Snart är det dags

Just nu slänger jag i mig maten för ganska snart måste jag åka. Och jag har blött hår, inga kläder och inget smink. Stress!
Men ja, Ida och Jennie lär ju inte åka utan mig, men dom kanske blir sura på mig.
Det kommer bli så roligt ikväll! Det händer alltid nåt spännande när man är poch festar i Jkpg. Undrar vad som kommer hända den här gången.

Här är iaf klänningen jag sytt och ska ha på mig ikväll.

Lite suddig bild, men mar ser ju typ hur den ser ut.

Ha en bra afton! Hej då.

Våren är här

Efter att ha lyssnat en del på Darins skiva så måste jag säga att den faktiskt är bra. Mer än bra faktiskt. Jag skulle kunna säga att han är som en manlig version av Britney Spears, artistmässigt då. Inte skvallermässigt.
Och det är positivt!


Den här låten är bäst! Den tänker jag dansa till ikväll.

Sen vill jag bara säga att jag älskar det här vädret! Man blir helt lycklig av det. Och allt känns positivt, kanske därför jag helt plötsligt gillar Darin.

Role Models

Jag har sett den roligaste filmen på länge!
Role models. McLovin från Superbad är med och han är ju så sjukt söt så man nästan kissar ner sig.
Den handlar iaf om två män som får sparken från sitt jobb då de har varit fulla mm så de får välja mellan att sitta i fängelse eller samhällstjänst. Så då väljer de samhällstjänst och får ta hand varsitt barn.
Den ena får ett barn som älskar bröst och den andra som tror han är en riddare.
Haha den är helt störd! Måste ses.



Nu ska jag snart iväg och träna. Problemet är bara att jag inte kan ta mig ut på mitt rum då det sitter en gubbe i köket och fikar med pappa och jag har bara morgonrock på mig. Hur ska jag lösa detta? Orkar ju inte sitta här tills han har åkt.

Åh nej!

Mamma berättade att min CAD-lärare är tillsammas med hennes receptionists dotter.
Där gick min plan i stöpet. Då får jag väl helt enkelt kämpa lika hårt som alla andra.

Nu är det snart äntligen helg

Jag har just testat på mig en huskur.
Höll först huvudet över kokat vatten i 5 minuter, det är typ outhärdligt, sen peelade det och sen tryckte jag pormaskar. Trevligt va? Hade en oehört störande på läppen och nu har jag fläskläpp. Men det är ju modernt med stora läppar så det gör inget.
Och sen tvättade jag ansiktet med olivolja. Man får bort all skit med det. Och tillsist smörjde jag in det med hudkräm.
Vet faktiskt inte om det funkar, men det var spännande att testa.

Annars så har jag sytt färdigt min klänning. Ska bara pressa sömmarna och klippa bort trådar. Men det hinner jag göra imorn.
Kommer bli en skitbra helg! Imorn blir det fest i Jkpg med Jennie, Ida och Tobbe och på lördag ska jag på parmiddag.
Äntligen händer det något i mitt liv.
Maria ville att jag skulle jobba 9-18 imorn. Men nej denna gången ska jag ställa upp för mina kompisar istället för pengar. Snällt va?!

En kort paus i pluggandet

Visste ni att det har hittats fossiler med trollsländor som varit 70 cm långa mellan vingarna?! Fattar ni hur stort och äckligt det är. Tur att dom inte är så stora längre. Läskigt att möta en sån.
Jag har pluggat naturkunskap, vilket ni kanske förstår. Men nu är jag trött i huvudet. Därför blir det en liten paus nu. 

Snart ska jag till stan. Ska köpa nödvändigheter. Smink och sprit.
Träna också. Kondition idag, ganska skönt faktiskt att bara sitta där på cykeln och kolla på folket samtidigt som man lyssnar på bra musik.

Feeling busy

Vilken onsdag!
Allt började med att jag tappade ett ägg i golvet, slämmigt och sjukt jobbigt att plocka upp, sen slog jag i huvudet i en spetsig kant vid spisen, minst 38597369 hjärnceller dog. Min morgon var förstörd.
Men allt vände på City Gross när en gubbe ville skaka hand med mig för att han var så tacksam. Då blev jag glad, det har aldrig hänt förr.
Sen frös jag häcken av mig när jag hjälpte till med att packa upp iskalla varor. Jag köpte kiwi och lampor till min garderob, det visade sig att det behövs 9 batterier!!
Jag for hem till Wille för att få god mat. Busade lite och sen åkte jag på CAD.
Jag blev glad. Det satt en tjej i rummet. En tjej!! Men runt åttatiden bestämde hon sig att kursen inte var något för henne och bestämde sig för att hoppa av. Suck.
Men jag snackar mycket med en tant. Hon tycker jag är ambitiös, första gången jag fått höra det sen mellanstadiet. Sen snackar jag med en karl också. Han är ett geni på CAD. Han gick igenom typ halva boken bara idag, så han är bra att sitta jämte.
Det var roligare idag än förra gången. Det börjar gå framåt och jag fattar en del, men jobbigt att räkna ut vinklar och sånt.

Nu ska jag vila. Jag är trött

Min tisdag utan semlor

Idag har jag kört Wille till Mekonomen för att laga hans bil, sen lekte vi tills Wille skulle till skolan. Då åkte jag och tränade. Axlar och bröst är verkligen dom tråkigaste muskelgrupperna att träna. Men man måste ju träna alla för att få en jämnstark snygg kropp.
Sen har jag ju pluggat förstås. Dock somnade jag hela tiden så har inte blivit så mkt gjort.
Har sytt en del på min klänning, vill ha den på fredag.

Nu kollar jag på Den rätta för Linda. Inte särskilt kul, men det är ganska roligt att se hur killarna skämmer ut sig. Sen fattar jag inte riktigt hennes val. Killen med dansen är ju skitäcklig. Och vad ska hon med en nittonåring till. Tror hon att han är redo för att bli pappa?
Sen är det Paradise Hotel. har typ glömt vad som hänt för det visas ju bara lite då och då.

Imorn jobbar jag 10-16 sen är det Cad 18-21.

Är det okej nu?

När jag loggade in på facebook var det tre stycken som "ended their relationship". Är det någon slags trend? I så fall hoppas jag att den inte håller i sig.

Detta inlägget som jag skrev för ett tag sen har visst gjort någon upprörd enligt en säker källa. Tydligen har jag blivit omnämnd i en blogg om att jag sårat mina vänner med detta inlägget och att det bevisar hur lite jag har bakom pannbenet.
Hmm.
För det första vill jag säga att jag inte har några nära vänner som har gjort slut.
För det andra, det var inget illa menat med detta inlägg. Jag menar liksom att det är himla synd att så många gör slut och att jag fattar ju att det är för att dom inte är kära i varandra längre och inte pga att det är "coolt".
För det tredje, jo genom detta inlägg inser man ju verkligen att jag är totalt dum i huvudet.
För det fjärde, kul att du läser min blogg!

Så, sen vill jag ju då be om ursäkt om det är någon som tagit illa vid sig. Det var verkligen inte meningen. Alla som känner mig vet att jag absolut inte glädjs över ett förhållande som inte lyckas.

Japp. Det var det det.

Dagen

Imorse var jag i skolan och gjorde hörförståelse i tyska. Skitsvårt! Men jag fick G, så nu är ju den delen avklarad. Nästa vecka blir det läsförståelse så nu måste jag lära mig massa ord.
Sen jobbade jag 10-19. Inte mkt folk idag, och det fanns typ inget att göra, men tiden gick ganska snabbt ändå.

Skulle egentligen ha tränat Body Step nu, men min kropp orkar inte det efter denna dag. Ska istället springa lite på Orbitreken. Så lite duktig är jag, dock är det inte alls lika jobbigt.

2 dagar

Så var två arbetsdag avklarade.
Igårkväll var jag hos Ida och sken med min närvaro på den lilla "förfesten" till Harrys. Liksom de senaste gångerna blir det att jag kör folket till Harrys och åker själv hem och lägger mig.
Men nästa helg, då blir det andra bullar.

Ikväll ska jag till Wille och mysa.
Sen vill jag säga det också att Blondinbella har köpt lika dana jeansleggins som mig! Har alltid vetat att hon vill ha min stil. Mhm.
Men jag var först!

Ärtsoppatorsdag

Idag har jag pluggat och tränat. Haft huvudvärk också.
Den stationära datorn har gått sönder så jag kan inte göra hörövningarna. Problem! Nu hinner jag bara göra dom på söndag, hoppas datorn fungerar  då, annars får jag väl låna Willes.

Imorgon jobbar jag 9-19.30 och på lördag 8-17.
Bra att få jobba lite, men hinner ju inte plugga. Och det blir ju inte att festa denna helgen heller då. Men nästa kanske. Minns inte ens när jag var full senast.

Ensam

Igår var en stressig dag.
Det var okej att jobba, dock hade vi en kundundersökning och skulle fråga alla kunder vilken postkord de bodde på. Var helt sjukt torr i halsen efter typ fem minuter.
Jag har fått fler jobbtider nu med. Det känns bra.

Sen åkte jag hem till Wille och var där en timme innan jag åkte på kursen CAD.
Var det som jag trodde? Absolut!
Klockan var typ 17.50 när jag skulle gå in i byggnaden. Jag trädde in i ett rum där det satt massa av folk, och det blev alldeles tyst.  På skakiga ben satte jag mig i ett hörn. Det var bara män! Ingen under 30. Eller 40.
Jag hade lust att bara rusa därifrån och låtsas som att jag aldrig hade gått dit utan att allt var en dröm. Det kändes verkligen fel att jag var där.
Men sen kom en tant några minuter försent. Det kändes lite skönare, men bara lite.
Och så klart skulle de skämtas lite av min studievägledare att jag var ensam ung tjej och att alla säkert ville ta hand om mig och bla bla. Och där satt jag och typ: Hä hä hä.
Men sen kom läraren, han var ung! Så det är jag och läraren som är under 30. Det känns bra, går det åt helvete med kursen så funkar det säkert att flörta med honom på harrys.

Meine Welt

Idag har varit en pluggdag. Riktigt duktig har jag varit! Har läst så mkt i min bok nu så jag har bara två kapitel kvar och några hörövningar. Inte illa.
Tränat har jag också hunnit med, men det var typ extra jobbigt idag. Det var det igår med så funderar på om jag inte är på väg att bli sjuk. Känner mig typ hängig.
Aja, imorn blir det ju en så kallad vilodag.
Jag ska jobba 9-16.30 och sen skola 18-21. Första lektionen i CAD. Jag är skitnervös. Undra vad det är för folk som kommer vara där? Jag kan ju slå vad om att jag kommer vara yngst. Det är väl säkert bara gamla gubbar där som jag ska spendera 3 timmar med varje onsdagkväll. Men vem vet, kanske får jag mig en kompis.

Första avklarad

Jag har varit på hormonpalatset idag. Figy alltså.
Hade förhör på boken jag läst. Jag svamlade mest någon blanding mellan tyska engelska och svenska. Jaja, nu är den avklarad iaf.
Men nu har jag en fruktansvärd vecka att se framemot. Ni vet en sån där bok man får när man läser ett språk, en sån där med massa texter i. Jag ska läsa hela den, och göra hörövningar och lyssna på skivan till, tills på måndag! En vecka, andra har ett år. Shit.
Lika bra jag sätter igång nu då.

Gas är starkare än muskler

Idag fyller Jennie 20 år. Grattis till tösabiten!

Haha!

Annars har jag umgåtts med Wille sen igår. Vi hade myspys och idag brottades vi. Gissa vem som vann? Wille? Nej ,jag vann! Hur då? Jo det ska jag berätta nu.

Hur man vinner en brottningsmatch mot en 30 kilo tyngre man
Wille har ju självklart först övertaget. Han tar alltid till otillåtna medel som att kittlas i armhålan vilket är det värsta som finns! Sen lägger han hela sin tyngd på mig så jag nästan kvävs.
Och nu kommer själva grejen. Jag fiser och det stinker så Wille måste flytta på sig. Mohaha. Jag vann!
Så lätt är det tjejer!

Happy Valentine

Nu åkte Ida och jennie hem. Dom har underhållit mig ikväll.
Dock tog det ett bra tag innan dom dök upp. Men sen när dom väl gjorde det kollade vi på film, åt popcorn, masserade varandra och pillade varandra i håret. Mys.

Nu är det alla hjärtans dag!
Wille kommer till mig och vi ska väl ha det mysigt antar jag. Pussas och sånt.
Detta är typ världens onödigaste dag. Men aja, ha en bra alla hjärtans dag då!

Effektivt

Jag har haft problem med att komma in på min blogg. Först trodde jag att dom hade tagit bort den pga något olämpligt jag skrivit. Man har ju fått höra från gymnasieeleverna att man inte får skriva vad man vill. Man kanske inte får skriva att man laddar hem från piratebay? Det är väl det enda dumma jag vet att jag har skrivit. Eller, svårt att minnas alla inlägg. Men kan ju passa på då att be om ursäkt om jag varit kränkade mot någon.

Effektiv fredag annars. Har tränat, lämnat en lapp till Maria på City Gross om när jag vill sommarjobba (alla dagar!), fixat en lite present till Wille (jag är typ världens sämsta flickvän och presentpåhittare) städat mitt rum, pluggat och färgat ögonfransarna.
Dom blev inte alls så fina som jag hade tänkt mig, men dom är iaf inte genomskinliga längre.
Kanske ska fortsätta med att färga håret. Nja, det blir svårt att få tillbaka mitt blonda hår igen. Och jag har ju testat brunt en gång, jag var ful. Så jag får väl fortsätta leva med mitt blonda hår och höra alla kränkade kommentarer pga min hårfärg.


Jag utövar sporten snöbollskrig

Snöbollskrig ska bli en sport! Haha.
Turneringar och sånt och sen är det VM. Typ stört.

Annars då. Jag och Jennie har smått börjat planera en resa till France, gäller bara att vi har pengar.

Jag har inget kul att berätta. Mitt liv är tråkigt. Så är det bara.

Disciplin

Dagarna då man inte tränar är dom tråkigaste. Det liksom sprätter lite i kroppen för att man vill göra något, men det slutar alltid med att man inte gör något alls. Att man är sjukt lat istället.
Som tur är har jag bara två såna här dagar i veckan, men man måste ha vilodagar. Det är inget jag har hittat på. Man måste faktiskt ha det.
Så jag har spelat sims hela dagen. Pluggat lite grann, men inte mycket. Känner mig dum och lat. Men ska svara på lite nk frågor nu. Får väl ta igen pluggandet imorn.
Nästa onsdag börjar jag på cad också. Nervöst!

Kanske ska börja sy på en av klännignarna nu förresten. Låter betydligt roligare än att plugga.
Nää, 10 frågor, sen kan jag få sy.

Wilmy

Jag känner mig som en man. Jag har kalsonger på mig, man-deo och stora gula byxor från lumpen.
Är hon du i huvudet, tänker ni. Jo, ganska.
Efter träningen följde jag med Wille hem. Det var inte riktigt meningen att jag skulle stanna så länge. Men sen blev det att vi duschade och jag ville ju inte direkt ta på mig mina gamla trosor. Men kalsonger är skönt! Ska nog ta och börja köpa det istället för sexiga underkläder, det skulle nog Wille gilla. Till alla hjärtans dag blir det alltså ett par kallingar och en sportbh, sexigt!

Vad ska man förresten köpa till alla hjärtans dag? Jag är sämst på presenter. Men hallå, han har ju allt, han har ju mig! Hehe. Skämt! Nu ska jag sova.

Natti.

Är det pga Obama?

Vad är det för fel på USA? Varför visas inte serierna denna vecka heller då? Jag börjar tycka mindre och mindre om tisdagar. Bygger upp skyhögar förväntningar om att One Tree Hill och Gossip Girl ska ligga ute på Piratebay direkt när jag vaknar, förr har det alltid varit så. Men för två veckor sen fanns dom inte och inte den här veckan. Stackars mig!

Jag pratar med Annie på msn nu. Tänk att hon är på andra sidan jordklotet och ändå kan vi prata med varandra. Okej det krånglar visserligen. Mina meddelandet verkar inte komma fram. Men det är lite häftigt ändå.

Nu ska jag läsa ut min tyskabok, bara två kapitel kvar!

Gissar på träningsverk imorn

Det är sällan så ofta man uppskattar en dusch som när man bokstavligt talat kan vrida ur svett från kläderna.
Jag, Johanna och Malin har tränat Step Up. Det blir verkligen roligare för varje gång, och jag börjar lära mig, lite. Haha, men jag är fortfarande dålig, en arm hit och ena benet på golvet och andra på brädan.
Men det känns oerhört gott efteråt.
Dessutom fick jag en vetelängd av Johanna! Det var gullig, Mums!

Tänkte jag skulle äta kvällsmat, det fanns en macka och ingen skinka. Pust. Jag får väl svälta då.

Och snart kommer pappa hem, han har opererat sitt finger. Det har tagit hela dagen så dom har säkert gjort fel, typ satt på lillfingret mellan tummen och pekfingret, det hade varit kul.


Hilary Duff



När blev Hilary Duff bad girl? Hon har ju alltid varit en liten prinsessliknande varelse. Fast jag gillar henne bättre så här. Och jag gillar den här versionen av låten, den får vara med på nästa festskiva.

Jag har sytt lite på mitt linne nu. Det bli fint och jag blir nog klar med det idag, men först ska jag läsa lite mer tyska.

Vart tog suget vägen?

Jaha, så har jag läst ett kapitel i min tyskabok, 2 kvar idag.
Det där suget jag hade med att börja plugga igen, har försvunnit. Det är faktiskt inte roligt. Men det kanske beror på att jag läser ett skräckämne. Ska be till Gud varje kväll nu att jag ska få G. Det kanske hjälper.

Kom hem från Wille imorse. Fick sova en natt till för det var läskigt väder igår och man kunde tydligen åka skridskor på Fänestadvägen. Så nu har jag myst med Wilz0r sen i lördags. Kollat lite på meldoifestivalen och igår gick vi en runda runt prostsjön. Dessutom pluggade vi tillsammans. Wille pluggade historia och jag naturkunskap.
Sen såg vi antagligen världens sämsta film. Sex drive. Det kom fram massa nakna tjejer hela tiden, helt plöstligt typ. Kunde vara när två stog och pratade så sprang det förbi en naken tjej typ. Haha, sjukt. Dålig var den iaf. En killfilm kan man väl kort säga att det var.

3 nya festplagg

Så var man 3 tygsnuttar rikare. Men betydligt pengamässigt fattigare. Aja, får ju hoppas att det blir fina plagg nu då så det var  värt det.


Tygen ser inte riktigt ut så här, men typ.

Av det svarta sidentyget ska det bli en tubtopklänning, av det lila tyget ska det bli en tajt klänning med djup urringning där bak, och av det silvriga ett linne. Allt typ festkläder.

Nu ska jag kissa och sen städa mitt rum. Ikväll ska jag till bror min och kolla på melodifestivalen om inga bättre förslag dyker upp.

Tygshopping

Igår var jag hos Idas mormor. Hon och jag hade syjunta.
Eller inte. Men jag, Ida och Jennie var hos Idas mormor och åt pizza och spelade buzz. Vadå? Vi hade ju ingen annanstans att ta vägen. Vi hade det iaf jättemysigt fast vi frös typ ihjäl. Sen åkte Ida och Jennie till Harrys och jag åkte hem.

Nu ska jag och Annie till Borås och köpa tyg. Världens bästa tygaffär finns där, synd att det är så långt bort. Hoppas jag hittar nåt fint nu så det var värt resan.

Room 1408

Var det någon som såg Jay Leno igår?
Det var en tjej som berättade något sjukt läskigt, hade jag varit hon hade jag nog dött.
Hon och hennes man åkte på semester och de skulle bo på ett hotell, såg inte riktigt från början men tror att det var ungefär så här. Iaf det hade blivit något fel med rummen så de skulle bo i presedentrummet. Och det var ju hur fint som helst men när de frågade vad det kostade så var det alldeles för dyrt och då frågade de om de inte hade något annat rum. Receptionisten tvekade men sen sa hon att det fanns ett rum.
Så då fick dom ett rum med jättegamla möbler i och det var skitigt och fanns massa fläckar. Såg ut som ingen hade gjort något vid rummet på flera år. Och de blev typ misstänksamma.
Så den här tjejen gick tillbaka till receptionen och frågade om någon hade blivit mördad där. Och receptionisten sa nej.
Sen gick hon tillbaka till rummet och då stod hennes man där alldeles kritvit i ansiktet och höll upp sin telefon. Han hade sökt på google om hotellet och just det rummet som de bodde på. Och det visade sig att det kallades för spökrummet och att det spökade där inne.
Jag hade ju svimmat i den sekunden! Drömde mardrömmar om detta i natt. Jag hoppas verkligen inte jag blir utsatt för något sånt här för jag börjar i princip lipa bara jag tänker på spöken. Ja, ni som känner mig vet ju hur jag är.

Hur som helst fick dom iaf bo i presedentrummet med rabatt sen.

Jag kan likväl ta livet av mig

Jag fick en riktigt hemsk nyhet igår!
Jag var hos Wille och vi lekte att det var lava under hans stol så vi var tvungna att hålla upp benen och vi fick inte nudda nåt annat än stolen. Ja, vi är barnsliga, men vi har roligt! Kan ju tillägga att vi tänkte leka inte nudda golv men det fanns inte tillräckligt många saker att gå på i Willes rum.
Iaf, jag fick ett sms av Sanna. Hon var förtvivlad. Jag blev förtvivlad. Hon var budbäraren till den hemska nyheten. The Sims 3 kommer inte förräns den 11 juni!!!! Vi har blivit lurade!
Mitt liv gick under. Vad ska jag nu se fram emot? Hela mitt liv rasar ju samman. Hur kan dom luras så. Det är väldigt stor skillnad mellan 19 februari och 11 juni!
Och jag har beställt spelet och betalat för det! Jag blir så sinnes förbannad!

Kan man stämma dom?

Jag ska klara tyskan!

Jag är så trött på tyska. Nu har jag iaf tagit mig genom det första kapitlet. Har bestämt att jag ska läsa ett till idag. Det är verkligen jobbigt när man måste slå upp vartenda ord och när det finns så många andra roliga saker man vill göra.


Kolla på den!

Skulle du vilja läsa den här? Nej skulle väl inte tro det. Och vet ni att vissa ord i boken verkar ju vara påhittade för dom finns inte i min feta ordbok eller i någon ordbok på internet. Suck.

Jag tränade med ett genomskinligt linne

Det är nya maskiner på NC! Dom har en ful brun färg, men dom verkar spännande. Testade lite, men skulle köra triceps och det finns det bara en maskin till. Cyklade även i 45 minuter och jag var dygnsur efter det. Kan ju säga att man kan tänka på att inte ha svart bh under ett vitt linne när man vet att man kommer svettas mycket. Det misstaget gjorde jag. Jaja, det gjorde väl killarna glada.

Har ringt min tyskalärare idag också. Det finns ingen annan tyskabok! Men hon berättade lite vad boken handlar om och gav mig några tips så ja, jag får väl kämpa sönder mig om jag ska klara det här.
Nu ska jag svara på frågor i naturkunskapsboken, eller så ska jag spela sims. Svårt att bestämma mig.

Välstekt bacon

Jag vill inte trötta ut er genom att berätta om mina drömmar hela tiden. Men inatt drömde jag något helt cpigt. Jag drömde att min pojkvän var ett loo!
Dock kommer jag inte ihåg några närmre detaljer. Men vårt hus blev iaf anfallet av två loodjur och jag var den enda som var vaken så jag försökte döda dom med en varm locktång och mitt torrschampoo. Hmm. Men helt plötsligt var dom människor och jag fick jättedåligt samvete och när det ena looet visade sig vara Wille fick jag lite dåligt samvete. Så jag fick plåstra om deras brännsår och dessutom hade Wille världens mest vältränade kropp, det har han påriktigt också, nästan, typ, och det var hett. Jag vill gärna drömma fortsättningen på den drömmen. Wille med den fantastiska kroppen och inte att han är något loo då alltså. Dessutom var han solbränd. Grrr...

Är det inte sommar snart? Jag är trött på blekt fläsk.

Dam dam da dam

Snart är det alla hjärtans dag. Vad ska man hitta på då?
När jag var en sisådär 10 år räknade jag ut att 2009 skulle alla hjärtans dag inträffa på en lördag och jag skulle vara 20 år. Alltså den perfekta dagen för mig att gifta mig!
Så nu vet ni ju vad jag ska ha för mig.

Nää, inget giftande här inte. Det lär väl bli en romantisk middag på donkan istället, möjligtvis Max om vi ska lyxa till det.


Offe när han gifte sig med Camilla. Hon var bara 21!


Massage, tack!

Nu har jag varit på Body step. Känner mig duktig. Men det lär inte hända så många fler gånger att jag tränar 2 gånger samma dag.
Jag är helt slut! Har ont i fötterna och vaderna. Bränns typ. Och jag är i princip blöt av svett,
Äckligt? Ja det är det. Och jag ska snart duscha.

Jag har varit effektiv idag. Förutom att träna två gånger, har jag köpt gympaskor, köpt rakblad (finns det något mer iriterande än att försöka raka sig med ett ovasst rakblad? Man typ drar och drar och inget händer), jo och sen har jag varit på biblioteket i stan och i forsheda, och även pluggat och hunnit spela lite sims.
Tyskaboken fanns inte. Den är så gammal så dom har "slängt" den. Hur gör jag nu? Känner mig helt hjälplös. Får ringa imorn och se om hon har någon lättare bok.


Träningsnarkoman?

Fy vad tråkigt där att träna när det inte är någon annan på gymmet! Man blir typ slöare dessutom för "ingen kollar ju ändå".
Men ska träna sen ikväll igen troligtvis. Body step. Blir nog snart en träningsnarkoman.
Köpte nya gympaskor med! Dom är fina och fanns i storlek 35,5! Både jag och hon i affären blev så glada att vi nästan svimmade! Det är första gången någonsin jag har sett ett par 35,5.
Ville bara säga det. Nu ska jag käka korv och pommes.

Dreams

När jag loggade in på facebook var det tre stycken som "ended their relationship". Är det någon slags trend? I så fall hoppas jag att den inte håller i sig.

Drömt väldigt sjukt konstiga drömmar inatt. En var att jag åkte hem till Jennie klockan 10 på morgonen, och hon brukar ju sova då. Och det kom jag på när jag har parkerat utanför hennes hus och dessutom så kändes det dumt att inte ha ringt först. Så då beslutade jag mig för att ringa henne och fråga om jag fick komma till henne. Och då skuttade hon ut ur huset och pratade i sin mp3? Sen gick vi in och Jennie var astjurig för att jag bara kommit så där. Sen träffade jag Jennies mamma och hon höll på att laga mat till 100 pers för Jennies småbröder hade nämligen lanat hela natten med en massa gamla människor i för små kläder och cowboyhattar, Haha. Och sen skulle vi bada men det var ett jätteläskigt sjömonster i sjön så vi sprang därifrån och då vaknade jag.

I taket lyser stjärnorna

Var på bio igår med Jennie och Ida i Växjö. Vi kollade på I taket lyser stjärnorna. Filmen var verkligen jättebra, men så sjukt sorglig. Jag var nära att flera gånger att gå ut från biosalongen, för det är inte lätt att se en film om någon vars mamma har cancer när ens egen har det.
Min syster med för den delen. Jag tänker inte berätta om det, för i hela mitt liv har jag undvikit det. Ingen kan ändå förstå det, om man inte har varit med om det själv.

Det var iaf en sorglig kväll. Sen åkte vi och tog ett sista adjö av Annie också. Nu träffar vi inte henne på 3,5 månad! Kommer sakna henne!
Sen åkte jag hem och la mig, hade typ en klump i magen hela kvällen för filmen så grät mig till sömn. Det behövdes.

That's it.

RSS 2.0