091031

Nu står Jennie i duschen så jag passar på att blogga.

Igår kollade vi på Idol. Nästan lite synd om Eddie nu som alltid hänger löst.
Sen klädde vi ut oss till hårdrockare, det var meningen att vi skulle va häxor men vi såg mer ut som hårdrockare.
Vi var på en fest som var trevlig, men vi kände inte så många där så vi tog en biltur till Max istället.

Nu ska vi börja göra oss ordning för kvällen. Det ska bli så kul!

Kan ju nämna att Jennöö lyckades skrämma livet ur mig när jag kom ut från duschen innan. Herregud, fick nästan hjärtinfakt. Och kvällen har inte ens börjat, jag kommer antagligen dö innan vi har kommit fram till Stallarna.

Stoooooor

Nu har jag varit och storhandlat. Glömde köpa chips. Skit med!

Nu ska jag storstäda. I alla fall stordiska.

Sen kommer storjennie. Höhö.

Nää lilljennie kommer snart och då ska vi ha trevligt. Vi ska kanske på nån fest men innan dess blir det nog att glo på idol.

Hemtentan är inskickad och psyket börjar återgå till det normala. Skönt.


091030

När jag är klar med min hemtenta så ska jag beställa dom här två klänningarna som belöning.

 

Nu ska jag finslipa arbetet och om en stund går jag över till Wille och käka frukost. Jag är alldeles för lat för att göra någon själv, dessutom har jag bara några torra mackor kvar.


Mamma, lämna oss inte!

Ikväll går bröstcancergalan på tvn. Jag minns så väl en gång för några år sedan då jag och min äldre syster satt i soffan där hemma och kollade på galan. Det var nog första året som det sändes. I vilket fall så kom mamma springandes upp för trappan och skrek åt oss att stänga av. Vi stängde inte av. Mamma stängde av och tårarna föll ner för hennes kinder. Hon var arg. Det behöver inte hända, sa hon. De visar bara det värsta. De flesta överlever och blir friska, jag kommer överleva och bli frisk. Jag ska inte dö.


Jag var runt 13 år då mamma kom hem en dag. Barn är precis som husdjur, man märker direkt när det är något fel med sin mamma/matte.
Mamma bad sina döttrar följa med henne in i finrummet. Julia 16, jag 13 och Annie 11. Vi satt i skinnsoffan och mamma i fåtöljen. Sen berättade hon det. Mamma berättade att hon fått bröstcancer. Bröstcancer, vad är det? Det var ju inget man direkt hört talas om. Men cancer, det visste man ju att det dör man av. På den tiden fanns det ingen bröstcancergala och jag kände ingen med cancer, jag visste bara om gammalt folk som hade det. Mamma talade om att hon varje år i ett års tid skulle åka till Jönköping för att strålas. Hon skulle också ta bort sitt ena bröst.
Jag minns hur lilla Annie som inte hade någon aning om vad som pågick frågade mamma om hon skulle dö. Jag kan bara tänka mig hur hemskt det måste ha varit för mamma att få den frågan och inte kunna ge något svar.

Sen pågick de värsta året i hela mitt liv. Varje dag var jag rädd att hitta min mamma liggandes död på golvet när jag kom hem från skolan. Ibland svimmade hon och ibland hade hon jätteont. Hon fick inte sticka sig på sin vänstra hand då inte hade några lymfkörtlat kvar på den sidan och giftet skulle gå direkt till hjärtat. Ändå satt hon och rensade bland rosenbuskarna. Men värst var det psykiskt för oss alla.
Jag hade fått för mig att om jag inte talade om det, så fanns det inte. Jag berättade för någon, men ingen förstod. Så jag gav upp. Bättre att hålla det för mig själv. En annan försvarsmekanism var att skjuta mamma längre ifrån mig. Det skulle inte göra lika ont om hon dog då.
Från att vara en sprallig och glad tjej stängde jag in mig i mig själv. Jag förlorade kompisar och mitt största intresse blev att sova bort dagarna. Inget i mitt liv hade något värde längre. Allting handlade om mamma och jag var inte längre i fokus. Jag fick inte leva mitt tonårsliv då, kanske därför jag levde ut den lite senare.
Eftersom jag nästan aldrig pratar om mammas cancer får jag ibland stora gråtattacker och mår jättedåligt. Jag kan inte ens förklara hur mycket jag ångrar att jag aldrig fick eller tog chansen att prata med någon utomstående.
Och fortfarande då jag vill prata om det så går det inte. Så fort jag tar upp det märker jag att personerna tycker det är obehagligt och jag ryggar tillbaka och håller det för mig själv. Men jag har pratat mycket med min katt där hemma i Fänestad. Han är bra på att lyssna.

Nu har jag inte ens berättat mycket av det värsta som hände under den här tiden, det är för jobbigt att ens skriva om. Och jag har bara berättat det från min synvinkel. Det var inte så längesen jag fick höra mammas. Men den håller jag för mig själv. Det gör för ont.


Mamma är nu friskförklarad, men har istället en hjärntumör. Det är farligare att ta bort den än att låta den sitta kvar. Jag kommer antagligen få oroa mig över mammas överlevnad i resten av mitt liv.


Tack för att du överlevde mamma!


Utstyrsel klar

Nu är 7/9 klart på tentan. Jag ska vara klar innan jag går och lägger mig.
Vore skönt att bara behöva finslipa det imorgon.

Jag och Cilla har flängt runt på stan idag. Jag hittade allt jag behövde till min utklädnad.

Gissa vad jag ska vara?

Ja, jag ska vara en ängel. En död ängel med massa blod på.

Det ska bli så roligt på lördag! Stallarna har anordnat en stor Halloweenfest, och stallarna ligger precis vid slottet så det kommer bli perfekt stämning.

Imorgon blir det också fest, och då måste man med klä ut sig. Det får bli något enkelt.


Paus i skrivandet



Oh, vad fett min hår är! På med mössa.
Nu ska jag på shoppingäventyr med Cilla.
Vi ska leta efter kläder att ha på Halloween. Jag vet vad jag ska klä ut mig till, jag behöver bara vingar. (Nej, jag ska inte vara en fågel).
Vart kan man köpa låtsasblod förresten?

Knud Illeris



Jag hatar den här mannen! Varför kan han inte skriva texter man förstår?
Han var ganska söt dock.

091029

Nu sitter jag här med en kopp te, kollar på the Voice och skriver på min hemtenta.
Har varit upp en timme nu.
Det är fruktansvärt att gå upp så här tidigt när man egentligen borde ha lov.
Iofs är det ju mitt egna val, kan ju sova länge om jag vill. Men jag föredrar att ha det mesta färdigt mot kvällen så man kan slappna av lite.

Vi fick godkänt på grupptenta! Det känns riktigt bra. Jag har klarat alla tentor vi har haft hittills. Men det blir det säkert snart ändring på.

Sen vill jag säga ett stort grattis till John Cook som tog körkort igår. =D

Kattuna

Nu har jag skrivit klart 2 frågor av 3 på hemtentan. Eller nja, klara är dom ju inte. Behövs mycket finjustering. Men det är iaf skönt att man har lyckats fylla ut sidorna.
Nu har jag iaf pluggat klart för ikväll. Ska väl snart lägga mig och försöka att inte försova mig imorn.

Ja, vi har alla olika sovstilar!

Jag har hört att katter kan bli knäppa av kattuna (tonfisk för katter). Stina är väldigt knäpp, eller snarare galen. Hon flänger fram och tillbaka och in i saker och skuttar upp och ner och gör konstiga ljud för sig. Men det är väldigt roligt! Jag gillar knäppa katter, människor med för den delen.

Familjen Cooks katt äter mkt kattuna, den har blivit knäpp av det. Och det värsta är att när man har låtit dom smaka av den ljuvliga kattunan, vill dom inte ha något annat!


Mat

Jag har just lagat köttfärslimpa för första gången i mitt liv!
Den blev faktiskt god, men inte riktigt lika god som mammas.
Jag gjorde till och med min egna gräddsås.
Nu blir Emelie stolt över mig.

Ingen tid att spilla, dags att fortsätta med hemtentan!

091028

Åh jag försov mig i morse!
Skulle ha gått upp halv åtta och börja plugga men vaknar tjugo i nio!
Blir så förbannad på mig själv. Har ju inte fått något gjort nu bara för det.

Nu ska jag skynda mig till biblioteket och plugga med Cilla.

Man kan inte koka ris utan gryta

Jag skulle koka ris, vad tror ni hände?
Jag hade ställt rispaket, som är gjort av plast, på en av plattorna. Jag trodde att jag satt på plattan med grytan på, men nej. Tydligen satte jag på plattan med riset på!
Märker jag det med en gång? Nej!
Plötsligt börjar det puttra lite och jag tänker att nu börjar riset koka.
Ack så fel man kan ha.
Går fram till spisen och ser att påsen med riset i har smält i bottnen, drar snabbt bort påsen från plattan och ris faller ut över hela lägenheten. Behöver jag tala om att påsen var full?
Springer först för att ta bort brandvarnaren, men når inte upp. Så måste hämta en pall för att få ner den. När det är klart måste jag åtgärda allt det brända som ligger på spisen och alla miljoner riskorn som finns överallt.

Det här är inte min dag!


Här är ungefär hälften av riset!

God morgon!

Vet ni hur jag vaknar nästan varje morgon?
En liten kisse står och klappa med sin tass på min mun så jag ska vakna.
När hon sen ser att jag har vaknat börjar hon spinna och kryper in vid mitt hår och lägger huvudet vid min hals och somnar.
Det är nästan lika underbart som att vakna upp bredvid sin pojkvän. =)

Den här veckan är vi "lediga". Vi har en hemtenta som ska lämnas in på fredag.
Och tro mig, det är inte några enkla frågor vi ska svara på. Vi har fått tre frågeställningar som ska bli besvarade på tre sidor var, och det får inte vara 1,5 radavstånd ens!
Suck. Jag har skrivit ungefär en halv sida på den första frågan hittills.
Man måste dessutom koppla till litteratur, tur då att jag har alla böcker! Nej, jag saknar ju såklart den viktigaste.

Kolla in min lilla papegoja. Hon brukar hoppa upp på en när man sitter vid datorn och lägga sig på ens axlar. Sen kan man gå runt och hon sitter kvar där. Hehe.


Hemtenta

Var det någon som såg Roast på Berns på femman nyss?
Usch vad synd det var om Sofie Wistam när Magnus Betnér skämtade om hennes barn.
Hon såg ju ut att börja gråta närsomhelst. Fick typ ont i magen av att se på henne.
Jag tycker han är rolig, men det var väl lite väl hårt att skämta om hennes barn kanske.

Jag och Wille har faktiskt pluggat hela kvällen. Börjat lite smått med hemtentan som ska in på fredag.
Usch vad hemsk den är!
Nu har jag iaf läst Utvecklingspsykologi, bra bok, men måste läsa Lärande, känns som det är mkt viktigt i den.
Imorgon blir det plugg hela dagen!

God natt!

Klagobrev

Tänk er en stor föreläsningssal, ungefär en sådan som i Harry Potter, sen tänker ni er den fullpackad med kanske 200 människor. Alla sitter och hyschar åt varandra hela tiden.
När det bli mummel en gång säger jag:
Det är fruktansvärt irriterande när alla hela tiden ska säga SCHHH SCHHH SCHH!

Plötsligt blir det helt tyst i salen.
All makt åt Emmy!

Här trodde jag ingen hörde mig när jag skulle härma alla andra, men ja där ser man. Jag kan minsann få tyst på 200 pers!


Nu har jag skickat in ett klagobrev till min kära hyresvärd.
Jag må vara en surfitta men han verkar ju ha blivit uppfostrad av två kokta broccoli.
Hade ni sett hur det ser ut i mitt hus hade ni också klagat.
Det är spindelnät i lamporna, gigantiska dammråttor överallt, matrester i korridorerna och en lukt man kan tro ha blivit till av 50 pers som varit dåliga i magen samtidigt.

Så. Nu ska jag pusta ut.
Dags för hemtenta!


091026

Nu har jag rast!
Annars går vi i skolan idag mellan 8-17.
Hälften avklarad.

Vi har haft redovisning, tror det gick bra.
Nu ska jag sova lite. Börjar igen 14.15.


Kolla in gullet! :)

 


Bra helg!

Vilken lugn, skön och rolig helg det har varit!
Precis som jag ville.
Nästa helg blir det inte lika lugnt. Då är det Halloween och det är en stor Halloweenfest på Stallarna.
Jennie ska komma hit då med!
Måste komma på något att klä ut mig till.
Just nu lutar det mot catwoman bara för att jag har svarta blanka leggins.

Hade jättemysigt ikväll med mina brorsöner.
Filmen var jättebra! Fast väldigt sorglig i början, grät ju.
Men sen skrattade jag nog mer än vad dom andra barnen gjorde.
Jag kommer alltid ha mitt barnasinne kvar!

När vi kom hem till mig kom Eddie på en bra regel:
När snopporna (killarna) hälsar på dig så får dom kissa i toaletten, men när snipporna (tjejerna) hälsar på dig så får dom kissa i kattlådan!

Haha. Nu vet ni det alla flickor som tänkt hälsa på mig. Det är kattlådan som gäller!


Jag: Kan ni se fina och glada ut när jag tar kort?
Tydligen inte

Snart kommer mina små älsklingar!

Snart kommer mamma och pappa hit. Dom har med sig mina favoritpojkar!
Alfons och Eddie (mina brorssöner).
Jag ska gå på bio med dom. Vi ska kolla på Upp.
Mamma och pappa ska gå på en annan film, nämligen Bröllopsfotografen, som jag såg igår.
Jag tycker den var bra, men dom som hade trott att den skulle vara jätterolig blev lite besvikna.
Men jag hade inga förväntningar, säkert därför jag tyckte den var bra.

Jag saknar Alfons och Eddie jättemycket!
Dom är 9 och 5 år gamla.
Ska bli jätteroligt att gå på bio och umgås med dom helt ensam.
Förra året åkte jag och Alfons till McDonald's helt själva.
Det var den bästa dagen i hans liv, sa han!
Awww. Men nu är det inte lätt att vara en bra faster när man bor en bit bort.

Den här filmen ska vara jättebra har jag hört!


Kul lördag!

Hade en jättetrevlig dag igår!
Vi var ett gäng som åkte och kollade på bio redan vid tre.
Sen gick vi ut och åt och efter det bowlade vi.
Hur trevligt som helst!
Roligt att göra nåt annat än att bara förfesta och sen gå ut på en av studentpubarna.

Hörde en väldigt rolig konversation mellan två kvinnor som jag antar inte hade träffats på väldigt länge.
Kvinna 1: Jag har flyttat in till Växjö nu.
Kvinna 2: Jaha, vad trevligt! Med mannen och barnen då såklart.
Kvinna 1: Njae, inte med mannen längre.
Kvinna 2: (sväljer högt) hmh. Näääääääääääääääääääe. (host) Nähä näää.
(sen kom en lång pinsam tystnad)

Jag älskar att tjuvlyssna!


Det blir bara sjukare och sjukare

Jag vill inte vara tjatig, men jag måste berätta en ny sak om min ryska granne.

Hon knackade nyss på och undrade om inte jag kunde komma in till henne och hjälpa henne att boka en bussbiljett.
Snäll som jag är följde jag med in för att hjälpa henne.

Ni vet kidnappare i alla filmer bor ju ofta i väldigt tomma rum och med massa fotografier på väggarna.
Så såg det ut hos henne.
Och det var inte fotografier på hennes vänner, eller det vet jag förresten inte.
Det var bilder på nakna män och kvinnor. Och det var liksom inte sådär konstnärliga vackra och smickrande bilder, nää det var grov porr!

Herregud.

Jag har fått men för livet.

091023

Idag är det fredag!
Och jag är ledig.
Kan knappt bli bättre.
Förutom alla måsten som måste göras idag.

Tränat har jag redan gjort idag, så nu återstår städning och rätta min akademiska text lite innan jag skickar in den.

Men först blir det lunch!

Ännu ett inlägg om min katt och den ryska grannen

Har klippt Stinas naglar, eller klor heter det väl när det är på en katt.
Hon har skadat mig och Wille på sista tiden. Hon vill nämligen väldigt gärna klättra upp på ens ben när man står upp.
I morse hoppade hon upp på mig och kloade sig fast, jag hade inga kläder på mig. Förstår ni hur ont det gjorde?
Det blödde en hel del.
Men nu kan stackarn inte ta tag i någonting. Hon försöker hoppa upp i soffan, hon brukar alltid kloa sig fast och dra sig upp sista biten för hon kan inte hoppa så högt, men nu faller hon baklänges istället då hon inte fastnar.
Skönt för mig och Wille - synd om Stina.

Nyss knackade min ryska granne på.
Hon ville låna Stina. Aldrig i livet!!!
Men det var inte det enda hon vill låna. Hon ville även låna mitt kontokort =O.
Vad är det för människa?
Jag sa jag inte hade några pengar på det och då frågade hon om inte jag litade på henne.
Det är väl klart jag inte litar på henne!
Sen berättade hon att hon skulle ha det till att beställa saker på internet, då sa jag att det inte funkade att betala med på internet.
Fast det gör det. Mohaha.



Kolla in posaren!


091022

Nu är det helg!
För mig iaf.
Ska ta det lugnt i helgen, ska försöka låta bli att festa.

Nu ska jag ta en powernap och sen blir det träning.
Känner mig inte ett dugg motiverad just nu, men efter en stunds sömn och lite käk blir det nog bättre.

091021

 

Idag har jag haft min pojkväns skjorta på mig. Tycker det var fint.

På tal om tjejer med killskjortor; Varför ska alltid tjejerna ta på sig killens skjorta då de ha "sovit" över?

Så himla skönt är det ju inte att ta på sig en skjorta. Då är det väl betydligt bekvämare att ta på sig sin egna t-shirt och mjukisbyxor, eller nåt.

 

 


Hemma från gymmet

Jag tränade ben, stenhårt! Jag ska aldrig mer träna ben innan jag ska cykla hem.
Aldrig någonsin har backen vid gympasalen varit så brant!

Det finns en kille på gymmet som glor lite väl mycket.
En gång ville han "hjälpa" mig.
Finns det något mer störande? Som att inte jag kan ställa in en maskin själv.
Det roliga är att han är kaxig mot Wille, hehe. (misstolka inte, dom pratar inte direkt med varandra, det är kanske om Wille frågar om han är klar med en maskin t ex, då får han buttra svar tillbaka.)

Nu ska jag duscha.
Dax att tvätta håret. Det har liksom bytt färg av allt fett. Höhö.


Drama queen

Grupparbetet är i full gång.
Vi ska presentera ett pedagogiskt dilemma i form av drama.
Yes! Drama är ju lite utav min specialitet. Jag har ju spelat Julia i Romeo och Julia i högstadiet.


Här är jag och Romeo! (Snygg hållning jag hade)

Nu ska jag laga mat och kolla på 7th heaven (måste ni också sjunga melodin när ni ska säga det?)
Sen blir att jobba mer på grupparbetet och sen träna!


Dear ryska granne

 

Min ryska granne ska ha fest!
Hon spelar alltid skithög musik. Spelar ingen roll om klockan är sju på morgonen eller två på natten.
Hon verkar alltid ha fest.
Nu när hon verkligen ska ha fest så ber hon ursäkt för oljud. Om hon inte tycker att det låter från henne annars, kan man ju ana hur mkt det kommer låta ikväll.
Jag tänker iaf inte joina er.


091019

Förutom föreläsningen i morse så har jag varit på en som höll på i 20 min.
Kändes verkligen nödvändigt.

Har tränat idag också. Tränade kondition, vilket jag inte har gjort sen i typ våras.
Måste bli bättre på det! Trodde jag skulle drukna i mitt eget svett efter 12 minuter.

Nu ska jag plugga.
Ska försöka komma i säng tidigt.
Imorgonbitti blir det grupparbete.

Ferre

Snart ska vi iväg på middag hos Lina.
Vi ska få träffa hennes tjejkompisar.
Sen blir det värstingfest där!
Kanske...

Jag har en känsla av att det kommer komma väldigt mkt folk, men jag har ju fel ibland.
Det ska iaf bli roligt att festa med annat folk än bara lärarstudenter.
Dessutom är det i ett hus utanför Campus.
Skönt med omväxling.

Sen vill jag säga att jag hoppas att Kenza vinner den här blog awards.

Nu Idol, sen Stallarna

Nu ska vi kolla vem som åker ut i Idol. Hoppas på Camilla eller utlänningen som inte heter Eddie.
Sen ska vi iväg till Stallarna!


Fredagsmys

Nu är Jennie och Emelie här och fredagsmyset kan börja!
Väntar på Madde också.

Sen bär det nog av mot Stallarna.
Men nu blir det kladdkaka!


091016

Idag har vi haft en lektion då vi gick runt i ring och sjöng: en, två, tre, fyra, alla byxor är då dyra. Den som inga byxor har, han får gå med rumpan bar.
Ja, jag ska bli lågstadioelärare!
Hehe.

Nu ska jag snart iväg och träna.
Och sen kommer Jennie!


Haha, den här bilden är så sjukt kul!

091015

Usch, vilken jobbig skoldag det har varit idag!
Först hade vi seminarium i 2 timmar om "hur kan vi veta vad vi vet?"
Sen hade vi en lektion i akademiskt skrivande i fyra timmar, med en rast på en kvart!
Usch!

Snart kommer Sanna hit en runda.
Du har väl bakat?
Hehe.

Dyrt!

Var nyss och besökte farbor doktor.
Fick först vänta en kvart i det proppfulla väntrummet.
Sen får jag prata med läkaren i 3 minuter och sen får jag en remiss.
150:- fick jag betala för detta!
Vet ni vad en student skulle kunna göra för dom 150 kronorna?

Suck.


Städdax

Jag är ju ledig idag, vilket innebär att det inte finns några undanflykter till att inte städa.
Tur att jag bor så litet, då går det ganska snabbt.
Men det är tråkigt.
När jag och Wille blir rika (på våra läraryrken) så ska vi anställa städhjälp!
Det har jag bestämt.

Snart dags att sätta på sig hörselskydd.
Vår dammsugare är långt ifrån tystlåten.
Alla i byggnaden vet när vi städar.

God natt!

Imorgon är vi lediga!
Så gött. Behövs efter dom här fruktansvärda föreläsningarna vi har haft den här veckan.

Titta vem jag hittade under bordet!


Så söt!!!

Jag har en bra nyhet!

Vet ni vad?
True Blood, säsong 3, kommer antagligen börja sändas 3 december!
Wohoo!
Det var betydligt tidigare än väntat.

Nu ska jag fira genom att spela lite sims, det var längesen!


Kallt, men ingen snö

Konstigt att det snöar i typ hela Sverige förutom här.
Växjö har trots allt minst soltimmar om året.
Men det är svinkallt.

Jag längtar till jul.
Jag vill köpa julklappar.
Ska nog börja planera vad jag ska köpa till alla.

Akademiskt skrivande

Nu har jag skrivit 250 ord på min akademiska text.
Bara 450 kvar!
Men jag har faktiskt hittat ett blockcitat, det känns bra.
Ska bara hitta ett bra löpcitat jag kan ha i texten med.

Åh, varför skulle jag gå in och skriva här nu då?
Nu tappade jag mitt flyt.


Stina har träffat sin släkt

Under helgen har Stina fått träffa sin mormor & morfar, farmor & farfar och moster och faster och fabror (dom kalla sig faktiskt själva så, och jag kallar mig själv för mamma). Sen har hon även träffat en hel del annat folk, som inte är släkt.
Alla är förälskade i henne.
Hon är verkligen världens bästa kattunge. Hon är sötast i hela världen och busar och leker jättemycket. Dessutom är hon lite knasig och brukar trilla omkull. Helt underbar!

Nu sover hon så jag ska passa på att plugga.
Det är svårt att plugga när hon är vaken. Då vill man bara titta på henne hela tiden och leka med henne.

Nu blir det lantliv igen

Nu ska jag snart hem till Fänestad.
Lilla Stina ska få följa med. Kan ju inte lämna henne här helt ensam.
Min farfar och min brorson fyllde år igår så jag ska fira dom imorn.
Ikväll ska jag träffa Jennie.

Igår åt vi först mumsig middag, sen drog vi vidare på förfest och sen till Stallarna.
Riktigt roligt igår faktiskt!
Förutom då att Emelie slog ut en bit av sin framtand. Hehe.


Friday

Nu ska jag bara låta mitt hår torka sen ska jag till Emelie på middag.
Sen får vi se hur kvällen blir.
Kanske drar vi vidare nånstans, kanske det slutar på Stallarna.



Polis polis potatisgris

Haha, det är så fult när poliserna gör sina övningar!
En dag låtsades dom brotta ner en kille, som spelade full, på parkeringen. Då stod det en man bredvid och sa till dom vad dom skulle göra; Men prata med honom!
Haha.
Nyss mötte jag ett demonstrationståg med poliserna. De skulle alltså öva på att motarbeta demonstranter, tror jag.
Jag blev iaf rädd och tog en annan väg hem.
Bra skådespelare är dom allihopa. Misslyckas dom som poliser kan dom ju alltid söka jobb på en teater. 

Man har ju mist sin respekt för poliser. Man ser dom överallt och vet att dom inte får göra nåt.
Så när man ser en polisbil i stan antar man att det är övning.

091008

Hade ett seminarium mellan 8-10.
Vi hade en ny lärare som vi ska ha i nästa kurs, och nu kändes det verkligen att det är viktigt att ta alla uppgifter seriöst.
Innan har det typ bara varit att läsa lite så man vet vad det handlar om, och mest har man pratat om vad man själv tycker och så.
Men med den här läraren ska vi tydligen bli förhörda på det vi läst!
De texter vi läser är typ omöjliga att förstå.

Aja, det var väl så här man hade tänkt att det skulle vara att läsa på universitet, men eftersom det har varit så slappt och flummigt nu sen vi började så känns det jobbigt.


När jag kom innanför dörren så kutade lilla Stina fram till mig och försökte hoppa upp på mig.
Hon kanske tror att hon är en hund?

Hon gillar mig iaf. Hon följer efter mig nästan hela tiden och vill leka eller kela.
Helt otroligt hur mkt jag tycker om den lilla tussen.


Haha, hon ser inte ut att vilja vara i min famn


Hon sysselsatte sig en bra stund med att krypa under mina armar, fram och tillbaka.

 

 


091007

Idag har det varit många och hälsat på Stina.
Under eftermiddagen kom Emelie och Lina hit och bakade kladdkaka.
Nu ska jag äta något och sen blir det plugg.

Förresten, varför är Hilary Duff och Tyra Banks med i Gossip Girl?
Dåligt med pengar kanske.

God morgon!

Stina har sovit i min säng hela natten.
Först studsade hon runt bland mina ben men sen somnade hon och sov precis hela natten.
Jag vaknade upp ibland bara för att kolla så hon levde, tänk om jag hade krossat den lilla stackaren.
Sen vaknade vi samtidigt och har busat hela morgonen.
Nu har hon börjat äta också, igår åt hon knappt någonting.
Men bajsa i kattlådan, det kan hon!


Så sött hon sussar.


Hon gillar mest hemmagjorda leksaker, hon är rädd för dom andra.

Ursäkta alla mina inlägg om Stina, ni tycker säkert inte det är lika kul som jag tycker, men jag kan inte låta bli!

 


Min lilla fina kattunge

Nu är jag hemma! Jag och min bebis.
Min lilla kattunge är sötast i hela världen!
Stackarn var riktigt rädd under bilfärden hem, men nu verkar hon trivas.
Just nu ligger hon och sover i min säng.


Stina i sin reseväska.



Aww. Så liten och söt!


Stina!! =)


Jag längtar!

Jag ska hämta min lilla tusse redan imorgon!
Gissa om jag kommer vara helt sprallig på föreläsningen innan vi åker.

Nu ska jag duscha och städa lite så det är fint när min nya familjemedlem kommer hit.
Sen blir det att lägga sig ganska tidigt, lär ju inte kunna sova inatt.

Gud vad duktig jag är

Jag har nu börjat på mitt akademiska skrivande.
Jag har skrivit allt det som ska stå i det vänstra och i det högra hörnet. Dessutom har jag skrivit en rubrik.
Bra jobbat!
Nu kommer jag inte längre.
Kanske en tupplur gör susen?

Jag ska få en bebis

Den här dagen har varit jättetråkig och jag har mått dåligt och varit helt nere.
Men sen tog jag ett viktigt beslut.
Jag ringde en annonsör på blocket och frågade om katten som jag har på bilden nedan.
Och vet ni vad? Katten är min!

Stina ska hon heta. På onsdag ska jag hämta henne.
Hon är bara elva veckor gammal så egentligen är hon för ung, men mamman har inte brytt sig om henne så hon klarar sig helt på egen hand.
Hon är helt rumsren och är en innekatt och kan äta helt själv och är jättesnäll.
Perfekt!
Åhh lilla Stina! Min lilla bebis. =)


Jag ska bli världens bästa mamma till dig!

Hur ska jag klara av att vänta till onsdag. Jag kommer längta ihjäl mig.

 


Kissekatt


Ska den här lilla kattungen bli min?

Jag hoppas det!!


091003

Igår var jag hos Emelie och åt middag, hur gott som helst!
Sen spelade vi lite tv-spel och kollade på Idol.

Jag hatar Camilla!
Hon kan ju gå och starta en trio med Lotta och Kikki.
Vilka idioter är det som röstar på henne?
Däremot är Tove (den lilla tjejen, hon heter väl så?) svincool!
Modigt av henne att välja bra låtar och inga tråkiga ballader.

Nu ska jag till stan en runda.

091002

Jag kan inte sluta spela!
Suttit hur länge som helst nu och spelat Mario Galaxy. Det är så roligt! Och jag är grym.
Det är nog min dolda talang, att spela Wii.

Nu har jag iaf lyckats slita mig från spelet. Ska gå en runda med Emelie och hennes kompis.
Blir väl runt sjön som vanligt. Men den rundan är lagom och väldigt fin, dessutom vet jag ingen annan.
 
Jag är förresten ledig idag! Borde börja med mitt akademiska skrivande, men äsch. Det är ju fredag!


Ett litet gnälligt inlägg

Jag saknar min gamla kropp!
Okej, nu lät det typ som jag fått en ny på posten eller nåt.
Det har jag inte!

Jag vill ha tillbaka min vältränade kropp som jag hade innan sommaren.
Innan latheten kom och erövrade min hjärna.

Nu måste jag träna stenhårt och tänka lite mer på vad jag äter och när jag äter. Inte hoppa över några måltider och inte äta godis varje dag.

Vill ju känna mig fin och slank och inte ha en rumpa som hänger vid knäväcken.
Jag vill se ut som jag gjorde när jag var på Kos.


Till och med lite magrutor!


Efter midsommar gick det utför.

Nää, nu får det vara slut på klagandet. Ska ta tag i mitt liv ordentligt.
Och egentligen borde jag väl inte klaga. Jag är ju inte den som går upp i vikt av att äta onyttigt, men mina muskler tynar bort och jag känner mig ohälsosam.
Känns typ som jag har misshandlat min kropp på den senaste tiden. Skärpning Emmy!


RSS 2.0