Mattegeniet

Yeeeeeeeeeeeeeeeeees!
Jag är så glad, så glad, så glad, så glad!
Jag fick nämligen VG på tentan! Högsta betyg och jag är otroligt stolt!

Nu är jag hemma på lunch. Vi har haft plugg med studiegrupperna i biblioteket på förmiddagen, och nu fram tll fyra så har vi lektion. Sen har jag ett litet påsklov =)

Ett älghuvud till middag

Jag var ashungrig och skulle göra mig lite mat. Det fanns biffar i frysen så allt jag skulle behöva göra var att koka potatis och göra sås. Sås ja, jag fick en kort beskrivning av Wille hur man skulle göra. Och jag tror verkligen jag gjorde precis som han sa. Efter att ha lagt i en buljongtärning så la jag i salt. I morse klagade Wille nämligen på att jag alltid saltar för lite, så den här gången skulle det allt bli mkt salt. Sen kom jag på att Wille sagt en annan gång att man behöver inte salta om man har buljongtärning. Oh no!
Vet inte ens om jag kan beskriva hur maten smakade. Det var salt? Det var nog det enda jag kunde känna.
Behöver jag ens nämna att jag dessutom råkade hålla tallriken snett när jag skulle sätta ner den på bordet och hälften av maten hamnade på tv-dosan? Nää, just det.

Jag känner mig ungefär så här förtvivlad.


Frisk igen?

Idag mår jag mycket bättre!
Hostar fortfarande men har inte ont i halsen. Därför ska jag nog träna idag. Det är väl inte farligt om man bara har rethosta?
Jag har saknat gymmet! Har inte varit där på en vecka eftersom hela förra veckan endast bestod av plugg.

Nu dricker jag smoothie och ska kolla på Gossip Girl.



Jag har äpple, banan och jordgubbar i min smoothie.

Sjuk

Usch, jag har blivit sjuk igen!
Fick ont i halsen inatt och kunde knappt sova. Sen var jag i skolan mellan 10-16 och fick massa ny info vilket inte gjort mig må bättre. Låg och skakade i soffan ett tag och varje gång jag hostar känns det som att kroppen ska explodera. Nu har jag sovit en stund så mår lite bättre, men hosta låter jag blir tills det verkligen verkligen inte går att låta bli.


28 mars

Puh! Nu har jag städat hela lägenheten. Nu kommer jag ha en glad pojkvän som kommer hem ikväll.
Önskar jag kunde skriva att jag ska ta ett långt och avslappnat bad, men jag har inget badkar! Någon gång i framtiden så ska jag ha ett badkar!

Nu ska jag boxas lite innan jag tar en dusch. Att boxas på Wii är typ det jobbigaste som finns. Har fortfarande träningsvärk i biceps och i ryggen sen i torsdags då jag gjorde det sist.

...

Tänk om Stina skulle bli så här stor!


God morgon!

Det var inte jätteroligt igår, det var knappt något folk på stallarna. Verkade som att alla uteställerna var öppna så vi gick nog till fel ställe. Men jag hade trevligt sällskap iaf =)
Så det blev en tidig kväll igår och idag var jag uppe innan åtta. Jag älskar att vakna tidigt och känna sig pigg. Det är så underbart att ha hela dagen framför sig. Inte lika soligt idag som igår, men det kanske ändrar på sig.

Min pojkvän åkte hem till Värnamo igår för han ska jobba idag. Han kommer inte hem förräns imorn. Det är väldigt tomt här utan honom. Men det bästa med att han är borta är att jag kan äta glass till middag utan att han vet om det. Mohaha.


26 mars

Idag har jag färgat håret på Cilla och Cilla färgat håret på Emma samtidigt. Haha. Vi såg ut som tre apor som letade löss i varandras hår. Dom blev sådär nöjda med resultatet, så antagligen blir det ny färgning imorn.



Nu ska jag iväg och fira att tentan är avklarad. Det är många som gjort tenta idag plus att vi fick bidraget igår så det lär vara mycket folk ute.
Ha en bra fredag! =)


Nu är det gjort

Nu är tentan avklarad. Har ingen aning om hur det gick, men tror det gick bra. Vet att jag har ett fel då jag svarade i fel enhet men uträkningen är helt rätt så hoppas jag får en poäng för det iaf. Sen var det en himla kluring med, en gammal kinesisk gåta. Det var typ ett bambuträd som från början var 9 meter. En dag blåste en del av toppen av och hamnade 3 meter från stammen. Var på stammen gick trädet av? Jag fick det till 7 meter, kan det vara rätt? Det var hela tre poäng på den uppgiften.

Idag är det asvarmt ute! Hur underbart som helst. Så snart blir det en promenad runt trummen med Cilla och Emma.



Haha, jag passar verkligen inte i solglasögon! Är en sån snygg posare i mjukiskläder med ;)

En sista gång

Maten var inte alls god! Jag och min storasyster har helt klart olika matsmak.

Nu är jag nyduschad. Har faktiskt inte tvättat håret sen i söndags, så det var väl på tiden nu eller?
Jag dricker lite te och går igenom mina anteckningar en sista gång.
Imorn gäller det! Jag hoppas verkligen, verkligen att det går bra. Ni får hålla tummarna för mig =)



God natt!

Lagar mat

Just nu försöker jag laga mat till mig och Wille. Jag testar ett recept som jag fick av mina storasyster i somras.
Det är en väldigt hälsosam röra med tonfisk i. Det ser fruktansvärt äckligt ut bara, och det luktar kattmat! Just nu kan jag verkligen inte tänka mig att det är gott. Hoppas jag blir positivt överraskad. Annars har Stina mat några veckor framöver.


Sugen?

Tea Tree Oil-räddare i nöden

Om ni som jag ibland får nån finne lite här och där så har jag ett jättebra tips!
Tea tree oil, det är ett naturläkemedel och finns att köpa i de flesta hälsobutiker.
Man spä ut lite av oljan med lite vatten på en bomullstuss eller en tops och sen duttar man på sin finne. Funkar skitbra på blåsor och bett och liknande saker också. Det är även väldigt bedövande, så jag brukar ta det på munblåsor efter som det gör så sjukt ont.
Finnarna försvinner på nolltid! Vet dock inte om man ska använda det här i någon längre tid så om man verkligen har seriös acne så ska man nog inte använda detta som ett läkemedel.
Något negativt med det är dock lukten. Wille brukar fråga om jag tagit på mig växtmedel. Haha, det luktar verkligen som man försöker utrota bladlöss. Men det är det värt!
Det kostar inte så mycket heller, då man bara behöver en väldigt liten mängd varje gång.

Så testa det här om du snabbt vill bli av med nåt fult märke =)


25 mars

Idag är sista pluggdagen innan tentan, så gissa vad jag ska göra idag?
Jag gjorde ett gammalt prov igår och hade bara ett fel, vilket även visade sig bara vara ett bråk som jag inte förkortat. Det känns bra! Jag hoppas bara att tentan imorn inte skiljer sig allt för mycket från det här provet.

Mitt problem just nu är bara hur jag ska plugga. Jag har gjort alla övningar jag kan hitta och gått igenom alla föreläsningar. Det känns verkligen som jag kan det nu, men om jag inte plugga så mycket som möjligt idag så kommer jag ångra det imorn. Men hur ska jag plugga? Kan ju gå igenom föreläsningarna fler gånger, men sen vet jag inte. Det löser sig väl..


Så här ser min dag ut!

Vårshopping

Imorse åkte jag in till stan. Jag var tvungen att lämna in "recept" till Synpotik för ett par glasögon som jag vill ha. Nu är dom beställda och kommer om kanske två veckor. Sist jag köpte ett par glasögon så gick jag i nian tror jag. Då hade jag synfel -0,75 och -1,00. Nu har jag -2,25 och -2,50. Haha, verkligen på tiden att köpa nya. Dessutom fick jag hjälp med pengar till glasögon i födelsedagspresent av mamma och pappa så nu behövde jag bara själv betala runt 500 kr. Hur bra som helst!

Kunde ju självklart inte hålla mig borta från annan shopping så jag kom hem med en jacka, en klänning och ett par träningsbyxor. Ops. Jag skyller på våren! Den gör något med mig. Jag kan inte sluta shoppa!

Resten av dagen kommer jag plugga, får se om jag hinner med lite träning också.


Skänk mig pengar så jag kan köpa kläder

Vi har fått våra kanaler tillbaka, tack och lov!

Har kollat på lite kläder på Asos.com och hittade massa fint. Tror jag ska beställa lite därifrån. Tänk bara om man hade haft ett sommarjobb också, då skulle jag kunna fylla ut min garderob ännu mer. Nån snäll som vill ge mig ett sommarjobb? Jag är duktig på det mesta ;)

Här är tre klänningar som jag väldigt gärna vill ha, och dom två första ska jag nog absolut köpa.



Deprimerad

När man äntligen har fått tillbaka sitt internet så försvinner tv-kanalerna... igen!!!!
Det här börjar bli väldigt frustrerande. Kommer inte kanalerna tillbaka idag så går jag ner till hyrebostäder imorn tillsammans med Emma och ger dom en fet utskällning. Tänker snart begära pengar tillbaka på hyran. Vi betalar ju för det här!

Annars på tisdagar så kollar jag alltid på Gossip Girl och One Tree Hill från sidereel.com. Det har inte kommit nåt nytt avsnitt av One Tree Hill sen den 23 februari och det kommer inte komma nåt nytt förrän den 26 april! Varför varför varför?? Gud vad jag lider just nu.
Men Gossip Girl tänker jag banne mig kolla på!


Kom tillbaka!!!!!

22 mars

Nu har vi äntligen fått vårt internet tillbaka!

Idag så har jag varit i skolan och pluggat massvis. Gjorde förra årets tenta i min kurs och då fick jag VG, hoppas inte att tentan på fredag är svårare bara. I morgon går jag i skolan igen och sen är det bara plugg hela veckan. Det är ganska svårt att plugga på bara, önskar man kunde få fler uppgifter eller gamla tentor.

Jag och Wille var nyss en snabbis på gymmet. Just nu har dom förändrat gymmet till det sämre, det var fler och bättre maskiner innan, så jag hoppas verkligen att det kommer bli bättre annars blir jag riktigt besviken. Just nu finns det inte ens hantlar under 12,5 kilo. Dåligt!

Nu börjar snart Hollywoodfruarna =)

Inget internet

Hej! Vi har inte haft nåt internet sen i fredags och vet inte när det kommer bli fixat. Det är fruktansvärt irriterande. Nu testar jag att blogga från mobilen. Inte ens säker på att det fungerar. Hoppas ni har haft en bra helg iaf! Jag återkommer när vårt internet fungerar. Men vi har faktiskt tur, våra grannar har varken internet eller tv. Haha

19 mars

Halva dagen har spenderats i stan tillsammans med min sambo. Haha, sambo? Det låter så vuxet och konstigt. Jag hittade iaf en hel del, förutom det jag då skulle ha. Skulle köpa en vårjacka, men det glömde jag till och med bort att leta efter. Är otroligt nöjd med mina köp och det gör mig sugen på att beställa lite kläder från Asos. Men måste hejda mig. Jag lever ju trots allt på 8000 kr i månaden.


Dagens köp.

Direkt när vi kom hem från stan så slängde vi på oss träningskläderna och gick till gymmet. De har gjort om där nu och det blev väldigt fräscht, men är ändå lite besviken. Många maskiner som jag använde fanns inte, men det ska komma fler på måndag så får väl hoppas på lite fler magmaskiner t ex. Sen blev jag även besviken på två benmaskiner då jag kunde ta den tyngsta vikten utan några problem. Det blir ju ingen vidare styrketräning då.
Så nu längtar jag efter att få se gymmet när det är helt klart =)

Felsms.com

Satt och läste lite på felsms.com.
För er som inte vet är det en hemsida med historier där någon skickat ett sms fel. Det är så fruktansvärt roligt, och i vissa fall är det så pinsamt att man själv blir generad.


Till: Min fru
Sms: Jag runkade till alla fotona som ligger i bokhyllan i arbetsrummet. Städar upp när jag kommer från träningen.
Svar: Va? Det är ju bara gamla bilder på barna när de var små??????

Förklaring: T9 när den jävlas som värst. Jag skulle skicka till frugan men jag skulle skriva stökade till och inte runkade till. Hon trodde att jag blivit galen. Sen så undrade hon varför ordet runkade fans i min mobil och inte hennes.

/Göran

ill: Killen det handlade om
Sms: Storleken har fanimej betydelse, iallafall när man träffat en kille med en mask på 10 cm som mest. Inget jag kan satsa på, är det därför han är singel? :)
Svar: Taskigt läge att råka skicka till mig!

Förklaring: Jag kände mig såklart skit taskig, men det va sanna ord som skulle till en tjej kompis. Killen är skit snygg och skit trevlig men jag måste ha en ordentlig kuk också med i paketet :)

/Jossan


Hahaha!

Minns balen & studenten

Nu har jag helg! Det kommer bli en helg full med plugg! Jag har tenta på fredag, min sista salstenta innan sommarlovet. Kommer dock ha en hemtenta också.
Ska verkligen lägga ner mycket tid på plugget nu för jag vill så gärna ha VG, och det vi håller på med nu känns verkligen som något jag kan.

Satt och kollade på lite gamla bilder på datorn nu. Fastnade bland bilderna från balen och studenten. Vilken tid det var! Blir verkligen glad när jag kollar på dom. Sen känner jag en stor saknad också. Saknar klassen och de gamla vännerna.
Tänkte iaf visa er några av bilderna.



Klänningen lite på sniskan där ja.
Skulle kunna visa er typ miljontals bilder, men det kanske inte är så roligt.


17 februari

Runt tre idag fick vi tillbaka våra kanaler. Snacka om hallelujah-moment!
Skumt hur mycket man saknat tvn det senaste dygnet. Det är liksom lite som en trygghet att alltid ha den på och höra ljudet från den, även då man inte kollar.

Idag kom Willes föräldrar och syster på besök en liten stund. Ett bra tag sen jag träffade dom så det var väldigt trevligt. Willes mamma spelade fågel på Wii fit och var grym! Haha, det ser så sjukt kul ut när nån står still på golvet och flaxar allt vad den har.

Nu ska jag busa lite med Stina.



God morgon

Vi har fortfarande inga tv-kanaler. Det är verkligen skittråkigt. Jag hoppas dom fixar det idag, vet inte om jag klarar en dag till utan tv. Hehe.

Nu ska jag till skolan och vara där till 12. Bara tre timmar, men dom brukar gå sakta.
Senare idag så får vi besök från värnamo =)

Ha en bra dag!

...

Jag har panik!
Alla tv-kanaler har försvunnit!!

15 mars

Nu sitter jag här och dricker en smoothie med färsk mango, jordgubbar och banan i. Rysligt gott! Verkligen ett bra och nyttigt alternativ när man känner sig sötsugen. Man får i sig hur många vitaminer som helst, och mer än ett dagligt intag av frukt.
Snart börjar mitt nya favoritprogram också, Hollywoodfruarna ;) Kvällen känns väldigt bra.

Annars har jag inte mått särskilt bra idag. Har ont i halsen och svårt att andas. Har haft svårt att andas några dagar nu så kunde väl ana att en förkylning var på g. Vaknade till och med härom natten och fick ta min astmamedicin. Minns inte ens när jag behövde göra det sist. Men med lite vila så ska jag nog bli frisk snart.

14 mars

Kul att en av mina favoriter vann igår. Hade manboy vunnit hade vi skämt ut oss för all evighet. Tror den utländska juryn röstade på honom bara för att se oss skämma ut oss, fördel för dom liksom.

Idag hade jag och Wille tänkt träna. Vi gick till gymmet men det var stängt, utan någon som helst förvarning. Vi visste att det var stängt igår för att dom målade om, men ingen information om idag. Det ska även vara stängt onsdag-torsdag för dom ska byta ut alla maskiner. Undra då om dom har öppet måndag-tisdag? Eller om man få gå dit i onödan två gånger till. Mitt största problem för tillfället ;)
Ser iaf fram emot att träna på fredag och se det nya gymmet. Hoppas det inte är sämre och att mina favoritmaskiner finns kvar.

Nu ska jag sova. Skola 9-12 mån-tors. Det är verkligen underbart att få sluta klockan 12. Då har man nästan hela dagen kvar att göra annat på. Typ som att spela spel och sånt ;)

God natt!

Final i melodifestivalen

Ikväll är det final i melodifestivalen och det ska jag självklart kolla på!
Om Pernilla Wahlgren vinner så dränker jag mig själv i snön. Kvinnan är hemsk!

Det finns inte något bidrag som jag kan tänka mig att vi kommer vinna med, så det spelar ju egentligen ingen roll vilka som vinner. Vi lär väl åndå skicka dit en discolåt och få muta oss in i finalen.

Här är mina favoriter iaf: (i rätt ordning)





13 mars

Vilket underbart väder det är idag! Jag älskar verkligen våren.
Nu blir det mindre snö för varje dag, underbart!
Jag och Wille tog oss en promenad runt sjön i morse. Det var riktigt skönt.
Sen tog vi oss en sväng förbi Willys och handlade lite. Tror vi handlar lite varje dag. Men man orkar liksom aldrig storhandla och bära hem tunga kassar.

Nu har jag diskat och ätit lunch. Dags för dammsugning!
Suck.

12 mars

Jag har varit och tränat idag, annars så har jag haft en riktig slappardag. Men det har också varit tanken, och är tanken med den här helgen. Jag behöver verkligen vila och ta det lugnt!
Nu har Wille beställt pizza och det ska bli så gott! Har sett fram emot pizza hela veckan.
Annars så blir det bara mys med pojkvännen. Med mys menar jag att Wille spelar ps3 och jag spelar sims, men vi sitter bredvid varandra iaf. Det är inte så farligt som det låter, vi pratar faktiskt med varandra hela tiden och pussas lite då och då.

Ha en bra fredag! =)

Nytt

Nu har jag rensat öronen på lilla Stina.
Enda sen hon var liten har hon haft problem med öronen. Dom har ofta varit skitiga och hon kliar sig ofta. Dom senaste dagarna har det verkat vara värre än vanligt, så nu har Wille köpt ett medel som jag gnuggat in i hennes öron. Det gillade hon inte! Men hoppas verkligen det blir bättre. Jag vågar inte rensa bort vaxet som sitter långt in i örat med en tops. Så hjälper det inte så får vi väl gå till en veterinär med henne.



Såg precis att ett nytt sims-spel ska släppas. The Sims 3 - Drömjobb! Ska komma nån gång i juni. Då ska man tydligen få följa med simmarna till jobbet och stå mellan flera valmöjligheter hela tiden. Det kan nog bli roligt.
Måste spela lite sims nu bara för det.
Herregud vilken spelnörd jag är!

11 mars

Min fina pojkvän har fixat så att jag kan sitta vid min laptop i soffan!
Har tidigare fått sitta på golvet vid tvn då sladden inte räckt längre. Men nu har Wille köpt en sladd på 10 meter så jag kan sitta nästan vart jag vill i vardagsrummet. Soft!

Nu har jag helg! Riktigt riktigt skönt, fast har massa plugg att göra. Men det får bli ett senare problem.
Nu ska jag fixa lunch och sen ska jag till Ica för att köpa naturgodis! Och sen blir det bara mys i soffan hela dagen!



Aj, min kropp!

Jag är öm i hela kroppen. Har träningsvärk i nästan varenda muskel och har huvudvärk till på köpet. Jag går snart och lägger mig. Förtjänar en vilodag imorn så då blir det ingen träning.

Imorn har jag skola mellan 9-12 och sen är det helg!
Har inte så mycket planerat inför helgen, ska bli skönt att bara ta det lugnt.
Kanske passa på att plugga lite, snart är det tenta igen.

Nu ska jag mysa med min sambo och vår galna katt.

God natt!

10 mars

Jag och Wille gick upp halv åtta imorse.
Vi gick en morgonpromenad på ca en halvtimme och sen åt vi en rejäl, proteinrik frukost.
Efter det så gick vi till gymmet och körde ett styrketräningspass.
Känner mig grymt duktig nu!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det biblioteket med Emma.

Yes!

Vi fick tillbaka vår gamla salstenta som vi gjorde för några veckor sen.
Som varje gång då jag ska få tillbaka en tenta blir jag så nervös att hjärtat nästan flyger ur bröstet på mig och det blir översvämning i klassrummet av mitt svett.
Men det gick bra den här gången också.
Jag hade 2 poäng från VG. 2!!! Riktigt riktigt störande. Men tydligen skulle dom överväga det och se om jag skulle få VG på kursen ändå. Så det känns ju bra att jag har varit på alla seminarium och föreläsningar.
Men annars så är jag faktiskt riktigt glad att jag klarade det! Det var ju min första salstenta och det var svårt att veta vad man skulle plugga på. Riktigt nöjd med att jag fick full pott på räknefärdigheter. Bevisar ju att jag kan räkna iaf.

Nu väntar jag på att Wille ska komma hem så vi kan äta lunch och sen träna.

8 mars

Igår var jag hemma och hälsade på familjen. Det bjöds på stek och semlor. Det känns verkligen nu att man inte bor hemma längre. Annars hade man typ gått in på sitt rum och stängt in sig där eller suttit framför datorn, men nu helt plötsligt är det roligt att hänga med föräldrarna.
Passade även på att besöka min farmor och farfar igår, fick även träffa en av mina fastrar till på köpet. Det är jobbigt att besöka farmor och farfar nu. Dom har blivit så gamla och slitna och jag önskar inget hellre än att dom vore sina glada och piggna gamla jag.
Sen kom även min svägerska och mina två brorsöner på besök. Jag fick min brödrost och nunchuck som Offe (min bror) och Camilla köpt till mig i Ullared. Så gissa om jag har rostat bröd nu?! Har längtat efter en brödrost hur länge som helst.


Nu har jag spenderat massa tid framför tvn. Hollywoodfruarna är nog mitt nya favoritprogram! Galna tanter det där alltså. Och jag älskar Maria Montazami. Hon är typ den gulligaste som finns.


youtube

Skapade mig just ett konto på youtube. Jag ville heta emmylundberg, men tydligen så var det redan upptaget, men jag fick några väldigt fina förslag på vad jag skulle kunna heta istället.


emmylundberg är inte tillgängligt, men du kan välja något av följande användarnamn:
emmylundbergful
MrEmmylundberg
emmylundberg1
emmylundbergable
TheEmmylundberg
emmylundbergify
Jo men emmylundbergful vill jag gärna heta! Och varför mr, och inte mrs eller miss som hade passat bättre?
Nu heter jag iaf emmylundbergbloggse. Det får bli bra.

Nu har jag laddat upp mitt första klipp som är på lilla Stina när hon var kattunge. Ska filma henne nån dag när hon springer runt och jagar Wille. Det måste ni bara se för det ser skitkul ut.


5 mars

Klockan nio imorse åkte jag och Wille in till stan för att hämta ut hans linser. Jag kollade även på glasögon då jag fått pengar till det i födelsedagspresent. Hittade ett par men bara bågarna kostade över 2000, ska kolla lite noggrannare nästa gång. Sen satt vi och väntade på att affärerna skulle öppna. Tänka sig. Det har jag nog knappt aldrig gjort innan.
Jag hittade iaf en kavaj och ett par jeansschorts.



Nu ska jag spela lite Wii och sen måste jag fortsätta med disken. Varför har vi ingen diskmaskin?

3 mars

Idag har jag verkligen haft lite vårkänslor.
Det är så underbart med sol och man märker att hela omgivningen blir gladare.
Inget ger väl en mer vårkänslor än när man går och köper glass.
Så efter skolan var jag helt enkelt tvungen att köpa hem glass till mig och Wille.
Jag testade på den nya Magnum Gold?! Den var faktiskt riktigt riktigt god.
Den smakade vaniljglass med kolasås.



Imorgon har jag skola mellan 9-12 och sen tar jag helg.
Tycker den här veckan gått riktigt snabbt, men det gör mig absolut ingenting.
Ser framemot söndag då jag ska åka hem till familjen och äta stek.
Ska bli gött med riktigt kött! =)

Nu ska jag ta mig en shot hostmedicin innan jag lägger mig.
Natti!

100 dagar kvar

Jag är en liten tv-spelsnörd. Och jag är en stolt sådan.
Den 11 juni kommer ett nytt wii-spel, nämligen Super Mario Galaxy 2.
Jag måste ha det!
Jag önskar mig det i halvårsfödelsedagspresent om någon har tänkt fira mig då.
Gaah, jag blir helt exalterad! Nästan lika spännande som när Sims 3 kom ut.

Här är en liten förhandsvisning på spelet. Visst ser det mysigt ut?

XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii




Nu ska jag äta lunch och sen bär det av till skolan.

1 mars

Vilken trevlig helg jag har haft!
Jennie har varit här och det har varit så roligt att få umgås med henne. Hoppas verkligen vi syns snart igen!
Det har även varit en del killar från Värnamo på besök. Så vi har haft folk här både fredag och lördag. Det har varit jättekul, men nu känner man sig lagom sliten. Tror jag är på väg att bli sjuk. Har lite ont i halsen nu och hoppas verkligen inte det blir värre och förstör träningen.
Jag ska börja bli hyfsat seriös nu. Träna ordentligt och äta ordentligt. Bara onyttigt en gång i veckan. Ska verkligen kämpa för att hålla det. Det kan ju hända att man ligger ute och solar om bara 3 månader.
Okej, känns inte riktigt så just nu med det här vädret.
Snart går jag ut med en väldigt stark lampa och lyser på snön, centimeter efter centimeter tills den är helt borta!

Bjuder på en bild från helgen.


RSS 2.0