Not 7 dresses, but two

Nu är klänningen äntligen klar och jag får gå och lägga mig.
Jobbar till 2 imorn och vi ska åka vid 4! Fatta hur stressad jag kommer vara. För det första kommer en halvtimme försvinna på att ta mig fram och tillbaka från stan. Usch kommer bli ful nu bara för det. Mohaha.

Klänningen förresten blev väldigt fin, fast ganska kort. Men det gör inget, jag har fina ben. Och med mina glansiga strumpbyxor ser det ut som jag har skyltdockorben. Kul.

Nu måste jag sova. Upp med tuppen imorn.


Nyår i Växjö?

Jag ska alledels strax sova. Måste bara sy dit några knappar på min klänning. Känner mig lite sressad med den då jag ska jobba hela dagen imorn och kommer inte hinna sy något.

På banken idag träffade jag Moa, hon hjälpte mig med att skaffa internetbank. Duktig var hon på sin första dag, Skötte sig utormordentligt.

Kom hem från Wille för en stund sen. Och nu har vi typ bestämt nyår. Det bli antagligen Växjö. Det blir bra. Då får jag fira med min pojkvän och min flickvän.

Kameran har hittat hem

Jag har äntligen fått tillbaka min kamera! Eller jag fick inte tillbaka den, jag fick en ny. Dom pallade antagligen inte att laga den. Och jag hade väl inte bara lite skit på linsen som Jennie hade. Hehe.
Nu kan jag iaf ta kort på nyår, om det nu ens blir något att ta kort på. Min klänning är iaf snart klar. Annie syr den andra för 50 spänn. Fast kanske jag ger henne löneförhöjning för det var värst vad noga hon är.

Snart åker jag in till staden och besöker banken och apoteket, vuxenställerna i Värnamo. Sen ska jag träna, sporthallen för sista gången nu på en månad.

kontaktannons

Jag är ledig imorn! Så förbannat skönt. Jag har massor planerat så lär inte lida av någon rastlöshet.

Sen vill jag säga att det finns så många tråkiga människor här. Varför vill ingen åka iväg och festa på nyår? Vill du det så kontakta mig snarast.

Askungen

Jag är sjuk och jag jobbar aset av mig. En av de långsammaste dagarna på året inträffade idag. Tänk dig själv att i princip bara gå runt och plocka lite i 11 timmar på City Gross. Nu är jag nästan död.
Men ingen vila nu inte. Har klänningar som måste sys.

Hoppas alla har en trevlig helg! Jag har det då inte.

Släktet Cook

Jag hade antagligen världens bästa juldag!
Jag ska gifta mig med Wille så jag får umgås med hans släkt lite oftare! Gillar dom mycket bättre än min egen.
Jag gick aldrig ut på kvällen utan hade det istället väldigt mysig med pojkvän. Vi bytte julklappar och så. Kändes som en av våra mer romantiska kvällar och jag har verkligen hittat världens underbaraste kille. Synd för er andra!

Nu ska jag duscha och sen sova. Jobbar 9-20 imorn.

Dags att fira engelsk jul

Det var en trevlig jul igår. Firade hos min bror och hans familj. Vi åt god julmat och delade ut julklappa. Jag fick en del bra saker, bland annat fick jag en månads träning på Nordic Club. får jag testa på hur det är att träna där med. Och presentkort på Team Sportia, mina föräldrar har nog märkt att jag gillar att träna. Sen fick jag även massa typ hudprodukter och godis och massa smågrejer som alltid är roligt att ha.
Och julklappen jag gav till mig själv var ju då en Coldplaybiljett! Bästa julklappen man kan få. Hehe. Och ni missade väl inte att det började snöa igår?

Nää nu måste jag klä på mig för snart ska jag på släktmiddag hos familjen Cook. Önska mig lycka till. Blir så nervös, speciellt när inte alla pratar svenska heller. nu måste jag plocka fram min fruktansvärda svengelska.

Julhälsning

God Jul allihopa!




Hähä, vilka fina julkort jag gjorde! ;)

Dan före dopparedan

Pust. Första andetaget idag typ. Har jobbat och sen tränat och nu nyss var jag och familjen och hälsade på farmor och farfar. Farfar hade trasslat in ljusen i granen stackarn. söta är dom, så gamla och spräckiga.

Imorgon är det julafton! Och jag och Annie har klarat vårt vad. Vi hart inte käkat onyttigt på över en månad, förtum två undantag var som vi gjort oss av med. Imponerad av mig själv.

Nu ska jag sy på nyråsklänningen, fast nu har jag kommit på en nya klänning som jag vill ha. Så jag ska typ göra den först nu, för den är inte lika komplicerad.

Så blir du hatad som kund


  • Du lägger ingen sån där pinne mellan dina varor och nästa kunds varor i kassan.
  • Du skyller på kassörskan över något som egentligen är ditt egna fel.
  • Du har endast köpt varor där sträckkorden har försvunnit.
  • Du säger inte ens hej, eller vägrar öppnar käften överhuvudtaget.
  • Du berättar konstant vad varenda vara kostar.
  • Du är tysk och ditt kontokort fungerar ej.
  • Du har något lustigt presentkort.
  • Du kommer till kassan vid 21.00 med full vagn och håller kvar all personal till ca halv tio.
  • Du klagar på att det är dyrt (ingen har tvingat dig att handla)
  • Du suckar under tiden som du står i kön fast kassörskan jobbar så raskt hon bara kan.
  • Du drar ett jättedåligt skämt.
  • Ett av dina barn drar ut sladden från kassaapparaten.
  • Ett av dina barn skriker hejdlöst
  • Du har med dig en vara till kassan och frågar vad den kostar, kassörskan blir tvungen att ringa runt för att få veta priset, efter alla ansträngningar beslutar du dig för att inte köpa varan.
  • Du tappar en vara och det blir kletigt över hela golvet, kassörskan får torka upp.
  • Du har köpt varor för flera tusen och betalar med enbart hundralappar.
  • Du köper massa vidriga saker som grisknorrar.
  • Du tror att du kan köpa hur mkt som helst av en vara som det är max 1 per hushåll.
  • Du gör ett lamt försök med att ragga på kassörskan.
  • Du är en surmutta med hängpattar som enbart klagar.

Listan kan bli lång, men jag är så trött nu så måste jag gå och lägga mig. De¨n får fyllas på någon annan dag.


Gaahhhhh

Jag är så sjukt irriterad just nu! Jag hatar alla idiotkunder som får för sig att storhandla strax innan nio och ställer sig vid kassan prick nio. Man får typ jobba över en kvart minst. Det har varit en sjukt stressig dag idag och sen när jag kommer hem ser jag hur mina p-piller ligger på byrån i hallen. Hur kom dom dit liksom. Sen förklarar mamma att hon tvättat min morgonrock, jag har dom i fickan för att aldrig glömma. Så hon hade alltså tvättat dom! Som tur var hade jag ju en karta kvar, men nu är allt fel. Kommer ju bli helt fel med mensen och sånt. Kommer ju få typ tarmvred nästa gång. Åhh bara folk som käkar p-piller vet hur jobbigt och problematiskt detta är. Istället för en söndag så får en ny vecka nu börja på en tisdag och jag kommer vara helt förvirrad och säkert käka tre piller på en gång bara för det!

Nu vill jag bara typ lipa sönder mig.


Mitt liv som popstjärna

Hur förbereder man sig mentalt för att bli påhoppad av galna kärringar och en kö på 2 mil som vill betala hos en och man vet att något kommer gå snett? Det är 40 minuter kvar nu, sen ska jag jobba. Kommer uppleva samma liv som för en kassörska på Ullared.

Gick upp en timme tidigare idag och sprang på orbitreken. Duktigt.

Nu ska jag klä på mig min enormt stora skjorta då den andra ligger i tvätten.

Varning! Kom inte och handla på City Gross idag!


I denna juletid

Klockan är ca 20.00 och det är söndag. Och jag städar! Det här är det enda tillfället jag har att göra det, men känns så surt när man egentligen borde ligga i soffan nu och ha ångest över att det är måndag imorn.
Men allt för tråkigt är det inte, jag har gjort det lite mysigt för mig. Lyssnar på julmusik och har tänt ljus. Blir lättare då. Men snart ska dammsugaren bäras ut på mitt rum och det är det värsta av allt. Dessutom ösregnar det ute. Har erbjudit Annie 20 kr för att göra det. Hon tvekade så ska fråga henne en gång till. Annars kanske pappa kan göra det. Gud vad lat jag är.

Igår var det Harrys. Sinnes mycket folk. Men det var kul, asdålig musik spelades dock. Förstörde det lite. En man som liknade en uteliggare erbjöd mig och Jennie pengar för att dansa för honom. Jag nämde en överkomlig summa, eftersom jag behöver pengar, men han hade ändå inte tillräckligt. Synd.
Jag tappade ett öronhänge och eftersom jag inte bara ville ha ett så beslöt jag och Jennie att göra något roligt med det. Så vi hängde det på lite olika män, på deras kragar. Så såg du en man med ett stort guldöronhänge i nacken, vet du vem som satt det där.

Och jag har bakat idag med, så nu är jag klar med alla mina julklappar. Ja, jag har en släkting som önskade sig hembakade kakor i julklapp.


Mama oh mama

Jag var i stan redan kvart över tio i morse. Först var jag och mamma på Erikshjälpen för hon ville se om sakerna från hennes jobb blivit sålda, och det hade visst en del av dem. Sen hjälpte mamma mig med att välja ut julklapp till Wille och hon kallade honom till och med för biffig. Det var sött. På tal om mamma så har hon sagt följande om Johan Palm: Han ser ut som en pipränsare!
Nästan så man fnissade ner sig när det kom från mamma.
Sen tränade jag och jag har även bakat. Och städat lite, fast bara ytterst lite. Jag har svårt att bestämma mig vart jag ska börja liksom.
Nu har jag iaf duschat och filat naglarna och snart hamnar det lack på dom. Måste komma på vad jag ska ha på mig ikväll med. Svårt val. Jag är klädlös.

Sömnad

Nu har jag snott den bärbarar datorn och sitter här på mitt rum. Jag måste verkligen köpa mig en bärbardator! Och den måste vara the Sims 3-vänlig så den lär ju kosta. Får göras när nästa lön kommer.
Nu ska jag göra mönster till min nyårsklänningen. Framstycket är klart så nu är det bara bakstycket och halsen som är kvar. När jag tog mina mått igår upptäckte jag att jag har minskat centimeterna runt midjan med 4 centimeter sen i september. Mitt mål är att ha 65 centimeter runt midjan till sommaren, nu har jag 68. Känns gött! (tro inte att jag lider av någon slags sjukdom nu bara).

Morgondagen är en fullspäckad dag.

• gå på stan och köpa julklappar.
• träna
• julstäda
• baka
• försöka hinna sy på klänningen
• göra mig ordning för utgång
• fest

Men nää här blir inga barn gjorda, dags att sätta igång. (inte med att skaffa barn, men med att göra saker)

I'm a slave

Jag vill härifrån! Jag vill flytta till en lägenhet i Göteborg med Jennie. Wille får gärna bo i lägenheten jämte. Och ni andra kan ju i princip hålla er så långt borta som möjligt. Jag är så sjukt trött på allt folk här och på detta döda ställe. Jag passar inte in här. Jag är helt enkelt annorlunda och här är alla lika dana. Så ge mig en miljon och jag sticker!

Okej, det finns fler än Jennie och Wille som jag tycker om. Så ta inte illa upp, för jag gillar säkert dig.
Men en jag inte gillar är boss-Maria på City Gross. Efter jul jobbar jag så här:
Fre(annandag jul): 11-21 (alltså ingen utgång på juldagen!)
Lör: 09-20 (11 timmar!!!)
Sön: 10-20

Rena rama slavarbetet. Men slapp julafton iaf så lite glad får jag väl vara då.

Realisation

Okej, jag måste erkänna en sak. Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska köpa till Wille i julklapp. Och när jag sökte på julklapptstips till en 21-årig pojkvän, ja då fick jag ett förslag på en pengaväska som man har runt midjan! Haha, skulle skratta ihjäl mig om jag såg Wille med en sådan.
Snälla, hjälp mig! Jag kan inte komma på något bra. Jag vill inte vara tråkig och köpa kalsonger och jag har inte råd med en dator eller tv.
Och snart är det försent. Lördag är min enda chans att köpa, och då måste jag komma på en bra julklapp som finns i Värnamo. Jag är säker på att det kommer sluta med en tröja från City Gross (rea 50%)

Pust.

Förresten på tal om rea. Reagera-låten gjord av barnprogrammet REA är ju riktigt svängig, har kommit ut en ny version av den med dom nya programledarna, men jag gillar den gamla bättre.

Planering

Idag slutade jag redan(!) vid 17.00 så jag har passat på att springa på orbitreken och gosat med Wille, min pojkvän som jag träffar allt för sällan nu för tiden. Man längtar nästan ihjäl sig men sedan när man träffas blir det alldeles underbart och inte så mkt tjaffs som det lätt blir när man träffas ofta. Japp, det var allt från relationsexperten.

Imorgon jobbar jag till 21.00 och på fredag 20.00. 10 timmar varje dag så därför har jag beslutat att inte umgås med någon nån utav dagarna, inte ens på fredag. Jag har massvis med saker jag måste göra så fredagkvällen kommer gå åt till att rita mönster till min nyårsklänning bland annat.

Och nyår, det blir inte Rydaholm. Hade inga pengar på fickan att lägga ut och orka bestämma sig så tidigt vad man ska göra när betydligt bättre alternativ kan dyka upp. Som göteborg, snälla Anton ha nyårsfest! Honom får man tjata mer på på lördag då det blir utgång! Harrys för första gången på typ 2 månader tror jag.

Are you looking for me?

I natt drömde jag att jag blev överfallen, jag drömde det om och om igen fast jag blev det av olika personer. Och nu börjar jag tro att jag är synsk, jag är iaf glad att jag drömde det här för annars hade jag kanske inte varit lika försiktig av mig som jag var när det inträffade något hemskt idag.

Klockan var ca 11.45. Jag hade ännu inte klätt på mig utan satt och kollade på film på datorn iklädd endast morgonrock. Jag befinner mig på övervåningen och njuter av min sovmorgon. Plötsligt knackar det häftigt på dörren på framsidan av huset. Det är bara där som främmande människor knackar på. Jag tänkte inte gå ner och öppna då jag inte vill visa mig halvnaken för någon okänd, dessutom har jag lärt mig från barnsben att inte öppna dörren för främlingar. Så jag satt kvar och ignorerade det hela. Då knackade det igen. Jag kollade försiktigt ut för att se om jag kunde se en bil, men ingen bil syntes. Det är tyst en stund och sedan hör jag hur dörren på baksidan öppnas, den jag vanligtvis inte låser men vilket jag framöver kommer göra.
Jag grabbar tag i min mobiltelefon och slänger mig in på toaletten som är några meter bort och låser dörren. Jag sätter mig ner och är knäpptyst. Jag hör hur någon vandrar omkring. Sen tänkte jag ju att det kan ju hända att det är någon familjemedlem som kommit hem, så jag tar min mobiltelefon och ringer hemnummret. Om det var någon i familjen skulle den ju svara. Men ingen svarar. Jag skickar ett sms till pappa; Pappa, är det du i huset?
Jag hör hur mannen går upp för trappan. Ibland var det svårt att höra skillnad på steg och mina egna hjärtslag. Jag vågade inte ringa någon, då skule mannen få veta vart jag var. Så knäpptyst var jag och satt där i ungefär 20 minuter och hörde hur mannen vankade runt i alla rum, precis som han letade efter något. Men toaletten höll han sig borta ifrån.
Jag var nära på att bajsa på mig och snoret rann från näsan då jag inte ens vågade gråta.
Det hade varit tyst en stund men jag ville inte gå ut förrän pappa kom hem. Sen hörde jag hur hans bil anlände och strax därefter hörde jag röster. Pappa träffade på mannen och jag hörde hur den där mannen pratade tyska, men jag har läst tyska och även om jag inte är bra på det så var den där mannen sämre. Väldigt mystiskt!
Sen ropade pappa på mig och mannen hade gått iväg, över till grannens hus! Så fick ringa grannen så han med fick komma hem.

Jag är typ helt ställd nu, tror jag lider av chock eller något för beter mig typ konstigt och mår konstigt. Det var väldigt dramatiskt och jag fattar inte vad den mannen hade här att göra. Han snodde ingenting. Så vad var han ute efter?
Jag hoppas inte han kommer tillbaka. Någon som kan lära mig självförsvar?

Rubriklös

Det är så skönt att vara hemma! Nu är det bara fem dagar av mina åtta dagar i rad kvar att jobba. Fast imorgon ska jag inte riktigt jobba, bara gå på ett extremt långt och tråkigt möte!

Igår var en rikigt händelserik på City Gross då det var en tjuv där. Men jag orkar inte berätta men mina ådror pulserade av spänning. Nästa gång kan han väl ta med sig vapen för att göra det hela ännu mer spännande.

Har verkligen inget kul att berätta då jag inte gjort något mer än jobba hela den här helgen. Och nu ska jag snart krypa ner i sängen och sussa. Nattinatti

I butiken där jag jobbar

Nu kom jag nyss hem från träningen, har käkat lite grött också. Innan dess jobbade jag sönder mig nästan, dom få timmarna jag behövde jobba idag. Jag fick ju genomgå en brandkurs på City Gross idag med. 2 timmar höll den på och jag trodde jag skulle brinna upp pga tråkighet. Usch vad surt det var! Och iskallt när vi stog där ute och alla skulle få testa på att släcka en brand. Och självklart fick jag en fråga också just när jag var inne i drömmarnas värld och hade ingen aning om vad han pratade om. Så jag svarade helt enkelt: ehh jag vet inte, eller vad? Men ingen annan kunde heller som tur vad inte den frågan så helt dum behövde jag inte känna mig.
Och nu har jag åtta arbetsdagar framför mig. Nästan som att gå i celibat.

Sett och hört på City Gross:

tjej13: mamma, dom här luktar ju som mormors trosor!
tycker det anses ganska onormalt att ha snyfftat på sin mormors trosor.

fann även en vacker handlarlista idag:

1 vetemjöl
3 mjölk
1 pussy
1 kyckling


Home again

Nu kom jag hem från jobbet. Och imorgon är jag ledig! Då ska jag och Jennie åka till Jkpg för att julhandla. Det ska bli kul. Ska försöka hitta mig en nyårsklänning med. Jag vet nästan vad jag ska köpa för julklappar till alla, men vad köper man till sin pojkvän?

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel och äta kvällsmat.

Harry Potter

Jah har börjat kolla på Harry Potter-filmerna. Jo jag är väldigt efter men det är för att min mamma i princip har förbjudit mig att kolla på dom och kallat dom för hemska filmer med djälvulskt budkap. Mmm fråga mig inte.
Men jag har faktiskt sett 1an och 2an för längesen. Så jag laddade hem 3an och har precis kollat på den. Önskar lite jag vore en häxa nu faktiskt. Så nu ska jag ladda hem dom andra 78560907 filmerna så har jag något att göra om nätterna.

Mat är bättre än träning

Idag har jag jobbat, varit hos Wille och lämnat en gitarrsladd och tränat. Jag börjar verkligen bli stark! Jag tycker allt att gubbarna börjar bli imponerade av mig nu, ser ut så iaf. Men vad vet jag. Wille försöker iaf tvinga mig att äta mer och säger att det gör halva träningen. Och jag vet att han har rätt. Det är ju så mycket lättare att träna när man har ätit någon timme innan, men ibland hinner man ju inte. Men jag har blivit mycket bättre med det och det är faktiskt lättare att träna nu. Annars har ju inte heller kroppen något att göra sig av med och förvandla till muskler. Men nu tjatar Wille på att jag måste äta något direkt efter träningen också. Jag tänker att jag kommer ju bli tjock istället. Men det blir du inte säger Wille. För det är också halva träningen säger han nu. Så jaha, istället för att träna ska man alltså äta!
Så idag skickade Wille med mig en proteinbar jag skulle äta direkt efteråt. Mums, den såg riktigt god ut. Och den var lika nyttig som 2-3 ägg. Jag blev glad och längtade tills jag skulle sätta mig i bilen och mumsa i mig den. Ack ack, den var fruktansvärt! Bland det värsta jag har ätit! Jag fantiserade om att den skulle vara krämig inuti och typ rinna ut kola eller nåt. Men det var som att äta grus! Och varje bit man tog i munnen fick man tugga i en kvart. Aldrig mer att jag går på något sånt där igen! Då äter jag hellre råa ägg.

Förresten går inte dokumentären om Britney Spears i repris?

Dags för ny vecka

Jaha så var det snart måndag igen.
I fredags var det 70-tals fest hos Johan. Det var väldigt roligt och speciellt kul att alla hade klätt ut sig och gått in för det. Sen sussade jag hos Jennie där man vaknar mitt i natten av att lilla Siv slickar en i ansiktet. (Siv är en katt).
Igår firade jag Wille. Jag tog först med honom på bio i Jönköping. Sen åkte vi till Annies lägenhet där han fick sin present och dessutom en väldigt underbar kväll som han aldrig kommer glömma. Synd för er att det inte blir några detaljer. Mohaha.
Idag har jag hållt hus hos Wille och haft julstämning. Men jag måste ju säga det att det är svårt att komma in i rätt julstämning när man inte får äta choklad och massa onyttiga godsaker. Men jaja, jag håller mig ju slank till nyårsafton då iaf.

Grattis gamling

Idag fyller min lilla sötnos år! Grattiiiiiiiis Willz0r! Nu har dom värdelösa åren börjat.
Så hans födelsedag ska firas på lördag, på hemligt vis som jag har planerat typ länge och det har varit väldigt svårt att hålla tyst om det så det är skont att det snart blir av.
Och detta är det första jag och Wille ska fira nu på ca en månad, sen är det julafton och sen firar vi ett år och sen fyller jag år, blir en presentfylld månad!

Imorn är det fest till Joahn. Ska komma så fort jag kan eftersom jag jobbar. Sen blir det pyjamasparty hos Jennie. fNizZ**

Den ständigt lyckliga familjen

Jag hatar det! Jag verkligen hatar det! Varför ska min familj endast möta motgångar hela tiden? När vi har klarat oss genom en, kommer nästa. Jag är trött på att jämt oroa mig för något! Och varför ska nu min pappa drabbas, han som är världen underbaraste och snällaste människa. Det är orättvist! Livet är verkligen orättvist!

Henric?

Nu har snart  hela min släkt besökt mig på City Gross, visst är det tevligt, men man får väldig press på sig. Och idag fick jag ropa i högtalaren för första gången, det var väldigt nervöst!

Jag gillar ju inte att bli vän med folk jag inte känner på facebook. Men när en viss Henric Pettersson ville bli vän med mig frågade jag först Wille vem det var eftersom jag aldrig sett människan. "Jo, det är min kompis" säger Wille då. Jaha, tänkte jag. Bäst att hålla sig på väl kant med Willes kompisar. Så jag blev vän med honom. Sen kollar Wille om inte han är vän med honom på facebook, och det var han inte! Så den här Henric har antagligen sökt på mig eller något. Och jag skulle gärna vilja veta hur han ens vet vem jag är. Så om du nu läser min blogg, snälla träd fram!

Tandläkarskräck

Jag var ju hos tandläkaren innan idag och jag blev mer eller mindre misshandlad. Igår skrev jag att jag hade tur som fick ta bort min sån där tråd bakom tänderna, jag skulle vilja rätta det där till otur. Skulle slipa med nån grej som lät så sjukt mkt att jag fick huvudvärk och tandläkaren slant och slipade mig i tandköttet. Kan inte ens förklara smärtan! Men tårarna rann. Och tandläkaren sa; nu får du skärpa dig! Då började tårarna strömma ännu mer och jag kände mig väldigt illa behandlad. Jag amputerar hellre bort en kroppsdel än att gå dit igen!

Sen åkte jag till jkpg, var tvungen med att trösta mig med något. Så jag köpte det man mår bäst av. Snygga underkläder och skor! Sen mådde jag bra och åkte hem för att träna. Och nu sitter jag här, lagat mat tills imorn men pappa snodde min korv så han fick steka en ny! Och den kommer antagligen vara oätlig eftersom pappa är mer eller mindre inkompitent i köket.

Döden

Eftersom jag missade One Tree Hill igår har jag kollat på avsnittet idag. Jag har inte lipat så mkt på länge! Q dog ju i förra avsnittet och det handlade ju massa om honom i detta avsnittet och jag lipade typ ihjäl mig. Och sen började jag tänka på hur jag skulle känna om någon jag känner skulle dö. Och då blev jag så ledsen att jag nästan började hyperventilera. Sen insåg jag att man får inte tänka så. Och jag skulle nog kasta mig i samma grav som den som dog. Så snälla håll er levande! Annars kommer jag få leva i deprision resten av mitt liv.

Snart ska jag till tandläkaren och sen gå lite på stan och sen träna. Gött! Har inte hunnit med så mkt träning nu när jag jobbar. Blir nog svårt att hinna träna 5 gånger i veckan som jag gjorde när jag var arbetslös. Men ändå är det konstigt att jag gått ner 2 kilo sen i onsdags, kan ju vara för att man inte hinner äta på City Gross.

Nu ska jag försöka få bort svullnaden från mina ögon.

RSS 2.0