Jag dör!

Jag är helt slut! Men duktig har jag varit idag!
Jag har nu suttit i tretton timmar minus några raster och skrivit på min hemtenta. Jag är klar med 4 av 5 frågor. Det är skönt! Det hade inte alls känts lika bra om jag inte haft min kompanjon Amine att skriva med på msn. Vi har diskuterat alla frågor tror jag och vi har gjort typ samma på våra arbeten så det är bra. Sen är ju Amine ett geni med och om jag har gjort som henne så kan jag känna mig lugn.

Kvällen avslutas med en ansiktsmask och hårinpackning och kramar och pussar med min underbara pojkvän. Det behövs efter den här slitsamma dagen.

Nu ska jag hämta te och kakor!

Åh

Jag skrev faktiskt ett inlägg tidigare idag. Men tydligen har det försvunnit. Det gör mig ganska sur!

Jag skriver iaf hemtenta. Det är det enda jag har gjort idag.

Kakor


Någon som vill smaka?

Kakorna blev riktigt goda faktiskt! Tänk er cookies blandat med kladdkaka. De här kommer bakas fler gånger. Tror jag ska testa med vita chokladklumpar i nästa gång. Tror det kan bli riktigt gott!

Nu ska jag äta melon och proppa i mig lite fler kakor innan jag går och lägger mig.

Söndag

Det var en helt okej låt som vann igår tycker jag.

Idag har jag och Wille varit och tränat och städat klart lägenheten. Annars har jag mest legat i sängen och kollat på tv. Måste ju vila upp mig nu innan hemtentan som kommer imorn.
Nu ska vi hämta tvätten och sen ska jag baka. Ska baka chokladkladdkakor. Har aldrig gjort dom innan, men det låter himla gott!

Hoppas ni har en bra söndag =)

Eurovision song contest

Har just tryckt i mig en smarrig pizza och nu kollar jag och Wille på Eurovision Song Contest. Är verkligen besviken över att Anna inte gick vidare, men sånt är livet.
Är ju så stort fan av den här tävlingen så kollar iaf. Jag hejar på Belgien, som jag har sagt tidigare, och Turkiet tror jag kan vinna. Norge var bra med!

Nyss sjöng Serbien och jag tror att han har den fulaste frisyren jag någonsin har sett! Kolla själva. Skum låt också.

Emmas fot

Kvällen var jätterolig igår, fram tills det att Emma trampade snett. Då fick jag och Cilla följa med henne till akuten. Hon hade gjort illa sin fot riktigt ordentligt, hon har även brytit den typ 4 gånger innan. På akuten fick vi ingen hjälp iaf. Det fanns ingen läkare och röntgen var inte öppen (?!), så det var ju bara att åka hem igen.
Så imorse åkte vi tillbaka och Emma fick röntga sin fot och prata med en läkare. Efter ca 2,5 timme får vi veta att det var en rejäl stukning. Så det var ju skönt att det inte var värre.

Nu ska jag och min pojkvän städa hela lägenheten. Jättekul!


Vår överraskning till Emma igår, 100 ballonger!


Haha, Cilla! =)

Bangs

Idag hade jag min sista dag i skolan! Känns jättebra. Vi har dock en hemtenta nästa vecka så än är inte plugget över.
Jag och Emma cyklade även in en runda till stan idag igen. Hittade en jättefin klänning och en tröja och några riktigt fina ringar.

Ikväll ska Emma ha sin riktigt 20-årsfest (den i onsdags var liksom inte riktigt hennes). Så nu väntar jag på att Cilla ska komma hit så att vi kan jag göra en sak som ska göras till Emmas fest. Hehe. Ni får se sen.

Klippte förresten min lugg idag.

Bilder

Det var ju som sagt fest hos Emma igår. Min kamera försvann under kvällen, men jag hittade den precis innan vi skulle gå. Nu kollade jag om det var några bilder som hade tagits, och det var det. Det var ca 30 bilder på Cilla och Elin som såg ut så här:



Så här såg tårtan ut som Emma fick av oss:


Emma klagade på att jag såg så sur ut på alla bilder, det måste ju ha varit den här hon menade:

Plugg

Efter att ha suttit med studiegruppen och pluggat i tre timmar var det bara att gå hem och fortsätta. Sitter nu med en uppgift som ska in imorn. Jag kunde ha börjat med den för längesen, men som vanligt så skjuter jag upp saker och ting.

Till något helt annat, jag är jättesugen på att klippa mig! Såg bilder på mig från förra midsommar och jag vill ha den frisyren igen. Ska nog försöka att fixa till det imorn.
Hittade inte så jättebra bilder, men typ så här:

27 maj

Igår fyllde Emma år. Jag hade bakat en tårta som jag och Cilla överraskade henne med. Sen hade hon lite förfest, måste säga att jag kände mig väldigt hälsosam när de andra drack alkohol och jag drack vatten. Följde med ut till Sivans och dansade.

Idag har jag jättemycket träningsvärk! Jag är även sjukt trött, vet inte hur den här dagen kommer att gå. Men nu ska jag iväg och studera med min studiegrupp.


Opponering

Såg nu vad stora dom solglasögon såg ut på mig på den bilden. Dom ser inte så stora ut annars, tror jag.
Nu är jag iaf hemma från skolan. Vi hade opponering idag och jag var jättenervös över att jag skulle få massa skit för mitt arbete, men det gick bra. Fick mycket beröm och det enda negativa var att jag kunde strukturera arbetet annorlunda.

Nu ska jag slänga i mig lite mellanmål och sen sticka till gymmet.

26 maj

Nu ska jag till skolan. Har inte varit där på över 5 veckor!
Det känns lite konstigt faktiskt.

Ha en bra dag!


Snälla, du skojar?

Jag visste väl att Katrin Zytomierska fick sitt barn idag! Jag har kollat hennes blogg varje dag nu i några veckor för att se om någon bebis dykt upp, och när hon inte uppdaterat sen mitt på dagen igår så kunde man ju helt klart misstänka att det var dags. Många förväntar sig nog att hon ska misslyckas som förälder, jag tycker redan hon har misslyckats genom att ge barnet namnet Ringo. Ringo!! Vill hon att han ska bli retad?
Trodde faktiskt att det var ett skämt att han skulle heta så, jag hoppas fortfarande att det är det.



25 maj

Känner att jag faktiskt har varit ganska så effektiv den här förmiddagen.
Dagen började jag med en morgonpromenad, sen pluggade jag och skickade in min opponering. I en bra stund gjorde jag lite träningsövningar, sen har jag diskat och nu ätit mat. Bra jobbat Emmy!
Nu ska jag låta maten smälta lite, sen blir det en till promenad eller gymmet.
Min förkylning/gräsallergi börjar lugna sig så idag har jag stor lust till att röra på mig. Har inte varit på gymmet på en vecka! Mår nästan psykiskt dåligt över det faktiskt.

En sak jag måste göra idag är iaf att tvätta håret. Faktum är att jag inte har tvättat det sen i torsdags, haha! Så därför tänker inte jag visa någon bild på mig. Jag tror ni förstår.

Lite shopping

Efter att jag och Emma suttit i biblioteket en stund så cyklade vi in till stan. Jag köpte mig en svart bikini (nu suckar nog mamma där hemma, är det något jag äger för mycket av så är det bikinisar), ett par solglasögon och ett par shorts. Det var väl inte så mkt eller?
Inte mkt för att vara mig iaf.


Ny vecka

Ja, det känns väl bra. Sommarlovet närmar sig och vädret blir sämre.

Nu ska jag iväg till biblioteket med Emma och plugga lite. Jag ska skriva en opponering på en annans arbete. Jag hatar det! Och jag hatar när man får se hur någon annan har lagt upp sitt arbete och skrivit och man själv har gjort helt annorlunda. Jaja, det får väl visa sig på onsdag hur mkt fel man har gjort.
Får väl ta min första omtenta om det skulle vara så.

Här får ni en liten kvick och suddig bild på hur jag ser ut nu.

Typiskt mig

Jag och Wille åt grillad kyckling idag igen. Wille skulle ha potatissallad till sin, jag skulle ha pommes eftersom jag inte är så förtjust i potatissallad. Till min besvikelse fanns det typ bara 20 pommes kvar, men jag bestämde mig för att tillaga dom ändå. Jag såg verkligen fram emot att få vräka i mig kyckling och pommes, men självklart så glömde jag bort mina pommes i ugnen och jag kunde likväl stoppa i mig kolbitarna från grillen som att äta dom. Så jag fick ju äta potatissallad iaf! Alla ni som tänkte "typiskt Emmy" räcker upp en hand nu.
Vet inte om jag har gjort sönder en spegel för mycket eller nåt, för jag drabbas alltid av sådan här små skitsaker som förstör min dag.

Nu kollar jag på A Cinderella Story som jag kanske har sett 5857360 gånger, men den är fortfarande lika söt. Snart är det läggdags. God natt!


23 maj

Jag sitter här med mitt svintråkiga arbete! Jag är nästan klar nu, ska bara kolla så att jag har fått med allt. Hela den här kursen har varit helt luddig och jag har inte haft någon som helst förståelse för det vi har gjort. Jag har inte lärt mig någonting, och nu sitter jag och skriver ett arbete som jag inte har någon aning om hur det ska skrivas. Det finns nämligen ingen lärare som svara på våra frågor under helgen. Hur kan man då vara så dum och göra ett arbete som ska in på måndagmorgon när man inte tänker vara tillgänglig under helgen. Så nu är vi 30 förvirrade studenter som inte har någon aning om vi gör rätt eller fel.
Får väl stå ut två veckor till, sen är det sommarlov i 3 månader.

Snart ska det ätas grillat igen. Vädret är förresten väldigt lustigt idag. Jag och Wille var ute på en morgonpromenad och då var det svinvarmt ute. Sen gick vi till Willys på eftermiddagen och det var lite kyligare, när vi gick ut från Willys spöregnade det och nu är det varmt igen. Skumt.

Om det är någon som vill vara med på mitt bokbål är det bara att komma hit om 2 veckor.

Litteratur

Gud vad gott det var med grillat innan! Skulle nog kunna äta det varje dag. Det får ersätta söndagspizzan imorn tror jag.


Som ni ser så äter vi mycket grönsaker.

Hela kvällen har jag suttit och läst jättetråkig litteratur. Jag hatar när man måste refera till kurslitteratur när man gör ett arbete. Det ska finnas med precis överallt i den dokumentation som jag skriver nu. Men hallå, jag har inte ens öppnat böckerna under min praktik, och absolut inte använt mig av dem när jag utfört en lektion. Jag använder sunt förnuft.

Nu ska jag sova för att orka med en ny pluggdag imorn.

22 maj

Det är så varmt och jag älskar det!
Några timmar under förmiddagen så var jag ute och solade med Cilla. Hur gött som helst! Vi pratade om att vi måste få ihop ett gäng och resa utomlands framåt hösten. Jag vill så gärna åka nu så att jag dör. Men första veckan i juli så ska antagligen jag och Wille ta en sista minuten. Längtar!
Sen så har jag och Wille varit och köpt glass och ställt upp på en kärleksbild. Haha. Det är några studenter som håller på med något uppdrag. Jag fick även stoppa i mig 3 mentos och hälla i mig cola.

Snart ska vi grilla kyckling och äta hemmagjorda potatisklyftor och bearnaisesås. Åh, vilken bra dag detta är!

Förutom allt plugg jag sysslar med då..

Förresten så fäller Stina så sjukt mycket hår nu att man inte ens kan gosa med henne. Wille kan inte ha henne vid ansiktet för då hänger hälften av Stinas päls i hans skägg. Haha. Stackars katt.



Världens sämsta mamma

Haha jag hade en jätteskum dröm inatt. Jag och Wille fick ett barn, en dotter. Vi hade inte köpt några saker så direkt efter att bebisen ploppat ut så åkte vi till City Gross och köpte en filt, några skålar och en nappflaska. Sen åkte vi hem och sen kom Tobbe över och stannade i flera dagar och vi hade då under tiden lagt undan bebisen. Efter några dagar kom vi på att vi glömt bort bebisen och hittade henne i kylskåpet, halvdöd! Vi lyckades iaf rädda ungen och vårat nya problem var att ge henne ett namn.
Hoppas inte den här drömmen var en sanndröm, kommer jag bli en så dålig mamma att jag glömmer ungen i kylskåpet? Hoppas inte!

Nu ska jag plugga, ska sätta igång nu så jag kan få gå ut i solen sen och sola! Det är verkligen jättefint väder ute idag, och det gör en verkligen glad.

Katten

Idag var det ju då sista dagen på praktiken, väldigt sorgligt. Trivdes verkligen bra med att gå runt där och låtsas som att jag jobbade som lärare, nu är jag bara student igen. Kommer sakna barnen jättemycket! Men antagligen ska jag tillbaka ditt på min nästa VFU i höst, annars tänker jag ändå åka dit och hälsa på.

Nu är det bara plugg som återstår och det är vad jag kommer sysselsätta mig med hela helgen. En del soffliggande lär det också blir. Jag är fortfarande sjuk, är så full av slem att jag knappt kan andas. När jag är förkyld så snarkar jag om nätterna. I natt väckte Wille mig för att tala om att jag spann (alltså som en katt, vet inte hur man böjer spinner?) Han hade först trott att det var Stina som kommit för att gosa, men till sin besvikelse så var det ingen liten söt katt utan en stor äcklig och förkyld flickvän.

Nu står en kladdkaka i ugnen. Den ska jag slänga i mig sen.


20 maj

Jaha, så var man sjuk då. Ont i halsen, ont i magen och ont i huvudet, men andra ord ingen träning idag. Tråkigt! Men har passat på att plugga lite, men har fått ont i ryggen nu efter allt skrivande på datorn. Så nu blir det vila resten av kvällen.
Funderar på att gå och köpa mig en glass, det ska ju vara bra för halsen!
Borde kanske inte gå till skolan imorn egentligen, men det är ju min sista dag och det skulle verkligen vara jättetråkigt om man inte fick säga hej då. Kommer sakna de små liven jättemycket! Det är inte klokt hur mkt jag längtar tills jag blir lärare på riktigt. 2,5 år kvar bara. Haha.

Nää, nu måste jag ha choklad! Är så desperat så jag skulle kunna slicka upp rester av choklad under soffdynorna.


Så här ser jag inte ut idag

Tänk om...

Jag har blivit förundrad några gånger de senaste veckorna över hur begåvad ett visst barn är i klassen. Han läser vuxenböcker på tusen sidor och skriver berättelser med ett påhittat språk.
Sen kom jag på mig själv att jag faktiskt var ett begåvat barn när jag gick i femman. Jag sysslade med något och gjorde något som jag tror att inte många människor kan säga att de gjorde i den åldern. Jag var nämligen grym på att skriva berättelser. Jag drömde mig bort i en annan värld och skrev berättelser på över 150 sidor, kan inte ens minnas hur många jag skrev under tiden jag var 10-13 år.
En dag så skickade jag in en av mina berättelser till ett bokförlag, nämligen Rabén & Sjögren. Några veckor senare fick jag ett svar från dem, ett personligt svar. (Vanligtvis så skickar bokförlag ut samma brev till de flesta). De skrev att jag var riktigt duktig på att skriva och använde mig av ett målande språk osv, men att det inte riktigt var deras stil med en fantasyberättelse, så de bad mig att skriva en ny, en mer verklighetstrogen.
De hade ingen aning om att jag var tolv år gammal! Jag skrev aldrig det i brevet jag skickade till dom, så antingen förstod de att jag inte var så gammal eller så trodde de att det var en vuxen människa som skrivit berättelsen.
Vilket fall som helst så blev jag jätteledsen och förstod inte riktigt vilken stor grej det var att de ville trycka en bok med mig, fast en verklighetstrogen.
Jag skickade aldrig in någon ny. Det kommer jag få ångra resten av mitt liv! Tänk jag kunde ha varit en rik och känd författare nu! Och hur coolt hade inte varit att ha skrivit en bok när man är 12 år gammal?!

Sen började jag högstadiet och då var det töntigt med att skriva berättelser, så jag slutade. Men jag funderar jätteofta på att börja skriva igen. Men är nog alldeles för lat för det nu. Men vem vet, någon gång kanske jag skriver en bok för barn och ungdomar.

19 maj

Jag kom på att under de här fem veckorna så har jag cyklat över 25 mil (och svalt över 25 flugor). Det är ju ganska bra, det med cyklandet då alltså, inte flugorna. Men jag är faktiskt ganska trött på att cykla och jag är ganska trött på vägen jag cyklar två gånger varje dag. Men nu är det bara två dagar kvar! Sen blir det plugg hela helgen.

Nu har jag varit och tränat. Blev ett lugnt pass, har haft ont i magen idag och nu börjar jag få ont i halsen. Hoppas verkligen att det går över! Nu är det käkdags, kyckling!


Sista veckan

Idag har jag varit i skolan. Helt oväntat fick jag hålla i en lektion om vattnets kretslopp. Panik! Men underligt nog så har jag sparat en låt i mitt minne som vi sjöng på mellanstadiet som gav mig all info jag behövde.
Tänk, nu är det bara 3 dagar kvar. De här fem veckorna har gått så himla snabbt.

Annars idag så har jag varit och tränat och förberett en lektion tills imorn. Tanken var att jag skulle ha sovit nu för längesen, men jag var bara tvungen att kolla på de sista avsnitten av One Tree Hill och Gossip Girl. Jag dör! Jag hatar säsongsavslutningar, kommer aldrig klara av att vänta tills det börjar igen. Får väl inte avslöja vad som händer eftersom många av er säkert inte har sett det, men kan ju säga så mkt som att båda serierna slutar på ungefär samma sätt.
Jag såg även sista avsnittet av Desperate Housewives igår. Imorgon är det sista avsnittet av 90210 och på fredag Top Model 14. Vad ska jag nu göra på dagarna? Men snart börjar ju äntligen True Blood!

17 maj

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Skulle ju kunna skriva att jag är trött. Jag är trött, så.
Vet att jag verkligen borde gå till gymmet idag men har absolut ingen ork till det. Jag borde verkligen börja skriva på min dokumentation men har absolut ingen ork till det heller.
Däremot att ligga i soffan och kolla på tv och slumra till lite då och då, det har jag massa ork till.

Här är två bilder på mig som Jennie tog i helgen. Ska lägga upp mina bilder från helgen på Facebook också, snart.

Söndag

Efter att ha tryckt i mig två pizzor och massa godis och annan skit den här helgen så får det bli hårdträning hela veckan. Det är ju även sista veckan på VFU:n nu så kommer ha mkt att göra. Ska skriva en dokumentation över de uppgifter vi har varit tvugna att utföra under praktiken. Skittråkigt!

Den här helgen har varit väldigt bra annars. Det har varit jätteroligt att ha Jennie och Dansken boende här hela helgen. Festivalen var också lyckad, dock tråkig med all lera! Men det får man väl stå ut med. Hoppas jag kan få mina skor lite rena iaf.

Nu lockar sängen. Hörs imorn!


Lördagsfestival

Vilken trevlig kväll det var igår! Vi stod för förfesten och alla verkade ha jättekul. Lite tråkigt bara när det kommer massa oinbjudet folk som inte ens tar av sig skorna eller hälsa. Som tur var hann de inte vara kvar särskilt länge.
Efter förfesten så gick vi till festivalområdet och kollade på Maskinen. De var riktigt bra, fast jag kände inte igen så många låtar. Tro det eller ej, men Maskinen lyssnar jag faktiskt inte så mkt på.
Under kvällen fick jag faktiskt min första förfrågan om att ha trekant med två killar. Haha. Efter att ha presenterat min pojkvän för honom insåg han att det aldrig skulle hända, så då gick han vidare till Jennie och undrade om inte hon kunde tänka sig en tvåkant. Haha, finns mkt skumt folk här på Campus. Som en kille som stod och höll mig om benet en bra stund. Vad ville han?

Idag fortsätter festivalen. Om en stund ska vi dra till Cillas korridor och hänga där tills det är dags för att dra sig till området.



Finns mkt fler bilder, lägger ut alla på Facebook imorn eller nåt.

Allkårsfestivalen

Nu är Jennie här! Det är ju festival på Campus den här helgen och det ska bli riktigt roligt!
Så ikväll står vi för lokalen innan vi ger oss ut och lyssnar på Maskinen bl a.


Så här ser jag ut idag.

Gekås i Ullared

Idag var jag i Ullared med mina flickor Emma och Cilla. Jag kan inte förstå varför alla människor i detta lilla land måste åka till Ullared samma dag som mig! Man ska nog åka när man tror att det kommer vara mkt folk på Ullared, för då tror alla att det är det så åker dom någon dag. Eller nej, jag vet inte överhuvudtaget hur man ska tänka om den saken! För det är alltid alltid människor där, och alla vill göra mig illa med deras kundvagnar.

Mest nöjd är jag iaf med den här tavlan. Den är i 3D. Min gamla älskade Beatlestavla försvann (blev snodd) vid flytten och den finns nog inte att köpa längre, den kommer alltid vara den snyggaste tavlan jag någonsin ägt, men den här är också väldigt fin. Den hänger över pianot.


12 maj

Så var även den här dagen över.
Idag har jag varit i skolan och sen har jag tränat och för en stund sen så var min lilla Cilla här. Hon kom hit med jättegoda muffins och så satt vi och bara pratade en bra stund.

Imorgon är det Kristi himmelsfärdsdag, eller Krist i himmelens dag som en 11-årig pojke sa i min klass, och då blir det en färd till Ullared. Det ser jag verkligen fram emot. Måste bara passa mig så jag inte gör åt för mkt pengar.

Nu väntar bara en dusch innan jag kryper ner i sängen.

Elgitarr

Wille köpte sig en elgitarr idag. Han är glad, jag är sådär glad, grannarna är antagligen inte glada alls. Tur att han har ett par hörlurar. Även om han är väldigt duktig så låter det ju faktiskt väldigt mkt. Snygg är den iaf.

Nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig. Sista dagen imorn och sen är det långledigt! Det ska bli så skönt och det blir nog ett par roliga dagar dessutom.


Hjärtekrossaren

Åh jag blir så less! Jag var så ju glad över att min telefon funkade igen, men så fort jag fick ett sms så gick den sönder igen, så nu måste jag skicka in den ändå!

Idag har skoldagen varit bra. Jag lunchade tillsammans med några killar i nian. Mkt intressant måste jag säga. Fick höra grejer jag aldrig trodde att tolvåringar hade en aning om. Satte ju i halsen några gånger kan jag ju säga. En gång var bland annat när den ena killen säger: "Jag kanske inte får nån brud på högstadiet, men på gymnasiet ska jag ha en kk iaf". Sen kollar han förvånat på mig och utbrister: "Vet du vad det betyder?" Hmm, det borde väl vara han som inte vet vad det betyder!
Sen plötsligt säger den ena killen: "Du är snygg".
Va? tänker jag och kollar mig runt omkring, sen ser jag att han kollar på mig med ett stort leeende och säger det igen. Haha. Jag frågade om han inte tyckte att jag var lite för gammal för honom. Jo, sa han då dystert och började pilla i maten. Jag är en sån hjärtekrossare!

Efter skolan blev det ett litet "krismöte" med lärarna som har hand om klassen jag är i. De har aldrig varit med om dess like, säger de. De har aldrig varit med om en värre klass och nu är måttet rågat (säger man så?). Vi kom iaf fram till att en kille, som verkligen är den värsta av dom alla, måste byta klass nästa år, och tills dess kommer han antagligen få sitta hos rektorn och jobba. Kan inte säga annat än att han förtjänar det. Har aldrig träffat en sådan usling. Han ljuger en rakt upp i ansiktet och är så elak mot de andra barnen att man nästan vill ge honom stryk.

Ojdå, långt inlägg det blev. Sorry.

My phone

Åh min telefon funkar igen! Jag mailade affären jag beställde telefonen ifrån och fick ett snabbt svar. Det räckte med att jag laddade hem ett program och installerade om hela skiten. Nu funkar allt som det ska och jag är så glad!!
Skönt att jag slapp skicka iväg den och vänta på att den skulle bli lagad.

Nu ska jag sova. God natt!


Är inte mina tänder extremt vita på den här bilden?

10 maj

Så har vecka 4 av VFUn börjat. Det är ju bara tre dagar den här veckan dessutom och en är redan avklarad så det kommer gå snabbt till långhelgen.
Skoldagen har varit bra iaf. Barnen skulle göra en expedition genom Sverige och då skulle dom börja med att skriva sina adresser. En kille i femman visste inte sin adress, han visste inte ens vilken gata han bodde på. Är inte det lite skrämmande? Jag frågade till och med om han nyss flyttat, men det hade han inte.
En kul grej var att vi pratade lite om föräldrarnas jobb. En kille sa att han inte kunde berätta vad hans pappa jobbade med för det är hemligt. Coolt! Jag gissar på att han är hemlig agent, hur häftigt vore inte det?

Nu ska jag kolla på det senaste avsnittet av Desperate Housewives. Ni som följer det på kanal 5 har väldigt spännande och bra avsnitt framför er vill jag lova.


Om du kommenterar så bjuder jag på söndagspizza

Jag lägger ner så mycket tid på träning bara så jag kan trycka i mig en pizza varje söndagskväll. Det är nämligen tradition i det här hushållet. Men man måste göra sig förtjänt av den så det gäller att man tränar.


Dagens söndagspizza: Hawaii med kebabsås.

Till något helt annat. Jag har snart skrivit den här bloggen i två år och skrivit över 1000 inlägg. Skulle inte ni kunna vara så snälla att börja kommentera snart? Det börjar bli tråkigt att skriva när man jämt har noll kommentarer. Ni är ju faktiskt ganska många som läser så snäll jag ber er!!!!!
Okej, så seriös är jag inte. Vet ju att jag nu ironiskt nog säkert inte kommer få några kommentarer på det här inlägget. Men skulle vara gulligt av er om man kunde få lite feedback ibland. Vad ni vill att jag ska skriva om och så.

Jaja. Nu ska jag förbruka en 4587759 del av pizzan genom att gå till toaletten.

9 maj

Idag har jag varit och tränat (ovanligt?). Annars så har jag mest tagit det lugnt. Har kollat på Inför Eurovision Song Contest. Det fanns två avsnitt att kolla på på svtplay. Herregud vilka dåligt bidrag det är. Men det fanns en låt som jag tyckte var fin, men kanske inte passar så bra i just den här tävlingen.



Nu ska jag duscha och tvätta håret. Jag har inte tvättat håret sen i onsdags! I och för sig ser det ju ut som jag har duschat på håret, så jag kanske kan hoppa över att dusha det då. Se nyduschad ut hela tiden liksom ;).

Myskväll

Ikväll har jag haft det jättemysigt med min kille. Vi har kollat på film och dippat morötter och ätit polly. Det har varit riktigt skönt att bara ta det lugnt den här helgen. Man behöver det när man har VFU, man blir helt trött i skallen av alla nya intryck hela tiden.

Nu ska jag sova. God natt!


8 maj

Hej!
Jag glömde helt bort att blogga igår faktiskt. Sorry.
Igår så gjorde jag bråkremsor i skolan hela dagen. Om du inte vet vad bråkremsor är så ska du bara vara glad. På eftermiddagen så städade jag och Wille hela lägenheten. Det behövdes verkligen. Sen kom Emma över och vi hade Wii-kväll.


En ganska gammal bild på mig och Emma.

Nu har jag och Wille varit och tränat och nu har jag fastnat framför tvn. Kollar på Teen Mom på MTV. Plötsligt känner mig så glad att jag inte har barn eller bor i USA, det verkar vara hemskt jobbigt.

6 maj

Idag var det en skön och lugn dag i skolan. Hälften av eleverna var iväg på orientering så det var bara 9 elever kvar och dom var lugna och snälla.
Måste bara berätta vad jag hörde två killar i fyran och femman prata om.

Kille 1:
Det är ju min mamma som delar ut fluor i skolan. Men hon har ett annat jobb också faktiskt.
Kille 2: Jaha, så hon är inte bara florist?

Haha, det lät så gulligt att jag dog för ett ögonblick.

Nu ska jag äta tonfiskgratäng och sen är det träning som gäller.



Nää nu tar jag nya tag

Snart är det ju faktiskt helg och det ska bli riktigt skönt!
Finns ingen anledning till att deppa längre.
Jag har planerat en lektion som inte riktigt är inplanerad än, men nu är jag iaf förberedd när det än blir. Annars så har jag bara legat i soffan idag och nu käkar jag vindruvor. Tanken var att jag skulle träna idag, men kände att jag behövde vila min hjärna faktiskt. Hehe.

Nu ska jag hoppa in i duschen, eller kanske inte hoppa in i den, men gå försiktigt in i den då. Och sen sängen! Att gå och lägga sig har plötsligt blivit höjdpunkten under en dag för mig.

Suck

Åh jag är så deppig! Jag har ingen bra dag alls...
I skolan var barnen värre än någonsin. Jag är ju som sagt i en klass med många olika svårigheter så att få dom att vara tysta och sitta stilla är ibland extremt svårt. Idag var de faktiskt fruktansvärda, de gapade och skrek precis hela tiden. Min lärare från universitet kom för att lyssna på mig när jag höll i en lektion. Det var första lektionen som klassen hade tillsammans och de var helt galna. Lektionen gick skit. Men som tur var sa läraren senare att hon inte vet hur hon skulle ha skött genomgången på annorlunda vis i den här klassen, sen sa hon att jag var duktig och att det är svårt att hålla en lektion det första man gör för 5-6-klassare, speciellt då de har koncentrationssvårigheter. Det hade ju varit en betydligare lättare utmaning om jag fått hålla en lektion för små snälla 1-klassare.
Jag känner mig fortfarande frustrerad över den här lektionen iaf, kunde de inte ha skött sig den lilla stunden? Suck. Men jag gillar dom fortfarande lika mkt och imorn är de förhoppningsvis lugnare.

Över till något annat så gick min telefon sönder imorse. Verkligen skitkul! Så är det någon som försökt nå mig under dagen så vet ni varför, men nu har jag min gamla tröliga telefon sålänge så nu kan jag nås.


Deppiga jag just nu.


Ska visa vad jag går för

Jag är nervös!
Imorn ska jag hålla i en lektion och min lärare från universitet kommer och lyssnar på mig. Då måste det bli bra! Jag är rädd för att det kommer bli en ren katastrof, känns som det vore min vanliga otur.
Men ni får jättegärna hålla tummarna för mig runt 10-tiden.

Nu ska jag krypa ner i sängen så att jag är utvilad imorn. Natti!

Blöt

Usch, vad det regnar idag, tänker säkert ni. USCH, VAD DET REGNAR IDAG!!!!!! tänker jag. Jag har nämligen cyklat i regn och hagel från min praktikplats. Det är väl ca 6 km att cykla.
Ni vet när man håller i en isbit för länge så börjar det svida. Den känslan hade jag i mina lår hela vägen hem. Det gjorde så ont att jag knappt trodde jag skulle klara mig hem.

Nu ska jag bara ligga under filten och dricka te i några timmar tills jag känner mig redo att göra något.

Här får ni se den värsta och mest monsterlika bilden på mig någonsin. Men jag bjuder på den. Något hände med mitt ansikte under cykelturen också, jag menar så vacker har jag ju aldrig varit förr. Sen vill jag tillägga att jag var betydligt blötare än vad som syns på bilden. När jag drog av mig jeansen och tog av mig tjocktröjan under jackan så rann det vatten på kroppen. 


Shopping

Jag följde med Wille till gymmet idag. Fick liksom inte nog igår? Men bara man inte tränar samma muskelgrupp flera gånger i rad så är det lugnt. Tränade när det gällde styrka mage och rygg igår så de musklerna fick ju vila idag. Men imorgon blir det ingen träning, mer än cyklandet till VFUn då.

Tidigare idag var jag i stan och shoppade. (Jag och Emma skulle egentligen ha shoppat i lördags men då var alla affärer stängda, vi fick oss iaf lite motion när vi gick hem). Först hittade jag ingenting. Men när jag väl köpte mig en tröja så hittade jag hur mkt som helst.

Försökte ta kort på det jag köpte, men en liten katt ville hemskt gärna förstöra.

3 maj

Tror ni jag kan gå idag? Det kan jag absolut inte! Jag har träningsvärk i hela kroppen, men vaderna är värst. Det gör så ont! Men det är helt klart värt det.

Idag är jag ledig från skolan för mina elever är iväg på prao. Min lärare skulle arbeta hemma så då fick jag med göra det. Ska börja skriva på dokumentationen som ska in efter VFUn. Det är så tråkigt! Men lika bra jag börjar nu så jag slipper göra allt dom sista dagarna.

Little sweat ain't never hurt nobody

Jag dog nästan efter mitt sista träningspass. Det var riktigt jobbigt. Mådde så dåligt efteråt att jag faktiskt spydde lite, men efter jag hade gjort det så mådde jag bra igen. Skulle väl inte rekommendera att träna så här mycket på en dag egentligen, men gör man det bara nån gång ibland så skadar det ju inte. Tycker det har varit helt underbart att träna så här mycket. Känner mig stolt.

Nu har jag vräkt i mig lite mer än en halv pizza. Men det är väl ingen som kan säga att jag inte gjort mig förtjänt av det. Eller? Nu ska jag kolla på film innan jag sussar sött.

2/3 avklarat

Nu har jag varit iväg och tränat och när jag kom hem så var min Wille här! Blev jätteöverraskad. Jag trodde inte han skulle komma hem förrän ikväll. Men jag är så glad att ha min älskling här.

Nu ska jag köra mitt sista träningspass för idag. Måste säga att jag är riktigt nöjd med min insats och jag kommer sova så gott i natt och vara mör i varenda muskel, men är inte det en underbar känsla? Jag älskar att vara "nytränad".
Nu ska jag köra Beachbody insanity. Här har ni ett klipp på vad det är för nåt. Det är riktigt tuff träning.


Träningsdag

Idag ska jag ha en riktigt träningsdag. Får ju passa på nu när jag inte har så mycket annat att göra.
Jag började morgonen med en banan och sen körde jag ett träningsprogram som heter Beachbody insanity. Nu har jag ätit frukost och snart ska jag dra till gymmet. Sen ikväll så ska jag köra Beachbody insanity igen.

Men först ska jag sola lite. Får ju inte gå miste om det vackra vädret idag.


Kick Ass

Egentligen skulle jag och Emma haft Wii-kväll ikväll, men hon ångrade sig och ville gå ut med Cilla istället. Jag har ingen lust att gå ut. Mår inte toppen och jag ska ha en tuff träningsdag imorn så jag vill bara ta det lugnt.
Hela min kväll består av filmtittande. Har just kollat på Kick Ass, den var bra! Nu ska jag kolla på How to train your dragon.

Hoppas ni har en roligare kväll än jag!


En av mina favoritskådespelare är med i Kick Ass.

...

Just nu känner jag mig jätteensam och saknar min pojkvän jättemycket!
Tur att jag har min lilla katt. Hon är bäst!

Har spelat piano någon timme nu. Tycker det är skönt att få klinka lite och hitta på egna melodier när jag är lite nere. Ska nog nätshoppa lite nu, det får mig också alltid på bättre humör.


Pics

Det var en trevlig kväll igår. Vi var ute en stund på Sivans men där var det inget folk så då drog vi till Stallarna och där var kön alldeles för lång för mitt psyke så jag, Cilla och Elin drog hem. Det var skönt att komma hem tidigt faktiskt. Sen var det ju väldigt mysigt att få sällskap av Julia.

Lite bilder från igår.

RSS 2.0