26 februari

Idag skiner solen ute, vilket kommer resultera i att det blir översvämning!
Men det går väl inte få bort snön på annat vis?

Idag kommer min efterlängtade groda hit! Ska bli så roligt att få umgås med min älskade Jennöö. Vi har inte setts sen nyår och det är verkligen katastrof!
Ikväll ska vi dansa rumporna av oss och ha det fantastiskt roligt! (hoppas jag)


24 februari

Nu har jag suttit i biblioteket och gjort morgondagens läxa tillsammans med Emma.
Är nu hemma på lunch men ska snart iväg till skolan på lektion i tre timmar. Suck.
Jag går mycket hellre i skolan på morgonen och slutar tidigt än att börja på eftermiddagen. Känns som hela dagen är förbi när man kommer hem. Våran lärare har till och med sagt att det inte är någon idé att vi planerar att göra något på onsdagar som att träna t ex, för vi kommer bara ha tid till att plugga. Känns ju kul.
Som tur är så har jag gjort läxan tills imorn i förtid så jag har hela kvällen fri.

Efter lektionen så ska jag springa upp till ica och hämta min mobiltelefon! Fick pengar i julklapp till en kamera, men blev mer sugen på att köpa en mobiltelefon. Jag får ha min skruttkamera ett tag till. Den funkar ju faktiskt ibland.

Det blev den här mobilen:


22 februari

Jag är för lat för att ta mig till gymmet, som ligger ca 1 km bort.
Istället har jag tränat med Wii Fit. Det är sjukt hur roligt det är ändå! Borde göra det oftare. Bra träning samtidigt som det är roligt. Man blir lite deppig dock när man tycker man har gjort någon övning riktigt bra, och sen står det att man förbrukat 1 kalori.

Annars så har vi börjat på en ny delkurs den här veckan. Den handlar enbart om räknefärdigheter. Vi går fyra dagar i veckan och vi har ca 50 tal som ska räknas i läxa inför varje lektion. 50 tal med a-d-uppfgifter vill säga. Kommer få lägga ner väldigt mycket tid på skolan nu. Idag har jag suttit och räknat i 7,5 timme. Nu har jag typ kortslutning i hjärnan.


Så fint!


Lilla kissekatten

Stina är en väldigt nyfiken och busig katt. Hon har ett särskilt intresse för toalettstolen. Hon vill alltid vara med när man ska kissa och gärna trängas på toastolen. Hon har doppat tassen i vattnet några gånger när man spolat, och egentligen var det bara en tidfråga tills hon skulle trilla i.
Så i morse ville Stina som vanligt vara med när jag kissade och hoppade upp på ringen och när jag reser mig upp så plumsar lilla Stina i, i mitt morgonkiss! Haha. Stackars lilla katten.
Det var ju bara att duscha henne, otroligt mysigt! Eller inte.
Men ja, nu vet vi varför man säger kissekatt.


Lördagsmys

Idag skulle egentligen Jennie har kommit hit, men pga det hemska vädret så gick det inte. Saknar henne jättemycket och hoppas på att hon kan komma hit nästa helg istället.
Så istället ska jag bara mysa med min underbara pojkvän och kolla på melodifestivalen. Jag tycker det ska bli jättespännande att höra Darins låt. Hoppas den är bra. Än så länge finns det inget bidrag som jag tror kan ta hem hela skiten.

Nu ska jag äta godis! Ha en bra lördagskväll!


Jag och Wille på min student. Fortfarande lika kära =)


Snöpenis

Igår skrev jag min första hemtenta. I 3,5 timme satt jag och skrev i ett sträck. Snacka om kramp i handen! Och nackspärr dessutom. Men jag tror det gick bra iaf. Jag svarade på alla frågor och kände att jag kunde dom, men vet inte om jag svarat tillräckligt utförligt eller det som dom var ute efter. Provet handlade typ om räknefärdigheter, hur man ska konkretisera matematik och hur man ska bedöma elever osv. Man skulle bland annat lösa ett sådant här tal i huvudet; 7,95x05 + 8,5x7,95. Det tog sin lilla tid men jag lyckades få ut det! Man var även tvungen att visa på två olika sätt hur man fick fram svaret. Nästa tenta kommer bara handla om sånt!

Igår kväll firade jag och Emma att tentan var avklarad tillsammans med några killkompisar hemma hos Dennis. Vi kollade på hockey. Gött att sverige vann! Sen hittade vi en skitstor skulpterad penis vid universitet. Mm, det var ju ett konstverk. Frågan är vem som har lagt ner tid på att göra den.


17 februari

Hela dagen har betstått av plugg. Halva dagen har spenderats på biblioteket med Emma och Simon. Vi har salstenta på fredag. Det är min första salstenta och jag är nervös! Jag brukar alltid glömma bort vad jag har lärt mig när jag sitter i stor sal tillsammans med andra som bara skriver och skriver. Får panik! Hemtentor däremot, det har jag inget emot.

Nu ska jag äta en semla som Wille så snällt har varit och köpt, sen blir det mer plugg och senare så ska jag, Emma och Cilla på ett möte angående om vi ska vara kick off-ledare till sommaren.

Mobiler

Tar en liten paus i mitt pluggande och kollar på mobiltelefoner. Jag vill köpa mig en ny men den får inte vara så dyr. Har hittat några stycken som kostar runt 2000 kr. Kan inte bestämma mig vilken jag vill ha.


15 februari

Jag hade en jättemysig dag igår. Wille lagade verkligen en jättegod middag! Hela kvällen spenderade vi i soffan med massor av onyttigheter och bara njöt av varandras sällskap.


Vi gjorde det mysigt i vardagsrummet med ljus.


Gissa vad det var för nåt i glasen? Är det alla hjärtans dag så ska även Coca Cola drickas ur vinglas.


Idag fyller min kära lilla prutt Jennöö 21 år. Stort Grattis till henne!



Alla hjärtans dag

Började dagen med att äta frukost tillsammans med mina hjärtegull Emma och Cilla. Vi kollade även på reprisen av Melodifestivalen. Fy vad dåligt det var! Pauline var helt okej. Trodde den första killen skulle börja sjunga Womanizer, lät sjukt likt en Britney-låt iaf.

Resten av dagen ska spenderas tillsammans med min pojkvän. Vi ska bara mysa och han ska laga mat till mig. Fläskfilé! Ska bli gott med annat än falukorv och köttbullar.

Glad alla hjärtans dag på er och jag hoppas att ni alla får spendera den med någon/några ni tycker om!


Ge inte reklam till katten!

Det är inte så lätt att ha mig och Wille som föräldrar.


Crazy night

Efter att ha pratat så gott om min mascara tror ni inte då att den nya jag köpte igår var helt torr! Den gick inte att använda. Man får väl pengarna tillbaka av sånt? Jaha, då måste jag åka in till stan igen! Suuuuurt!

Det var typ världens sjukaste kväll igår. Vi var på fest hos Jonas, det var väldigt och trevligt så. Dock var en del av hans vänner väldigt väldigt omogna och konstiga. Fick ett sjukt erbjudande av den ena som skulle fira ett år med sin flickvän idag. Jag hoppas hon gör slut med honom! Sen när alla skulle gå ut så blev det fullständigt kaos. En utbytesstudent bestämde sig för att bråka. Jag hatar hatar hatar slagsmål! Jag måste ju säga att jag och Emma hindrade dom från att döda varandra. Men sen så får man väl tacka Dennis då för att han bröt sin tumme för att "försvara" mig (inte för att jag brydde mig så mycket om vad den där killen kallade mig och Emma för). Alltid otäckt med slagsmål men det slutade inte så illa och de skrattade åt det sen. Sen gick iaf jag hem till mitt trygga hem i chocktillstånd typ. Tycker det har varit mycket bråk bland utbytesstudenterna, vilket är väldigt tråkigt.

Ikväll hoppas jag på en bättre kväll med bara skratt och inget blod och inga tårar.


Min mascara

Jag har testat många olika mascaror i en utav Loreal's serier. Det är dom som är vita på ena sidan och har en annan färg på den andra. Alla gör så man får långa ögonfransar tycker jag, men det är bara en utav dom som är helt magnifik. Den svarta t ex kladdar jättemycket och är svår att tvätta bort, tappar typ hälften av mina ögonfransar när jag tar bort den. Den mörklblåa gör så man får många fransar, den är helt okej men också ganska svår att tvätta bort med bara vatten. Den ljusblåa går inte att tvätta bort alls, inte ens med sminkborttagningsmedel. Det positiva är väl med den då att den sitter fast i ca 3 dagar så man slipper ju kladda på ny mascara. Höhö.

Den som då helt klart är den bästa mascaran som jag någonsin använt är den röda! Jag har använt den i över ett år och den gör mig aldrig besviken. Man får långa och fina ögonfransar som är kolsvarta av den och det går att tvätta bort bara genom att hålla varmt vatten över ögonen i ca 30 sek. Då klumpar den ihop sig och det är bara att dra av. Det är inte så stor risk att mascaran trillar av när det regnar. Om man inte pillar på fransarna så händer det inget, möjligtvis att det klumpar ihop sig något. Men sen stelnar det igen och det ser fint ut. =)


10 februari

Idag har jag och Wille varit och köpt massa växter. Vi köpte bland annat en stor växt som vi har ställt i ett hörn. Tycker det är riktigt snyggt med växter, rummet känns mer levande då. Ni ska få se bilder på lägenheten när allt är färdigt, om det nu någonsin kommer bli det. Vi har väldigt ont om tavlor!

Nu ska jag iväg till Cilla. Det är några som ska festa till det ikväll, men för min del är det lugnt. Jag ska trots allt till skolan imorn.

Jag och mina drömmar

Idag har jag gjort lasagne! Grymt va? Den blev sjukt god, men det tog lång tid att göra.
Annars så har jag varit ledig idag. Har bland annat tränat, men mest slöat i soffan. Har mått ganska dåligt idag då jag sov skitdåligt inatt. Drömde nämligen att Wille varit otrogen med min storasyster! När jag vaknade rann tårarna och jag hade en stor klump i magen. Tog ett bra tag för mig att intala mig själv att det bara var en dröm. Sen kröp jag in i Willes famn och låg där tills jag kunde somna. Tänk att man kan påverkas så mycket av en dröm? Tänk om något sånt här skulle hända i verkligheten, då skulle jag verkligen gå under. Men är säker på att jag inte kommer behöva gå genom nåt sånt här så länge jag är tillsammans med Wille, jag litar mest på honom i hela världen! Och min familj och Jennie =)

Nu håller jag på att kolla lite på skor. Jag får passa på nu när Wille inte är hemma. Annars skulle han bara dra en djup suck och dra en föreläsning om hur mycket skor jag har. Man kan väl aldrig ha för mycket skor?

Jag vill bl a ha dom här!


Reunion

Varför ändrar dom facebook hela tiden? Känns som man får ett IQ-test framför sig varje gång dom ändrar om. Tog ett tag innan jag fattade hur man skulle logga ut, men sen är jag ju blond också.

Nu ska jag snart på reunion. Det ska bli kalas! Men vågar inte ha för höga förväntningar för då lär det väl hända nåt tråkigt.
Ikväll är det gratis inträde på Sivans och gratis mat! Låter som en kväll gjord för mig =)

Ha en bra kväll!

Och skvallra inte om hur det går i melodifestivalen.


Stackars David

Haha galet vad vi lurade David igår! Synd att han blev så arg på oss bara. Haha, men det har nog gått över nu. Det är inte lätt att vara lättlurad. Vi ringde och sa att brandkåren varit här och att hela hans lägenher var rökskadad och han nog var tvungen att slänga alla möbler. Han svor på att han inte lämnat spisen på. Vi frågade om han glömt en locktång på. Han kanske har en locktång då han svarade: nää inget sånt var på? Haha, stackars David. Vi drev sönder med honom. Men nån gång kommer han väl förlåta oss, eller ge igen. Annars brukar man ju förstå att man blir skojad med när två flickor sitter och fnissar, men inte David inte!

Har pluggat hela morgonen, men nu blir det nog lite Wii-spelande.
Ser fram emot kvällen! =)

5 februari

Nu har jag tränat 4/5 dagar. Gött!
Tränade först styrka och sen 45 minuter kondition med en träningsvärk från helvetet i rumpan. Så jag har varit slut i hela kroppen efter det. Nu ska jag och Emma ha en myskväll. Vi ska käka godis och äta pizza, det har jag gjort mig förtjänt av.
Våra vänner har åkt till Göteborg över helgen, så vi har planerat lite spratt vi ska göra mot dom. Mohaha. Ni får veta mer sen.

Ha en bra fredag!

En dag så hade 4 bollar fesvanit

I skolan idag fick vi kolla på några prov som några barn har gjort. Jag trillade nästan av stolen av skratt då jag såg hur ett barn stavat till försvunnit; fesvanit. Haha, så gulligt!
Vi hade faktiskt sjukt kul idag på vårat seminarium idag, men det var nog för att vi fick sitta i små grupper, och med Emma, Amine och Simon i gruppen så blir det aldrig tråkigt!
Nu är det skola imorn med och sen har jag helg!

På lördag ska vi ha reunion med vårt gäng från nollningen. Det ska bli jättekul och jag ser verkligen fram emot det! Det var ett tag sen jag träffade en del av dom, även några som inte går kvar här längre ska komma. Missar ju dock melodifestivalen, men det går väl i repris?




Final!

Jag skulle ju hålla mig borta från onyttigheter den här månaden. Det bli ju lätt när Wille två dagar in på månaden har köpt en fet påse cheeze ballz och en chokladkaka. Ska iaf försöka att inte vräka i mig det. Jag har ju iaf tränat idag.

Snart börjar finalen av Paradise Hotel. Jag vet tyvärr redan vem som vinner, om nu Löpp har rätt. Men jag hoppas verkligen han har fel för jag vill att Kristoffer ska vinna! Tycker han är en värdig vinnare. Hejjade på Greta innan, men hon åkte ju tyvärr ut.


2 februari

Idag har jag fått tillbaka två arbeten. Fick godkänt på båda.
Måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv. Sen jag började på universitetet har jag klarat alla tentor och inte fått en endaste komplettering, vilket är ganska ovanligt.

Idag har jag varit ledig så jag har passat på att sy upp våra nya gardiner och strykit dom. Riktigt snyggt! Sen har jag ju självklart pluggat också. På måndag ska vi ha ett seminarium och om man inte har gjort alla uppgifter tills då så blir man inte insläppt. Haha. Läraren ska stå i dörren och kontrollera så vi verkligen har gjort uppgifterna. Går vi på lågstadiet eller? Känns väldigt töntigt. Vi är väl ändå vuxna människor och kan ta eget ansvar. Löjligt.

Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av One Tree Hill, sen blir det träning.

1 februari

Idag är det februari och jag har lovat att den här månaden ska jag bara äta onyttigt en dag i veckan. Vi får väl se hur det går. Kommer ihåg december 2008 då jag och min lillasyster bestämde att vi inte skulle äta något godis fram till jul. Jag minskade mitt midjemått med 3 centimeter. Men sen kom julen och då ökade det med fem. Höhö.
Den här veckan är det mycket i skolan, men jag har sett till att börja plugga i tid för en gångs skull. Det är bra. Går 10-15 tre dagar, en redan avklarad. Känns som jag går jättemycket i skolan den här veckan, egentligen är det ju skitlite. Tänk om man hade varit ledig två dagar i veckan när man gick på gymnasiet.  

Nu ska jag och Wille äta middag. Blir sen middag då vi nyss kom hem från gymmet. Gott ska det bli iaf! Jag älskar att bo med en man som kan laga mat!

RSS 2.0