Du är så åttig!

Har sytt på en klänning nu dom senaste timmarna. Jag påbörjade den för längesen men glömde typ bort den. Den 'r iaf i svart sidentyg och kommer bli jättesexig!
Påtal om sexig. När man står på en fabrik och gör samma sak hela dagen börjar man funderar på lustiga saker. Idag började fundera på varför man kallar samlag för sex. Varför just sex liksom? Varför inte åtta? Ska vi ha åtta? Du är verkligen jätteåttig!
Jag vill veta vem som har bestämt vad allt ska heta.


Pose for the camera

Skitig

Verkligen underbart att komma hem helt svettig och skitig från jobbet och upptäcka att vi har gäster. Jag hade planerat en lång härlig dusch. Det blev en snabb kall dusch.
Jag fick ju iaf lite tårta så det var väl värt det. Vi har firat Annie lite idag nämligen.

Nu ska jag puzzla eller sy en klänningen. Hmm, måste känna efter lite innan jag bestämmer vad jag ska göra.


Grattis!

Idag fyller Annie 18 år! Nu är hon myndig, nu har mamma och pappa inga barn längre, typ.
Får väl se om man någonsin kommer se henne på Harrys. Hon har sagt att hon aldrig ska sätta sin fot där. Men aldrig är en väldigt lång tid så någon gång kommer hon att betala 100 kr för att sedan ta en sväng om på dansgolvet och sedan besviket åka hem.

Om ni undrar vad hon fick för present av mig så kan jag ju berätta att det var alkohol. Vad ska annars en 20-årig syster ge till en 18-årig lillasyster?!


Grattis snorunge!!

Lite uppdatering

I fredags var ju jag på bio och filmen var helt okej. I biosalongen var ungefär 95% killar och resten flickvänner.
I lördags låg jag och jäste på Näsudden och sen på kvällen var jag på "parmiddag". Vet inte vad man ska kalla det, dom andra två var ju inte riktigt ihop, bara nästan. Men det var mysigt iaf. Satt på Willes altan och käkade pizza.
Igår var det näsudden igen, sen på kvällen var vi ett gäng som grillade på Willes altan och spelade kubb. Väldigt väldigt trevligt.

Idag har det varit en helvetesdag på en helvetsvecka. Ska jobba sju dagar den här veckan, en avklarad. 4 dagar på Delex och 3 dagar på City Gross. Och jag är fortfarande helt sinnesstört sjuk, och jag blev väl bestraffad eller nåt idag för att jag jobbade med sjukdom, egentligen borde man väl bli belönad? Iaf, det var fruktansvärt varmt inne på fabriken och jag var påväg att svimma flera gånger. Trodde seriöst att mitt liv var över. Och när jag stod där och gungade och såg dubbelt märkte jag hur det började rinna från näsan så jag kände efter. Det var blod! Gick till toaletten och det forsade ner blod i handfatet. Jag har typ aldrig näsblod så det var lite spännande. Har nog aldrig sett så mycket näsblod i hela mitt liv heller. Och när jag höll för näsan så kände jag hur blodet bubblade i näsan. Hehe, lite viktig information jag tyckte ni skulle ta del av. Nu ska jag typ sova eller nåt så jag orkar med resten av veckan.

Ursäkta för långt inlägg och dålig uppdatering!

Ikväll blir det bio

Jag och Jennie hade det gött på Näsudden. Smaskade i oss två liter jordgubbar och stekte sönder oss. Nu hoppas jag att min kropp börjar mörkna, annars blir jag ledsen.

Ikväll ska jag på bio med W. Vi ska kolla på Transformers. Wille kommer väl sitta där och dregla åt Megan Fox så jag får väl dregla över Optimus Prime. Höhö.


Nakenbilder!!

Först måste jag ju bara säga att jag fällde en tår när jag fick veta att Michael Jackson har dött. Finns det någon som inte har lyssnat på hans musik? Men som varje musiklegend så dör även han tidigt.
Man får väl hylla honom genom att lyssna på hans musik idag då.

Snart ska jag dra. Först ska jag till apoteket och köpa halstabletter, har en fruktansvärd halsbränna idag. Käkade några tabletter vi har här hemma som gör att tungan domnar av, vill gärna ha ett par andra.
Sen ska jag och Jennie till Näsudden och sola! Måste försöka få tillbaka brännan jag hade på Kos. Jag är blek nu.


Idag ska jag bli bruuuuuuuuuuuuuuun!

Suck

Blev inget Näsudden idag. Mår sämre igen, har dessutom fått fruktansvärd halsbränna och mitt stackars lilla huvud exploderar snart.
Har försökt jobba lite på brännan här hemma istället, men det går sådär. Min kropp gillar inte solen idag så har spenderat mkt tid i soffan istället.
Men imorgon är det en ny soldag och då mår jag förhoppningsvis bättre.

Näsudden

Har legat och solat på Näsudden hela dagen med City-Sanna. Har bränt mig lite på bröstet men det går snart över.
Vill gärna dit imorn igen så om det är nån som har lust att följa med så slå en pling. Sanna stackarn jobbar imorn.

Snart kommer Wille hit. Måste passa på att umgås nu när han är hemma. Snart åker han till England på bröllop och bli borta från mig ett tag igen.

Han kommer hem

Jag kan inte bestämma mig om det är bra eller dåligt. Denna vecka skulle egentligen ha spenderats på Delex, skulle ha tjänat massvis med pengar men jag hade missat solen helt och hållet. Kanske är det bra att jag är sjuk så att jag får njuta av solen.
Har förresten fått små fläckar på magen. Haha, men dom syns bara om man kollar nära. Och det är verkligen något jag kan leva med så jag tänker fortsätta sola och bli brun.

En sak som är bra iaf är att min älskade man kommer hem idag!


Jag är glad för nu har jag någon att nypa i stjärten


Varför inte ha allt på en gång?

Kan ju nämna det att jag inte bara har bihåleinflammation. Nej, det räcker nämligen inte! Jag har även ögoninflammation, infektion på hörselgången och irriterad hals! Om det är fler sjukdommar som vill infektera min kropp så ber jag er att passa på nu.
Har iaf legat i solen i några timmar, sen fick jag veta att man kan få fläckig bränna om man solar då man tar penicillin. Meh!!!!! Ska jag missa de enda soldagarna vi antagligen kommer ha på hela sommaren nu bara för det. Jag tänker sola ändå, det var ju kan få, det är alltså inte säkert att man får fläckar. Jag får väl testa och se.

Sen har jag bytt ut mitt löshår. Det var ju verkligen på tiden.


Gissa vilket som är nytt och vilket som är gammalt?

Ikväll kommer Annie. Hon ska spela sims. Det ska bli mysigt att se henne, var typ en vecka sen nu.

Mammor har alltid rätt

1,5 timme var jag på sjukhuset. Mestadels fick jag vänta.
Mamma hade rätt. Jag har bihåleinflammation, eller bihålleinflammation som min utländska läkare skrev på receptet. Ska käka antibiotika, skitstora tabletter!! Sen ska jag även använda ett nässpray med kortison i, vet att inte nässprayet kommer fungera. Har använt ett sådant förut och jag är imun mot det. Men jaja, lika bra att jag tar det.
I tio dagar ska jag hålla på med det här. Suck. Får man träna? Man får iaf inte dricka alkohol. Tur att jag väntade med att gå till läkaren tills efter midsommar.

Nu ska jag soooooooola, ska bara vänta tills det stora molnet har försvunnit.

Det blir bara värre

Typ världens tråkigaste dag! Varannan timme har jag sovit och varannan timme spelat sims.
Mitt huvud sprängs närsomhelst. Fattar inte den här huvudvärken, den kommer och går och ibland får jag värsta attackerna och är nära på att svimma. Imorn ska jag till läkaren, har varit sjuk över en vecka nu och mamma säger att man kan behöva penicillin om man har bihåleinflammtion, och mammor vet ju alltid bäst. Så lika bra att åka till sjukhuset hur mkt jag än hatar det! Det ger mig kalla kårar bara genom att kolla på sjukhus, men det kanske inte är så konstigt. Har ju inte direkt några härliga minnen därifrån.

Jaja, nu fick ni en uppdatering iaf.

Sjukling

Jag har så tråkigt! Jag hatar att vara sjuk! Blev ju inte bättre efter jag druckigt alkohol heller.
Ska nog dra över till min granne Rebecca. Där är min syster just nu, jag känner mig så ensam och jag kan inte ta mig nånstans heller. Står en skrothög till bil utanför huset, men ingen bensin i och om man sätter sig i den får man vara förberedd på att dö. Vita faran kallar mamma den.

Känner mig lite tjatig nu men måste bara skriva av mig lite om hur mycket jag saknar min man. Skickade massa gulliga sms hela natten och sen ringde han för han var bara tvungen att berätta hur mycket han älskar mig och hur mycket han saknar mig och att jag är den vackraste och underbaraste på hela jorden. Awwwwww. Kom hem nu innan jag blir tokig!! Tänk att man fortfarande kan vara så här galna i varandra efter 1,5 år.
Och tänk att jag skulle bli så kärlekskrank eller vad det heter, det trodde jag aldrig.


Mmmmmmmmm

Midsommardagen

Igår var vi ett gäng hos Falk och firade midsommar. Vi grillade och åt tårta. Mycket trevligt. Var en del folk jag aldrig träffat förut som var där och det är ju alltid trevligt med nytt folk.

Här kommer lite bilder, men laddar snart upp alla på Facebook.









Glad midsommar!

Nu bär det av till Falkis!
Först gången jag firar i Värnamo, firade nån gång i Fänestad när jag var bebis annars har man alltid åkt nånstans med familjen eller med vänner. Men det blir säkert roligt. Blir ju omringad av massa trevliga grabbar.


Salig blandning av ont

Mamma tror att jag har bihåleinflammation, jag har aldrig haft det så jag kan inte veta. Sen har jag ögoninflammation också och mensvärk. Det är nu man känner att man lever.

Nu är jag och Annie ensamma hemma tills på söndag. Hur ska det gå? Två systrar med pms, vi behöver barnvakt.
Annies pojkvän är här nu med, ja hon har faktiskt skaffat sig en. Så nu sitter jag här helt själv och känner mig eländig. Saknar min Wille också. Något som är bra med en pojkvän som är full varenda kväll är att man får väldigt kärleksfulla sms om nätterna. Vanligtvis blir man ju vansinnig om man får sms klockan fem på nätterna, men när dom är så fina kan man somna om sött.

Imorgon är det midsommar och jag är kvar i Värnamo...


Har jag ett par gråa skor?

Man kan ju fråga sig hur många hjärnceller jag söp bort i Grekland.
Sprang runt i hela huset och letade efter mina gympaskor, sen insåg jag att jag hade glömt hur dom såg ut. Sprang nämligen runt och letade efter ett par blå när dom är gråa. Dom stod på sin vanliga plats och jag hade inte ens kännt igen dom. Hmm...

Det var gött att träna iaf, men eftersom jag inte mår helt hundra kommer jag väl må skitdåligt imorrn. Men kunde bara inte låta bli. Saknat gymmet. Sen var mitt kort helt utslitet, ett bevis på att jag har tränat mkt. Jippi! Fick betala 479 för ett nytt månadskort, det suger. Men vad ska man annars använda skatteåterbäringen till?

Sola

Idag kan man sola!! Eller ja, nästan iaf. Man får ju springa ut och in hela tiden för det svävar gigantiska moln framför solen lite då och då.
Jag saknar Kos! Där behövde man inte springa ut och in så fort solen gick i moln. Jag vill åka utomlands igen! Har ju dessvärre ingen tid. Kanske sent i Augusti om jag inte kommer in på nån skola.. vi får väl se..


Stökigt

Långt avsnitt av Desperate Housewives, det gillar jag!

Imorn ska jag vara aktiv, om jag mår bra då vill säga.
Vill träna. Dör av abstinens. Sen måste jag städa mitt rum, helt seriöst kan jag knappt tro jag sett nåt värre. Ska ta kort på det imorn så ni får se. Kanske dags för att packa upp och för att slänga påskäggen?

Ny sjukdom

Jag dööööööööööör!
Min huvudvärk kan jämföras med smärtan Jesus hade vid korsfästelsen.
Min ögon var fyllda med var när jag vaknade och det tjuter i mina öron. Vad har hänt? Vad har jag nu skaffat mig för sjukdom?
Dessutom ganska hög feber för att vara mig och jag svettas värre än en klimakteriettant.

Och jag måste till City Gross och Komvux idag. Var där igår men lyckades iget vidare på nåt av ställerna. Maria var inte där och mitt betyg var ännu inte satt på caden. Man måste skicka in betygen till antagningen senast imorn så alla vet det! Har lite smått panik då han skulle ha satt betygen för en vecka sen och gubben på komvux var måttligt glad på min lärare. Hoppas bara nu då att han har vett nog att ge mig MVG.

Feministveckan börjar imorn

Nu har jag sagt adjö till min pojkvän. Han åker till Magaluf inatt. Han ska vara borta en vecka och jag kommer sakna den lilla tölpen.
Mkt lättare att vara ifrån varandra när man är den personen som är borta och gör massa roligt, som när jag var i Kos hade jag ju roligt hela tiden. Nu ska jag bara vara hemma och spela sims och tänka på honom hela tiden.
Okej, det är ju faktiskt bara en vecka. Får inte bli så här löjlig.
Kommer bli min feministvecka. Ska inte raka mig och inte sminka mig. Skönt! Ska nog gå i enbart mjukiskläder också, som grädde på moset.
Och dessutom får jag väl ersätta vissa nöjen med choklad, så jag är ordentligt fet och äcklig och ofräsch när Wille kommer hem. Bra plan!

Dilemma

Igår var vi ett gäng som hängde lite hos Annie sen drog vi runt på stan och gjorde typ ingenting.

Fick reda på av min bror att det inte finns så mkt att göra på Delex nu igen, så jag kanske inte får jobba så mkt där i sommar. Då kanske jag borde säga ja till City Gross då. Får väl ringa Bosse och Maria på måndag och kolla upp lite. Usch och jag som har nån slags telefonfobi. Hatar att ringa folk jag inte typ är bästisar med.

Nu ska jag ta en dusch och sen klippa mig. Det är på tiden. Det är så slitet och äckligt, men jag vill inte klippa av det. Vill ha långt hår ju! Får väl bara toppa lite och använda löshåret oftare.

Sommarjobb

Spenderat min natt i Cooks hus. Snart ska jag och Wille åka till Jönköping och shoppa.

Igår hade City Gross-Maria lämnat ett röstmeddelande på min telefon. "Hej, nu är sommarschemat färdigt, bättre sent än aldrig. Hehe. Men du kan väl komma och hämta det nästa vecka eller ringa"

Suck. Jaha, så nu ska jag då jobba där eller? Man kan ju inte komma den 12 juni och bara ge en tider utan att ha sagt några veckor tidigare att ja du ska få jobb här i sommar, vi är bara lite sen med tiderna. Jag ska ju jobba på Delex nu och vet inte hur jag ska våga säga det till Maria. Jag är lite rädd för henne.
Men hon kan väl inte förvänta sig att man inte har försökt fixa annat jobb eller? Usch, Sanna, du kan väl framföra det istället för mig?

The Sims 3

Jag har spelat sims 3 sen jag kom hem från Kos typ. Det är skitkul! Fast lite besviken på vissa saker, typ som det borde kunna göra så att tiden går snabbare.

Nu ska jag iaf ta en paus i spelandet och gratta studenterna. Synd med vädret, men nu är det uppehåll iaf, vem vet det kanske håller i sig!

Kos

Så var den underbaraste veckan i mitt liv över!
Ska försöka sammanfatta den här resan till Kos. Själva resan dit och hem var lång men var verkligen värd det.
Kos var en fattig stad med hemlösa djur, vissa var farliga och jagade en. Festlivet i Kos är underbart! Har aldrig festat så mkt och jag har aldrig fått så lite sömn i hela mitt liv, men vad gör det? Har ju aldrig förr haft så här roligt.
Träffade massa skönt folk! Mest hängde vi med studenterna från Linköping, men sen lärde vi även känna pojkar från Norge och "människor" från USA. Hehe. Vi träffade en riktigt Cowboy som blev tjurig när inte Jennie ville ligga med honom.
Vi har haft 35 grader i skuggan och nästan dubbelt så varmt i solen! Sen har vi skadat våra stackars fötter också, men det kanske lätt blir så när man dansar hela nätterna. Sen vaknade jag upp med fläskläpp 3 nätter i rad. Varför? Kommer jag antagligen aldrig få veta.
Jaja, ni kommer ändå aldrig inse hur underbart det har varit eftersom ni inte själva var där. Synd för er. Höhö.
Jättedeppigt att vara hemma iaf, okej det var mysigt att få pussa på min W.





Orkar inte ladda upp alla 200 bilder här utan ni får helt enkelt kolla på dom på Facebook.

Hej då!!

Nu åker jag! Ska till Wille och kramas och göra sånt som flickvänner och pojkvänner gör ihop, sen ska Wille vara så snäll och köra mig och Jennie till Jönköping. Sen ska vi sova på en buss tills vi är framme på Arlanda imornbitti. Glöm inte att kolla på Stockholm/Arlanda ifall vi skulle dyka upp där. Hehe.

Ni får väl ha det så kul här i Sverige, ska ju bli dåligt väder igen. Mohaha. Skadeglädjen spirar inuti mig.
Jag och Jennie ska iaf ha roligt! Får väl se om vi finner nåt internet där nere, annars hörs vi på onsdag.

Puss på er!!


Grekland!

Idag åker vi! Eller i natt snarare.
Jag är så pepp så det inte är klokt! Kan inte fatta att vi ska iväg.
Kommer aldrig glömma en helg för några år sen när jag och Jennie var i Jönköping och festade, det är en av de roligaste helgerna i mitt liv! Och nu känns det som att detta kommer bli som den helgen, fast i en hel vecka! Underbart!

Ska packa färdigt idag, sen ska jag också in till stan och förtidsrösta och köpa en piercing. Skulle träna också, men mitt kort har gått ut och det är ju inte så att jag förnyar det bara för att träna idag och sen missa en vecka. Nej, jag får väl hitta på lite egna övningar eller nåt.


RSS 2.0