska snart ge mig ut i skogen och ha lite intervall-löpning. Ska bara försöka hitta ett bra tidtagarur.

Besvikelse

Jobbat idag då. 9-18. Skönt att sluta så tidigt. (Konstigt att kalla sex tidigt egentligen)

Jag är så besviken! Jag fick inte lägenheten som jag ville ha. Och jag som hade fantiserat om hur jag ville ha den och hur jag lekte vuxen där. Det var en jäkel som hade högre poäng än mig och fick den.
Men nu har jag skickat in ett kontrakt till en annan lägenhet. Den på 22 kvm. Det blir okej. Jag och Wille bor grannar, vi har bara en dörr mellan oss. Hehe. Ett bra test till hur det blir att leva sambos.
Och dessutom blir det max ett år jag bor där, sen flyttar jag och Wille till en tvåa.
Eftersom alla hela tiden frågar varför inte jag och Wille flyttar ihop på direkten kan jag ju skriva det här så jag slipper svara på den fler gånger.
Båda vill testa på att ha en egen lägenhet och leva sitt eget liv. Det är bra för förhållandet att ha fått ha sitt eget först innan man flyttar ihop. Det kommer hända så mycket nu i början med skolan så att bo ihop skulle bara tära på förhållandet. Dessutom vet man ju om hur många det är som gör slut när de flyttar ihop.
Vi vill alltså ta det sakta framåt och se till att det håller. Varför skynda?

Nyttighetsveckan dag nr 2

Andra dagen på min nyttighetsvecka. Tog en powerwalk innan frukosten och sen åt jag gröt och ägg.
Det här går min nyttighetsvecka ut på:
- Äta var 3:e-4:e timme
- Dricka massa vatten
- Träna och ta promenader
- Försöka hålla mig borta från onyttig mat och godis (men lite är okej)

Under sommaren har jag blivit mycket sämre på att träna och inte orkat tänka på vad jag stoppat i mig. Inte för att jag har gått upp i vikt, men känner mig mycket ofräschare och inte i form. Min hud har dessutom blivit dålig pga all den dåliga maten.
Så nu ska jag försöka hålla igång så jag är snygg tills skolan börjar.

Ska till Cnatten

Den här veckan ska jag ha en slags nyttighetsvecka. Vi får väl se hur det går med den saken. Men hittills har det ju gått bra. Hehe.
Körde ett stenhårt pass på gymmet så är helt mör i kroppen. Ska duscha nu och sen dra hem till Jennie. Vi ska tjöta och sånt, vi har inte träffats på jättelänge! Så vi kommer ha massa att prata om.

Om fem timmar får jag nog veta om lägenheten, håll tummarna!!

Kanske kommer jag bo på Stallvägen 44A

Nu är jag ensam hemma en vecka! Hurra!
Det är så skönt. Tänk att om lite mer än en månad så kommer det alltid vara såhär.

Igår var ju jag och kollade på en lägenhet. Den var verkligen jättefin! Fräsch och bra på alla sätt. Fast liten då så klart. Hoppas verkligen jag får den nu! Får veta det inatt tror jag. För idag var sista svarsdagen.
Annars får jag ta den andra. Det går också bra. Så jag kommer ju få en lägenhet vilket fall.
Men med lite tur så blir det den här.

Så här ser planlösningen ut:


Konstigt nog var det kul i Vmo

Galet vilken rolig kväll det var igår!
Först satt jag och Annie i hennes båt och hade det mysigt. Sen åkte vi till Emily och hälsade på. Det var jättetrevligt där, men sen begav vi oss vidare till Gästgivaregården och hängde med Wille och gänget. Sen gick vi vidare på efterfest hos någon och hängde en del utanför Harrys.
Haha, så mycket har jag inte slängt runt i Värnamo på flera år! Men det var skitkul! Tänka sig att man visst kunde ha roligt i Värnamo.

Lite bilder från båten:



Nu ska jag snart vara med Mia.
Imorn jobbar jag 7.45-17. Usch!! Och därefter ska jag åka till Växjö och kolla på en lägenhet! Spännande!

Fredag

Snart ska jag åka in till stan. Ska spela lite Buzz hos Wille och sen vara med Annie. Vi ska nog ut med hennes båt och mysa lite och sen kanske det blir Harrys. Ska jobba imorn så det blir en lugn kväll vilket fall.

Ha en bra kväll!


Så här ser jag ut idag iaf!


Puh!

Imorn åker fransmännen hem! Jippi! Hehe. Ska bli skönt faktiskt. Äntligen kan man duscha och bajsa när man vill. Och äta framför tvn!
Ikväll var vi på Anneberg och grillade. Enligt fransmännen är det stället paradiset på jorden. Hmm, vi har alla olika smak.
Imorn är det jobb igen. 12-21.
Det är skönt nu när Delex är semesterstängt, då jobbar jag inte så mkt. Max 3-4 gånger i veckan. Då känns det som man har lite semester iaf.


Lägenhetstjaffs

Hej!
Jag har egentligen inget att vettigt att skriva.
Kan ju berätta att jag letar lägenhet för fullt. Har fått ett erbjudande om en etta, men den är pytteliten och dyr. Måste bestämma mig innan söndag.
Hittat massa fina jag vill ha! Men det är ett slags poängsystem på den hemsidan och det är väldigt många som har högre poäng än mig så det är svårt. Men det är väl bara att kämpa på.
Försöker få tag på dom som delar ut dom här små lägenheterna, men dom är omöjliga att få tag på. Men har skickat ett mail nu och frågat om jag inte kan få längre tid på mig. Så får väl hoppas på det bästa. Annars blir det jobbigt.

Överraskning väntar

Snart kommer Wille och plocka upp mig. Han och Daniel kommer direkt från flygplatsen.
När jag ringde Wille innan så var han lite bekymrad över att han skulle vara tvungen att städa och klippa gräset när han kom hem. Haha, jag sa inte ett knyst. Ska bli kul att se hans min sen när han kommer hem och det inte finns nåt att städa. Jag skulle ha klippt gräset, skit också! Men nåt kan dom ju få göra själva.

Har mina nya kläder på mig idag. Tycker dom är fina, men är lite osäker på midjebältet. Men om man inte har det till linnet så ser man ju typ gravid ut från sidan.


Sexdröm

Inatt hade jag världens sjukaste dröm! (Okej då, det är väl inget ovanligt)
Jag drömde att jag hade sex med Wille och sen sa jag att vi var tvungna att sluta upp med det. Sen sa jag att jag redan har en pojkvän som jag inte vill förlora. Så dumpade jag honom där och gick hem till min riktiga pojkvän. Gissa vem det var? Brad Pitt!! Hehe, nu var det ju inte särskilt märkvärdigt drömmen dock. Jag gick hem till honom och visade honom mina nya underkläder jag köpt så fick han välja vilka jag skulle ha på mig. Sen hade vi sex i min säng, men Angelina låg bredvid och Brad kollade bara på henne hela tiden och sa hennes namn, och hon låg där och bara log. Haha, jag blev asförbannad och gav honom en örfil och sa att jag ångrade att jag gjorde slut med Wille.
Sen blev det nån annan dröm.
Märks att jag inte fått till det på ett tag. Hehe ;) Men idag kommer Wille hem, då blir det inga sexdrömmar längre. Då blir det bättre. Mohahahahahhaa.

Jag måste vara världens bästa flickvän

Jag var i Cooks hus för några timmar sen och matade Tossan för sista gången. Stackarn har inte haft nån att gosa med så hon var helt kelsjuk. Tovig päls hade hon fått med, men vågade inte klippa. Hade ju varit just snyggt om jag slant lite med saxen och klippte av hela huvudet.
Jaja, till saken.
När William och Daniel åkte hemifrån var det fruktansvärt stökigt i huset! Det låg gamla pizzakatonger, mögliga matrester, strumpor och odiskad disk överallt! Såg ut som dom haft värsta ravepartyt där. Till och med sofforna stod snett och soffbordet och mattan stod inte på sin plats.
Men nu var jag så snäll och städade! Diskade den äckliga disken och slängde den mögliga maten. Skojar inte, spaghettin var hårdare än innan den blivit kokt.
Nu kommer Wille älska mig ännu mer! (Om det är möjligt ;))Det här trodde han nog aldrig om mig. Vad snäll jag är. Men hade ju varit synd om dom om dom skulle komma hem till den skiten. Det stank ju så jag trodde att Tossan bajsat nånstans i huset. Hoppas bara doften försvunnit tills imorn.

Ny garderob

Det är livsfarligt att gå ensam på A6 i fyra timmar! Köpte lite väl mycket, men ångrar ändå ingenting. Det mesta köptes på rea så det var billigt men tillsammans blev allt ganska så dyrt. Men jag har faktiskt inte shoppat på hur länge som helst så jag var värd alltihopa!
Sen kom dom andra och då gick vi på Ikea. Vet massa jag ska köpa nu. Köpte även min första flytta-hemifrån-grej, eller mamma köpte. Gissa vad? En strykbräda! Haha, jag har inte ens ett strykjärn.
Har ont i fötterna nu. Har vandrat i 5 timmar utan vila.


Som sagt, livsfarligt!


Från HM


Bik Bok


Midjebälte från Vero Moda


Nu blir det converse igen! Köpta på dna (världens vackraste skoaffär)


Blev en del ja. Köpte även massa trosor på Lindex och ett Buzz-spel till Wille (till mig själv som jag ska tvinga honom att spela med mig)

090712

Om en stund ska vi åka till Jönköping. Jag ska gå på A6 medan de andra är i Gränna. Jag tycker inte det är allt för roligt att kolla på naturen med fransmän. Betydligt roligare att shoppa. Sen ska jag gå på Ikea och drömma mig bort.

Ha en bra dag!


Klänning

Dom senaste timmarna jag sytt på min klänning. Snart är framsidan klar, men ändå massa finslip kvar.


Väldigt ofärdig än som sagt.

Snart är det middag med fransmännen. Och sen kommer Annie och Ida hit.


Hejsan



Är lite krasslig idag. Jobbigt.
Har letat fram lite flytta-hemifrån-saker jag fått genom åren. Det var visst inte alls så mycket som jag trodde. Så har påbörjat en lista på saker som jag måste köpa och det är verkligen en hel del.
Pysslar lite med min klänning som jag håller på att sy med. Den tar lång tid att göra, men förhoppningsvis blir resultatet vackert!

Inte igen

Jag har huvudvärk och är astrött. Hoppas inte min bihåleinflammation kommer tillbaka. Men det kanske bara är så att jag har brist på sömn.

Annars ikväll har jag bara umgåtts med fransmännen. Vi har ätit middag superlänge. Sen har vi även kollat lite i ikea-kataloger, det gäller ju att vara förberedd.

Nu ska jag sova så att jag är pigg tills imorn. God natt!

Glad

Haha min mamma är rolig. Tidigt imorse när jag gick upp, klev även mamma upp bara för att berätta att hon inte sovit någonting. Sen diskuterade vi en stund om vem som sovit minst och vad vi har tänkt på. Sen berättade mamma att hon satt en liten svensk flagga på bordet för att fira. Haha, tack antar jag.

Var glad på jobbet idag. Det är inte alltid så lätt när man sitter i kassan på City Gross, men inget kunde förstöra mitt humör idag.
Tränade en snabbis efter jobbet med och nu ska jag äta glass!

Så förändras mitt liv

Jag låg i min säng och skulle sova. Fick ett sms av Sanna.
Kom du in?
Va? Skyndade mig att få på datorn och sätta på internet. Det krånglade! Sen loggade jag in på Mina sidor på Studera.nu. Letade reda på antagningsbeskedet. Och vad fick jag se? Listan började nerifrån Struket, stod det på fem. Sen kom jag upp till det jag verkligen ville veta. Lågstadietlärare och informatör. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Antagen!! Och reserv till informatör.
Min lycka går inte ens att beskriva. Sanna fick dock hör den. Hehe, förlåt för tjuten.
Jag är så glad! I höst flyttar jag till Växjö och mitt liv känns genast så mycket bättre!
Fick mamma, pappa och alla fransmän att börja gråta och applådera. Haha. Jag är nöjd!

Nu ska jag sova. Jobb imorn. Pussssss just nu älskar jag livet!!!!

Mata katten

Nyss hemkommen från träningen. Var inte alls sugen på att träna men tvingade mig själv. Helt sjukt vad det gjorde mig gott. Nu känner jag mig mycket piggare, i huvudet då, och gladare. Är helt mör i kroppen så kommer säkert ha träningsvärk imorn.

Innan träningen åkte jag hem till Willes hus för att mata katten. Jag är kattvakt nu när familjen Cook är i England. Jag som hatar ansvar! Men det är ju glädjande att familjen litar på mig, jag har ju trots allt nyckeln till deras hus och deras älskade katt i mina händer. Nu kommer jag väl ha död på katten bara för det.


Världens sötaste lilla Tossan!

Nu ska jag äta middag med fransmännen. Det kommer ta ca 5 timmar. Suck, Jag hatar det!!!!
Man ska stoppa in en gaffel i munnen, tugga i tjugo minuter, därefter prata i tio minuter, sen tar man nästa gaffel och så håller man på så. Och minst tre portioner måste man ta! Och det är både förrätt och efterrätt.
Rädda mig någon!

Stackars Rebecca

Det enda som är positivt med att ha gäster är att kylskåpet är proppfullt! Hemma hos oss är det aldrig det annars. 

Rebecca var och åt middag med min familj och fransmännen i tisdags. Rebecca är blå under ögat. Fransmännens slutsats; Rebecca blir slagen av sin pojkvän och vi är hennes stödfamilj.
Haha! Höll på att dö när jag fick veta att de trodde det.

Tråkiga tråkiga dag

Det är så tråkigt att vara hemma! Jag hade det så mysigt i stugan. Man gjorde typ inget särskilt, bara fanns till typ. Och det var gött! Jag och Wille drack oss berusade igår också. Hehe. Hade vår alldeles egna lilla fest.
Idag åkte vi då eftersom jag skulle jobba.
Kan ju berätta vilken otursdag det här har varit. Det började med när vi skulle åka hem från stugan. När vi nästan var framme i Värnamo kom jag på att jag glömt mitt smink, så vi var tvungna att vända. Det tar en halvtimme att åka till Willes stuga. Suck. När vi väl var framme i Värnamo var klockan kvart i tre och jag började jobba halv fyra. Snacka om stressad då jag var tvungen att duscha och allt, men jag var snabb. Sen åkte vi och köpte korv som jag åt i bilen och sen skulle jag kasta ut ett papper med ketchup på genom fönstret, då hamnade självklart allting på bilen.
Sen på City Gross var vi alldeles för lite personal så det var fullständig kaos. En man hade sönder två mjölkpaket i kassan så det blev mjölk precis överallt. Sen gick kassan sönder!
Pappa kom och hämtade mig vid stängning och berättade att Fransmännen kom igår! WTF?! Dom skulle ju komma imorn! (Min storasysters pojkväns föräldrar och lillasyster är då fransmännen).
Jaha så det var ju bara att åka hem och vara trevlig och kyssa dom på kinden tre gånger.
Nu har jag rymt in på mitt rum, Jag fattar ändå inte vad någon säger och ingen fattar vad jag säger.

Här kommer lite bilder från stugan.

Så här fina kompisar finns det i brunnslocket utanför cooks stuga.


Smultron


Willes båt.


Hur kan man motstå den mannen?
(jag kan inte)
 

En liten bro.


Det är så vackert i skärvhult. Skulle kunna vara där en vecka och bara gå runt och lukta på allt. Jag gillar faktiskt landet, bara man slipper bo där dag ut och dag in i 20 år!


Wille plockar jordubbar i deras gigantiska jordgubbsland.


Så här söta fågelskrämmor finns det lite överallt i trädgården.


Det blev en del jordgubbar.

Imorgon åker Wille till England så det var tur att jag var ledig två dagar så vi fick ha lite tid tillsammans. Det har verkligen varit jättemysigt även om Wille har längtar efter sitt ps3 jättemycket! Vi hade ju dessutom tur med vädret. Kunde ju till och med sola lite.

Nu ska jag jag gå in i huset igen. Hoppas som andra har gått och lagt sig. 

Mmmm

Jag och Wille hade en väldigt trevlig kväll igår. Vi lagade tacos och sen drack vi drinkar och kollade på en gammal skräckfilm. Det är roligt att dricka med sin pojkvän!


Wille i köket.


Våra drinkar.

I stugan

Nu sitter jag här i Cooks stuga.
Jag och Wille har varit ute och plockat jordgubbar i trädgården, och ätit upp dom.
Är så glad att det är fint väder! Hoppas det är sol och varmt imorn med så att vi kan sola och bada.
Snart ska vi laga tacos och sen ska vi supa! Haha, bara vi två. Det ska bli spännande!


Bara den här dagen också

Igår åkte jag och Annie till Ida och grillade lite köttabitar. Sen kom även Johan och Mimmi och  gjorde oss sällskap. Vi lekte nästan ihjäl Idas stackars kattunge. Men han får skylla sig själv för han var så sööööt!

Nu ska jag snart jobba. Är inte särskilt sugen på det. Men imorgon är det äntligen måndag! Konstigt att säga så. Men är ledig i två dagar och det ska bli skönt!
Jag och Wille ska åka till hans stuga och vara där dom dagarna och bara njuta av varandra. Imorn firar vi 1,5 år!
Var det tvunget att bli dåligt väder? Min vanliga otur.


Så är det

3,5 timme på City Gross. Kändes lite onödigt, men det är ju iaf dubbelt betalt. Imorn blir det 12-21 och sen ska jag och Wille till hans stuga och bosätta oss där ett par dagar. Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig.
Ska packa nu, men vet inte riktigt vad jag ska ta med mig. Blir ju alltid för mkt när jag packar. Ska ha med mig datorn iaf.

Ikväll kommer min syster Julia och hennes pojkvän Kevin hem. Så nu förvandlas mitt hem till ett engelsk/fransk/svensk-talande hem. Jag ska hålla mig inne på mitt rum så jag slipper prata.

Puzzelbitar

Ja men det var ju fint väder till nästan ett. Blir det fint väder ikväll igen? Och till helgen? Hoppas!
Jag och Annie satt på den blivande altanen i solskenet och puzzlade. Haha, ja vi puzzlade.


Det är Annie som sitter där.


Det är inte så smart att puzzla i närheten av hål. Två puzzelbitar fattas numera.

Snart ska jag åka och träna sen ska jag hem till Wille och senare blir det att umgås med Mia.

Gissa om du kan

På City Gross kan man avskeda folk utan att ha en anledning. Lugn, det är inte mig det gäller!
Tänker inte säga heller. Hähä. Nu blir ni allt bra nyfikna va?
Det har pratats om det hela dagen och ingen verkar veta varför, och dom som vet varför vill inget säga. Det finns alltså en anledning till att personen blev sparkad men som inte angavs vid själva sparkningen. Dessutom krävs det bevis. Mhm, krångligt va? Och du fattar ingenting.
Det är meningen.

Jag behöver massage. En hel dag i kassan betyder ont i ryggen och axlarna. Ska fråga min katt om han kan göra det.

Hej då!!!!!

Jaaaa

Varför luktade det lussekatt på toaletten på Delex?
Jag kommer aldrig få veta.

Sista dagen på Delex den här veckan. Slipper nämligen jobba på fredag för då är det typ bara semesterfirande där. På fem minuter bestämde jag mig för vad jag ska göra den dagen. Sola och träna!! Börjar bli frisk nu nämligen. Wihoo.
Snart ska jag till Wille och kolla på hans nya tv. Imorn är det City Gross som gäller. 12-21. Kom och köp!!

RSS 2.0