Händer inte så mycket här

Har inte bloggat på några dagar nu eftersom jag inte har något särskilt att berätta. Jag jobbar och tränar om dagarna, det är typ allt jag gör.

Jobbar på dagis den här veckan och nästa vecka blir det jobb på fritids, sen några dagar jobbar jag på mitt vanliga ställe och sen sticker jag till Rhodos! Längtar typ ihjäl mig.

Sen ska det köpas en soffa nästa helg om allt går som det ska. Vi hittade en stor och snygg soffa i lördags. Ska bli skönt att flytta tillbaka till lägenheten snart igen. Saknar att leva med Wille och Stina i vårt alldeles egna place.



Grattis Stinne!

Igår firade jag Stina som fyllt 1 år.
Haha, lite löjligt att fira en katt kanske...
Jag gjorde iaf en jättefin tårta till henne ;)




Nu ska jag åka till Jönköping och kolla på möbler och mobiltelefon.

Bilder

Familjen Cook har både kycklingar och en liten kattunge i stugan i Skärvhult.


Jag och Wille klättrade i berg igår. Tyvärr blev det inga bra bilder på utsikten, man kan inte riktigt se hur högt upp vi var.


Semester

Hej allihopa!
Jag har varit på semester, därför har jag inte brytt mig om att blogga.
Efter att jag kom hem från Växjö där jag haft jättekul, så åkte jag iväg med min kille. Blev lite tid i Värnamo och sen åkte vi till stugan där vi har varit några dagar. Det har varit jättemysigt!

Tänkte att jag lägger upp massa bilder sen. Nu vill jag bara gosa med min katt Stina som jag saknat jättemycket!


Lilla Sally som bor i stugan.

Växjö

Nu ska jag och Cilla sticka till Växjö.
Jag har inte träffat henne sen vi slutade skolan så det ska bli jätteroligt att träffa henne. Saknar ju den lilla spillevinken.


15 juli

Sådär ja, nu är jag ledig en vecka. Får väl se vad som kommer hittas på.
Skönt att den här veckan är över iaf. Har varit så lite barn på dagis att det enda man har gjort är att ha suttit och glott på dom.
Efter jobbet så tog jag bussen in till stan och fikade med Jennie. Fick snacka av sig lite.

Nu ska jag träna lite. Eller så ska jag baka kladdkaka. Vet vilket som lockar mest, men vet också vilket jag kommer må bäst av efteråt.

Men först ska jag jaga ut alla flugor från mitt rum.

Svettas!

Jag vill inte klaga på värmen, jag vill verkligen inte göra det! Så jag tänker inte klaga på det vackra vädret, jag tänker bara klaga på hur varmt det är inomhus! Det går ju knappt att leva. Tog nyss en dusch, men nu är jag svettig igen. Och stackars katterna bara trillar omkull av utmattning hela tiden. Borde köpa mig en fläkt.

Mina föräldrar är iväg på semester, vilket betyder att jag har noll tillgång till bil. Men jag var så duktig idag att jag tog bussen till stan för att träna. Jag betalade alltså 42 kr för att få träna lite. Men det var det väl värt, iaf då jag fick pussa min pojkvän lite som åker iväg imorn.

Imorn är sista arbetsdagen, sen har jag semester i 1 vecka. Wohoo!

12 juli

Känner inte för att blogga, men jag gör väl det endå.
Jobbade på en ny förskola idag. Det är semesterstäng på dagiset där jag vanligtvis jobbar nu, så de barn som inte har semester är i Forsheda. Det var riktigt plågsamt att jobba i den här värmen. Verkligen skitjobbigt att sitta i skuggan och dricka vatten hela dagen. Är så tacksam att jag inte jobbar på fabrik den här sommaren.

Nu har jag beställt massa foton. Jag skriver ju aldrig ut bilderna jag tar så nu har jag framkallat över 100 stycken. Det är ju roligt att kunna bläddra i ett fotoalbum och se bilderna.
Har även kikat på en ny telefon, ska få pengarna tillbaka som tur väl är. Men kan inte bestämma mig, ska kolla i affärer när jag är i Växjö på lördag.


Hittade massa gamla bilder på Stina. Tänk att hon har varit så här liten! Om några dagar fyller hon 1 år.

Otur

Vilken härlig dag det har varit idag! Nu hoppas jag att det inte blir lika fint resten av veckan då jag ska jobba. Haha.
Har legat i bebispoolen och haft det gött. Hoppas man har förbättrat brännan lite.
Min pojkvän kom på besök en runda idag också, efter att han och hans kompisar varit och hoppat från höga klippor. Har förstås varit orolig hela dagen för att någon av killarna skulle så ihjäl sig, men dom klarade sig, allihopa faktiskt. Dock med några mindre skador. Hade det varit jag som hoppat hade jag dött, det skulle liksom tillhöra min vanliga otur.

På tal om otur, min telefon fungerar inte som den ska. Har skickat iväg ett ilsket mail (börjar bli bra på det där), och hoppas nu på att få mina pengar tillbaka. Vi får väl se.

Nu måste jag kolla klart på fotbollen innan jag går och lägger mig. Ska jobba på dagis i Forsheda den här veckan, 7-16 så måste egentligen sova nu.

Ormbiten

Tydligen så har jag blivit ormbiten, iaf enligt min mamma och min faster. Men jag vet inte, känns lite otroligt att bli det utan att märka något.
Det var nämligen så att i onsdagskväll så började mitt hjärta slå jättesnabbt och jag fick svårt att andas. Jag visste att det inte hade med astman att göra, för det känns helt annorlunda. Så jag la mig i min säng och hjärtat slog så snabbt att det gjorde ont. Det där med att inte kunna andas är jag ganska van vid så brydde mig inte så mkt om det. Efter ännu en stund så känner jag mig typ förlamad. Jag får jättesvårt att röra mig. Extra ont gör det i mitt vänstra ben.
Dagen efter så mår jag bra igen, förutom en återkommande konstig smärta i knät.
Igår hittade jag ett konstigt blåmärke på knät. Det är liksom en liten lila plutt (mamma säger att det är två) med ett annat blåmärke runt. Så jag visa för mamma och hon utbrister: Orm! Haha.
Hon blev ormbiten när hon var liten och det såg precis ut så där och hon kände samma sak som jag gjorde efteråt.
Jag kanske blev förgiftad av en orm. Coolt!

Fredag

Har jobbat idag. Vi var två fröknar och två dagisbarn, känder verkligen värt det. Har varit jättelugnt så klart. Jobbade till stängning så jag var kvar ensam med ett av barnen. Han pratar mest spanska då han pratar, han är bara 2 år. Men jag som tyckte det var lite tyst berättade för honom om vad jag ska hitta på i helgen. Bra lyssnare den där pajken, och han skrattade alltid på rätt ställen.

Nu ska jag iväg till Värnamo. Blir utgång ikväll, kanske på Mejjan. Ska iaf träffa Emma, min söta Emma. Har inte träffat henne sen vi slutade skolan så det ska bli jättekul! Har mycket att ta igen.

Ha en bra afton!

Glad...


Gladare...


Gladast =)

8 juli

Shit vilken läskig dröm jag hade i natt! Jag drömde att vårat hus låg precis intill en skog och mellan skogen och huset fanns en grusväg. Det var natt och jag skulle ta ut min katt, när jag öppnar dörren sen jag en bil stå på grusvägen och en skitläskig gubbe sitter i bilen och kollar på mig. Jag stänger snabbt dörren. Efter en stund kikar jag ut igen och han sitter fortfarande där och stirrar på mig. Jag låser snabbt alla dörrar i huset, men sen kommer jag på att min lillasyster är ju utanför huset. Hon har sitt rum i ett hus bredvid. Så jag ringer till henne och säger att hon måste springa in till huset, och det gör hon och blir jagad av den läskiga gubben. Sen vaknar jag av att jag är kissinödig.
Vågade inte gå på toa förrän nästan en timme efteråt, kunde ju stå en gubbe bakom min dörr. Man kan ju aldrig vara säker.

Idag har jag så ont i min kropp. Känns som jag har blivit misshandlad, men det är bara träningsvärk. Har tränat hårt de senaste två dagarna. Det känns som att någon har hamrat in en fet spik i min rygg, så om nån vill massera mig så får den gärna göra det.

Vet inte vad jag ska göra idag, trodde det skulle vara solsken så tog på mig bikinin direkt när jag vaknat, men jag kan ju lägga mig ute och sola, men solbränd lär jag inte bli. Trist!

Mammas dåliga dag

Jag har typ skrattat ihjäl mig åt min mamma idag.
Först går hon in i glasväggen på altanen med kaffe och allt i handen som skvätter överallt. Dog lite där.
Senare under dagen så sitter jag uppe i soffan och hör mamma springa in i huset och verkligen skriker. Tror aldrig jag har hört min mamma skrika så. Trodde hon blev jagad av jordgetingar, minst! Så jag går ner och kollar läget. Då hoppar mamma upp på stolen och skriker ännu mer. Sen skriker hon orm några gånger. Haha, jag som inte är särskilt rädd för ormar tycker det här är jättekul. Sen förklarar hon att den var så hääääär stor (visar med armarna att den var minst en meter). Haha, dog lite till. Sen gick jag och mina syskon tillsammans med pappa ut för att kolla på ormen. Det fanns ingen orm, hade inte förväntat mig det heller. Lät på mamma som att det vore en orm som rymt från djurparken. Pappa konstaterade att det måste ha varit en mask hon såg. Ja, det tror jag med.

Nu ska jag till stan för att träna.

Här är lite kort som jag tagit under dagen.

Här har vi suttit och solat idag, bra vindskydd.


Utsikt från solplatsen, vår trädgård. Jättekul att sitta och kolla på den, verkligen.


Haha, skulle ta en cool bild, ser mer ut som ett fjortiskort, fint!

Det fina vädret har kommit tillbaka

Just nu ligger jag ute och solar. Måste passa på.
Synd att det blåser så mkt bara, blir lite kallt ibland. Men jag har lagt mig mellan väggarna på altanen så jag klarar mig fint.

Ha en bra och solig dag! =)


Martin Stenmarck - du borde straffas!

Jag blir så arg på Martin Stenmarck. Hur kan han? Hur kan han ta en låt från mitt älsklingsband Keane och göra en version av den som inte ens min katt står ut med att höra. Det borde vara dödsstraff.

Lyssna själva.




6 januari 2008

Idag firar jag och William 2,5 år. Eller firar är kanske fel ord, vi ska inte fira mer än att träna tillsammans idag. Haha. Men vi firade ju lite i helgen.

Orkar inte skriva någon kärleksförklaring, så jag visar väl er en dikt jag skrev till honom när vi firade 6 månader. (Ja, den är på skämt)

Du är så skön
kom som ett svar på min bön.
Du är finare än en blomma
och dina hjärnceller är inte tomma.
Du är vacker som en dag
och jag är glad att du är min, iaf för ett tag.

Du är alltid i mina tankar
och mitt hjärta, det bankar.
Vi har nu varit ihop i ett halvår
och nej, jag tycker inte du har äckliga tår.
Det är okej att du har hår på dina fötter
för på dig blir jag ändå aldrig trötter.

Du är som en härlig bris
och ännu har du inte släppt någon fis.
Du måste vara den bästa
för med dig är det alltid kul att festa.
William cook

du är snyggast på facebook.


Det där med fis... Jag tror att när man väl har släppt en i ett förhållande så är det som att dörren till porten har öppnats så att säga. Det blir fritt fram och lägga vilken brakare som helst. Tråkigt för den som har en partner som är laktosintolerant.


Jeansklänning


Den här klänningen köpte jag idag. Ser lite konstig ut på galgen, men den satt skitsnyggt på. Köpte den på HM, 349:-. Ska sy upp den lite, vill inte ha den så lång.

Tänkte kolla på ett nytt avsnitt av True Blood nu innan jag gick och la mig, men det visades visst inget nytt den här veckan. Måste man man vänta en hel vecka till! Klarar inte spänningen...

Kära telefon, gå inte sönder igen!

Just nu sitter jag i lägenheten i Växjö med min efterlängtade telefon!
Nu har den blivit lagad igen. Förra gången jag skickade in den så bytte de ut överdelen på telefonen, den här gången bytte de ut underdelen, så det är ju en helt ny telefon jag har nu. Känns som att den kommer gå sönder igen. Vågar liksom inte riktigt glädja mig över att ha fått tillbaka den.

Jag och Wille gick en runda på stan tidigare idag. Trodde inte det skulle vara så varmt idag! Höll ju typ på att svettas ihjäl. Köpte en klänning som jag kan visa när jag kommit hem till Fänestad.

Nu ska vi äta jordgubbar med grädde.


Jag, Dansken och Wille igår.

4 juli

Idag har jag varit på Forshedabadet med Jennie. Det roligaste var när vi skulle gå till kiosken och köpa godis, vi blev som femåringar. Det är en sån kiosk där man står i en lucka och får peka på det man vill ha. "Jag vill ha en sån och en sån, vad kostar dom? Då vill jag ha två av dom. Vad är jag uppe i nu?".

Nu ska vi åka in till stan och käka pizza med Wille och Dansken. Det ska bli smarrigt.


Halmstad

Vilken underbar dag det har varit!
Vi åkte till Östra stranden och hittade oss en ledig plats där vi låg och solade och åt jordgubbar och glass. Vi badade även lite. Senare kom Willes storebror och hans tjej och var med oss en stund.
När kvällen närmade sig så gick jag och Wille till bilen och bytte om. Där stod vi och tvättade oss med våtservetter, haha! Måste ha sett hur fult ut som helst.
Sen var vi ute på en restaurang och åt jättegod mat! Vi avslutade med en glass på donkan så klart. Man har ju hört att man ska blanda dyrt och billigt ;).

Det har varit en jättemysig dag, men nu är jag helt slut! Ska duscha av mig lite, sen blir det sängen.




Vi tog massa parbilder på Daniel och Tina som blev jättefina, sen skulle Tina ta parbilder på oss och alla blev jättefula, ser typ ut som kortet ovan.


Fotomodell ska jag nog inte bli.


Ring om du behöver en påse, jag har nämligen alltid några på mig.


3 juli

Nu sticker jag och min pojkvän till Halmstad. Det blir sol och bad!
Eventuellt ska vi gå ut och äta på restaurang på kvällen också, typ fira att vi har varit tillsammans i 2,5 år. Vi brukar aldrig fira på något särskilt sätt, mer än när vi firade 1 år. Men det är mysigt att bara göra saker tillsammans, behöver inte vara något särskilt alls.

Ha en bra dag och se till att njuta av årets varmaste dag!

Dom snålar inte med isen på McDonald´s

Idag är det fredag och jag är ledig en vecka nu. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men det blir nog massa sol och bad. Ska åka till Halmstad imorn och sola, blir nog första doppet i havet för i år.

Ska åka in till stan och träna nu har jag tänkt, annars blir det bara en lugn kväll.


Igår när vi åt på Donkan så hade jag problem med att få i mitt sugrör i drickan. Det gick typ inte, något var i vägen. Det var den här gigantiska isbiten!


1 juli

Tänka sig, solen kom fram lite ändå. Och det var väl tur, för annars hade jag nog frusit ihjäl där i vattnet. Okej, det är en uppvärmd pool, men ändå. Har iaf haft en jätterolig dag med mina två pojkar. Vi lekte jättemycket i vattnet, köpte glass och pratade om intressanta saker. Min äldsta brorsson pratade mycket om andra saker som han och jag har gjort tillsammans och hur roligt han tycker att det har varit. Värmer verkligen i hjärtat! Nu har jag lovat att ta med honom på bio i Växjö i sommar.
Jag och min yngsta brorsson pratade lite om vad det nya syskonet som kommer i höst ska heta. Han hade några förslag: Världens bästa lilla fjant eller Wille. Och om det skulle bli en tjej får den heta Madeleine, efter hans ko. Haha.

Runt fem åkte jag och Wille till Växjö. Jag skulle hämta ut min telefon som på nytt blivit lagad. Men de hade ändrat öppettiderna så jag kunde inte hämta ut telefonen. ¤#"¤%>^=#!!!!
Kan inte ens förklara min irritation med ord så jag hoppar över det.
Jag köpte mig ett nytt Wii-spel. Super Mario Galaxy 2, har velat ha det sen det kom ut. Så det har jag spelat nu sen jag kom hem.
Jag och Wille tröståt även på McDonald's innan vi for hem.

Nu ska jag sova. Imorn ska jag jobba, men bara fyra timmar.





Solen, kom fram!

På smhi.se står det att det är strålande sol i Värnamo och 22 grader. Jag kollar ut genom mitt fönster; är det jag som är blind?? Så långt ögat kan nå är det bara moln!
Jag hoppas det klarnar upp för om en stund ska jag hämta min brorssöner på förskolan och fritids för att vi ska åka till Forshedabadet och bada. Jag hade ju hoppats på att kunna förbättra min solbränna samtidigt, men det kan jag väl glömma.


RSS 2.0